Találatok a következő kifejezésre: Pár napos után, (30 db)

A 12. heti uh-t a betöltött 12 hét után kell megcsinálni, vagy a 12. héten, azaz 11 hetes és pár naposan?

Legjobb válasz: inkább töltsd be, de az se baj ha 11hét 4 naposan mész mondjuk

inkább töltsd be, de az se baj ha 11hét 4 naposan mész mondjuk
A kérdező hozzászólása: Hétfõi nap a hétforduló, és a dokim a szerdai vagy pénteki napot javasolta, mert akkor kevesen vannak az uh-n. õ szabin lesz, tehát nem tudok utána menni hozzá, de azt nem mondta hogy töltsem be, vagy elõtte héten. én meg csak most gondolkozok rajta. Mivel genetikai uh. azért gondolom nem mindegy az idõpont.
Nálunk be kell tölteni a 12 hetet, elõzõ terhességemnél 11+4 napon mentem és elküldtek hogy menjek vissza egy hét múlva.Én holnap megyek 12+2 naposan :-)
Inkább várd meg a betöltött 12. hetet, fõleg ha kisebb a magzatod, az enyém 12 hetesen, 11hét 2 napnak felelt meg, így én pont uh szerint 12 hetesen voltam, amikor menzi szerint majdnem 13 hetes voltam
mensi szerint 13 hetes voltam amikor mentem, a baba akkor felelt meg 11+4 hetesnek, így még elõbb is mentem a méretre mint kellett volna. a következõre már méret szerint 19 hetesen kell mennem

Windows 8asom van pár napos csak a laptopom, es az a problemam, hogy ha youtubeon nezek videot, egy par mp utan teljesen megszen megszunik az internetkapcsolat mi a problema?

,semmlyen oldalt nem tudok megnyitni egy bongeszoben sem.. a szamitogep semmilyen problemat nem jelez,igy nemtudom mi a baj.. ha ujrainditom a gepet,azutan mar minden mukodik.. mar mindent megprobaltam(firefox ujratelepites,flash playe ujratelepites),de semmi sem valt be. Mi a baj?

Lehet-e valakiről pár napos internetes beszélgetés után azt állítani, hogy beleszerettünk?

A páromat interneten keresztül ismertem meg. Ahogy elkezdtünk beszélgetni, rögtön éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk. 2 és fél éve vagyunk együtt. Õ azt állítja, hogy már öt nap internetes beszélgetés után ki tudta mondani, hogy szerelmes belém, mivel olyan közel érezte magához a stílusomat, amennyire eddig senkiét sem. Az a kérdésem, hogy előfordult-e már ez mással is az, hogy pár internetes levelezés után beleszeretett valakibe, és a megérzései nem csaltak, mert a személyes találkozásnál is ugyanezt érezte, ráadásul a kapcsolat nagyon is tartós maradt?

Legjobb válasz: Ez nem szerelem, csak vonzalom. Kialakul róla egy képünk. És ha van egy kis szerencsénk akkor a személyes találkozás sem rombolja le teljesen. :(

Ez nem szerelem, csak vonzalom. Kialakul róla egy képünk. És ha van egy kis szerencsénk akkor a személyes találkozás sem rombolja le teljesen. :(
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Annak idején meg is írta nekem, hogy elõfordulhat az, hogy másmilyennek látjuk egymást élõben, mint amit a netes beszélgetések közben tapasztaltunk. Viszont hangsúlyosan hozzátette azt is, hogy a megérzései ritkán szoktak csalni. És igaza lett. :)
Lehetni lehet. Végül is semmi nem tiltja. De érdemes? (én nem tudom, kérdezem)
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy érdemes, mert, bár a mi esetünk eltér ettõl, sok esetben csalódnak az emberek a személyes találkozásnál. Így én inkább azt mondom nagy általánosságban, hogy jobb eleinte óvatosnak lenni.
én is erre tippelnék. Valamint számomra a szerelem szó parasztvakításnak tûnik. :)
Simán elõfordulhat. Ha tényleg ekkora az összhang akkor lehet.
Szerintem nem. Én legalábbis nem ezt tapasztaltam.

Nem pofátlanság az, ha valaki pár napos ismerettség után azt kérdezi a másiktól, hogy szerelmes vagy belém?

Hiányoztam? Tudom hogy egész nap rám goldolsz stb. Engem ez taszít, nagyképüségre, és egoizmusra vall. Szerintetek?

Legjobb válasz: neked semmi sem jó

neked semmi sem jó
Én hülyének nézném. :D
Ha cukkolásból csinálja, szerintem nem. Ha komolyan gondolja menekülnék.
Vannak ilyenek.Ezért nem kell hülyének nézni.Vannak akik tényleg hamar szerelmesek lesznek.Én is ilyen vagyok, igaz én nem mondom jó pár hétig az tuti.Amíg nem látom jelét annak hogy õ is.
A kérdező hozzászólása: Komolyan gondolta. Menekültem is. :-D

Van még valaki, akinek a már szobatiszta gyereke pár napos kórházi tartózkodás után visszaszokott a pelusra?

Kislányom 3 hónapja már szobatiszta volt, de 3 napot kórházba voltunk és visszaszokott a pelusra. Akinél volt így, mennyi idő volt, amíg újra szobatiszta lett?

Legjobb válasz: Én gyerekem is most volt kórházban, ott alváshoz is kapott pelust, mert olyan rosszul volt, hogy nem ébredt rá fel - bepisilt -így inkább szinte végig pelusban volt a kórházban. Mikor hazajött, 2 napig még pelusban aludt, de azóta nem. Rábeszéltem, hogy vegyük le róla, mert úgy kényelmesebb és úgy jobban, hamarabb meg fog gyógyulni, és hogy ne kelljen visszamenni a kórházba, vegyük le a pelust. Ha már szobatiszta volt a gyereked, ne adj rá pelust inkább szerintem. Úgyse fog bepisilni, max 1-2-szer, mivel már szobatiszta régóta.

Én gyerekem is most volt kórházban, ott alváshoz is kapott pelust, mert olyan rosszul volt, hogy nem ébredt rá fel - bepisilt -így inkább szinte végig pelusban volt a kórházban. Mikor hazajött, 2 napig még pelusban aludt, de azóta nem. Rábeszéltem, hogy vegyük le róla, mert úgy kényelmesebb és úgy jobban, hamarabb meg fog gyógyulni, és hogy ne kelljen visszamenni a kórházba, vegyük le a pelust. Ha már szobatiszta volt a gyereked, ne adj rá pelust inkább szerintem. Úgyse fog bepisilni, max 1-2-szer, mivel már szobatiszta régóta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. Mi már 1 hete itthon vagyunk, akkor én is megpróbálom levenni. Jobbulást!

Hajós utakat tudtok, pár naposat?

Tudtok olcsóbb hajós utakat?Pár napos érdekelne.Budapesti indulással.Érdekelne belföldön a Dunán,a Dunakanyarban.De érdekelne külföldi pár napos hajó út is.

Legjobb válasz: Bp - Bécs

Bp - Bécs

Nektek is rosszul esne ha a barátnőtök nem ölelne át mosolyogva pár napos elutazást követő hazajövetele után?

A barátnőm ha utazásból pár nap után hazajön, akkor annyira vágyódnék arra, hogy örüljön nekem... Legalábbis kimutassa, hogy örül. Nyakamba ugorjon és puszikat adjon, mosolyogjon. Tudni kell róla, hogy nem nagyon szereti kimutatni az érzéseit, viszont én ezt már nem tudom meddig bírom így... :S Annyira jól esne, hogy látnám mosolyog mikor meglát vagy végre először az életben átkarolja a nyakam és megpuszilgat... Nem hiszem, hogy ez csak a filmekben található meg...

Legjobb válasz: Ne is mondd, mindjárt hazaér a kincsem, tegnap reggel óta nem láttam:( Alap, hogy a nyakába ugrok.

Ne is mondd, mindjárt hazaér a kincsem, tegnap reggel óta nem láttam:( Alap, hogy a nyakába ugrok.
Õ nem ilyen. Mit vársz? Hazudtolja meg önmagát?
Figyelj, egy ember alapvetõ dolgai sosem fognak változni. Vagy el tudod fogadni ezzel együtt, vagy nem, és tovább szenvedsz, vagy szintén nem, és elhagyod. Én is szeretném, hogy a párom gyakrabban mondja azt, h szeret, vagy gyakrabban bújjon hozzám, öleljen meg, de õ alapjáraton nem ilyen. 2 év alatt talán 3-4 alkalommal mondta magától azt, h 'szeretlek'. Viszont minden más tekintetben kimutatja, és ha belegondolom, ez az, ami igazából fontos. Szóval te tudod, h ez a barátnõdnél mit jelent. 21/L
Mióta vagytok együtt, és elõtte mennyi ideje ismertétek egymást? Lehet, hogy még nem sikerült teljesen feloldódnia, ez elõfordul másoknál is.
A kérdésre a válaszom: igen, nekem is rosszul esne. Hasonlóakat én is megéltem, néha ma is megélek. Az a kérdés, hogy tényleg utána hogyan viselkedik, és hogy azért lehet-e tudni, hogy szeret-e? Mert ha igen, akkor tényleg csak arról lehet szó, hogy nem szereti rögtön kimutatni, vagy lassabban oldódik, zárkózottabb. Az anyja hogyan viselkedik az apjával?? (minta!) Azért ja, én is örülnék ha a nyakamba ugrana néha és agyonpuszilgatna.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy volt egy-két ember, aki tudott is a kérdésre válaszolni. :) Másfél éve vagyunk együtt... Többször megemlítettem neki, hogy ha nem is ugrik a nyakamba, legalább kis mosolyt. Azért is durva ez, mert a háziállatának örült mikor hazaért, jobban mint nekem. Háziállatnak kimutatja, nekem nem... :) Anyukája és apukája nincsenek együtt.
Lehet felrekurt.
Dettó ugyanez... Kutyának-macskának megy a gügyögés: Jajj így meg úgy, simi, vakargatja a fülét, hasát, majdhogynem megcsókolja a kutyát... Ha késõbb, mikor végre már feloldódott, és kettesben vagytok, akkor már törõdik veled is, téged is megsimogat, megcsókol, stb. akkor valahogy bírd ki, éld túl az elsõ perceket! :) Ha késõbb sem, akkor viszont nem érdemes folytatni, mert ha szeret is, de ne mutatja ki úgy, hogy érezd, azzal nem sokra mész.
Normális. Ha nagyobb lesz, akkor majd többet lesz ébren.
Normális, fõleg ha kicsit esetleg be van sárgulva. Az viszont akkor múlik el, ha sokat szopik (sok folyadék), de mivel sárga, aluszékony, így alig eszik.... Nekünk így volt.
persze, ne aggódj már nem sokáig lesz így..! Mit nem adnék ha megint olyan jó alvó lenne, mint az elsõ napokban!

Miért melegszik nagyon a laptopom (LENOVO S10-2) már rövid használat után is? (pár napos és sík felületen használom! )

Olvastam egy cikkben, hogy az S10-nél ez volt az egyik "hiba" és a kettesnél próbálták ezt kiküszöbölni. Lehet, hogy nem sikerült teljesen?!

Legjobb válasz: Csak egyszerûen qrva meleg van, tedd a kezed a ventihez, érezheted, hogy az eggyáltalán nem hideg. Nyár van, ilyenkor minden laptop küzködik a melegedéssel. Szóval nem kel megilyedni. Ha összel/tavasszal is fent áll ez a probléma na akkor viszont már baj van. :P

Csak egyszerûen qrva meleg van, tedd a kezed a ventihez, érezheted, hogy az eggyáltalán nem hideg. Nyár van, ilyenkor minden laptop küzködik a melegedéssel. Szóval nem kel megilyedni. Ha összel/tavasszal is fent áll ez a probléma na akkor viszont már baj van. :P
vegyél hûtõpadot pár ezer forint
Cooler mastert tudom ajánlani, mert alumíniumrácsos alja van, ami jobban vezeti a hõt mint a gagyi mûanyag :P nekem -7 °C minden szenzorral mért hõmérséklet, ha használom játék közben.
Ilyen melegben laptopok jobban, de azért az asztali PC-k is megérzik a meleget. Laptop esetében a melegedés oka lehet még a rosszul megtervezett hûtés. Ebben az esetben nagyon jó szolgálatot tud tenni egy hûtõpad.
Sajnálom! 2-3 hónapot szoknak javasolni! Mi volt a gond, azt nem tudud?
A kérdező hozzászólása: Semmit nem mondott a doki.Igazából nem is látta a picit uh-n, csak abból lehetett tudni, hogy terhes vagyok, hogya laboros terhességi tesztem pozitív lett.
elozo vagyok.Tényleg sajnálom!Valóba nagyon az elején lehettél!Mi is babáért kuzdunk.....jajj nagyon félek, hogy végre ha sikerul és valami ilyesmi lesz :o(((
A kérdező hozzászólása: Nekünk elsõre sikerült.Álmomban sem gondoltam volna, hogy így ér véget! :( Köszönöm a válaszod és ne gondolj semmi rosszra csak arra, hogy jó legyen a közérzeted, lehetõleg ne legyél feszült és stresszes és minden rendben lesz! :) )
na most ezt nem értem. Tuti elvetéltél? Nem csak kisvérzésed volt? Mert pár napos terhességet még nem is lát a doki, csak az 5.hét körül látja. De ha így van sajnálom..egyébként 3 hónapot jó ha vársz.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Biztos. Ma reggel csináltam egy tesztet.Negatív lett. Egyébként 8 hetes lennék.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a doki is csak találgatott, de az biztos szerinte is, hogy terhes voltam, ha csak rövid idõre is.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 2 alkalommal, mikor elmentem, 16mm-es volt a nyálkahártyám.
Szia! nekem sajnos csütörtökön volt a mûtét a 11 héten halt meg a kicsi. Nekme azt mondta a doki hogy 3 hónap, de persze lelkileg helyre kell jönni. Szóval fel a fejjel, aztán hajrá. NEkem is elsõ terhesség és elsõre sikerült.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!