Találatok a következő kifejezésre: Pár napja leszakad a derekam, de (2 db)

Pár napja majd' leszakad a derekam, de a hátam közepétől felfelé még inkább fáj, ott a lapockám felé. 7 nap múlva nem kéne megjönnie. Ez talán utalhat valami baba dologra már?

Többször járok pisilni, egész nap ennék, hihetetlen, hogy ma eddig is miket ettem már! :-)) Néha szurkál alul a petefészkem, de nem fáj nagyon.

Legjobb válasz: Én is éppen ilyen kérdést szerettem volna fel tenni azzal a külömbséggel hogy nekem éppen pont a derekam fáj a többi ugyan az. Még a nem várt mesi napja is.Reméllem babánk lessz .Ez mellett nekem van még sürü folyásom is.

Én is éppen ilyen kérdést szerettem volna fel tenni azzal a külömbséggel hogy nekem éppen pont a derekam fáj a többi ugyan az. Még a nem várt mesi napja is.Reméllem babánk lessz .Ez mellett nekem van még sürü folyásom is.
A kérdező hozzászólása: Szia, nekem is van fehér folyásom, csak azt az elõbb elfeljtettem leírni. Hát nagyon remélem, h. most végre baba lesz! Mi még csak 1, 5 hónapja próbálkozunk. Ti? sok sikert, drukkolok neked is! :-))
Nekem is hasonló tüneteim voltak az elsõ néhány héten, pl. derék- és alhasi fájdalom, ahhoz hasonló, mint amikor megjön. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet! Sok sikert! (Egy 17 hetes kismama)

Az utóbbi napokban mensi görcsim vannak, de nem pár percesek, hanem fél óra v több. Közben leszakad a derekem és állandó pisilési ingerem van. Lehet ez a jósló fájás? 32 hetes km

Ha zuhanyzok és lefekszek akkor is kell neki 5-10 perc,h elmúljon.Még no-spat is veszek be,de nem hat.

Legjobb válasz: Lehet jósló is, vagy esetleg a babucid helyezkedik. Nekem a 32. héten volt mensiszerû görcsöm és derékfájásom, én is jósló fájásokra gondoltam, de most úgy tûnik csak forgolódott, helyezkedett (remélem a jó irányba) a Kicsike. Utána elmúltak a tünetek (csak pár napig fájdogált). Bár a derékfájás most úgy érzem kezd visszatérni... 35 heteske

Lehet jósló is, vagy esetleg a babucid helyezkedik. Nekem a 32. héten volt mensiszerû görcsöm és derékfájásom, én is jósló fájásokra gondoltam, de most úgy tûnik csak forgolódott, helyezkedett (remélem a jó irányba) a Kicsike. Utána elmúltak a tünetek (csak pár napig fájdogált). Bár a derékfájás most úgy érzem kezd visszatérni... 35 heteske
A kérdező hozzászólása: Tudom milyen, ha helyezkedik azt érzem, sõt mikor megfordul azt is mert az volt a hepje, h hetente fordult.De hála istennek úgy néz ki most már marad koponyafekvésben.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!