Találatok a következő kifejezésre: Pár napos hány (5 db)

Pár napos kismacska hány ml tejet ehet? Maximum hány óráig bírja evés nélkül?

Legjobb válasz: Állatpatikában lehet kapni macskatej pótlót, azt adj neki fecskendõvel. Nem tudom, cicát hányszor kell naponta etetni, én kisnyulakat nap háromszor-négyszer etettem, pedig õk már nagyobbak voltak, annyit adtam nekik, amennyit megittak.

Állatpatikában lehet kapni macskatej pótlót, azt adj neki fecskendõvel. Nem tudom, cicát hányszor kell naponta etetni, én kisnyulakat nap háromszor-négyszer etettem, pedig õk már nagyobbak voltak, annyit adtam nekik, amennyit megittak.
A legtöbb macska laktózérzékeny, így inkább sehányat se. Ha anyja nincs, akkor vegyél cicáknak készült anyatej-pótlót.
Elõzõ vagyok, ez kimaradt: Kiscica kor Kiscica súly Napi tápszer Napi etetések sz. 1 hetes 100 g 25-30 ml 10 2 hetes 200 g 45-57 ml 8 3 hetes 300 g 70-85 ml 6 4 hetes 370 g 90-110 ml 4 5 hetes 450 g 110-125 ml 3
pár napos kiscica 3 óránként eszik, mint a babák olyanok! Hogy mennyit arról egy szakértõt, orvost kérdezz meg, azt nem tudom! Kecsketejet ha tudsz szerezni, azt szokták adni az árván maradt bébi cicáknak! Ha nincs, akkor állatboltban kapható tápszer! Melegen kell tartani ha nincs mamacica, mert még ilyen kis korban nem tudják szabályozni a hõmérsékletüket és könnyen kihülnek! Pisi kb minden 3 órában van, kaki nem biztos! Ehhez hogy elõsegítsd, törölgetni kell a fenekét meleg-langyos vizes ronggyal! De mitörtént hogy párnapos és nincs mamája?
így van, elõzõnek teljesen igaza van! De a legjobb ha orvoshoz viszed és ott kérsz tanácsot! Mi történt??

Hany percet szopizik egy par napos baba?

Legjobb válasz: Mindegyik baba más. Az enyém nagyon lassan szopizott, kényelmes fajta. :) Akár 50 percet is cicin volt egyfolytában.

Mindegyik baba más. Az enyém nagyon lassan szopizott, kényelmes fajta. :) Akár 50 percet is cicin volt egyfolytában.
Attól még szopiznia kellene, a reflex miatt, vagy nem tudom! Az én kislányom az elsõ nap is fél órát szopizott, bár tejem sem volt! De ez segít beindítani a tejbelövelést!
Én 30 percig szoptattam, utána csak játszott! Azóta ráállt a 20 perces evésre! Mondjuk a kórházban 30 percnél tovább nem javasolták, mert feláztatja a mellbimbót! De ahogy már elõttem is írta valaki, teljesen változó! Addig hagyd rajta, amíg eszik, ha játszik, akkor már nem kell
A kérdező hozzászólása: Az en babam eddig 5 perceket volt cicin. Lehet h azert mert nem volt meg tejem?
Miért csak 5 percet? Õ engedte el olyan gyorsan? Azt furcsállnám. Minél többet van mellen, annál hamarabb indul be a tej és lesz elegendõ mennyiség! 5 perc az nagyon kevés, legalább 20-30 perc kell egy mellen, hogy egy ilyen pindúr képes legyen eljutni a hátsótejig, amit már nehezebb kiszívni. De sokkal gyakoribb, hogy be is alszanak közben, úgyhogy újszülött korban simán szopizhatnak 1 órát is egy mellen.
Pár napos sõt hetes kisfiamat szinte egész nap szoptattam.:) Másból sem állt a napom csak a szoptatásból.Elaludt, csak cumizott rajta aztán megint elaludt :) Imádtam!!!Simán eltartott egy etetés 40-50percig.Ahogy nõtt úgy csökkent az idõ.A végén már 5perc alatt is jóllakott...

Pár napos babát hány óra hosszán át szabad hagyni aludni éjjel, ha nem ébred fel magától? Aludhat akár egyhuzamba 10órát is?

Legjobb válasz: még nincs meg a babóm (34hetes vagyok), de barátnõm mondta, hogy az õ babája már második nap otthon átaludta az éjszakát.szóval szerintem ezzel nincs semmi gond :D

még nincs meg a babóm (34hetes vagyok), de barátnõm mondta, hogy az õ babája már második nap otthon átaludta az éjszakát.szóval szerintem ezzel nincs semmi gond :D
Nem szabad felébreszteni, õ úgy is felkel, ha éhes lesz!:)
Én szeritnem is csak örülj, ha alszik! így van rendjén. Minél hamarabb megtanulja, hogy éjszaka lehet ilyen hosszúakat is aludni, annál jobb! vidám és kiegyensúlyozott lesz! Amint éhes fel fog ébrdeni. ha nagyon aggódsz, kérdezz rá az orvosodnál. Feltételezem, ha a kórházból hazaengedték, nem sárga. A sárgaság okozhat aluszékonyságot. 19 hónapos kisfiú mamája
Szerintem sem kell felkelteni. Az a jó hogyha sokat alszik. Ilyen pici babánál azonban nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne csökkenjen a súlya, mert besárgulhat. Ezt azért írom, mert barátnõmnél pont ez volt, a pici végigaludta az éjszakát és nem figyelték, hogy csökken a súlya. Visszakerült a kórházba. Tehát hogyha jó az étvágya hízik, nem lesz semmi gond, ha végigalussza az éjszakát.
Szia! A sárgaságra valóban oda kell figyelni. Amíg nem ürül ki a billirubin, addig aluszékonyabb a baba, de a billirubin csak akkor ürül, ha eszik rendesen. Így ez ördögi kör. Az én kisbabám ébreszthetetlen volt, és annyira felment a billirubinszintje, hogy bekerültünk a Heim Pálba, kis híjján vércserére. Ha nem sárga, akkor viszont ilyen gond nincs. (mondjuk nekünk nem a színe tünt fel, hanem a légzésfigyelõ riasztott állandóan, azért mentünk be) Utána mikor kiengedtek, nekem 3 óránként kellett keltenem :(
Szia! A kérdésedre a válasz:IGEN. De csak éjjel. Napközben legalább 3 óránként szopcsiznia kell. Ezért ha többet szeretne aludni, ébreszteni kell.
ezzel az utolsó hozzá szólással nem tudok egyetérteni. Ha egy baba ritkábban eszik mint 3 óránként, azzal semmi baj sincsen. az igény szerinti szoptatás pont arról szól, hogy akkor kell etetni a Babákat amikor éhesek, nem pedig tankönyvek szerint kitalált menetrend szerint. Véleményezm szerint így valóban kiegyensúlyozottabbak a gyerekek. Hát ha csak 4x eszik egy nap, akkor sincs baj, és akkor sincs, ha 8x kér enni. Nekünk felnõtteknek sincsen minden nap ugyanolyan hangulatunk.

Ha a nogyogyasz azt mondja, hogy kezelni kell valami fertozest, akkor az hany napos lehet? 1 het? Par nap? Valakinek mar volt-e ilyesmi?

Legjobb válasz: plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?

plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?
Hát igen, ez is benne van a pakliban.
a 2. ra gondoltam
Azt is megkérdezheted a nõgyógyásztól, hogy kb meddig tart. Ez változ. Függ attól, hogy milyen fertõzésed van, milyen gyógyszerrel kezelnek stb.
3-tól 10 napig, attól függ, mit ír fel.
Mer még nem irt fel semmit? Ez furi, ha gond van akk egybõl felirja amit kell, s elmondja mi a teendõ!

Hány napos terhességet mutat ki a teszt? Mennyi nap alatt termékenyül meg a petesejt? 18-és 20 között voltunk együtt Párommal ki mutatható már a terhesség? És 24 -én kellett volna meg jöjjön de nincs semmi vérzésem. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: LEgeslegkorábban a nemvárt napján lehet tesztelni (ha nem jön meg). Aki biztosra akar menni, az nemvárt napja után 3-4 nappal tesztel. Reggeli elsõ vizeletbõl. (ekkor a legmagasabb a hcg szintje, ha terhes vki) A megtermékenyülésnél a peteérés számít. Ha peteérés van,akár aznap is megtermékenyülhet, ált. 7-10 napot vándorol a petevezetõben a megtermékenyült petesejt, míg a méhig elér.

LEgeslegkorábban a nemvárt napján lehet tesztelni (ha nem jön meg). Aki biztosra akar menni, az nemvárt napja után 3-4 nappal tesztel. Reggeli elsõ vizeletbõl. (ekkor a legmagasabb a hcg szintje, ha terhes vki) A megtermékenyülésnél a peteérés számít. Ha peteérés van, akár aznap is megtermékenyülhet, ált. 7-10 napot vándorol a petevezetõben a megtermékenyült petesejt, míg a méhig elér.
6-4 nappal mensi ideje elõtt volt ovud?
A kérdező hozzászólása: 10én volt ovulációm
Sziasztok! Azt szeretnem kérdezni hogx május 14én voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk de nem ment végbe ez után junius 28án megjött rendesen. De biztonság kedvéért csináltam tesztet. Nem is egyet hanem ötöt és mindnegatív lett. És most25-én kellet volna megjönnie, és késik már 6 napja pedig hétfõn megcsináltam hatodik tesztett és az is negatív lett hálistenek. Csak nem értem és azóta nem is volt nemi együtlétem igaz nem lehetek terhes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!