Találatok a következő kifejezésre: Pár napos hány óra (2 db)

Pár napos kismacska hány ml tejet ehet? Maximum hány óráig bírja evés nélkül?

Legjobb válasz: Állatpatikában lehet kapni macskatej pótlót, azt adj neki fecskendõvel. Nem tudom, cicát hányszor kell naponta etetni, én kisnyulakat nap háromszor-négyszer etettem, pedig õk már nagyobbak voltak, annyit adtam nekik, amennyit megittak.

Állatpatikában lehet kapni macskatej pótlót, azt adj neki fecskendõvel. Nem tudom, cicát hányszor kell naponta etetni, én kisnyulakat nap háromszor-négyszer etettem, pedig õk már nagyobbak voltak, annyit adtam nekik, amennyit megittak.
A legtöbb macska laktózérzékeny, így inkább sehányat se. Ha anyja nincs, akkor vegyél cicáknak készült anyatej-pótlót.
Elõzõ vagyok, ez kimaradt: Kiscica kor Kiscica súly Napi tápszer Napi etetések sz. 1 hetes 100 g 25-30 ml 10 2 hetes 200 g 45-57 ml 8 3 hetes 300 g 70-85 ml 6 4 hetes 370 g 90-110 ml 4 5 hetes 450 g 110-125 ml 3
pár napos kiscica 3 óránként eszik, mint a babák olyanok! Hogy mennyit arról egy szakértõt, orvost kérdezz meg, azt nem tudom! Kecsketejet ha tudsz szerezni, azt szokták adni az árván maradt bébi cicáknak! Ha nincs, akkor állatboltban kapható tápszer! Melegen kell tartani ha nincs mamacica, mert még ilyen kis korban nem tudják szabályozni a hõmérsékletüket és könnyen kihülnek! Pisi kb minden 3 órában van, kaki nem biztos! Ehhez hogy elõsegítsd, törölgetni kell a fenekét meleg-langyos vizes ronggyal! De mitörtént hogy párnapos és nincs mamája?
így van, elõzõnek teljesen igaza van! De a legjobb ha orvoshoz viszed és ott kérsz tanácsot! Mi történt??

Pár napos babát hány óra hosszán át szabad hagyni aludni éjjel, ha nem ébred fel magától? Aludhat akár egyhuzamba 10órát is?

Legjobb válasz: még nincs meg a babóm (34hetes vagyok), de barátnõm mondta, hogy az õ babája már második nap otthon átaludta az éjszakát.szóval szerintem ezzel nincs semmi gond :D

még nincs meg a babóm (34hetes vagyok), de barátnõm mondta, hogy az õ babája már második nap otthon átaludta az éjszakát.szóval szerintem ezzel nincs semmi gond :D
Nem szabad felébreszteni, õ úgy is felkel, ha éhes lesz!:)
Én szeritnem is csak örülj, ha alszik! így van rendjén. Minél hamarabb megtanulja, hogy éjszaka lehet ilyen hosszúakat is aludni, annál jobb! vidám és kiegyensúlyozott lesz! Amint éhes fel fog ébrdeni. ha nagyon aggódsz, kérdezz rá az orvosodnál. Feltételezem, ha a kórházból hazaengedték, nem sárga. A sárgaság okozhat aluszékonyságot. 19 hónapos kisfiú mamája
Szerintem sem kell felkelteni. Az a jó hogyha sokat alszik. Ilyen pici babánál azonban nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne csökkenjen a súlya, mert besárgulhat. Ezt azért írom, mert barátnõmnél pont ez volt, a pici végigaludta az éjszakát és nem figyelték, hogy csökken a súlya. Visszakerült a kórházba. Tehát hogyha jó az étvágya hízik, nem lesz semmi gond, ha végigalussza az éjszakát.
Szia! A sárgaságra valóban oda kell figyelni. Amíg nem ürül ki a billirubin, addig aluszékonyabb a baba, de a billirubin csak akkor ürül, ha eszik rendesen. Így ez ördögi kör. Az én kisbabám ébreszthetetlen volt, és annyira felment a billirubinszintje, hogy bekerültünk a Heim Pálba, kis híjján vércserére. Ha nem sárga, akkor viszont ilyen gond nincs. (mondjuk nekünk nem a színe tünt fel, hanem a légzésfigyelõ riasztott állandóan, azért mentünk be) Utána mikor kiengedtek, nekem 3 óránként kellett keltenem :(
Szia! A kérdésedre a válasz:IGEN. De csak éjjel. Napközben legalább 3 óránként szopcsiznia kell. Ezért ha többet szeretne aludni, ébreszteni kell.
ezzel az utolsó hozzá szólással nem tudok egyetérteni. Ha egy baba ritkábban eszik mint 3 óránként, azzal semmi baj sincsen. az igény szerinti szoptatás pont arról szól, hogy akkor kell etetni a Babákat amikor éhesek, nem pedig tankönyvek szerint kitalált menetrend szerint. Véleményezm szerint így valóban kiegyensúlyozottabbak a gyerekek. Hát ha csak 4x eszik egy nap, akkor sincs baj, és akkor sincs, ha 8x kér enni. Nekünk felnõtteknek sincsen minden nap ugyanolyan hangulatunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!