Találatok a következő kifejezésre: Pár napot elmentem (4 db)

Nagyon sűrgős, elmentem nyaralni és valószínű kaja miatt ki jött pár extra méretű patti. Van pár napom hogy eltüntessem őket és utána a pirosság is elmúljon. Mit ajánlotok?

Bármi jöhet, b?rgyyógyra nincs id?m a gólyatábor miatt !

Legjobb válasz: Gõzõlés, tonizálás, pakolások: tej+élesztõ vagy reszelt uborka+hintõpor. A patikat kenjed be pl.: neogranormonnal.

Gõzõlés, tonizálás, pakolások: tej+élesztõ vagy reszelt uborka+hintõpor. A patikat kenjed be pl.: neogranormonnal.
Nekem ez jött be egy éjszaka alatt letisztult a fejem, bár nekem nem extra patik voltak csak átlagosak, de sok... Szóval: Gõzöltem kamillás víz fölött aztán pedig az új Garnier- aminek olyan gumis sörtéi vannak. Aztán pedig sima tinitonik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! a 2.válaszolónak: a tinitonikra nem tettél rá semmi hidratálü krémet?és meddig gõzöltél?
Kb 30- 40 percig gõzöltem, nem tettem hidratálót, azt nem szoktam azonnal csak másnap reggel. De néha még azt is szoktam, hogy nem tinitonikkal kenem le, hanem nyugtató tonikka, az baromi jó, ha problémás abõröd szerintem szerezz be egyet. Remélem sikerül eltüntetni a patikat, sok sikert! :)
Szia! Na sikerült eltüntetni õket?
A kérdező hozzászólása: elmentem a gyógyszertárba adtak salicil alkoholos oldatot az szárítja.de most a hidratáló krémem fogyott el...:( még nem gõzöltem csak radír, tonik meg krém. de nagyon rendes vagy, hogy így segítettél, és viszonylag már szebb az arcom :)

3 éve volt egy csajom és elmentem vele bulizni pár napja. Sajnos sikerült megbántanom, odamentem hozzá hogy megbeszéljük a dolgot de nem jól ment és elkezdet könnyezni a szeme ez miért van? Elsőként a lányok válasza érdekel.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.

Az elsõ válaszadó nagyon vicces XD Jót nevettem. Na már most. Nekem mint lánynak totál egyértelmû a dolog. Érzett irántad valamit, sõt talán még szerelmes is volt beléd és nagyon megbántottad akármit is tettél. Ha nekünk lányoknak érzelmileg nagyon fáj valami, akkor elõfordul, hogy sírunk, fõleg ha nagyon mély érzéseket táplálunk egy másik személy iránt. És az rohadtul rossz, amikor pont az bánt meg, akit szeretünk.
csak felkavartad benne a régi érzéseket, amiket talán nehezen hevert ki
Attól még, hogy a pasija is ott van nem fog másképpen reagálni. Megbántottad és neki ez fáj, így mutatja ki mit érez.
Lehet, hogy hagymaszagod volt.
A kérdező hozzászólása: szoktam fogat mosni!!!
A kérdező hozzászólása: léci normális választ írjatok ne ilyen marhaságokat
A kérdező hozzászólása: de ha az van pasija is és a pasija is ott volt akkor miért??
A kérdező hozzászólása: és most mit tegyek?
menj oda és lehelj rá még egyszer...
az utolsó menstruációd elsõ napjától számolj! annyi hetes vagy.
kb.4 hét.

Hosszu ido ota, tegnap elmentunk a parommal uszni, furdeni es ma egesz nap alig ereztem a babam mozgasat? Mitol lehet ez?

van vajon osszefugges?Maskor mindig olyan aktivan ficankolt es ma szinte semmi,vagy ha igen szinte alig ereztem.Mitol lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!

Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!
Kipiheni a tegnapot! (-: Ne félj, van ilyen! Nem mindig egyforma. Idõjárás, mit ettél ma, mit csináltál... sok minden befolyásolhatja. Ha aggódsz, vagy több napig lusti, kérj vizsgálatot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!