Találatok a következő kifejezésre: Pár napja jobb oldalamon a (32 db)

epekõ?
valószínû vakbélgyulladás. menj orvoshoz, papám azért halt bele mert késõn ment!
orvoshoz , de gyorsan házi orvos majd a többit õ tudja!
A kérdező hozzászólása: Megírnád bõvebben, hogy mire gondolsz, hogy a háziorvos majd tudja?
komolyan nem érted, miért kell orvoshoz menni, ha rosszul vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom, hogy rosszul vagyok, csak nagyon kellemetlen érzés.Szerinted lehet epekõ?Vagy valami másra gondolsz?
epe kõ, vagy vakbél, vagy más, az orvos bizonyos dolgokat ki tud zárni elsõ vizsgálatra ami még szóba jöhet azért meg elküld további vizsgálatra! de a szépsége az egésznek , hogy bele is halhatsz! jobbulást!
a vakbél gyulladásomnál éreztem , hogy valami nem jó de 2 napot még dolgoztam vele aztán este bementem a gyógyszertárba , hogy kérjek valami fájdalom csillapítót, reggel még elkezdtem dolgozni de már nagyon gyengének éreztem magam, elmentem a házi orvosomhoz, megállapította a vakbél gyulladást, mentõt akart hivni, nem engedtem , saját kocsival bementem 25 km -re volt a kórház beérkezés után 2 órával már a mûtõbe voltam, és nem volt igazi nagy fájdalom és az utolsó pillanatokban voltam, az orvos szerint! ezért kell menni az orvoshoz!

34+2-hetes kismama vagyok! Egy pár napja jobb oldalon a hasamnál szurkálást érzek. Mi lehet az?

nagyon kellemetlen és van amikor sokáig eltart!!baba nyomhat valamit?

Legjobb válasz: úgy gondolom hogy a méhszalagok húzódhatnak ami természetes folyamat. Végül is gondolj bele,ilyenkor már kb. 225grammosak átlagba. azért az már súly. Plusz magzatvíz,lepény...

úgy gondolom hogy a méhszalagok húzódhatnak ami természetes folyamat. Végül is gondolj bele, ilyenkor már kb. 225grammosak átlagba. azért az már súly. Plusz magzatvíz, lepény...

Ez mitől lehet? Szoptatás közben pár napja, jobb oldalon fáj, szúródik a méhem! (? ) 3 hónapos gyermekem van! (? )

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Nekem az elején volt ilyen kb 1 hónapig,elõször igen erõs,mint a 10 perces fájások szülés elõtt.A doki azt mondta a szoptatás alkalmával olyan hormonok szabadulnak fel,amik a méh összehúzódását segítik elõ.Ha csak a szoptatásnál érzed,és máskor nem ,akkor lehet nálad is hasonló lehet.Ha nem csak akkor,feltétlen menj dokihoz,mert akár valami gyulladás is lehet.

Nekem az elején volt ilyen kb 1 hónapig, elõször igen erõs, mint a 10 perces fájások szülés elõtt.A doki azt mondta a szoptatás alkalmával olyan hormonok szabadulnak fel, amik a méh összehúzódását segítik elõ.Ha csak a szoptatásnál érzed, és máskor nem , akkor lehet nálad is hasonló lehet.Ha nem csak akkor, feltétlen menj dokihoz, mert akár valami gyulladás is lehet.


Pár napja időközönként fáj a jobb a lapockámnál, jobb oldalt a vállam alatt a mellkasom vagy esetleg a jobb bordámnál. Mi lehet az oka?

Valaki szerint tüdőgyulladásom lesz, mert a hét elején szánkót húzta futottam a hidegben, de amikor elfáradtam sétáltam (persze akkor már leizzadtam), nincs lázam, nem köhögök jobban az átlagosnál. A másik vélemény az, hogy becsípődött egy ideg a gerincemben torna közben. Valószínűleg ennek van nagyobb lehetősége, mert azóta nem tudok 20-25 percnél tovább erősíteni, mert nagyon elkezd fájni. A kettő közül melyik a valószínűbb? van egyáltalán valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Tudogyulladas jelei mashogy mutatkoznanak illetve a hatad fajna mindket oldalon tompan. Az ideg becsipodese lehetsege a lapocka vege a hati 4. csigolyanal vegzodik es a csigolyanyulvanyoknal mennek a beidegzo ideszalak. Amennyiben a lapockanal levo fajdalom ugyanott van mint ahol ezed elol a bordadnal akkor lehetseges. Erositeni nem kellene ink. Reumatologust keresni vagy megmasziroztatni. A vallnal vannak olyan iom csoportok pl musc.subscapularis ami a lapockaval van kapcsolatban. Kene egy hati gerinc ketiranyu rtg. Felvetel illetve egy jobb borda esetleg lapocka.

Tudogyulladas jelei mashogy mutatkoznanak illetve a hatad fajna mindket oldalon tompan. Az ideg becsipodese lehetsege a lapocka vege a hati 4. csigolyanal vegzodik es a csigolyanyulvanyoknal mennek a beidegzo ideszalak. Amennyiben a lapockanal levo fajdalom ugyanott van mint ahol ezed elol a bordadnal akkor lehetseges. Erositeni nem kellene ink. Reumatologust keresni vagy megmasziroztatni. A vallnal vannak olyan iom csoportok pl musc.subscapularis ami a lapockaval van kapcsolatban. Kene egy hati gerinc ketiranyu rtg. Felvetel illetve egy jobb borda esetleg lapocka.

12 hetes kismama vagyok és pár napja néha fáj, feszül jobb oldalon a köldököm mellett. Kibírható csak kellemetlen. És ma sokat lüktetett a hasam, feküdtem is sokat, az már kellemetlenebb volt. Mitől lehet? Normális? Eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban,mert ott helyezkedik a baba,reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban,12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj,mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban, mert ott helyezkedik a baba, reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban, 12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj, mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

18+5 napos kismama vagyok. Apró kissebb "rebbenéseket" érzek a jobb oldalamban alul pár napja. Lehetsége hogy a babám mozgását érzem már?

Legjobb válasz: IGEN, ez már õ! :) :) :) S napról-napra egyre intenzívebben fogod érezni a mozgásait. Egyre könnyebb lesz behatárolni, hogy merre jár és vajon mit csinál. Csodás érzés ez az egész! :)

IGEN, ez már õ! :) :) :) S napról-napra egyre intenzívebben fogod érezni a mozgásait. Egyre könnyebb lesz behatárolni, hogy merre jár és vajon mit csinál. Csodás érzés ez az egész! :)
Igen, ez már a baba:) )Gratula!

Pár napja felkeléskor, felüléskor, a hasam jobb oldalán egyetlen ponton, a jobb bordaív ALATT 8 cm-el, a bordaívet a köldökkel összekötő egyenesen félúton rendkívül intenzív, égető fájdalom jelentkezett. Mi lehet ez?

44 éves férfi. A fájdalom bizonyos mozdulatokra: felülés, hátraereszkedés - mindig jelentkezik. Amennyiben kiengedett hassal jobbra fordulok, előre dőlök - úgyszintén, ám utóbbi két mozdulatot befeszített hassal végezve, illetve fekve nem jelentkezik.

Legjobb válasz: Egyértelmû a dolog, orvoshoz kell menned. Ez lehet nyombélfekélytõl a vakbélgyuszin át a sokmindenig minden. Én is rühellem, de irány a doki!

Egyértelmû a dolog, orvoshoz kell menned. Ez lehet nyombélfekélytõl a vakbélgyuszin át a sokmindenig minden. Én is rühellem, de irány a doki!

A jobb oldali petefészkembe pár napja hasít bele a fájdalom, mi lehet ez?

Állandó fájdalom van a jobb oldali petefészkembe,amikor pisilek vagy erőlködök,megmozdulok,érzem hogy hasít bele a fájdalm,már vagy 4 napja,nyomásra is fáj,és meg van keményedve a hasam,sokszor erőtlennek érzem magam. Valakinek volt már ilyen baja? Arra tippelek hogy be van gyulladva a petefészkem.

Legjobb válasz: orvos????

orvos????
Orvos!
Én peteéréskor érzek hasonlót, nagyon tud fájni, de maximum 2 napig tart. 4 nap az sok, szerintem is menj orvoshoz.
a jósló fájás nem szurkálás... szerintem a baba nyom valamidet.
Én is 33 hetes vagyok és ugyanezt érzem. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor elég intenzíven nõ a baba és a nyúló szalagokat és izmokat érzem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!