Találatok a következő kifejezésre: Pár napja megjön érzésem van és (8 db)

Akkor nem sok esély van a babára.
nagyon közelít az a szám a nullához!!! ne stresszelj! ok lehet ilyenkor is teherbe esni..de olyan kicsi esély van rá...(ahogy gumi és gyógyszer mellett is..na de ezek ritka esetek)
Nem sok! Megszakítással nem olyan egyszerû teherbe esni. De lehetséges, ha nem elõírásszerûen "használják". A menses utáni 5. nap azt jelenti, hogy a ciklusod 10. napján, vagy az 5.-en? Mikor szokott peteérésed lenni, vagy milyen hosszú a ciklusod? Így könnyebb lenne az esélyeket latolgatni.
A kérdező hozzászólása: Átlagban 29-30 naposak a ciklusaim..olyan 14-15 nap környékén szokott peteérésem lenni..
Mi a férjemmel 8 éve megszakításosan védekeztünk, sose estem teherbe

Pár napja mindjárt megjön érzésem van és nagyon fájnak a melleim. Fürdés óta már folyik is belőle valami. Ez lehet a terhesség jele?

Ma van a 25.napom, a mensim mindig napra pontosan a 29.napon szokott megjönni. Mensi el?tt néha szokott fájni a mellem, de ez most más érzés. Néha megkeményedik, és iszonyatosan fáj ha hozzá érek.Fürdés után megnyomkodtam az egyik cicimet, és jött is bel?le valami. Ez a terhesség jele? Vagy csak már annyira vágyok a babára, hogy pszihés a dolog?

Legjobb válasz: Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredmény! Szurkolok!

Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredmény! Szurkolok!
Korai még ilyenkor bármit is érezni... Ha a (nem) várt menstruácó késik (nem jön meg), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Én drukkolok neked! Viszont a cicidet ne nypmkodd, lehet baba nélkül is váladék, mondjuk hormonális zûrzavar miatt, de akkor is tilos nyomkodni! Szerintem nagyon korai lenne, hogy elõtejrõl gondolkodj (nekem pl sosem volt)de bármi is legyen nem bántsd! Ha megjönne akkor is menj orvoshoz és mondd el neki hogy mit tapasztaltál, ez semmiképp nem "normális" dolog. Sok sikert

39hetes vagyok. Mindjárt megjön érzésem van reggel 1óra alatt 2x volt a wc-n is és a székletem is sokkal lágyabb. Lehet h pár nap és itt a kicsim?

Legjobb válasz: Igen lehet,azt mondják, a megjön érzés meg a sokszori wcre menetel a szülés elõjele lehet, mert tisztul a szervezet, készül a szülésre:)Legjobbakat!37hkm

Igen lehet, azt mondják, a megjön érzés meg a sokszori wcre menetel a szülés elõjele lehet, mert tisztul a szervezet, készül a szülésre:) Legjobbakat!37hkm
Van rá esély. :) Nekem délelõtt és délután is volt egy kis hasmenésem, még aznap éjjel megindult a szülés. Minden jót neked!
az idõ teszi.. úgy hívják h esõ! :D
csak pettingtõl, ha nem került sperma a hüvelyedbe, nem lehetsz terhes. viszont nem csak ovulációkor eshetsz teherbe, csak akkor a legnagyobb az esélye. teherbeeshetsz az év 365 napján, ha sperma kerül a hüvelyedbe. de nem tudom ezt miért olyan nehéz felfogni?
És az ovulációd elõtti napokban mi volt? A hímivarsejtek nem csak egy napig életképesek. Ha az ovuláció elõtt közösülsz egy-két, esetleg három nappal, védekezés nélkül, simán lehetsz terhes. Ha az ovuláció elõtt történt ilyesmi, akkor a késés utáni napokban tesztelj. Ha nem ment sperma a hüvelyedbe, akkor meg hülyeség parázni.
Egyébként tudod biztosan mikor ovulálsz? Mert mikor elõbb megjön, abban a hónapban valszeg az is elõbb történik.
Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )

Lehet szurokfekete folyásom a premens tablettától? Tapasztalatok! Ma vagyok a 21. napon! Pár napom van a nem vártig, napok óta furcsán fáj a hasam, émelygek és mindjárt megjön érzésem van. Babát szeretnénk!

Cickafarkfű tea naponta 2x-palástfű tea naponta 2x- premens tabletta naponta 1x.

Legjobb válasz: Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/

Huh...szerintem a szurokfekete folyás nem jelent jót. Dokit nem tudsz felhívni? Én ilyet még nem hallottam! :-/
Én szedtem premens tablettát korábban de sohasem volt ilyen tünetem. Keress fel egy dokit.
Ez túl sok egyszerre sztem...Mármint tea is meg premens is... Amugy én nem hiszek a teákba, szülés elõtt ittam a málna levelet, a szülésznõ csak nevetett:) Persze mindenkinek más a véleménye:) Nem lehet hogy csak pecsételsz? Vagy meg fog jönni vagy beágyazódási pecsét vagy egyszerûen csak felborult a ciklusod ennyi mindentõl... Ha már rásegités kell a babára akkor inkább szedj clostit a dokiddal konzultálva, többet segit mint ezek!
???? szurokfekete folyás? Menj dokihoz! De szerintem is sok ez. Premens ablettát lehet szedni egész ciklusban. Cickafarkfûvet csak ovuláció elött, palástfüvet csak ovu után!!! Nem egyszerre! Jól bekavarhat!
Szurokfekete?? Azonnal orvos!!!!!
A kérdező hozzászólása: A cickafarkfû teát iszom peteérésig, a palástfû teát p.é. után, a premenset meg napi 1x.Ez így túl sok lenne?
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel már azt hittem megjött, de csak összekentem a tampont azzal szurokfekete valamivel!Émelygek, furcsán fáj a hasam és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van!

Lehet terhesség jele ha a 23. napon voltunk együtt, a menzim a 28 naphoz képest 8 napja késik, vizes folyásom van és mindjárt megjön érzésem pár napja?

A ciklusaim sajna nagyon rendszertelenek hol 32, 34, 36, 38 napra jön meg de van hogy pont 28 vagy netán pár nappal el?bb, ezért lehetetlen megállapítani mikor van peteérésem. De ezek a tünetek lehetnek egy esetemben 13 napos terhesség jelei? Vagy ez még korai lenne? a vizes folyás jelzheti inkább a menzeszt mint a terhességet? mert A folyásom mennyisége és min?sége is változó sajna ezért nem tudom most mi van...?

Legjobb válasz: Tesztelj*

Tesztelj*
SZerintem tetszelj s akkor tobbet megtudsz! :D Drukolok, hogy baba legyen!
Nemakarlak megijeszteni, de lehet hogy érdemes volna elmenned orvoshoz hogy rendszertelen a vérzésed, mert nekem is így volt és kiderült hogy cisztám van.Kifakadt egy idõ után azóta semmi gondom.Azért drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... amúgy a rendszertelen vérzés miatt voltam már dokinál, nem talált semmi gondot, volt hüvelyi és hasi uh-om is januárban, cisztám sincs... szerintem várok még pár napot és akkor tesztelek...

A "reggeli rosszullét" jelentkezhet este is? Mert pár napja én este vagyok nagyon rosszul, émelygek hányingerem van.2 nap múlva kellene megjönnie. Emelett haspuffadás, nagy étvágy, hidegrázás, és már egy hete mindjárt megjön érzés. Lehet baba?

Legjobb válasz: Háát.. nem tudom, de a hányinger általában a terhesség 6-8. hetétõl szokott kezdõdni, nem a mensi elõtt... De szívbõl kívánom, hogy baba legyen a dologban! :)

Háát.. nem tudom, de a hányinger általában a terhesség 6-8. hetétõl szokott kezdõdni, nem a mensi elõtt... De szívbõl kívánom, hogy baba legyen a dologban! :)
Én már akkor végighánytam az éjszakát, mikor a tesztem még negatív volt, és nekem is este kezdõdött. Mindenkinek más, nagyon szorítok, hogy baba legyen! Utána 20 hétig végig ájuldoztam meg hánytam, de megérte!!! Holnap lesz fél éves a lányom!
Barátnõmnek is este voltak a rosszullétes idõszakok. Remélem baba lesz nálad :)
1. vagyok. Egyébként én reggel és este is hánytam (nemcsak hányingerem volt), de nálam csak a 8. héttõl jelentkeztek ezek a tünetek.
A hányinger és a hányás legtöbbször a 6-7. hét körül jelentkezik. Nekem amikor baba került a pocakba, akkor a hasam nem fájt egy héttel elõtte, mint máskor, hanem csak 1-2 nappal elõtte. Szívbõl kívánom, hogy baba legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!