Találatok a következő kifejezésre: Pár napja van, ma délután (2 db)

Pár napja székrekedésem van, ma délután meg a gerincem alsó felénél végighaladó apró fájdalmakat éreztem. Megindult a baba?

pár napja székrekedésem van,ma délután meg a gerincem alsó felénél végighaladó apró féjdalmakat éreztem. néha elmúlnak néha visszajönnek és egy egy pár órája a pocim alsó fele is görcsölget meg nyilalást érzek..36 hetes és 5 napos vagyok. nem szeretném ha el?bb megszületne a babuci

Legjobb válasz: Mindenképp hívd fel a dokidat, mert akár a baba is siethet egy kicsit. Nem lesz semmi gond, nyugodj meg. Mindene kifejlõdött már és nem lesz baja, ha pár héttel elõbb jön a világra. Üdv.: K

Mindenképp hívd fel a dokidat, mert akár a baba is siethet egy kicsit. Nem lesz semmi gond, nyugodj meg. Mindene kifejlõdött már és nem lesz baja, ha pár héttel elõbb jön a világra. Üdv.: K

Ma teszteltem negatívat, de ha másik tesztet is ki szeretnék próbálni, mert tünetek vannak és késik 3 napja, kell várnom még pár napot vele, vagy akár már holnap reggel is tesztelhetek? A Clearblue délután is használható?

Legjobb válasz: Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!

Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor várok 2 napot (nehéz lesz). :-) Köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!