Találatok a következő kifejezésre: Pár napja velem a barátom azt (6 db)

Pár napja szakitott velem a barátom azt mondta megcsalt de a barátai azt mondták lehet hogy hazudott nekem én még mindig szeretem a srácot de ő nem szeret nem értem miért hazudott talán azért hogy békén haggyam és könnyebb legyen elfelejteni?

visszaszeretném kapni ?t de tudom hogy elkéne felejteni ls sokan ondják hogy az id? mindent megold de én mégsem tudom elfelejteni pedig ez csak 3 hetes kapcsolat volt hogyan érjem el ogy megszeressen?

Legjobb válasz: Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.

Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.
Nem szeret téged, ne fuss utána, semmi értelme nem lenne.Inkább felejtsd el, mégha most nehéznek tünik is.

Szakított velem a barátom pár napja, túl sokat veszekedtünk, azt mondta nem bírja tovább így, mit tegyek hogy hassak rá hogy újrakezdhessük? Hogyan cselekedjem?

Szeretjük egymást ezt tudom és nem tudom ennyiben hagyni a dolgot. Szeretném bebizonyitani neki h képes vagyok változtatni a hibáimon és szeretem.. Ha nem keres az ugye nem egyenl? azzal hogy már nem is szeret és nem akar látni többé?2 éve ? a lelki társam,a legjobb barátom és egyben a szerelmem:'(

Legjobb válasz: Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n

Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n
Gondolkodj el azon, amit mondott, próbálj meg változni, változtatni rajta. Ha ezeket a változásokat érezni fogja õ is, talán meggondolja magát. Addig is azért kezdj el új pasi után nézni, ha mégsem gondolná meg magát. Ha találnál mást, ne kövesd el ezeket a hibákat újra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak az a baj, hogy nem tudom hogy bizonyítsam és mutassam meg hogy változom, ha nem keres hogy találkozzunk.:|
Én is voltam hasonló helyzetben mint ti, csak nekem nem volt elég bátorságom. Kéne tanuljak a volt pasidtól... Szerintem jobb ha hagyod, mert 2 év elég idõ ahhoz, hogy kiderüljön mûködõképes vagy sem a kapcsolat? Mindig 2 emberen áll, mindig ugyanannyi kompromisszum, ragaszkodás, türelem kell. Ha nem így van, akkor az egyik szenved a másik uralkodik. Tudod, amikor a sok hisztit nem bírtam már és szakítani akartam, örökké zsarolgatott, hogy én nem szeretem ha ennyiért szakítanék, és mivel nagyonis szerettem, annak ellenére, hogy nagyon rossz volt, és tudtam semmi értelme folytattam. És nem kellett volna, mert ha én olyan hisztiket váltok ki belõle az neki sem jó. És ami a legszomorúbb, hogy annyira nem volt bátorságom idõben kilépni, hogy elvettem feleségül, reméltem helyrejönnek a dolgok. De fenét, sokkal rosszabb: hisztik, dühkitörések, lehülyézéseket kapok, és oda jutottam, hogy semmi önbecsülésem nincs, teljesen elhidegültem, csendben szenvedek és már megcsókolni sem tudom... És tudod, egy házasságból már nem olyan könnyû visszafordulni, idõben kellett volna felébredni és a sarkamra állni.
Elõzõ vagyok. Szerintem hagyd, és keress olyat aki nem ezt váltja ki belõled. Ez így neked is szenvedés, neki is. És magamból kiindulva elhiszem, ha õ sem lát reális esélyt a változásra. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy te vagy a rossz, mert lehet olyan ember aki valamiért nem hisztiket vált ki belõled. A feleségem is azzal asszociál örökké, hogy a volt pasijával milyen jól megvoltak. Most meg örökös dühkitörései, hisztiei vannak. Tehát annak ellenére, hogy egy ragaszkodó és béketûrõ ember vagyok, mégis ezt váltom ki belõle, és mással ment neki. Habár akkor miért is lett vége...? Viszont én is szenvedek, mert túl sok esélyt adtam, reméltem, és bizony soha senki olyan csúnyán mint õ nem viselkedett velem. Sõt az elõzõ kapcsolatom tökéletes és harmonikus volt viszont volt egy alapvetõ dolog ami miatt közös megegyezéssel és békésen szakítanunk kellet. Illetve van egy lány akit kb 10 éve ismerek jó barátom, és ebbõl kifolyólag ismerjük egymás realitását, nem csak kapcsolati kozmetikázásból... Kb 5-6 éve bennem kezdett több lenni, de õ akkor még nem tudta mit akar. Vártam pár évet, nagyon furcsa érzés volt mintha azt éreztem volna, hogy megvan életem párja. De nem volt elég türelmem kivárni amíg õ is megérik erre. Féltem, hogy vakon várok hosszú éveket, aztán ott maradok egyedül. Most meg egy közös barátunktól tudom, hogy sokat sír miattam, nagyon bánja, hogy nem adott esélyt, és azt mondja soha nem fog egy olyan rendes fiút találni mint én. Na félreértés ne essék, ezzel nem a májam hízik, hanem fály, hogy otthon meg én vagyok az akit mindenért szarni szapulni lehet, ordítani hisztizni és mindennek ami létezik lehordani. De sajnos ez a keresztem, egy elrontott élet és a bátortalanság bére. Ezt azért írtam le, hogy láss egy példát, es ennek tükrében gondolkozz. Persze ha lehiggad, és látja, hogy nagyon elkeseredtem igér fût fát... De már nem hiszem, mert akkor változott volna valami... Viszont házasságból már nem nagyon van visszaút... Hagyd menni, mindkettõtöknek jobb...

Barátommal kicsit összevesztünk szombat/vasárnap, és mondtam neki, hogy pár napig békén hagyom. Az a pár nap az tegnap délután + ma egész nap, viszont holnap meg már nagyon jó lenne vele találkozni. Mit tegyek, hogy találkozzon velem?

Ami miatt összevesztünk, szerintem az a megbocsájtható kategóriába tartozik, de nem tudom, hogy megbékélt -e már... Ti mennyi id? után szoktatok találkozni a párotokkal egy összeveszés után?

Legjobb válasz: Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F

Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F
A kérdező hozzászólása: És utána minden a régi lett, tudtatok ugyanúgy egymás szemébe nézni, mint elõtte? Én ettõl félek, hogy valami megváltozik...
Ha kicsit vesztetek össze, akkor egy ideig bennetek lesz, de hamar elfelejtitek:D Béküljetek ki, csak magatokat kínozzátok, ha nem vagytok egymással. A törés akkor áll be, ha valamelyikõtök kimondja, hogy szakítsatok. Ezzel a szóval még csak haragból se dobálózzatok! Ha valamelyikõtök kimondja, és hiába bánja meg, ott lesz a levegõben állandóan
Nálunk iylen nem szokott lenni. Ha õ nem is én mindig kezdeményezem h beszéljük meg.A besértõdésdinek és nem beszélünknek nincs sok értelme sztem, jobb minél hamarabb békében lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát õ rosszabb mint egy lány. :D Most épp pukkad mint egy 4 éves. :) Remélem hamar túlteszi magát rajta...
A kérdező hozzászólása: Bár... ma délelõtt 10-kor felmentem msn-re, õ már fent volt, és általában délig alszik, tehát õt is gyötri a dolog valamennyire... nekem épp elég, hogy nem tud aludni, hadd szenvedjen egy kicsit õ is. (6)


Néhány hét mulva 6hónaposak leszünk a barátommal. Pár napja leültünk beszélgetni, és elmondtuk az érzéseinket. Van okom félni? Vagy legyek türelmes vele?

Azt tudni kell,hogy sok barátn?je volt,és mindegyikben csúnyán csalódott,hazudtak neki,megcsalták...stb.Õ elmondta hogy még nem szerelmes belém.Szeret velem lenni,jó velem,nagyon kedvel,de fél hogy bennem se bizhat.Nekem ez rosszul esett,mert azt hittem hogy szeret.Ellenbe velem,én szeretem.Mindig mondja hogy hiányzom neki,meg ilyenek. Belém fog szeretni? Vagy ennyi id? után már nem is fog? (és iszonyat féltékeny)Kicsit beparáztam hogy nem fog megszeretni.

Legjobb válasz: lett volna program,de nincs kedve jönni.Tesómék messze laknak,és oda se jött velünk.Hétvégén menni akartunk 4en bulizni,de õ lemondta hogy nincs kedve menni.Most akkor...?

Ha nincs kedve a közös programhoz, kérdezd meg mit akar? Talán pár nap gondolkodást adhatnál neki, nem szakítani, hanem ne találkozz vele míg eldönti mit akar.Így nem lehet élni, elég rövid az élet, hogy éveket várjunk, míg kitalálja mi legyen.Ne legyen ennyire önzõ, valakit vagy szeretek s együtt akarok lenni vele vagy nem.
A kérdező hozzászólása: lett volna program, de nincs kedve jönni.Tesómék messze laknak, és oda se jött velünk.Hétvégén menni akartunk 4en bulizni, de õ lemondta hogy nincs kedve menni.Most akkor...?
Szia. Érdekes a dolog mivel ilyenkor az a tanács, hogy légy vele türelmes és, ha látja, hogy minden rendben bízhat benned akkor rendben lesz a dolog. Nem tudom, hogy alakult idáig a kapcsolatotok, de ha 6hónap alatt te úgy érzed mindent megtettél és nem okoztál neki csalódást akkor nem értem miért nem bízik meg benned. Amúgy meg nem szeretem az olyan embereket akik mások alapján ítélik meg az újat. Jó, hogy már párszor megégette magát, de ezért nem rajtad kéne ezt levezetni. Bizalom nélkül szerintem nincs jövõje egy kapcsolatnak...
A kérdező hozzászólása: õ már bebizonyitotta hogy nem szeret, azzal hogy nem engedte megszülnöm a közös babánkat.Hétvégén mindig együtt vagyunk, de nem megyünk sehova.
A kérdező hozzászólása: még annyit:a kapcsolatunk elején még mentünk is, de mam már sehova.Õ megy pecázni, ahova engem is hivott már de nem mentem.De nekem meg hiányzik a szórakozás.Néha jó lenne menni.mióta vele vagyok, nem voltam sehol.
Itt senki nem hibás, mindketten csalódtatok, nagyon sok beszélgetés kell még hogy lássátok mit is akartok.Féltékenységébõl vegyen vissza üzenem neki, azzal csak újabb csalódást válthat ki.Szervezzetek közös programokat, beszéljétek meg mi az amit vártok ettõl a kapcsolattól.Nem várni kell, hogy megjön a szerelem, meg is kell dolgozni érte.Bízzatok meg a másikban mert ha nem semmit nem ér az egész.S amit mondtam, sokat beszélgetni, s közösen programokat szervezni.Fel a fejjel, minden o.k. lesz.
ez nem a te hibád...vagy megszeret vki magadért, vagy nem...ezt még Õ sem tudja irányítani...ha belédszeret, belédszeret, ha nem, nem...kérdezd meg tõle h õ h akarja folytatni a továbbiakban, mert a szerelem elég hamar kialakul, ha ki kell alakulnia...
A kérdező hozzászólása: igazatok van.Már most magamat hibáztatom, hogy hol rontottam el, mit nem tettem meg azért hogy megszeressen.Mit csináltam rosszul? Más mit tesz, hogy a barátja belé szeret.Olyan rossz:( engem csaptak be, csalódtam én is.Nem is akartam ezt a kapcsolatot mert féltem, hogy "elesek" megint.De még is belementem és õ is.Még is itt tartunk.
Én egy kicsit aggódnék a helyedben, pontosabban elgondolkodnék arról, hogy érdemes e még vele. Hat hónap alatt nem tudott belédszeretni? Ez mondjuk elég nagy baj, egy hónapig sem bírnék olyan valakivel lenni, aki nem szeret engem. Én megértem, hogy sokszor becsapták, bántották, de azért ez túlzás. Fél év alatt igazán ki lehet ismerni a másikat többnyire, hogy érdemes e a bizalomra vagy nem.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy irtál.mondtam neki sokszor, hogy bennem ne azt nézze azt a rosszat, amit mástól megkapott.Én a kapcsolat elején megmndtam neki, hogy a hûség és az õszinteség ami fontos.Tõlem ezt meg is kapja, én is tõlle.De akkor is benne van az, hogy õt sokan becsapták, és FÉL.Én 6hónapja próbálok neki bizonyitani, életem legszörnyûbb döntését kellett meghoznom, hogy ne hadjon el.De bizom benne hogy elérem a célomat.
Es azt sem lenne szabad elfelejteni, hogy lehet, hogy pont azert csaltak meg eddig is mindig, mert senkiben sem bizott, es meg nem is volt szerelmes igazan. Eleg nehez lehet, egy olyan pasi mellett husegesnek lenni, aki nem is szeret viszont. Termeszetes igenye az embernek, hogy ha szeret szeressek viszont. Szerintem.
Akkor mi a kérdés? Vele maradsz bizonytalanságban vagy lépsz s nyitsz más felé.Az évek gyorsan repülnek, s Te gyereket szeretnél, azt hiszed ezzel a párodat megfoghatod, s a gyerektõl minden a régi lesz.Ugyan már, a gyereket ne tedd ki ilyen helyzetnek.Milyen családi életetek lenne.Járj nyitott szemmel, s keress egy magadhoz illõ párt.
vegyél játékot és kockulj, nézz tv-t, fõzz, olvass, fejts rejtvényt, menj ki a kertbe, fuss le 2km-t
Nézz animééét ! Ha eddig úgy voltál vele, hogy omg az kisgyerekeknek való, nem...! Csak legalább egyet nézz meg, és majd akkor elhiszed, hogy tökjó.^^ Én rengeteg idõt elbaszok anime nézéssel...:D Nézz pl. Nanat, az olyan szerelmeses, vagy Death Note, ez meg olyanolyan tökjóóóó én imádom, vagy ha harcolüsabbakat szereted akkor Soul Eater, vagy ha pl a véresebbeket Elfen Lied-et ajánlom. :) Vagy ha mondjuk vicceset akkor Golden boy, vagy a yaoi-ik is jók, (melegekrõl szól xD) pl. Gravitation, Strawberr Panic. (Google-ba beírod az anime nevét, + h 1.rész, kidobja, megtalálod..:) ) Jó anime nézést! (ha megfogadod tanácsom.) Nekem legalábbis nagyon tetszenek, pedig elõtte énis úgy álltam hozzá, hogy haggyanak már vele. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket! de sajnos se gépen játszani, se az animéket nem szeretem:) már próbáltam, de nem az én világom, de azért köszi:D
Ismerõs helyzet. Én rajzolgatok, eljárok napozni(igazából az árnyékban ülök és olvasok mert nem bírok a napon lenni)tv-t nézek, gépen játszok. Itt is szoktam munkálkodni : http://www.polyvore.com Blogokat olvasok, E-book-ot olvasok, lassan eltelik a nap... Esténként futok.
ha jól nézel ki, én szivesen elszórakoztatlak ;) de ha randa vagy akkor maszturbáljá
A kérdező hozzászólása: jól nézek ki, és értelmes idõtöltésre gondoltam.. a normális válaszokat köszönöm:)
maszturbálj vagy kérd meg egy barátnéd hogy jöjjön át :-P
Uristen, ez neked kerdes? Ennyi idös korban? Sajnällak, öszinten. Amugy meg olvass.

17 vagyok. Van 1 csaj az osztalyban akivel jol osszebaratkoztunk (nekem nagyon bejon), es par napja, suli utan megcsokolt (persze nyelves). De jarni nem akar velem, es a legjobb baratja vagyok. Akkor most mi legyen?

es azota ugyanugy joban vagyunk meg minden, de amikor rakerdezek h miert tette azt mondja h nem tudja. es ha kerdezem h lesz e ujabb csok valamikor, " hat majd meglatjuk" a vallasza. szerintem hujen jonne ki ha most odamennek es en smarolnam le.

Legjobb válasz: ismerkedés a nemiséggel. ne légy türelmetlen. sztem bejösz neki, csak még tapasztalatlan. vergõdik az érzelmeivel. adj neki idõt. vegyél neki karira egy kis ajándékot. ettõl elolvad. folytassátok a barátságot az õ tempójában. Ne érezze hogy csak arra hajtasz. sok lány ettõl begörcsöl. érezze, hogy bízhat benned. ha a bizalom kialakul, ismét kezdeményezni fog. ez tuti egyébként majd te is rájössz, azok a kapcsolatok voltak a legszebbek, amelyeket lassan tudtál megszerezni. a gyors piff-paff kapcsolatokban én nem érzetem a másikat értékesnek és ha én egy értéktelen partnerrel állok össze az engem is minõsít. Nem?

ismerkedés a nemiséggel. ne légy türelmetlen. sztem bejösz neki, csak még tapasztalatlan. vergõdik az érzelmeivel. adj neki idõt. vegyél neki karira egy kis ajándékot. ettõl elolvad. folytassátok a barátságot az õ tempójában. Ne érezze hogy csak arra hajtasz. sok lány ettõl begörcsöl. érezze, hogy bízhat benned. ha a bizalom kialakul, ismét kezdeményezni fog. ez tuti egyébként majd te is rájössz, azok a kapcsolatok voltak a legszebbek, amelyeket lassan tudtál megszerezni. a gyors piff-paff kapcsolatokban én nem érzetem a másikat értékesnek és ha én egy értéktelen partnerrel állok össze az engem is minõsít. Nem?
Nem jönne ki hülyén. Neki szabad, akkor neked is. Amúgy meg hívd el valahová, ha már ennyire jóban vagytok, úgyis beadja majd a derekát.
Szerintem, a kérdezgetéssel hagyj fel, mert a csaj csak feszülten fogja magát érezni miatt, sodródj az árral, hagyd, hogy maguktól alakuljanak az események.. persze egy kis segítséggel általad;) keresd sûrûn, a puszi meg simogatások tényleg jó ötletek.. hidd el lehet még ebbõl egy nagyon szép kapcsolat:D sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ok.koszi. persze h eljonne. szoktunk egyutt bulizni, de valahogy varatlanul ert ez a csok ! de nagyon szeretem... megrorulok az iljen helyzetektol!
"Innen már sima"-érzet... Jól mondták az elõttem szólók, 75% és afölötti lehet az esélye, hogy tényleg szeretne téged, csak még õ se biztos magában. Legyél ott neki ugyanúgy, ahogy eddig is, viszont finoman esetleg csinálhatsz apróságokat; megcirógathatod pl. a kezét, vagy adott esetben az arcát, esetleg hosszabb együttlét/buli utáni elköszönéskor puszi (arcra), vagy, ha igazán gavallér akarsz lenni, kézcsók... A többi menni fog magától. És ha mégse jön össze, akkor már legalább lesz tapasztalatod és a következõ sokkal könnyebben, simábban fog menni.
Hát, az biztos, hogy mi lányok véletlenül nem szoktunk magunktól fiúkat csókolgatni, és nem olyanokat, akik nem tetszenek nekünk :D:D:D Ilyet max. illumináltan, de suli után a csajszi csak nem volt az... Légy türelmes, kedves, szórakoztató legyél egyszerûen OTT mellette, és szerintem majd alakul. De Te is nyugodtan kezdeményezhetsz, ne hidd azt, hogy nem! Persze legyen meg az alkalmas romantikus, meghitt pillanat, ne csak úgy "odamenj és lesmárolod" :D
Valamelyest biztos tetszel neki. Ha gondolod te is smárold le . Ha neki lehet neked is ahogy az elöttem szólók is írták. Bár szerintem vigyázz a csajjal, mert van olyan akiebbõl sportot ûz, mármint hogy kelleti magát, jól felcsigázza a faszik érdeklõdését, aztán közben semmit nem akar tõlük. Csak biztos pont mert ha baja van hozzá majd bármikor mehet. A lányok többségének tetszik ha fut utána a pasi és húzhatja az agyát. Persze nem biztos hogy a te esetedben ez így van. Figyeld meg hogy viselkedik más fiúkkal.Sokat elárul. Sok szerencsét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!