Találatok a következő kifejezésre: Pár napja velem a (174 db)

Ma teszteltem negatívat, de ha másik tesztet is ki szeretnék próbálni, mert tünetek vannak és késik 3 napja, kell várnom még pár napot vele, vagy akár már holnap reggel is tesztelhetek? A Clearblue délután is használható?

Legjobb válasz: Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!

Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor várok 2 napot (nehéz lesz). :-) Köszönöm a választ.
Menj el szûrésre 3 hét múlva.
Neked csókbetegséged van fiam:) [link]
Ha megnyalod a könyöködet, meggyógyulsz!
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok -.-
Köszi, de amúgy tõlünk mit vársz? De most komolyan
Védekezés nélkül bármit elkaphatsz....Vannak laborok, ahol van kompletten mindenféle nemi úton terjedõ betegségre szûrõcsomag. Pár ezer ft...
amúgy a mononukleózis is simán szóba jöhet...torokfájás, láz tünet
Hát ez azért nem úgy van, hogy elkapod és másnap már a kezdeti tünetek rajtad vannak. Ezt senki sem fogja neked megmondani a neten keresztül. el kell menni szûrésre és megtudod.
Hááát ez nagyon jó, a válaszok is... Ha ennyit rinyál valaki egy numera miatt miért nem veri ki magának??? :-) Jaaaa, hogy nem gondolkoztál? Hmmm, az milyen, amikor nem gondolkozik valaki??? :-) A csajoktól sokminden szarságot el lehet kapni, mert mind egy qrva... :-) Anyátok is az volt, mikor fiatal korában kereste apátokat és 50-edjére vagy 60-adjára megtalálta... :-)
Töltsél le egy megfelelõ vírusirtót, javaslom a NOD32-t. Az megoldhatja a problémádat. NOD32/Eset reporting, found 1 new virus +++ HIV+ Disinfecting. Please wait.
Õszintén, nem hiszem. 2-3 hét az alapvetõ lappangási periódus, utána influenzaszerû tüneteket tapasztalhatsz magadnál, amik pár hétig tartanak, majd eltûnnek. De ha biztosra akarsz menni, fogd meg a nyirokcsomóidat. HIV fertõzés esetén valószínûleg duzzadtak lesznek. De ha biztosra akarsz menni, várj 2-3 hetet és menj el egy szûrésre.
25-es: a nyirokcsomók mástól is duzzadtak lehetnek, pl. mononulceosis esetén is azok.
A kérdező hozzászólása: nemvoltam olyan alapotba sajnos hogy gondolkodjak
A kérdező hozzászólása: ..!.. :D
Nem mérvadó a sok mindenki... ugyan már... ha meg ennyire tudtad, miért dugtad meg gumi nélkül?
2 héten belül iszonyatos kínok között elpusztulsz
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdés végét, csak gondolkoztam hogy hogy irjam, és utána elfelejtettem kitörölni egy réészét
Az is lehet, hogy egyik ismerõsén keresztül, aki Afrikában járt elkapta az Ebolát, most meg te.
ha csak nem ku*váztál, nem hiszem hogy HIVes vagy. lehet simán bekaptad ezt a tavaszi hányós-hasmenéses vírust. de egy orvos azért nem árt ha kivizsgál. Fõ a hidegvér!
Persze. Jó h*ü*lye vagy már ne haragudj! Kicsit meg is érdemled. Csak nem kelhetett annyira az a p*i*n*a! Amúgy meg sokkal valószínûbb hogy megfáztál vagy vírusos vagy. De a f*a*szod r*e*tkesedne ha baj lenne!
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked meg agyhártya gyulladásod van tesó.
Nincs ilyen bajod, max. megfáztál, de ha megnyugtat menj el szürésre..máskor használj gumit..nagyon tartós kapcsolatban engedheted meg ezt a felelõtlenséget.
A kérdező hozzászólása: xddd azok a kommentek...
Beírod a Google-be, hogy "láz torokfájás hányinger", rákattintasz a keresésre és gyorsan agyrákot diagnosztizálsz magadon!
A kérdező hozzászólása: tudom... most elõször fordult elõ... és utoljára is.
Szerintem mononukleózis.
Az écc biztos jelei!


Elkezdtem pár napja tornázni, a térdem meg azóta nagyon fáj. Gondolom a megerőltetéstől, aminek eddig nem volt kitéve. Kérdés: csináljak vele valamit, vagy ne foglalkozzam vele?

Legjobb válasz: Szedjél rá porcerõsítõ tablettát és kalciumot! A gyógyszertárba mindent megkapsz és még tanácsot is tudnak adni.

Szedjél rá porcerõsítõ tablettát és kalciumot! A gyógyszertárba mindent megkapsz és még tanácsot is tudnak adni.
Milyen gyakorlatokat végeztél? Testúly?
A kérdező hozzászólása: jilien michaels tornáit. sok a kitörés, meg a hasonlók benne.
Orvoshoz kéne menni!
menj orvoshoz
Ráadásul, ha elolvasnád amit írtam arra is rájönnél, miért kell orvoshoz menni ilyenkor. Ezek után megkérdezem: mi a foglalkozásod? Hentes, szobafestõ, vízszerelõ, varrónõ? Mert fingod nincs ezekrõl a dolgokról!
Te tudod, hogy nem vagy 100-as?
"Orvoshoz kéne menni!" Ez igazából nem ajánlott. Az orvosok csak Magyarországon évente 8 ezer embert kezelnek el és évi 4 ezer körüli mûhibaper indul. De ha nincs már szüksége a lábára, hát áldásom rá.
"A középkorban az ilyen kezelések miatt megnyomorodtak egy csomóan." Megmondtam, hogy ne szólj bele! Az eddigi gyógyító tudásod kimerült abban, hogy: menj orvoshoz. Válaszod nulla hasznosságú.
Nekem úgy tûnik, te beszélsz hülyeségeket!
Édes jó istenem! A középkorban az ilyen kezelések miatt megnyomorodtak egy csomóan.
Én már jártam így bár nem vizesedett szerencsére ezt az orvos is megmondta mert akkor 90% hogy mûteni kellett volna de ha nem vészes akkor leszívják belõle. Mindenképp menj el orvoshoz ha van autó akkor mielõbb ügyeletre ez nem játék mert késõbb életed végéig is akár problémáid lehetnek belõle ha most elhanyagolod, ez sajnos nem tréfa.
"Felejtsd már el ezt a linket, amíg nem tudja pontosan a kérdezõ milyen sérülése van!!!" Ne szólj bele, te nem értesz hozzá!
Ja és még ecetes borogatást is nyomjál rá ha nem tört el. Ha eltört akkor viszont hagyd dagadni és pihentesd! A dagadás helyén tartja és megóvja a csontot. Ha tört ne borogasd! És még egy kérdés: Van -e vérömlenyed? Kékülés, zöldülés satöbbi? Mert akkor azt is kezelned kell, minimum napi 4 gerezd fokhagymával lehet a trombózist elkerülni.
Felejtsd már el ezt a linket, amíg nem tudja pontosan a kérdezõ milyen sérülése van!!!
Épp az imént linkeltem egy másik kérdésben a bokásnak: http://novenywiki.tk/index.php/Fekete_nad%C3%A1lyt%C5%91
Leginkább menj el sebészetre! Ilyenkor a szalagok megnyúlnak, amit rögzíteni kell, mert késõbb gyakoribbá válnak az ilyen ficamok. De akár ízületi sérülésed, részleges szalagszakadásod is lehet.
Jól elvitatkoztunk itt. De a lényeg az, kedves kérdezõ, hogy menj el orvoshoz! Tudom, mit beszélek! Sebészeten dolgoztam, ráadásul volt olyan amikor "akasztották a hóhért" és a térd ficamom miatt Meniscus és szalagsérülésem lett, amit késõbb meg is kellett mûteni. Ha semmi komolyat nem találnak, akkor jöhet a fekete nadálytõ, a borogatás és a pihentetés.
Mit mondott a telefonba?
A kérdező hozzászólása: épp ki voltam kapcsolva :D fb-n irta h hivott és láttam is utána
A kérdező hozzászólása: ez is probléma volt h amig együtt voltunk egyáltalán nem hivott
És akkor mit írt?
xD azt h hivta
ha elhanyagolt akkor hanyagold te is. A megszokás mondjuk nagy úr. Érzem hogy lesz itt még közös program. Sok év után én nagy érdemnek tartom, ha nem hívogat naponta:) Csak akkor ha nagyon muszáj:)
A kérdező hozzászólása: azt írta hogy bánja és hogy nem akarta ezt igy és hogy késön jött rá hogy ezt nem igy kellett volna és sirt is

Valki tud segiteni már pár napja kinlódok a mesterMC vel és nem tudok játszani a bélépésig betölt belépek minden de nem jön be ahol ki irná hogy letöltés 10 20 % szóval nem tudok játszani?

Valki tud segiteni már pár napja kinlódok a mesterMC vel és nem tudok játszani a bélépésig betölt belépek minden de nem jön be ahol ki irná hogy letöltés 10 20 % szóval nem tudok játszani kérem nagyon hamara válaszoljatok köszönöm!?
Szia! Ha tényleg az apukád szelleme az, akkor csupán lehet, hogy hiányzol neki, látni kíván. Ne félj tõle ez a lényeg. :) Won
Ja értem, bocsi.
nekem nem adja be a képet! tudnád még 1x linkelni?
úristen! de én látok még 1 arcot rajta azon kivül
A kérdező hozzászólása: én több arcot nem látok:)
A második oldalon én meg egy földönkívülit látok. :) Amúgy ebben az esetben szerintem is inkább beleképzeljük az arcot.
A kérdező hozzászólása: én azt már inkább nem keresem meg...XD szerintem is :)
Te tudod, hogy mennyire hasonlít az apádra. De ez véletlennek túl jó kép:) .
A kérdező hozzászólása: Hát van valahol apáról egy ilyesmi kép, ahol így néz ki:)
A kérdező hozzászólása: amúgy azt hogy érted hogy "véletlennek túl jó kép"?
Kérdezõ, ne hagyd magad hülyíteni! :)
hátööö, ebbe bármit bele lehet látni
A kérdező hozzászólása: arra értettem hogy sajnos, hogy akárhányszor odanézek mindig azt látom:) mert olyan mint az optikai rejtvények.
Bocsánat, 15:04-re válszoltam, nem neked, kedves Won. :D
Egy fényképet nem tudsz róla készíteni? Érdekes lenne!
Milyen mintázatú, felületû a szekrényed? Amúgy egy fotó tényleg érdekes lenne.
A kérdező hozzászólása: készítek fotót róla. csak édesanyám elvitte a telefonom.:/
Az lenne a legkirályabb, ha felraknál egy olyan képet is, amin valahogy körberajzolod az arcot, ha esetleg nehezen kivehetõ lenne.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120710/K_p_001_www.kepfeltoltes... webkamerával készítettem, szóval nem valami jó a minõség:S
Esküszöm én látom. Egy keskenykarimájú kalap van rajta. Amúgy annyira tudtam, hogy valami intarziás bútor, azért kérdeztem, hogy milyen felületû. :) Ilyen felületbe gyakran látni bele különbözõ formákat, ez az agyunk igénye, hogy felismerhetõ formákat keres, amit be tud azonosítani. Pláne arcokat könnyû találni szinte bárhol. Amúgy tényleg érdekes, de nem ezoterikus jelenségrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: hála az égnek, nagyon megijedtem:( de akkor szerencsére nem ilyenrõl van szó:) csak nagyon durva tud lenni, hogy akárhányszor jobbra nézek, mindig ott van. de most majd teszek oda valamilyen posztert vagy nem tudom.:)
Igen, ha egyszer észrevetted, akkor már azt fogod látni. Olyan, mint az optikai rejtvények, mikor egy arcot kell megkeresni egy ábrán. Ha megvan, akkor már mindig azt látod rajta késõbb. :)
Helyesbítek, ez talán nem intarzia, de hasonló felület. (Nem vagyok asztalos na, bocsánat. :D)
A kérdező hozzászólása: hát igen, sajnos :S teljesen igazat adok neked. :)
Én sajnos nem igazán látom rajta, de azért még próbálkozok.
Sajnos? Az elõbb még "hála az égnek" volt a reakciód. :)
A kérdező hozzászólása: rendben, nem hagyom magam.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!