Találatok a következő kifejezésre: Pár napja ki, (330 db)

Tablettát szedek, hogy tudok csúsztatni egy menzit pár nappal? Ki is tudok egyet hagyni? Azt szabad, vagy kárt teszek magamban?

17éves, Meliane tabis

Legjobb válasz: nemteszel kárt magadban, énis csináltam már ilyet. bár én azt javaslom, h inkább hagyj ki egy menzeszt, azaz szedd szünet nélkül tovább a 2. levelet, és aztán tarts szünetet. én kicsit pecsételtem tõle pár napig, de aztán a 2. levél végén rendesen megjött, ahogy kell.

nemteszel kárt magadban, énis csináltam már ilyet. bár én azt javaslom, h inkább hagyj ki egy menzeszt, azaz szedd szünet nélkül tovább a 2. levelet, és aztán tarts szünetet. én kicsit pecsételtem tõle pár napig, de aztán a 2. levél végén rendesen megjött, ahogy kell.
Kevesebbet sosem szabad bevenni, csak többet, tehát ha továbbszedsz még egy levelet mondjuk. De nem feltétlenül kell ennyit kihagynod, lehet pár napos kitolás is.
Mielõtt a teljes második levelet beszednéd, mindenképpen olvasd el a használati útmutatóját a tablettádnak, abban biztos benne lesz, hogyan hagyhatsz ki egy menzeszt. A te tablettádat nem ismerem, de a Gracialnál pl. nem kellett mindkét fajta tabit beszedni a kihagyáshoz, csak vagy a fehéreket, vagy a kékeket, már nem emlékszem.

A missed ab mütét után pár nappal, kinek milyen fálydalma volt?

Legjobb válasz: A laminária felhelyezése és az utána következõ tágulás nekem is pokoli volt! Mûtét után gyakorlatilag 1 napig vérezgettem, semmi hasfájásom nem volt! Én megkérdeztem a dokit, hogy normális-e, erre csak annyit mondott, hogy a feje sem egyformán fáj mindenkinek és örüljek! Szóval ha nincs lázad, sztem ne aggódj, viszont ha felszökne, azonnal menj dokihoz!!!

A laminária felhelyezése és az utána következõ tágulás nekem is pokoli volt! Mûtét után gyakorlatilag 1 napig vérezgettem, semmi hasfájásom nem volt! Én megkérdeztem a dokit, hogy normális-e, erre csak annyit mondott, hogy a feje sem egyformán fáj mindenkinek és örüljek! Szóval ha nincs lázad, sztem ne aggódj, viszont ha felszökne, azonnal menj dokihoz!!!
engem pont 3 hete mûtöttek, mûtét elõtt raktak fel tágítót, mert még nem szültem...na az iszonyat fájdalom...sztem jobban fáj mint a szülés..de utánna semmilyen fájdalmamm nem volt..se a mûtét tután sem az utánna levõ napokba
Szia.Ahogy az elsõ válszoló irja, nekem sem volt semmi fájdalmam.És a tágitó felhelyezése tényleg kegyetlen volt.
Szia! A tágítóval én is megszenvedtem, engem 5 doki 2 napig kínzott mire sikerült felrakni, annyira zárt volt a méhszájam és 3. nap engedtek haza. Görcsölt a hasam hetekig. A doki szerint az elején a mûtét miatt, utána meg amiatt, hogy kezdett megjönni. Így a görcsölés kb. 5 hétig tartott.

Valaki azt mondja hogy pár napig ki mutatható ha valaki Herbálos cigit sziv de valaki azt mondja hogy 2 hétig is ki mutatható vér alapján és vizelet alapján akkor most ez hogy is van? Többi lent.

Haverom nem rég bukott le amikor éppen szivta és ugye egyböl vér és vizelet minta és semmit az ég világon nem mutatott ki, de ugyan ez volt a másik haveromnál is.

Legjobb válasz: Azért herbál, azért legális, mert nincs benne THC, ellentétben a marihuánával. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, de gyerekek, mielõtt valamit el/felszívtok, tájékozódjatok már elõtte, hogy mi az, mi a hatása, a várható mellékhatása és a többi...

Azért herbál, azért legális, mert nincs benne THC, ellentétben a marihuánával. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, de gyerekek, mielõtt valamit el/felszívtok, tájékozódjatok már elõtte, hogy mi az, mi a hatása, a várható mellékhatása és a többi...
Haljál éhen
A kérdező hozzászólása: Jah értem köszi a válaszokat
De jól mondják a többiek, hogy inkáb a kendert szívd mert a herbált könnyû túladagolni, és nekem egy A kategóriásból 4 slukk betett!
Én egyszer kórházba kerültem vele és nem tudták kimutatni
A kérdező hozzászólása: Téged kéne élve el temetni:)
Szívjad bmeg :DDd fõd alá mindet
A kérdező hozzászólása: Jóó de itt msot nem az a kérdés hogy honnét tudok fût szerezni:)
Na ne mondjad, hogy a mai világban nehéz pár gramm füvet beszerezni... :D Mindenkinek van egy ismerõse, akinek van egy ismerõse... :)
Már a C típusú herbál is illegális
A kérdező hozzászólása: Azt nehezebb be szerezni:)
Édes Istenem, mikor fogjátok fel végre, hogy ne ótvar herbált szívjatok!!!! Ha mindenáron szívni akartok, ne sajnáljátok a pénzt a normális fûre, könyörgöm, az legalább nem b.ssza szét teljesen az egészségeteket!
De nincs mit kimutatni, nincsen benne semmi illegális. Legális dolgokat meg nem keresnek a drogteszten.
A kérdező hozzászólása: Jo ez jogos meg tudtam hogy nincs bent THC de akkor is sokan irják hogy hetekig ki mutatható...
A kérdező hozzászólása: remélem élve temetnek el:)
Lhet attól, nézd meg a hatóanyagokat nem azonosak e.
az én lányom tele lett kiütéssel, az egész teste, rögtön másnap a mandula kivétel után. A doki szerint így reagált a test, a mandula (góc) eltávolítására.
ha gyanakszol a cataflamra, szedj helyette inkább mást.

Facebookon hogyan lehet megnézni hogy az elmúlt pár napban kik nézték meg az adatlapomat?

hallottam hogy meg lehet nézni valahogy mert van valami olyan program..tudtok ebben segíteni?

Legjobb válasz: ha az egyik facebook alkalmazásra gondolsz akkor nem lehet megnézni (de lehet, hogy van)

ha az egyik facebook alkalmazásra gondolsz akkor nem lehet megnézni (de lehet, hogy van)

Pár napja ki vagyok száradva teljesen, mitől lehet?

Kicsit szédülök is, de az orrom nem folyik, és nem is köhögök.

Legjobb válasz: Ha ez rendszeres, akkor lehet cukorbetegséged. Ez az egyik tünete. De gyakoribb eset az, hogy sóhiányod van. Az agyban a víz és a só hiánya egy központban jelez. Próbálj meg enyhén sózott vizet inni.

Ha ez rendszeres, akkor lehet cukorbetegséged. Ez az egyik tünete. De gyakoribb eset az, hogy sóhiányod van. Az agyban a víz és a só hiánya egy központban jelez. Próbálj meg enyhén sózott vizet inni.
Egy teljes vérkép mindenképpen jó lenne!
Szerintem cukor lesz.Orvoshoz menj el, ez nemjáték!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9e54647935a6fc0f482779..
Igen, de borzasztóan alacsonya az alaphõd. Nézesd meg a pajzsmirigyed.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, már érdeklõdtem, csak idõpontot kell majd valahogy egyeztetnem. Köszönöm a választ!

Segítség! Mit tegyek, ha a gyerek holtfáradt, de pár napja ki tud mászni a kiságyából, és nem képes leállni, elnyugodni és elaludni?

Azóta egy rémálom az életünk:(Legalább 10 szer teszem vissza,lefekszek mellé,énekelek,simogatom,rászólok er?teljesebben,de semmi haszna,másfél 2 óráig elszórakozunk ezzel..:(Pedig tudom,biztos h nagyon fáradt!Teljesen kikészíti magát és minket is.20 hónapos(ikrek,mindketten ezt csinálják)

Legjobb válasz: Fogd meg rakd visza de ne simogasd ne feküdj mellé, ne kiabálj semmi ha nincs mûsor nincs mért fennmaradni. Kis idõ mig hozzá szokik de légy kitarto csak fogd meg és ted be az ágyba a legkevesebb kontaktusal és beszéddel.

Fogd meg rakd visza de ne simogasd ne feküdj mellé, ne kiabálj semmi ha nincs mûsor nincs mért fennmaradni. Kis idõ mig hozzá szokik de légy kitarto csak fogd meg és ted be az ágyba a legkevesebb kontaktusal és beszéddel.
Hát mi ezen már túl vagyunk, de én 13 hónaposan kivettem a kiságyból, mert ott 8 hónapos korától nem aludt vissza. Valószínûleg azóta már õ is kimászna... Amint le tudott mászni a heverõrõl biztonságosan, átraktam oda. Este melléfekszek, mesélek neki, max. 5 perc és alszik. Ja, most 21 hónapos. 13 hónaposan, amikor ezt elkezdtük, egy pár hétbe beletellett, eleinte fél órát is mellette kellett lenni, rászólni, hogy nem kelsz fel, alszunk stb..., de aztán megszokta. 20 hónaposan már szerintem egy csomó mindent értenek, hamar megszokják szerintem, csak legyél következetes. Mindig ugyanakkor fekszenek? Esti menetrend ugyanaz? Biztos, hogy érdemes még a kiságyban tartani õket? Anno én is fejre estem 1, 5 évesen belõle...

Kislányom 9 hónapos és pár napja ki van száradva a bőre! Ti mivel kezelitek a babátokat?

Legjobb válasz: Milyen fürdetõt használtál eddig? Ha kiszáradt a bõre, térj vissza a gyógyszertári fürdetõkrémre. én így csináltam, azóta újra gyönyörû a kislányom bõre )

Milyen fürdetõt használtál eddig? Ha kiszáradt a bõre, térj vissza a gyógyszertári fürdetõkrémre. én így csináltam, azóta újra gyönyörû a kislányom bõre )
Babé testápolóval. Muszáj volt ezt vennem, több mindent kipróbáltunk, de semmi sem használt! A drnõnk javaslatára kezdtük el használni, és most szép a bõre a kisfiamnak! *sz*
Ja, igen, és fürdés elõtt gyógyszertári fürdetõ (de ez sajna nem volt elég) *Sz*
Mi is a gyógyszertári fürdetõt használjuk, és a legjobban a Neogranormon testápoló vált be.
Fürdés elött mandula olajjal kenem be.Nálunk ez vált be... :)
Babé testápoló pár nap alatt helyrehozta.

Vizsga előtt lazító tippek? Már most gyomorgörcsöm van, pedig még van pár napom. Ki, hogy lazít, nyugtatja magát? Előre is thx! : )

Legjobb válasz: háát én is másodéves, de idén laza vagyok... elsõévesen voltam parázva...és égtem vizsgalázban, most sajnos nem érdekel. akkor neked nem múlt el ezért kérdeztem :S :( Engem a napsugárzás, meleg, barnulás nyugtat meg, szerencse van kertünk, de nem tudok nyugodt lenni én sem vizsga elõtt. Mi ez a félelmetes szakod?? :)

háát én is másodéves, de idén laza vagyok... elsõévesen voltam parázva...és égtem vizsgalázban, most sajnos nem érdekel. akkor neked nem múlt el ezért kérdeztem :S :( Engem a napsugárzás, meleg, barnulás nyugtat meg, szerencse van kertünk, de nem tudok nyugodt lenni én sem vizsga elõtt. Mi ez a félelmetes szakod?? :)
Sziasztok! Szintén másodév, és szintén jog. Ismerõs érzés a gyomorgörcs :S Én azzal nyugtatom magam, hogy ha nem úgy sikerül a vizsga, ahogy szeretném, nyitva áll az út az uv elõtt. Valahogy mindig az az érzésem, hogy csak pont 1 nap hiányzik ... Ennek "pótlására" a vizsgát megelõzõ éjszaka sajnos nem alvással/pihenéssel telik :(
Eájt. Tavaly elhúztak futom a második kört. De õszintén nem érzem úgy, hogy bármivel is jobban menne.
Wáá én is jogra járok, nekem a következõ vizsgámig még 10 napom van, de már összeszorul valami belül, mikor rágondolok az anyagra, amit tudnom kéne. Vizsga elõtt meg már totál kész vagyok. És függetlenül az eredménytõl hazafelé is remeg a lábam. Sõt újabban rémálmaim is vannak. Lehet el kéne mennem hamburgert sütni a mekibe? Attól legalább nem kapnék idegbajt..
Én turizmus vendéglátás, most épp a mikroökonómia készít ki, van rá 3 napom :S . Ha tudom egymás utánra osztok be mindent, mert egyszerre eggyel jobban tudok foglalkozni. Így nem annyira örlõ nekem. Szerintem mindenki maga találja meg, mi a jó neki ilyenkor. Én egeész nap ezzel próbálok foglalkozni...és ilyenkor edzéseket is kihagyom :S Vannak ilyen bionyugtatószerek..vagyis gyógynövényekbõl...bár gondolom valami elfoglaltságot akarsz....
Elsõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Látom nem vagyok egyedül a problémával...nekem vészesen fogy az idõm, de ma elmentem futni és eléggé lenyugtatott, hátha másnak is használ:) Egy naaagy kalapppal mindenkinek!!!!
Én is másodéves vagyok és most én is nagyon parázok.Szaktárgyaink vannak ráadásul most szivatósak a tanárok, nemtudom miért.Eddig nem is tanultam simán átmentem, most úgy tanulok mint a gép és nem engednek át.Az ijeszt meg, hogy bnõm is utolsó év elõtt rúgták ki és félek, h a 15 kredit sem lesz meg, mert eddig csak 8 van:S Nemtudom mi lesz, csak remélem én is, hogy nem halok meg a vizsgák végére:S
Én motorozni szoktam elmenni. 1-2 órára, de teljesen lenyugtat. Szokott olyan lenni, hogy tanulok, begõzölök, felkapom magam és 2 óra múlva visszajövök és ott folytatom ahol abbahagytam. Mondjuk nekem még "csak" érettségi van, de már jópár nyelvvizsga van mögöttem, szóval a rutin azért meglátszik. :-D Én gépész leszek jövõre ha minden jól megy.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat kollégák, tegnap sikerült úgy egy óra zenehallgatás után elaludom:) ! Hát még van egy kis idõm..átnézem amit lehet, aztán csak lesz valami:) De még mindig nagyon félek...megint valami vizsgásat álmodtam...Azért örülök, hogy ilyen jó kis jogász társaságot sikerült összehozni ezzel a kérdéssel:) !! Mindenkinek egy naaaagy kalappal a vizsgákra aki válaszolt:) Köszi mkinek:) !!
mármint a cv nagy segítség :)
A futás tényleg jó, engem is lenyugtat. Csak idõnként bûntudatom van, hogy futás helyett a könyvek felett kellene ülnöm ...
Mikros csaj vagyok. Én ma már sírtam, hogy már csak két napom van, és ha nem lesz meg, kicsúszok egy évet :S ÉS olyan felfoghatatlan....olyan kesze kusza a tanár anyaga:S
A kérdező hozzászólása: A sírás nálam is megvan....jah most jut eszembe én ma táncoltam itthon:D tök jó volt csomó feszültség kiment hirtelen, bár szerencse, hogy nm láttam magam kivülrõl :D Fel a fejjel fiúk lányok/nem tudom ki hová tartozik/:) ! Mikro is meglesz meg mindenkinek sikerül álljunk így hozzá....!!! Majd az eredményeket megosztjuk:)
A kérdező hozzászólása: Sikerüüüüüült!!! :) ))) Hajrá mindenkinek:) !!!!
Gratulálok! :) a pázmányos joghallgató
A kérdező hozzászólása: Köszönöm széépen!!! Remélem Neked is jól mennek a vizsgák, meg persze mindenkinek aki írt!! :) Az eájtos sorstársamnak is különösen szorítok, majd irja meg, hogy sikerült neki!! Ügyesek legyetek!! Amúgy, lehet hogy egy piros pöttyös szerencsét hoz reggelire :) Érdemes kipróbálni!!:)
Mikroökonómia kipiálva....elvégzek 3 év alatt :D :) Kakuktojás közgaszdász:D
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!!:) Úgy látszik szerencsét hoz a fórum:D Majd jön hét vége felé szorítsatok még ha kérhetem :) )) Addig is mindenkinek egy nagy kalappal, ügyesek legyetek! Majd az eájtos kolléga/ kollegina is értesíthetne, hogy sikerült neki, szorítok neki is nagyon!! :)
Kétségtelen, hogy nagy segítség ez a diákságnak
Illetve, ha nincs meg, akkor nem mehetsz vizsgázni. Ha meg megvan, akkor ha kivágnak vizsgáról csúszol..
Szia! Én valami agresszív játékkal szoktam ilyenkor játszani, vagy egy békésebb megoldás a gyógytea. Bemész egy bioboltba, és ott van stressz elleni teafû. Nekem bejött.Meg a fagyi evés is! Ipari mennyiségben eszek, és valahogy lenyugtat.
A kérdező hozzászólása: Egyetemista, másodéves. Egyetem elõtt nem voltak ilyen gondjaim, azonban itt "helyrerakták" a lelkivlágom :) ).
A kérdező hozzászólása: Jog :D
A kérdező hozzászólása: Én is próbáltam ilyet, meg zenehallgatás stb.. De már 1000x lejátszottam a fejemben kb a vizsga reggelét és huhhh... Te milyen szakra jársz? Egyelõre az vigasztal csak, hogy nm tart örökkér a vizsgaidõszak :)
A kérdező hozzászólása: Mibõl mész 10 nap múlva? Meki nem rossz ötlet amúgy :D Én nm tudom, h megér az egész ennyi stresszt. De mi választottuk....
A kérdező hozzászólása: Hát mi sorstársak vagyunk :D Én most épp eájttól tartok ennyire....már nem tom hová legyek mit tanuljak kínomban.... Melyik egyetem?
jaj, hát nem szabad azt csak úgy leírni. Csupa E. :) Én hiába fekszek le a vizsgák elõtt aludni idõben, nem megy. Nem tudok aludni, csak forgolódok, nyugtalan vagyok nagyon. Ha meg nem fekszek le olyan vagyok, mint a mosogatórongy. Volt olyan, hogy egyáltalán nem aludtam, odamentem és pár óra elteltével, mint valami zombi olyan lettem, tök álmos, és közöltem, hogy semmi sem érdekel, csak aludhassak mielõbb, hadd menjek be gyorsan.
A kérdező hozzászólása: ohhh my God... :) Tudom mirõl beszélsz.... és a csodás eájt tanszék ajjajj... Engem már rémálmok gyötörnek rendesen nagyon félek tõle... már látom, ahogy ácsorgok a második emeleten és mindenki fal fehér.... Nem tudom mivel kéne nyugtatni magunkat...én spec mst sem tudok aludni, pedig jó lenne már csak annyira nyomaszt az egész. Szerencsénk lesz idén ugyebár?:D Most már muszáj!!! :) És nekiálltál már tanulni? Hányadikán mész pontosan?
Az enyém pedig a katolikus egyetem. :) Nekem szerencsére az éjszakázás uátn is "kitart a lelkesedés" egészen a vizsga végéig. Viszont ahogy kilépek az egyetemrõl ... mérhetetlen fáradtság tör rám.
A kérdező hozzászólása: És a katolikus egyetem is ennyire idegölõ? Nem nagyon hallottam róla még információkat. Vagy csak nálunk divat ez a módszer? Én teljesen elvagyok keseredve egyébként, az egész jogi pályától elvették szinte a kedvem... nem értem, hogy miért kellene nekem 1000 oldal törit vágni ahhoz, hogy jogász lehessek... pedig nagyon akar/tam/ok az lenni...
Én nem éreztem idegölõnek nálunk a jogtörit, bár az egyetemestõl kirázott a hideg rendesen :s Nálunk most a polgár vészes nagyon; de szerda óta túl vagyok rajta :D
Én a katolikusok jogi részérõl azt hallottam, hogy náluk nincs ilyen kitolás, hogy csúsznak egy évet. Tegyük fel, hogy egy elsõsnek nem lett meg a róma1 ugye. Báj-báj, majd jövõ szeptemberben vedd fel újra csibém. Ott meg állítólag, a következõ vizsgaidõszak elõtti héten kell teljesíteni, vagy ilyesmi. Lehet oda kéne menni? Most komolyan, ha megint csúszok késõbb agyvérzést fogok kapni!
Igen, nálunk úgy van, hogy csak akkor csúszol egy évet a tárggyal, ha a kötelezõ gyakorlatod nincs meg a tárgyhoz (elõhallgatási köt.). Ha "csak" a kollokvium nem sikerül a vizsgaidõszakban, akkor ún. "csak vizsga" kurzusként elviheted a következõ félévre, és kb. a rendes vizsgaidõszak elõtt 1 hónappal ismét próbálkozhatsz.
Hát nálunk meg hiába van meg a gyakorlat semmit sem ér. Majd jövõre...
Gratulálok a sikeres mikro-vizsgához! :) Nekem keddre kellene némi - gondolatbeli - támogatás ... A pázmányos joghallgató :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!