Találatok a következő kifejezésre: Pár napja jobb (113 db)

epekõ?
valószínû vakbélgyulladás. menj orvoshoz, papám azért halt bele mert késõn ment!
orvoshoz , de gyorsan házi orvos majd a többit õ tudja!
A kérdező hozzászólása: Megírnád bõvebben, hogy mire gondolsz, hogy a háziorvos majd tudja?
komolyan nem érted, miért kell orvoshoz menni, ha rosszul vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom, hogy rosszul vagyok, csak nagyon kellemetlen érzés.Szerinted lehet epekõ?Vagy valami másra gondolsz?
epe kõ, vagy vakbél, vagy más, az orvos bizonyos dolgokat ki tud zárni elsõ vizsgálatra ami még szóba jöhet azért meg elküld további vizsgálatra! de a szépsége az egésznek , hogy bele is halhatsz! jobbulást!
a vakbél gyulladásomnál éreztem , hogy valami nem jó de 2 napot még dolgoztam vele aztán este bementem a gyógyszertárba , hogy kérjek valami fájdalom csillapítót, reggel még elkezdtem dolgozni de már nagyon gyengének éreztem magam, elmentem a házi orvosomhoz, megállapította a vakbél gyulladást, mentõt akart hivni, nem engedtem , saját kocsival bementem 25 km -re volt a kórház beérkezés után 2 órával már a mûtõbe voltam, és nem volt igazi nagy fájdalom és az utolsó pillanatokban voltam, az orvos szerint! ezért kell menni az orvoshoz!

Ez mitől lehet? Szoptatás közben pár napja, jobb oldalon fáj, szúródik a méhem! (? ) 3 hónapos gyermekem van! (? )

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Nekem az elején volt ilyen kb 1 hónapig,elõször igen erõs,mint a 10 perces fájások szülés elõtt.A doki azt mondta a szoptatás alkalmával olyan hormonok szabadulnak fel,amik a méh összehúzódását segítik elõ.Ha csak a szoptatásnál érzed,és máskor nem ,akkor lehet nálad is hasonló lehet.Ha nem csak akkor,feltétlen menj dokihoz,mert akár valami gyulladás is lehet.

Nekem az elején volt ilyen kb 1 hónapig, elõször igen erõs, mint a 10 perces fájások szülés elõtt.A doki azt mondta a szoptatás alkalmával olyan hormonok szabadulnak fel, amik a méh összehúzódását segítik elõ.Ha csak a szoptatásnál érzed, és máskor nem , akkor lehet nálad is hasonló lehet.Ha nem csak akkor, feltétlen menj dokihoz, mert akár valami gyulladás is lehet.

Együttlét után pár nappal jobb oldali tompa szúrás petefészek tájékán?

Nem tudom hogy írjam le,szúrás,törés olyan furcsa érzés,sosem éreztem még ilyet.Jelezhetett esetleg valamit????


34+2-hetes kismama vagyok! Egy pár napja jobb oldalon a hasamnál szurkálást érzek. Mi lehet az?

nagyon kellemetlen és van amikor sokáig eltart!!baba nyomhat valamit?

Legjobb válasz: úgy gondolom hogy a méhszalagok húzódhatnak ami természetes folyamat. Végül is gondolj bele,ilyenkor már kb. 225grammosak átlagba. azért az már súly. Plusz magzatvíz,lepény...

úgy gondolom hogy a méhszalagok húzódhatnak ami természetes folyamat. Végül is gondolj bele, ilyenkor már kb. 225grammosak átlagba. azért az már súly. Plusz magzatvíz, lepény...

Jobb mellem feszes, 100-120g-t kiszopizik belőle a kéthetes lányom, a bal puha, abból 60-70-et. Utána még le is fejem, de az pár napja be sem keményedik a bal. Miért van ez, valamint mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Nálam is ez volt! Pont ugyanígy, a bal termelt kevesebbet. Én nem tudom mitõl lehetett, arra gondoltam, hogy valami miatt kevesebbet termel, aztán arra, hogy nem minden étkezésnél annyira éhes a kisfiam, így abból a cicibõl mindig kevesebbet szopizott. Végülis 6 hós koráig így is csak anyatejet kapott, semmilyen más táplálékot, folyadékot nem, és most 20 hónapos, de még mindig szopizik. nálam egy idõ után, kb. 4-5 hós kora környékén már a bal cici nem tudott eleget termelni, így onnantól nem váltott cicivel szoptattam, hanem mindig mind a kettõbõl. Volt olyan is, mikor fejlõdési ugrásban volt (6-8 hetesen és 4 hós kora körül is), amikor óránként kellett szoptatnom pár napig. Aztán mindig helyrezökkent a kereslet-kínálat. 6 hós kora óta pedig elkezdtük a hozzátáplálást, és attól fogva - a mai napig - csak jobb mellbõl szoptatom, az is elég neki. Ne ijedj meg, neked is menni fog, csak ne add fel! A fejés biztosan segít, ha nem is kezd el többletmennyiséget termelni a bal melled, legalább biztosan termelni fog annyit, amennyit tud. Ja, és ami nagyon fontos: egy idõ után (akár 1-2 héten belül) egyik melled sem lesz kemény, ettõl se ijedj meg, attól még lesz benne elég tej. Emiatt is lehetséges az, hogy a bal melledben esetleg már kereslet-kínálat van és azokon az evéseken nem éhes annyira a babád.

Nálam is ez volt! Pont ugyanígy, a bal termelt kevesebbet. Én nem tudom mitõl lehetett, arra gondoltam, hogy valami miatt kevesebbet termel, aztán arra, hogy nem minden étkezésnél annyira éhes a kisfiam, így abból a cicibõl mindig kevesebbet szopizott. Végülis 6 hós koráig így is csak anyatejet kapott, semmilyen más táplálékot, folyadékot nem, és most 20 hónapos, de még mindig szopizik. nálam egy idõ után, kb. 4-5 hós kora környékén már a bal cici nem tudott eleget termelni, így onnantól nem váltott cicivel szoptattam, hanem mindig mind a kettõbõl. Volt olyan is, mikor fejlõdési ugrásban volt (6-8 hetesen és 4 hós kora körül is), amikor óránként kellett szoptatnom pár napig. Aztán mindig helyrezökkent a kereslet-kínálat. 6 hós kora óta pedig elkezdtük a hozzátáplálást, és attól fogva - a mai napig - csak jobb mellbõl szoptatom, az is elég neki. Ne ijedj meg, neked is menni fog, csak ne add fel! A fejés biztosan segít, ha nem is kezd el többletmennyiséget termelni a bal melled, legalább biztosan termelni fog annyit, amennyit tud. Ja, és ami nagyon fontos: egy idõ után (akár 1-2 héten belül) egyik melled sem lesz kemény, ettõl se ijedj meg, attól még lesz benne elég tej. Emiatt is lehetséges az, hogy a bal melledben esetleg már kereslet-kínálat van és azokon az evéseken nem éhes annyira a babád.
Nalam is a bal termelt kevesebbett.Gyakrabban kezdtem belole szoptatni es meg a masik cicit is lekorozte.Mivel a bal mellem befelefordulo, lapos, nem szerettem belole szoptatni .Ezert 7 hosan elvalsztottam ebbol a cicibol.Azota 1-bol szopizik.
A kérdező hozzászólása: Bõven iszok folyadékot és eszek is! Ezért sem értem. Vagy már beállhatott a kereslet-kínálat? Szüléstõl van tejem azaz 2 és fél hete pontosan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megijedtem, hisz még picik vagyunk és ragaszkodom az anyatejhez.Kipróbálom a More Milk-et, hátha .... Bár a 60 sem kevés, de eddig nyomta a 100-at 4 óránként.

Egy napja nagyon fáj a jobb oldali petefészkem, mikor mozgok akkor is fáj. Mitől lehet ez? Pár napja volt peteérésem.

Legjobb válasz: Az lehet h pár napja volt, de most repedt meg a tüszõd valószínûleg.

Az lehet h pár napja volt, de most repedt meg a tüszõd valószínûleg.
Az ott lévõ izmok fájnak, lehet, h meghúztad, elfeküdted. Finoman masszírozd be Fastummal, Flectorral, Voltarennel, stb.pár napig.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, remélem hatásos lesz :)

Pár napja időközönként fáj a jobb a lapockámnál, jobb oldalt a vállam alatt a mellkasom vagy esetleg a jobb bordámnál. Mi lehet az oka?

Valaki szerint tüdőgyulladásom lesz, mert a hét elején szánkót húzta futottam a hidegben, de amikor elfáradtam sétáltam (persze akkor már leizzadtam), nincs lázam, nem köhögök jobban az átlagosnál. A másik vélemény az, hogy becsípődött egy ideg a gerincemben torna közben. Valószínűleg ennek van nagyobb lehetősége, mert azóta nem tudok 20-25 percnél tovább erősíteni, mert nagyon elkezd fájni. A kettő közül melyik a valószínűbb? van egyáltalán valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Tudogyulladas jelei mashogy mutatkoznanak illetve a hatad fajna mindket oldalon tompan. Az ideg becsipodese lehetsege a lapocka vege a hati 4. csigolyanal vegzodik es a csigolyanyulvanyoknal mennek a beidegzo ideszalak. Amennyiben a lapockanal levo fajdalom ugyanott van mint ahol ezed elol a bordadnal akkor lehetseges. Erositeni nem kellene ink. Reumatologust keresni vagy megmasziroztatni. A vallnal vannak olyan iom csoportok pl musc.subscapularis ami a lapockaval van kapcsolatban. Kene egy hati gerinc ketiranyu rtg. Felvetel illetve egy jobb borda esetleg lapocka.

Tudogyulladas jelei mashogy mutatkoznanak illetve a hatad fajna mindket oldalon tompan. Az ideg becsipodese lehetsege a lapocka vege a hati 4. csigolyanal vegzodik es a csigolyanyulvanyoknal mennek a beidegzo ideszalak. Amennyiben a lapockanal levo fajdalom ugyanott van mint ahol ezed elol a bordadnal akkor lehetseges. Erositeni nem kellene ink. Reumatologust keresni vagy megmasziroztatni. A vallnal vannak olyan iom csoportok pl musc.subscapularis ami a lapockaval van kapcsolatban. Kene egy hati gerinc ketiranyu rtg. Felvetel illetve egy jobb borda esetleg lapocka.

Van egy fiu, akivel egyutt voltam egy kirandulas alkalmaval par napot. Koszono viszonyban vagyunk. Mar baratnoje van, de szeretnem, ha beszelgetnenk, joban lennenk, ha tobbet nem is. Szerintetek irjak ra vagy smst, melyik jobb? Ha igen, mit irhatnek?

Ez nyaron tortent,o kezdemenyezett,de aztan jott az atlatszo kifogasaival.O is tudja,hogy szemetul viselkedett velem(nem nekem mondta,csak hallottam).Egy suliban jarunk.

Legjobb válasz: együtt voltál pár napot mit jelent? lefeküdtetek?

együtt voltál pár napot mit jelent? lefeküdtetek?
kizárt dolog mert nem tudom
szerintem ne keresd meg. csak belezúgsz aztán meg szenvedsz
az a baj, hogy tõlünk remélsz megoldást, akik nem éltünk át hasonló helyzeteket. randitanácsokat osztok itt ezerrel, közben meg egyszer sem volt randim. lányoknak adok tanácsokat a hüvelyükkel kapcsolatban, holott fiú vagyok. és még sorolhatnám... ha pedig szemét volt veled, akkor miért akarsz vele barátkozni?
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogyis nem fekudtunk le.Csak megismerkedtunk, es osszejottunk, azt mondta, hogy o komolyan gondolja ezt.Mikor mondta, hogy neki nem megy, en is egyetertettem, bizonyos okok miatt nekem sem volt jo az idozites.De ugy gondoltam esetleg kesobb meg lehet valami.Utana mikor beszeltunk a dolgokrol, akkor volt szemet, mert atlatszo kifogasokkal jott.De szeretnek vele beszelgetni, mert amugy nagyon rendes
A kérdező hozzászólása: Ja es az ex pasim pedig felhivta es leallitotta, hogy ne foglalkozzon velem...szerintem ez is befolyasolhatta, abban hogy utana teljesen megszakadt a kapcsolatunk, a koszonesen kivul...nem?

Pár napja elég lehangolt vagyok. Mit tehetnék, hogy jobb kedvem legyen?

Párom mindig kérdezi mi a baj, de nem szeretném terhelni az apró-cseprõ gondjaimmal. Meghallgatna õ, csak én nem szeretek panaszkodni.

Legjobb válasz: párod zokni vagy cipõ?mert azoknak van párja..

párod zokni vagy cipõ?mert azoknak van párja..
A kérdező hozzászólása: 1# Köszönöm válaszod. Igazán megragadtad a kérdés lényegét.
Hát csak mondd el neki ezt, hogy lehangolt vagy mostanság, és szervezzetek ketten egy kikapcsoló programot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!