Találatok a következő kifejezésre: Pár napja leszakad (349 db)

Ha nem adatom be a szurit pár napig, lesz bajom?

okatörésem volt 08.12.-én, eddig beadtak 28 szurit, még van kett?.

Legjobb válasz: beadtak egyet aznap mikor begipszelték, akkor azt mondta az a doki, hogy addig kell adni amíg fekvõgipszem van. visszamentem kontrollra egy másik dokihoz, kaptam járógipszet, továbbra is adatták. múltpénteken kaptam járósarkat, szurit továbbra is kapnom kell egy 3. doki szerint. sógornõm ápolónõ, és õ azt mondja nem muszáj beadni, mivel úgyis mozgok. ZIBOR 3500 ne 0,2 ml

A kérdező hozzászólása: beadtak egyet aznap mikor begipszelték, akkor azt mondta az a doki, hogy addig kell adni amíg fekvõgipszem van. visszamentem kontrollra egy másik dokihoz, kaptam járógipszet, továbbra is adatták. múltpénteken kaptam járósarkat, szurit továbbra is kapnom kell egy 3. doki szerint. sógornõm ápolónõ, és õ azt mondja nem muszáj beadni, mivel úgyis mozgok. ZIBOR 3500 ne 0, 2 ml
Semmi bajod nem lesz, ha kihagyod az utolsó kettõt (trombózis megelõzés miatt adják mûtétek és sérülések után, elõvigyázatosságból)
A kérdező hozzászólása: be lesz adva mind a 30/+1 a "gipszsín napján"/ csak pár napig nem lesz beadva, amíg viszont gipsz lesz a lábamon.

Karácsony után pár nappal lesz a névnapja, akkor karácsonyra elég csak vmilyen jelképes ajándék?

még csak pár hónapja vagyunk együtt,vettem neki egy márkásabb sapkát,viszont mivel tanulok nem állok túl jól anyagilag,szóval karácsonyra csak vmi jelképeset tudnék neki venni.vagy karácsonyra adjam neki a sapkát és névnapjára vmi mást?ti milyen jelképes dolgot vennétek a párotoknak?

Legjobb válasz: Sztem inkább a névnapra menjen a jelképes ajándék, mivel az kisebb ünnep. Te ismered, te tudod minek örülne!

Sztem inkább a névnapra menjen a jelképes ajándék, mivel az kisebb ünnep. Te ismered, te tudod minek örülne!
Sztem is fordítva! Karácsonyra adj neki nagyobb ajándékot, a névnaphoz képest. Névnap az nem egy hatalmas ünnep..
karácsonyra a sapkát, névnapra meg süss neki egy finom sütit, vagy készíts valamit, annak nagyon fog örülni. esetleg szervezz neki egy meglepi napot, lehet azt pénz nélkül is. adhatsz neki "egy kívánság"-ot stb..
szerintem a karácsony komolyabb ünnep, mint a névnap... én arra adnám a nagyobb ajándékot és csak a jelképesebbet névnapra, de attól függ, fiú vagy lány. - én pl. mint lány nagyon örülnék névnapra egy olcsóbb nyakláncnak /persze azért azt se a kínaiból vedd, de már 1000 max 2000 forintért lehet jó cuccokat venni/ vagy egy fülbevalónak /az is pl. ha a Sixx-ben veszed nagyon szépek és 1060 forint 3 sor/ meg egy tábla csoki... ha fiú, akkor vegyél neki valami olyat amirõl tudod, hogy kell neki, de olcsóbb pl. tönkrement a fülhallgatója, memoriakártyája a telefonba, vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. amúgy én vagyok a lány.

Ha sokat mozgattuk, mi várható? Fáradt lesz és nyugodt pár napig vagy ellenkezőleg: magasra raktuk a lécet és egyre többet igényel?

A 3,5 hónapos vizslánkat a hétvégén elvittük magunkkal a Balatonra. Óriásiakat sétált, s?t futott a parton (volt hogy 8 km-t is, nem volt kötelez? neki, de a gyerekek bringó hintóztak, ? meg rohant utánuk, pedig ülhetett volna mellettem, ha elfáradt), vittük sok helyre. Ki volt virulva! Persze, egy ilyen intenziv rohangálás után a ház kertjében hagytuk pár órára pihenni (nem is rágott meg SEMMIT :) !!!) A héten fáradt lesz vagy ellenkez?leg, egyre többet bír a sokat mozgatott kölyökkutya? Mire számitsunk, ha ilyen hétvégéi lesznek olykor, akkor hét közben is ez lesz a szint neki? Azt azért nem birjuk...

Legjobb válasz: Minden kutyának megvan a maga igénye, ami nem függ attól,mennyit mozgatjátok. Most láttátok, hogy ennyitõl érzi jól magát, akkor a hétvégéi szuperek lesznek :) ha nem mozgatnátok ennyit, vizslaként akkor is nagyon mozgékony lenne, csak feszültté válna, mert nem tudja levezetni az energiáit. Persze az is jó, ha sokat rohangálhat, mert edzett lesz, de ettõl még nem lesznek nagyobb elvárásai. Az én kutyámnak is rengeteg mozgás kell, amit hétköznap nem mindig tudok neki megadni, ezért agyilag, tanítással fárasztom le. Felnõttként amúgy minden nap újratöltõdik, hiába merül le elõzõ nap! :)

Minden kutyának megvan a maga igénye, ami nem függ attól, mennyit mozgatjátok. Most láttátok, hogy ennyitõl érzi jól magát, akkor a hétvégéi szuperek lesznek :) ha nem mozgatnátok ennyit, vizslaként akkor is nagyon mozgékony lenne, csak feszültté válna, mert nem tudja levezetni az energiáit. Persze az is jó, ha sokat rohangálhat, mert edzett lesz, de ettõl még nem lesznek nagyobb elvárásai. Az én kutyámnak is rengeteg mozgás kell, amit hétköznap nem mindig tudok neki megadni, ezért agyilag, tanítással fárasztom le. Felnõttként amúgy minden nap újratöltõdik, hiába merül le elõzõ nap! :)
A mozgásigénye nem fog nõni, ha már beáll felnõttkorára majd, hogy mennyit bír. Viszont igényelni fogja a napi aktív lemozgatást (legalább 1, 5-2 óra, ez a legalja), hogy ilyen jól viselkedjen a kertben. :) Nekem egy nagyon aktív boxerem van, 1 éves, hét közben kevesebbet sétálunk, hétvégén pedig fél napokat-napokat mozgunk, ugrálunk, kirándulunk, stb. A mai napig elég neki ez az életstílus és minden nap elégedetten, nyugton fekszik, pihen otthon! :)
*felnõttként
Az igény, az igény, akkor megvan, ha mozgatod, akkor is, ha nem. Biztos lehetsz benne, hogy õ boldogan futna annyit minden nap, de nem azért mert néha megteheti, hanem mert olyan fajta. Minden esetre inkább mozgasd hétvégén minél többet, azzal kizárólag csak jót tehetsz! Hétköznap is kívánná a mozgást, de ha hétvégén se mozogna, akkor sokkal jobban kívánná! De azért hétközben is le kell kicsit mozgatni, meg próbáld tanítani, engedelmességi gyakorlatokat végezni, kiszagoltatni tárgyakat, helyesen lábmellett sétálni laza pórázzal, stb. A lényeg, hogy ha nincs idõtök hét közben annyira megdolgoztatni fizikailag, akkor dolgoztassátok meg szellemileg, abba ugyanúgy le tud fáradni.
Ja, nem is figyeltem a korát, bocs! Teljesen jogos, én az elõbbit felnõtt kutyára értettem. 3, 5 hónaposan még nem kell neki ennyi mozgás.
A vizsla hosszútávfutó fajta. Minimum napi másfél óra a futás igénye, és az enyém 13 évesen is nehezen éri be az én tempómmal. (Ha futok...) A rossz hír az, hogy felnõtt korban 100 kilométeres túrán az az elsõ ötvenet oda-vissza-oda teszi meg, és csak utána kezd lassítani, de 150 kilométer után is csak kicsit lesz fáradt... Ebben a korban soknak tûnik a 8 km, de megeshet, hogy tényleg ennyi volt az aktuális mozgásigénye. Azért a kutya-gyereket is jobb a kampány-szerû sport helyett minden nap, egyenletesen terhelni. Sajnos ha még másnap is fáradt, akkor túlterheltétek. Ha egész héten jó kutyátok van egy sétától, akkor az nagyon beteg. De ha igazán problémás kutyát akartok, akkor se hétköznap, se hétvégén ne engedjétek futni! Tuti kiborít maga körül 10 kilométeres körzetben minden élõt! :D A lényeg, hogy hétközben is minél többet vadászhasson. A napi másfél órát próbáljátok kiosztani a családtagok között, és akkor talán kibírjátok a hétvégéig. :D A felnõtt vizsla mozgásigénye semmivel se csökkenthetõ tényezõ, viszont minél többet mozoghat, annál boldogabb lesz a vigyorgó fejétõl mindenki a környéken. :D

11hetes leszek pár nap múlva! Az normális, ha egyik nap van étvágyam, másik nap pedig nincs!? Igaz ritka, de érdekelne! Eddig nem voltam hányingeres, most az is elérkezett, ez miért van? Nem forditva kelett vna lenni?

Legjobb válasz: é most már igaz tul lépek a 11héten,de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van,fáj a gyomrom,puffadás,görcsölök stb... és igen,normális,nálam is van,meg volt is ilyen,hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam,másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is,pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!

é most már igaz tul lépek a 11héten, de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van, fáj a gyomrom, puffadás, görcsölök stb... és igen, normális, nálam is van, meg volt is ilyen, hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam, másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is, pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!
Nekem már az eleje óta így van, szinte semmi nem esik jól, és sûrûn volt hányingerem is, most ugyan nincs hányingerem, de kevés kaja esik jól!
11+6 hetes vagyok és nekem is egyik napom ilyen, a másik olyan. Függetlenül bmitõl!

Nem lesz gond ha abbahagyom az utrogestan szedését? Pár napon belül töltöm a 13. hetet, a dokimhoz 2 nap múlva megyek, még előtte elfogy teljesen a gyógyszer.

Telefonon azt mondta az orvos, hogy ha elfogy nem kell több, hanem szedjek magne b6-ot. Eddig napi 2x2 utrot használtam, a végére lecsökkentettem napi 2x1-re, és pár napja kissé feszül fájdogál a hasam, meg néha mintha meg akarna jönni. Nagyon aggódom. Itt mindenfélét olvasok, olyat is hogy csak a 12. hétig kell mert utána már a méhlepény veszi át a szerepét, de olyat is olvastam, hogy valaki 14-16. hétig is használta. Nem értem a dokim miért nem ír ki még egy adagot a biztonság kedvéért, ugyanis volt már egy vetélésem. Szerintetek gond lesz ha leállok vele?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, és 2 nap múlva kérdezz rá. Nekem is abba kell hagynom, de még van gyógyszerem, azt mondta a dokim, hogy szedjem be mind, csökkentve az adagot. Én most kezdtem a 12. hetet, így még kitart 3-4 hétig is. Megígérte, hogy nem lesz baj, biztos igazuk van :)

Nem lesz baj, és 2 nap múlva kérdezz rá. Nekem is abba kell hagynom, de még van gyógyszerem, azt mondta a dokim, hogy szedjem be mind, csökkentve az adagot. Én most kezdtem a 12. hetet, így még kitart 3-4 hétig is. Megígérte, hogy nem lesz baj, biztos igazuk van :)
Szia! Nekem is kellett szednem, napi 2x1-et, de vele párhuzamosan elkezdtem szedni a magnéziumot. Szerintem kezd el nyugodtan szedni a magnéziumot már most, az utrogestant pedig hagyd el nyugodtan, nem lesz semmi gond! Boldog babavárást, és ne aggódj, nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. bízom benne, hogy nem lesz gond. Azért ezt még átbeszélem az orvossal, de ha azt mondta elhagyhatom akkor hiszek neki, mindenesetre jó lett volna nekem is marad még vagy 2 hétre való csak hogy megnyugodjak. MA elkezdtem a magnéziumot. Egyelõre még csak napi 2 szemet fogok, de nem tudom elegendõ e.
Szia! Nekem a 23. hétig kellett szednem, még csak két napja hagyhattam abba, de biztonság kedvéért felírt a dokim még egy adagot hátha görcsölnék...egyenlõre (kopp-kopp-kopp)semmi...szóval úgy látom ez nagyon különbözõ.. Amúgy nekem napi 3x2 magnéziumot is kel szednem úgy a 10. héttõl... 23+2 hetes kismami:)

Nem féltek attól hogy milyen anyák lesztek és hogy milyen lesz az első pár nap a babával? Milyen lesz a szoptatás meg ilyenek?

Szeretném ha olyanok válaszolnának akik az els? gyereküket várják.

Legjobb válasz: Dehogynem félek! :) így inkább bele sem gondolok, próbálom lazán felfogni, hogy nemhogy az elsõ pár nap, de a késõbbiek hogyan fognak alakulni (jól, természetesen) :)

Dehogynem félek! :) így inkább bele sem gondolok, próbálom lazán felfogni, hogy nemhogy az elsõ pár nap, de a késõbbiek hogyan fognak alakulni (jól, természetesen) :)
35 hetes vagyok. A szoptatástól és a köldökcsonk ápolásos dolgotól félek. Azon is agyalok, hogy a párom hogy fogja fogadni majd a picit. Persze most nagyon várja meg minden, de félek, hogy a kakás pelus és az ordítás nem fog neki tetszeni:) Múltkor felvettem a barátnõm alig 2 hónapos babáját. valami csoda volt érezni azt a kis testet, azt a pici szuszogást. Nagyon várom már. Remélem az ösztöneink vezetnek és segítenek majd minket! :) Boldog anyává válást mindenkinek!!!!!!
Szia:) Énis ezen agyalok nap mint nap:) Egyre közelebb az idö és nekem is az elsö baba:) Mindig arra gondolok mit kell tennem hogy jolegyen neki?Jo anya leszek e?stb de bizom abban hogy idövel majd minden kialakul és igazi szeretetre méltó anya leszek:) 30hetes kismami
Én is meg szoktam ijedni, mikor belegondolok, hogy hamarosan érkezik a kicsi.Nagyon gyorsan telnek a napok.Nem tudom, mit fogok kezdeni egy ilyen picike emberrel.De a férjem biztosan fog segíteni.27 hetes km.
Én is félek egy kicsit, és izgulok, fõleg most hogy már nincs sok hátra. Még soha nem fogtam újszülöttet, nem pelenkáztam, és izgulok hogy fogom-e tudni mikor miért sír, mi a baja...Persze itt lesz a férjem, majd együtt ügyeskedünk és a család is segít ha kell. Sok boldogságot és ügyességet a babához! :) 36 hetes pocis
Én nem féltem tõle. Valahogy úgy éreztem, ez az élet rendje :) Nem is volt semmi baj :) Most 5 hónapos a kisfiam. Sok boldogságot!
Szia! Én mostanában kezdtem el ezen gondolkodni (18. hét), hogy milyen lesz a csecsemõkor. Minél több mindent szeretnék elolvasni, de félek is picit mivel téli a baba annyi mindent írnak a szakkönyvek. Így öltöztessük meg úgy, hõmérséklet, páratartalom, kivinni-behozni stb. Nekem mindenki azt mondta, hogy megfogni felemelni az ösztönösen jön, bár barátnõm másfél hónapos lányát nem mertem megfogni olyan kicsi volt.... Meglátjuk...
Bennem is vannak kérdések és nem csak az elsõ pár naptól félek. Aggódom azért, hogy hogyan fogom bírni, hogy a párom hogyan fogja bírni és néha az is eszembe jut, hogy oda kell majd figyelnem, hogy a párommal való kapcsolatom maradjon meg olyan jónak, mint a szülés elõtt. Csupa kihívás. Ugyanakkor ösztönösen érzem, hogy imádni fogom a babát, hiszen már most is olyan érzéseket vált ki belõlem a létezése, amikrõl nem is sejtettem, hogy léteznek. Engem ez az érzés nyugtat, biztosan minden rendben lesz. Majd megtanulunk mindent:)
En 16 hetes kismama vagyok, elso babamat varom es folyamatosan ezen agyalok, hogy vajon milyen lesz itthon a babaval, fogom-e tudni szoptatni? Nem is tudom, hogy vegyek melszivot vagy bimbovedot, vagy menni fog anelkul is. Hogyan kell majd fogni amikor furdetem. Nagyon sok minden megfordul a fejemben es bizony felek az elso napoktol nagyon. A szulestol is felek de attol, hogy jo anya leszek-e meg jobban. :)
Nem aggódom! Régebben, mikor az újszülött osztályon helyettesítettem (adminisztrátor voltam) az egyik csecsemõs a kezembe nyomott egy csecsemõt (egyedül volt, és sok volt a dolga). Elsõ reakcióm: Úristen! Hogy fogjam meg? Második reakcióm: elkezdett sírni, és magamhoz fogtam. Rögtön elhallgatott. Szóval az anyai ösztön tutira vezetni fog minket. Ráadásul a legjobb barátnõmnek 2 gyereke van, õ is biztosan segít majd, és hát anyura is mindig lehet számítani (én is itt vagyok, felnõttem valahogy, meg az öcsém is). Ebbõl a szempontból szerencsés vagyok. Ami azonban aggaszt: 2 kutya van a háznál. Eddig mindig jól viselték a gyerekek látogatásait, rögtön leálltak játszani velük. Na de hogy fogják fogadni az új családtagot? Mert az nem csak jön és megy, hanem marad. Méghozzá sokáig! Oké, hogy figyelek rájuk, nem hagyom egyedül a babát, meg ilyenek. De utána, ha már totyog? Amúgy biztosan jó anya leszek. 10 évig nem jött össze a gyerek. Akkor új házba költöztünk, kutyákkal vettük körbe magunkat (õk a gyerekeink), 1 kutyus sajnos meghalt. Berendezkedtünk a gyerekmentes életre. Most meg itt állok, 13 hetes terhesen, és boldog vagyok. Semmi nem számít, mert mindenre választ kapok majd, és vezetnek az ösztöneim. Boldog babavárást mindenkinek!

Most csinálom elöször az outesztelést, 2 napja írtam is, hogy nem mutat semmit a 12-ik napon, azt mondtátok rá, hogy nem gond, pár nap múlva biztosan lesz ott csík, mikor legyünk együtt a férjemmel, hogy biztosan beletaláljunk?

Ma 19órakor megcsináltam megint és szerintem ugyanolyan er?s, mint a kontroll. Bár megcsináltam és utána lementem a konyhába pakolgatni. Mire felmentem kb 20-30 perc múlva már er?s volt a vonal. Az ovutesztnél is van olyan, hogy bizonyos id?ntúl értékelhetetlen? A papirja nem ír ilyet. Tegnap nem csináltam tesztet, mert tegnap elött semmi vonal nem volt, gondoltam 1 napot kihagyok. Ez a második clostis hónapom. Múlt hónapban a 19-ik napon volt pém, ma a 14-iken vagyok. Tegnap voltunk együtt a férjemmel. Mikor kellene akkor megint együtt lennünk, mert ugye mindenhol azt olvastam, hogy minden nap nem szabad. Igy meg attól félek, hogy lemaradunk. Vagy az els? negativ napon a pozitiv után? Tehát amikor már nem olyan er?s a csik?

Legjobb válasz: ha tegnap voltataok, akkor ma nem kell, de ha igen az se baj:) ha ma erös poz a tesztet akkor holnapra vagy utána napra neg. lesz és az elsö neg napon volt a tüszörepedés, tehát jobb elötte együtt lenni, mert a tüszö pl megreped hajnalban te meg este tesztelsz akor le is maradhattok rola. én ma is elkapnám apucit, meg holnap után is:)

ha tegnap voltataok, akkor ma nem kell, de ha igen az se baj:) ha ma erös poz a tesztet akkor holnapra vagy utána napra neg. lesz és az elsö neg napon volt a tüszörepedés, tehát jobb elötte együtt lenni, mert a tüszö pl megreped hajnalban te meg este tesztelsz akor le is maradhattok rola. én ma is elkapnám apucit, meg holnap után is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Csak attól félek, hogy tegnapóta nem termelõdött elég életképes sperma. :(

2 hetes a kisfiam. Eddig a szuletesi sulyahoz plussz 450 gr-t hizott. Kozel 1 hetig hozza kellett taplalnom tapit. Par napja ott tartunk, hogy csak szopizik 2 orankent, majd elegedetten elalszik. Mikorra nyugodhatok meg hogy lesz eleg tejem?

Viszont furcsi utan a napkozben lefejegetett tejcsit kell adnom uvegbol,mert morogva csuzlizik a cicin.Jol csinalom?Ejjel szopizik 3x.Igy is hatalmas melo ez a tejcsinalas,ontom magamba a leveseket,folyadekot,more milket szedek,fejek.Mindig kuzdenem kell 6 hos koraig?

Legjobb válasz: Szerintem ne fejjed es ne is adjal neki tapot sem. En ugyanigy csinaltam es hidd el par nap utan kimerito. Azert eszik morogva mert megzavarod a cumisuveggel. Abbol neki nagyon konnyen jon a tej, es a babak altalaba lustak es egy ido utan hozzaszokik az uveghez, majd nem akar a melledrol szopni. Csak tarts ki a rendes szoptatas mellett es egyel akkor amikor ehes vagy es igyal akkor amikor szomjas vagy. Nem kell magadba vagnod annyi mindent. En nem nagyon eszek fozeleket, levest sem, megis van tejem. Attol fog termelodni, hogy minel tobbet szopizik. Ha esetleg nem akar a melledrol, mert nekem is csinalta hogy nem akart onnan enni, de uvegbol igen, ne engedj neki, legy kitarto, dolgozzon meg a tejcsiert. Sokkal konnyebb lesz neked es neki is. Sok szerencset

Szerintem ne fejjed es ne is adjal neki tapot sem. En ugyanigy csinaltam es hidd el par nap utan kimerito. Azert eszik morogva mert megzavarod a cumisuveggel. Abbol neki nagyon konnyen jon a tej, es a babak altalaba lustak es egy ido utan hozzaszokik az uveghez, majd nem akar a melledrol szopni. Csak tarts ki a rendes szoptatas mellett es egyel akkor amikor ehes vagy es igyal akkor amikor szomjas vagy. Nem kell magadba vagnod annyi mindent. En nem nagyon eszek fozeleket, levest sem, megis van tejem. Attol fog termelodni, hogy minel tobbet szopizik. Ha esetleg nem akar a melledrol, mert nekem is csinalta hogy nem akart onnan enni, de uvegbol igen, ne engedj neki, legy kitarto, dolgozzon meg a tejcsiert. Sokkal konnyebb lesz neked es neki is. Sok szerencset

Ha mensi előtt pár nappal jelentkezik mindig pecsételő vérzés, az akkor is lesz, ha sikerült a baba? Vagy akkor nincsen?

Hétvégére nem várom és most du-n kezd?dött a pecsételés, akkor más ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Bár már hétvége van,és nem tudom hogy állsz,de.. nekem pl. 11napig volt pecsételõm.. minden nap csak vártam mikor indul meg rendesen... aztán kb5-6.nap vettem egy tesztet egy barátnõm unszolására,és kiderült,hogy babám lesz.. aztán meg a következõ napokban meg mindig attól tartottam,hogy csak meg ne jöjjön rendesen.. :) Szerencsére nem lett gond,most 26 hetes kismama vagyok. Remélem neked is sikerül/t! :)

Bár már hétvége van, és nem tudom hogy állsz, de.. nekem pl. 11napig volt pecsételõm.. minden nap csak vártam mikor indul meg rendesen... aztán kb5-6.nap vettem egy tesztet egy barátnõm unszolására, és kiderült, hogy babám lesz.. aztán meg a következõ napokban meg mindig attól tartottam, hogy csak meg ne jöjjön rendesen.. :) Szerencsére nem lett gond, most 26 hetes kismama vagyok. Remélem neked is sikerül/t! :)
Nekem akkor jött a baba, amikor 2. hónapja nem volt pecsételõm. Sokak szerint ártalmatlan, azonban nálam volt összefüggés. Nem volt megfelelõ a petesejt minõsége, ezért pecsételtem. Hormonjaim rendben voltak, de igazán akkor jöttem rendbe, amikor már nem pecsételtem elõtte.
Szia! Nekem minden mensi elõtt 2 napig pecsételésem volt és utána megjött. Volt hogy pecsételés volt, majd elmúlt egy napra és utána újra indult. Amikor terhes lettem csak arra lettem figyelmes, hogy már a 28. napon vagyok és még pecsételés nem volt, és utána pozitív lett a teszt.

Most lesz majd bnőpmnek a névnapja előtte meg pár nappal a valentin nap. Sztetek külön vegyek ajándékot a névnapjára és külön valentin napra? (tavaly igy csináltam)

Már másfél éve együtt vagyunk! Mi lene a legideálisabb ajándék?

Legjobb válasz: Szerintem nem sértõdik meg, ha nem veszel neki külön-külön ajándékot :) Amit ajánlani tudok, hogy névnapjára, mivel elõbb lesz, vegyél valami személyeset - akár egy nyakláncot, amin a saját vagy a te neved szerepel, közös kép szép keretben, ami megy a szobájához, vagy bármit, ezt neked kell eldöntened -, Valentin-napon pedig vidd el moziba :) Ha megoldható, utána aludjatok egymásnál :)

Szerintem nem sértõdik meg, ha nem veszel neki külön-külön ajándékot :) Amit ajánlani tudok, hogy névnapjára, mivel elõbb lesz, vegyél valami személyeset - akár egy nyakláncot, amin a saját vagy a te neved szerepel, közös kép szép keretben, ami megy a szobájához, vagy bármit, ezt neked kell eldöntened -, Valentin-napon pedig vidd el moziba :) Ha megoldható, utána aludjatok egymásnál :)
Hát te...nemtudom hány évesek vagytok, mi is másfél éve vagyunk együtt nekem a névnapom holnap lesz:P én nem számitok másra mint virág, max csoki. valentinnapra meg semmi nem kell nekem. nem is ünnepeljük, nekünk minden nap valentin nap reggeltõl estig. szerintem a valentinnap annak való aki megy a nyugati hülyeségek után, s villog vele. én szeretem a páromat, de az év bármelyik napján megtudom azt mondani neki, ha kell megtudom ajándékozni "csak úgy" mondjuk a tizenéveseknél ez divathóbort is. ki tud minél nagyobb ajámndékot venni a párjának? na de bocs az eszmefuttatásomért...a kérdésesedre válaszolva én vennék virágot, s valami finom édességet, valentinnapra meg ismét készitenék valamit:) Üdv
Hát a helyzet az, hogyha a szülinapja és a névnapja lenne együtt akkor lehetne egy nagy ajándékotvenni, de valentin napra olyasmi kell ami a szerelmeteket jelképezi, névnapra pedíg valami névnapi cucc!
A kérdező hozzászólása: Már karkötõt vettem tavaly névnapra, nyakláncot is vettem már, plüssálatot, képpel tele van a szobálya... Szol gondoltam megkérdem h más mit vesz valntinnapra/névnapra.
névnapra egy csokor virág, valami édesség elég!valentínnap......vacsi, szex....arra se kell tulzásba esni ajándékügyileg.
A névnapját mindenképpen ünnepeld meg, egy kis figyelmesség Valentin napon meg nem árt (pl. fõzzél neki, az olcsó és romantikus).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!