Találatok a következő kifejezésre: Pár napja folyásom is van, a (40 db)

Nyálkás, krémes fehér folyásom van pár napja, ez is lehet a nyák dugó, vagy ez sima folyás? 38 hetet betöltöttem már.

Legjobb válasz: Szerintem sima folyas,a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Szerintem sima folyas, a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Pár napja fehér folyásom is van, a melleim fájnak és mintha nőttek volna. Sokat is eszem, esténként mindig hőemelkedésem van. A nemi szervem elsötétült. Pocaklakóm lenne? Mire utalnak ezek a tünetek?

19.-én voltam együtt a barátommal. pár napja fehér folyásom is van, a melleim fájnak és mintha n?ttek volna.Sokat is eszem. esténként mindig h?emelkedésem van. felvagyok fújódva szinte minden nap. a nemiszerv elsötét?lése melyik részen a leggyakoribb? 10.-e körül kéne ,h jöjjön a mensesem. néha úgy érzem mintha megjönne, de még korai lenne.

Legjobb válasz: Az érzés még korai lenne.Szinte a beágyazódás meg sem történt.Ami min.2 he´t.Várd ki az idöt,és tesztelj ha nem jön meg.De az még 2 hét.

Az érzés még korai lenne.Szinte a beágyazódás meg sem történt.Ami min.2 he´t.Várd ki az idöt, és tesztelj ha nem jön meg.De az még 2 hét.
Szia! Ha csak 19-én voltál együtt a barátoddal és utána nem akkor nem valószinû hogy terhes lennél. Persze bármi megeshet. Ha jól számoltam az együttlét a ciklus 6.napján volt és általában félidõre tehetõ a peteérés idõszaka.
Jobb lenne ha orvoshoz mennél. Biztosat csak õ tud mondani.

Rózsaszínes folyásom van. Pár napja teszteltem halvány pozitívat. A hasam is görcsöl nem nagyon erősen, de görcsöl?

Nemrég tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban,de arra sajnos nem jött válasz ezért tettem fel újra kicsit másképp megfogalmazva.Ezért elnézést ha valaki esetleg ugyan ezzel találkozna.

Legjobb válasz: Egyáltalán elmenjek ezzel orvoshoz? Lehet hogy csak csupán meg fog jönni nem? Vagy várjak holnapig és ha abbamarad akkor menjek el orvoshoz?

A kérdező hozzászólása: Egyáltalán elmenjek ezzel orvoshoz? Lehet hogy csak csupán meg fog jönni nem? Vagy várjak holnapig és ha abbamarad akkor menjek el orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!! Köszönök mindent , de ez sajnos menzesz lett! Mindenkinek sok sikert kívánok a továbbiakban!!!
Szerintem is mindenképpen nézesd meg magad. Sajnos nekem is volt egy spontán vetélésem. A szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy magától kiürült, de ez nem mindig van így. Szóval ezért nézesd meg magad, mert lehet, hogy a babán már nem tudnak segíteni, de te méhgyulladást kaphatsz, ha nem ürül ki. Bocsánat nem riogatni akartalak, csak tényleg menj el mindenképpen dokihoz és írj, hogy mi volt!! KITARTÁS!!!!!
majd írd meg mi lett, kiváncsiak vagyunk
A kérdező hozzászólása: nemtom inkább megyek megnézetem magam. Istenem, csak ezt éljem még túl.
Szerintem is sajnos :-(( az lehet amit az elõzõ válaszoló írt.
Nem lehet, hogy terhes voltál csak prontán elvetélsz?Én azért megnézetném magam.
A kérdező hozzászólása: ....hát ez már átváltott pirosba mint egy menzesz és egy picit erõsödött is szóval már tényleg nemtudom mit tegyek, szerintem ez már menzesz:((((((
A halvány pozitív is pozítiv! Pár nap múlva erõsödni fog!
Ha babát szeretnétek, akkor mielõbb menj el orvoshoz (akár a 8. kerületben is), mert a rózsaszínes folyás nem biztos, hogy túl jó (de néha nem is jelent semmi rosszat). Megvizsgál, és ad rá gyógyszert, hogy megmaradjon a baba.
SAJNÁLOM!!!

Ha menzesz elott barnas folyas van egy par napig, aztan indul csak a "rendes" verzes, es a vege ugyanigy vegzodik, akkor mettol meddig kell szamolni? Mar a barnazas is menzesznek szamit?

Legjobb válasz: Szerintem nem számít annak, hiszen az csak egy elõjel. A mensi után meg a "pecsét" hogy vége... :-)

Szerintem nem számít annak, hiszen az csak egy elõjel. A mensi után meg a "pecsét" hogy vége... :-)
Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

Peteérés előtt pár nappal kezdődő bő vizes folyás, mely azóta is tart.10 napom van még a nem vártig. Lehetséges a baba? Tapasztalt valaki ilyet?

A ciklusaim kb. 30 naposak, az utolsó menstruáció január 27-én kezdődött, a számított ovu 12-én volt. Eddig nem volt ilyen, peteérés előtt volt egy vagy két nap vizes folyás, aztán tojásfehérjés nyák egy napig kb., aztán szárazság mensiig. Remélem baba, de nagyon jó lenne! :) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre az jó, hogy nem csak egyedül vagyok ilyen cipõben. Talán valaki segít nekünk. :)
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud segíteni, legalább tapasztalattal?
Úgy látom, magunkra maradtunk:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát igen... :) Mizujs veled? Nekem tegnap kellett volna megjönnie... De nem jött, viszont már a elõtte 2 nappal mindjárt megjön érzésem volt, meg többet kell pisilnem. Más tünet nincs... Tegnap még negatív volt a teszt. Reménykedem! :)
Szia! Nekem 24-én megjött...Neked drukkolok:) )))

Folyásra ananászlé? Erős folyásom van, szokott viszketni is, már 2 éve járok nődokihoz, de nem tud kigyógyítani, és a múltkor volt pár nap amikor cappys ananászlevet ittam, és mintha jobb lett vna. Lehetséges h ettől?

Legjobb válasz: Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.

Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.
Kizárt. A cappys ananászlé csak fényképrõl látott gyümölcsöt. De még a valódi lenne, akkor se lenne összefüggés. Valószínûleg valamivel visszafertõzõd magad. Candidát, vércukrot néztek? Családtag nem fertõz vissza a wc-n? Nem ül rá egy tünetmentes családtag idegen wc-re, amivel áthurcolja a sajátra a fertõzést? Illatosított wc-papír kilõve? Lemosók, kendõk, tisztasági betétek szintén mellõzve? Penészes sajt? Sok cukor? Párodat kezelték? Mûszálas fehérnemû?
A kérdező hozzászólása: az elõbb felsoroltakra mind próbálok ügyelni, hiszen elég durva h ennyi idõ után sem múlik el rendesen..teljesen elvagyok keseredve!
Sárgás folyás ha illata is van jelenthet fertõzést is. Igen, a 22. napon is teherbe lehet esni.

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!