Találatok a következő kifejezésre: Pár napja pozitivat aminek nagyon (4 db)

Pár napja teszteltem pozitivat aminek nagyon örülök. Normális az h azota esténként feszülget a hasam alja? Igy tágul a méhem vagy mért van ez?

Vasárnap megyek uh-ra.

Legjobb válasz: Szia. Persze hogy normális, most odabent minden átrendezõdik. Nekem még szúrkált is elég keményen.Inkább a méhszalagok nyúlását érzed. Ha nagyon fájna vegyél a patikába béres magnéziumot ez izom lazító és nyugodtan szedjed. Ha majd a dokinak el mondod õ is ezt ajánlja majd. És pihenj sokat húzd föl a lábad ha oldalt fekszel az is kényelmes ilyenkor. Grat a baóhóz 18 hetes kismama

Szia. Persze hogy normális, most odabent minden átrendezõdik. Nekem még szúrkált is elég keményen.Inkább a méhszalagok nyúlását érzed. Ha nagyon fájna vegyél a patikába béres magnéziumot ez izom lazító és nyugodtan szedjed. Ha majd a dokinak el mondod õ is ezt ajánlja majd. És pihenj sokat húzd föl a lábad ha oldalt fekszel az is kényelmes ilyenkor. Grat a baóhóz 18 hetes kismama
Szia! Grat a kisbabához:) ! Teljesen normális! Én is az elejétõl kezdve görcsölgettem és néha úgy belenyilalt a méhembe, hogy azt hittem lefordulok a székrõl...De a doki megnyugtatott, h ez normális és hogy a méh növekedésétõl van. Nekem az elején nospa-t kellett szedjek napi 3-szor, mert az megakadályozta a görcsöket. Üdv 13 hetes kismami
Persze, normális, a szervezet legnagyobb változása a terhesség. Próbálj pihenni, relaxálni, az késõbb is segít. Gratulálok!

Babaaprojectbe kezdtűnk a párommal, nov.14. -én csináltam tesztet ami halvány pozitiv lett. Nagyon örűltem neki de sajna túl hamar mert 2 napra halványbarna folyásom volt másnap pedig megjött. Terhes voltam? A teszt neve medi-lab volt.

Legjobb válasz: Én pont ugyanígy jártam egy évvel ezelõtt. Pozitív lett a Medilab, viszont megjött. Hát nem egy megbízható teszt, már sok mindenkitõl hallottam, hogy téves pozitívat tesztelt vele.

Én pont ugyanígy jártam egy évvel ezelõtt. Pozitív lett a Medilab, viszont megjött. Hát nem egy megbízható teszt, már sok mindenkitõl hallottam, hogy téves pozitívat tesztelt vele.
Szia. Sajnálom hogy megjött. 2 lehetõség van, vagy volt baba csak nem maradt meg vagy átvágott a teszt. Egyszer menzi elõtti este teszteltem vele, pozitív lett (picit halványabb csak) és tényleg baba volt, nem jött meg. De elvetéltem 1 hétre rá. Aztán pár hónapja ismét halványan (de halványabban mint elõzõleg) pozitív lett, és csak késett a menzim. Voltam uh-n is a teszt után és baba vagy babára utaló dolog semmi. Még a nyálkahártya is elég vékony volt. Szóval nekem egyszer bevált egyszer nem ez a teszt. Ajánlom hogy legközelebb tesztelj mással! (Ja és nekem a Clearblue is folyton halványan pozitív pedig nincs baba-sajna)
szerintem 1 hétmulva tesztelj . én pont mosthalottam ilyet és baba lett belõle
Drog tesztet?
A kérdező hozzászólása: terhességi tesztet
Minél hamarabb menj el nõgyógyászhoz. A mai tesztek ha pozitívak, akkor az terhesség. (a negatív meg nem tuti)
A kérdező hozzászólása: k.rva életbe
A marihuánában meg szerintem THC van, nem pedig HCG. Elõzõ vagyok
védekeztél? ha igen, akkor szívás, ha nem, akkor meg így jártál... ha pozitív, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: védekeztünk. lehet a teszt pozitív a cucctól?
Kétlem.
bocsi de te ostoba vagy.


Tegnap Gabriellel pozitívat teszteltem, de délutánra nagyon halvány lett (mintha ott sem lenne) a második csík. Pár nap múlva újra szeretnék tesztelni. Melyik az a teszt, ami emlékkönyve is elrakható?

Van olyan típus, amin évek múlva is látszik a pozitív eredmény? Kinek melyik típus vált be?

Legjobb válasz: Nekem a Medi-lab, Expect, Pregnasens.

Nekem a Medi-lab, Expect, Pregnasens.
Szia! Nekem 3 év után is ugyanolyan erõsségû a csík a Gabriell teszten, mint amikor csináltam.:) Én hétfõn tesztelek szintén Gabriellel.Nekem elsõre bevált, reméljük most is:)
Nekem a gabriel még évek után is ugyanolyan erõs pozitívat mutatott, de az x-epil is pozi maradt!Mostani terhességemnél is gabrielekkel teszteltem, de ezek is pozitívak még mindig!
A kérdező hozzászólása: 22-én nem vártam, és 24-én teszteltem. A teszt sikerült, rögtön pozitivat mutatott, de este újra meg akartam nézni, és akkor már nagyon halvány volt. Pár nap múlva próbálom. Köszönöm!
Mikor teszteltél pozit?nemvárt napján vagy esetleg utána?? Mert ha a nemvárt körül akkor lehet azért halvány a délutáni pisibõl.én is ugyanígy voltam! De pár nap múlva teszteltem Gabriellel és szép 2csík lett(d.utáni pisibõl)!Várj pár napot!vagy esetleg tesztelj reggel újra!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Pár nap múlva tesztelek újra.
az enyémnek a neve hcg teszt volt.már 2 éve múlt decemberben h teszteltem vele pozitívat.még most is látszik rajta gyönyörûen a 2 csík. gratulálok a babához.
Én anno Corax és Medilab tesztet csináltam és a mai napig ugyanolyan erõsen látszanak a csíkok. Ez pedig már 3, 5 éve volt.
Nekem a gabriel teszt is határozottan pozitív, fél év után még mindig.
Szia! 2 éves a kisfiam és még mindig erõs a csík a Gabriel teszten, és van Dm-es is One-Minut tesztem, azon is erõs a csík.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!