Találatok a következő kifejezésre: Pár napja karikás a babám szeme, (2 db)

Pár napja nagyon karikás a babám szeme, pedik alszik rendesen. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem írtad mennyi idõs. Nekem (és a kisfiamnak is) állandóan karikás a szemünk, mikor kicsi voltam is állandóan az volt, mert nagyon vékony és fehér ott a bõrünk, és átlátszanak az erek. De lehet vérszegénység jele is. Kérdezz rá a gyerekorvosnál a tanácsadáson, max kaptok egy beutalót vérvételre. Judy

Nem írtad mennyi idõs. Nekem (és a kisfiamnak is) állandóan karikás a szemünk, mikor kicsi voltam is állandóan az volt, mert nagyon vékony és fehér ott a bõrünk, és átlátszanak az erek. De lehet vérszegénység jele is. Kérdezz rá a gyerekorvosnál a tanácsadáson, max kaptok egy beutalót vérvételre. Judy
Az enyémnek is karikás, szó szerint lilás-vöröses karikák vannak a szeme alatt. Én a nagy melegnek tudom be, mert azóta van neki és ha lehûtöm kicsit pl. pancsival, akkor kezd halványulni.
a lányomnak szokott ilyen lenni amikor bújik ki a foga olyan mintha bemostak volna neki egyet:-)
nem tudom, h mire utalhat, de az én fiamnak is ilyen volt a szeme ennyi idõsen. aztán elmúlt...
Szia. Az én kislányomnak szinte születése óta ilyen, hol kicsit hol jobban...Most jobban, de akkor ezek szerint a fog miatt is lehet, neki most jön a 2. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!