Találatok a következő kifejezésre: Pár napja sok (282 db)

Kisfiam pár napja sokat kakil. Nem mind fosi. Ez is a foga miatt lehet? Ha tényleg amiatt van, akkor lehet napokon belül foga? 6 hós.

Legjobb válasz: Az nem baj, ha sokat kakil, valószínûleg a foga miatt van. Azért mellõzd pár napig a rostosat illetve a tejes dolgokat (yoghurt stb) Pár nap és elmúlik.

Az nem baj, ha sokat kakil, valószínûleg a foga miatt van. Azért mellõzd pár napig a rostosat illetve a tejes dolgokat (yoghurt stb) Pár nap és elmúlik.
Az enyém napi 6-7 csomagot csinál nekem, de csak azóta amióta szilárdat eszik! 6, 5 hónapos.

Adobe acrobat 11. 0. 03 program van fent és eddig gyorsan küldte a nyomtatóra a dolgokat. pár napja sokáig tölt míg kiküldi a nyomtatóra a nyomtatni valót. Mit tehetek h újra gyorsan küldje ki? mit állítsak át?

Legjobb válasz: C meghajtón kevés most a szabad hely? (ha csak párszáz megabájt akkor takarítani kellene) Más formátumból nyomtatsz? (képeket lassabban küldi mint a szöveges dokumentumokat) Nem telepítettél valamilyen programot a gépre pár napja?

C meghajtón kevés most a szabad hely? (ha csak párszáz megabájt akkor takarítani kellene) Más formátumból nyomtatsz? (képeket lassabban küldi mint a szöveges dokumentumokat) Nem telepítettél valamilyen programot a gépre pár napja?
A kérdező hozzászólása: köszi! 1 program volt ami miatt kevés lett a hely..

Ma vagyok 27. hetes kismama, és pár napja sokat zsibbad a jobb kezem, főleg a kézfejem! Ennek lehet köze a terhességhez?

Legjobb válasz: igen, valószínûleg a pici nyom egy ideget. Nekem mind a két terhességem alatt zsibbandt, de az elsõné csak esténként és csak a vége felé, a picinél sokkal hamarabb jelentkezett és szinte egész nap. De a szülés után elmúlt :)

igen, valószínûleg a pici nyom egy ideget. Nekem mind a két terhességem alatt zsibbandt, de az elsõné csak esténként és csak a vége felé, a picinél sokkal hamarabb jelentkezett és szinte egész nap. De a szülés után elmúlt :)
Elsõ terhesség alatt nekem is sokat zsibbadt a kezem. Ha nincs vérnyomásproblémád, akkor nem gond, majd elmúlik.
Így van ahogy elõzõ írta, nekem is ez volt! A baba nyom ideget vagy idegeket és emiatt zsibbad, nekem terhesség utosó heteiben egyik kezemen 3 ujjam végig zsibbadt volt, szülés után pár nappal hagyta abba.
Kb 2 hétig zsibbadt a bal karom, és fájt a hátam egy pontban, szúródott, alig bírtam mozogni. Azt mondta 2 doki is, hogy a baba nyom idegszálat, Aztán magától elmúlt.
nem biztos, hogy a baba nyom egy ideget, okozhatja magnéziumhiány is. amúgy teljesen normális tünet.


8 honapos kisfiam pár napja sokat csuklik. Van, hogy 1 nap5-6 szor. Mitöl van ez?

Szerintem már nem kéne ennyit csuklania.

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondták normális ha csuklik. Sokan arra fogják, hogy esetleg fázik a baba és azért csuklik. Nekem is 8 hós a kisfiam:) Ha reggel már csuklik, akkor egész nap számíthatunk a folytatásra.

Szia! Nekem azt mondták normális ha csuklik. Sokan arra fogják, hogy esetleg fázik a baba és azért csuklik. Nekem is 8 hós a kisfiam:) Ha reggel már csuklik, akkor egész nap számíthatunk a folytatásra.

12 hetes vagyok, és pár napja sokkal erősebb a hányingerem, mint eddig, ráadásul egész nap tart. Normális ez?

Reggelenként szoktam csak öklendezni, vagy epét hányni, de egész nap kínoz ez az er?s émelygés.

Legjobb válasz: Teljesen normális nekem nemcsak hányingerem volt és hánytam is egész nap és csak az segített hogy aludtam sem kekesz sem semmi más.Kb 5.tõl 16.hétig tartott.Most néha émelygek ha nagyon éhes vagyok.Szóval azonnal kell ennem ha kezdek éhes lenni.24 hetes

Teljesen normális nekem nemcsak hányingerem volt és hánytam is egész nap és csak az segített hogy aludtam sem kekesz sem semmi más.Kb 5.tõl 16.hétig tartott.Most néha émelygek ha nagyon éhes vagyok.Szóval azonnal kell ennem ha kezdek éhes lenni.24 hetes
Sajnos ez a terheséggel jár és ez alkat függõ.Én az egész terheséggem alatt még nem hánytam és az elsõ 2 napba volt enyhe hányingerem.Kitartás!Pihizz sokat és hát én egy doitól hallottam de ha nem akarod ne tedd ha nem akarod és tudom sokan nem értenek egyet, de ha erõs hányingered van hideg pici coca-colat igyál ettõl jobb lesz egy picit. Boldog Baba várást! 34 hetes pocis
jobb lesz és nem picit. elsõ válaszoló
Cola, CanadaDry, és Kinley gyömbér... nekem ezek használtak, valamint a szénsavas ásványvíz. Picit böfiztem utána, és jobb lett. A 31.hétig csak buborékos ásványvizet tudtam inni, utána pedig csak buborékmenteset. Semmi baja nem lett a babámnak.

Mitől lehet ez? Pár napja sokat csikorog a hasam, este meg arra ébredtem, hogy borzasztóra fáj és hasmenésem is volt.

Mit egyek, amit lehet?

Legjobb válasz: Valószínûleg bekaptál egy kis vírust,most elég sok van.Most ne egyél fûszeres,zsíros kajákat,viszont jó az alma,sárgarépa,rizs,ezek hasfogók.És igyál sok folyadékot.Ha gyógyszert is akarsz szedni az max.széntabletta,v.Bolus Adstringens legyen,de azt sem fontos rögtön,nem baj ha kitisztulsz.

Valószínûleg bekaptál egy kis vírust, most elég sok van.Most ne egyél fûszeres, zsíros kajákat, viszont jó az alma, sárgarépa, rizs, ezek hasfogók.És igyál sok folyadékot.Ha gyógyszert is akarsz szedni az max.széntabletta, v.Bolus Adstringens legyen, de azt sem fontos rögtön, nem baj ha kitisztulsz.

6 hetes babám pár napja sokkal nyűgösebb, mint eddig. Előfordult már valakivel ilyen?

Pár napja van, hogy nagyon nehezen alszik leginkább napközben. Ha leteszem a kiságyba, max fél óra, és már ébred is fel, és újra enne 1-1,5 óránként.

Legjobb válasz: Szia, én akkor, amikor már kiköpi, feszeng, leveszem cicirõl, mert akkor már nem eszik úgysem. Kínlódás az egész. Lehet, hogy akkor már ne is éhes, de a reflex még mûködik nála. Kislányom pár perc alatt végez így, és három-négyóránként eszik, ja, amúgy gyarapodik szépen. Az meg, hogy a kézfejét dugdossa a szájába, nem feltétlenül jelenti, hogy éhhes lenne.

Szia, én akkor, amikor már kiköpi, feszeng, leveszem cicirõl, mert akkor már nem eszik úgysem. Kínlódás az egész. Lehet, hogy akkor már ne is éhes, de a reflex még mûködik nála. Kislányom pár perc alatt végez így, és három-négyóránként eszik, ja, amúgy gyarapodik szépen. Az meg, hogy a kézfejét dugdossa a szájába, nem feltétlenül jelenti, hogy éhhes lenne.
Az enyém 10 hetes múlt. A hétfõt végigordította, a keddet végigaludta, a szerdát végigordította...
Szia! Az én babám is nyûgös 2 napja.(Lassan 7 hetes.)Nem nagyon tudok vele mit kezdeni.Néha "belealszik" a hisztibe, aztán ha felkel folytatja.Valószínûleg front van azt érzik meg. Lehet, hogy a hasa fáj, és azért eszik nehezebben a babád.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor lehet a front vagy a meleg... Remélem hamarosan rendezõdik a dolog. Csak az a baj, hogy így hogy napközben 2 óránként kér enni, úgy érzem nem termelõdik újra ilyen hamar a tejem, de lehet csak én érzem így. Jó babázást mindekinek!

14 hónapos mindent evő kisfiam pár napja sokat büfizik. Vagyis olyan mintha vissza jönne neki valami kis kaja, de nem köpi ki. Reflux lenne?

De nem eszik édeset. Kukit evett mióta elkezd?dött ez. De ma nem adtam neki és ma is csinálta már egy párszor és ma picit ki is jött neki a 10órai alma-banán-keksz turmix. Mit?l lehet ez? Köszi

Legjobb válasz: A refluxnak nincs köze ahhoz, hogy édeset eszel-e vagy sem, nekem refluxom van, tudom. Viszont az alma csinálhat savat, azt pl. én se tudom megenni, ettõl elképzelhetõ, hogy visszjön neki egy kicsi. Én a "kukira" se fognám rá egyértelmûen, pláne mivel ma nem is adtál neki és csinálta így is. Lehet, hogy csak tele van a kis hasa és azért böfizik fel, vagy nem evett a napokban valami puffasztót többször is? Nem akarlak megijeszteni, de lehet benyelt valami vírust, nálunk most van hányásos járvány.

A refluxnak nincs köze ahhoz, hogy édeset eszel-e vagy sem, nekem refluxom van, tudom. Viszont az alma csinálhat savat, azt pl. én se tudom megenni, ettõl elképzelhetõ, hogy visszjön neki egy kicsi. Én a "kukira" se fognám rá egyértelmûen, pláne mivel ma nem is adtál neki és csinálta így is. Lehet, hogy csak tele van a kis hasa és azért böfizik fel, vagy nem evett a napokban valami puffasztót többször is? Nem akarlak megijeszteni, de lehet benyelt valami vírust, nálunk most van hányásos járvány.
fiamnál is szokott elõfordulni, õ 15 hónapos.sok a sava ilyenkor.mondjuk nála ki is jön az a visszabüfögött kaja

Van egy +tesztem és 9 napja késik, dokihoz hétfőn megyek. A kérdésem pár napja sokat köhögök, árthat ez a babának, mit szedhetek rá? Lázam nincs.

Legjobb válasz: Ha a háziorvosod tudja, hogy babás vagy, azt is tudja mit írjon rá, hogy a babának ne árts vele! Bár nálunk a lándzsás útifûszirup bevált köhögésre. Én ezt adom a gyerekeknek, növényi úgyhogy biztosan nem árt a bébinek, de azért kérdezd meg a dokit! Jó babavárást!

Ha a háziorvosod tudja, hogy babás vagy, azt is tudja mit írjon rá, hogy a babának ne árts vele! Bár nálunk a lándzsás útifûszirup bevált köhögésre. Én ezt adom a gyerekeknek, növényi úgyhogy biztosan nem árt a bébinek, de azért kérdezd meg a dokit! Jó babavárást!
Az orvosok nem nagyon irnak ki semmit amig nincs lázad.Én is igy vagyok pár napja, megfáztam, fáj a torkom, de nincs lázam.Nekem 2 orvos is ajánlotta, sok sok tea, kamillás inhalálás, rengeteg citrom méz.DE a lándzsádutifü az kimondottan jó a köhögésre, igy megpróbálhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.
A Stodal szirup is nagyon jó.
Meleg citromos tea+ méz. Ennél jobb nincs :-) ne nagyon szedj gyógyszert meg ilyeneket, amúgy se lehet kismamáknak. Én tantum verdét szopogattam ha fájt a torkom.
Szia! Én is ugyanígy kezdtem a terhességem, és nagyon aggódtam, nehogy baj legyen. Lázam hál'istennek nem volt. Tea, méz, homeopátiás szerek. Stodal szirup, amíg nem fordult fel a gyomrom az ízétõl :)

5 hónapos babám pár napja sokkal többet alszik napközben, mint eddig. Lehet valami fejlődési ugrástól? Vagy esetleg mitől?

Eddig örültem ha két evés között fél-egy órát aludt, most meg legalább 1,5-2 órákat alszik. Nem mintha nem örülnék neki, csak olyan furcsa.

Legjobb válasz: Az idõjárás az oka, a napokban jönnek-mennek a frontok.

Az idõjárás az oka, a napokban jönnek-mennek a frontok.
szerintem az idõtõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!