Találatok a következő kifejezésre: Pár napja folyásom is van, (53 db)

Nyálkás, krémes fehér folyásom van pár napja, ez is lehet a nyák dugó, vagy ez sima folyás? 38 hetet betöltöttem már.

Legjobb válasz: Szerintem sima folyas,a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Szerintem sima folyas, a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Fehér folyásom van pár napja. Eddig is volt de nem ennyi nyálkás átlátszó, nincs szaga . De idegesít nem-e bajom van, menjek rögtön orvoshoz? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Ha nagyon sok van és pár nap múlva sem csökken a mennyisége, akkor érdemes orvoshoz menned, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Inkább õ mondja, hogy nincs baj, minthogy legyen!

Ha nagyon sok van és pár nap múlva sem csökken a mennyisége, akkor érdemes orvoshoz menned, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Inkább õ mondja, hogy nincs baj, minthogy legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod de már csökkent a mennyiség !!!

Pár napja fehér folyásom is van, a melleim fájnak és mintha nőttek volna. Sokat is eszem, esténként mindig hőemelkedésem van. A nemi szervem elsötétült. Pocaklakóm lenne? Mire utalnak ezek a tünetek?

19.-én voltam együtt a barátommal. pár napja fehér folyásom is van, a melleim fájnak és mintha n?ttek volna.Sokat is eszem. esténként mindig h?emelkedésem van. felvagyok fújódva szinte minden nap. a nemiszerv elsötét?lése melyik részen a leggyakoribb? 10.-e körül kéne ,h jöjjön a mensesem. néha úgy érzem mintha megjönne, de még korai lenne.

Legjobb válasz: Az érzés még korai lenne.Szinte a beágyazódás meg sem történt.Ami min.2 he´t.Várd ki az idöt,és tesztelj ha nem jön meg.De az még 2 hét.

Az érzés még korai lenne.Szinte a beágyazódás meg sem történt.Ami min.2 he´t.Várd ki az idöt, és tesztelj ha nem jön meg.De az még 2 hét.
Szia! Ha csak 19-én voltál együtt a barátoddal és utána nem akkor nem valószinû hogy terhes lennél. Persze bármi megeshet. Ha jól számoltam az együttlét a ciklus 6.napján volt és általában félidõre tehetõ a peteérés idõszaka.

Alhasi fájdalom, görcs kihat a húgyhólyag rendszerére (egyszerûen nem tudok pisilni), és pár napja fehér nyálkás folyásom is van. Mitõl lehet?

Egy pár napja már jelentkezett a hasfájás, de az el is múlt, nem fordítottam rá nagy energiát, de ma amint felébredtem annyira görcsöltem, és még mindig nem csillapodik. Járok futni, fitneszbe, lehet hogy ott erõltethettem meg a hasam. De kapcsolatban vagyok, és a menstruációmnak most hétvégén vagy jövõhét szerdán kell megjönnie, szokott lenni 4 napos késés.

Legjobb válasz: Ha tényleg nem tudsz pisilni, akkor most azonnal, sürgõsen fordulj orvoshoz. Az nem játék!!!!! Egy nagyon durva fertõzés is lehet akár.

Ha tényleg nem tudsz pisilni, akkor most azonnal, sürgõsen fordulj orvoshoz. Az nem játék!!!!! Egy nagyon durva fertõzés is lehet akár.

Peteérés előtt pár nappal kezdődő bő vizes folyás, mely azóta is tart.10 napom van még a nem vártig. Lehetséges a baba? Tapasztalt valaki ilyet?

A ciklusaim kb. 30 naposak, az utolsó menstruáció január 27-én kezdődött, a számított ovu 12-én volt. Eddig nem volt ilyen, peteérés előtt volt egy vagy két nap vizes folyás, aztán tojásfehérjés nyák egy napig kb., aztán szárazság mensiig. Remélem baba, de nagyon jó lenne! :) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre az jó, hogy nem csak egyedül vagyok ilyen cipõben. Talán valaki segít nekünk. :)
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud segíteni, legalább tapasztalattal?
Úgy látom, magunkra maradtunk:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát igen... :) Mizujs veled? Nekem tegnap kellett volna megjönnie... De nem jött, viszont már a elõtte 2 nappal mindjárt megjön érzésem volt, meg többet kell pisilnem. Más tünet nincs... Tegnap még negatív volt a teszt. Reménykedem! :)
Szia! Nekem 24-én megjött...Neked drukkolok:) )))

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Mensi előtt pár nappal barnás folyásom van. Ha terhes leszek, nem lehet ilyen vagy előfordulhat akkor is?

Legjobb válasz: Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.

Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, 1-2 napig volt halványan barnázásom, de tegnap pozitívat teszteltem! :) )

Folyásra ananászlé? Erős folyásom van, szokott viszketni is, már 2 éve járok nődokihoz, de nem tud kigyógyítani, és a múltkor volt pár nap amikor cappys ananászlevet ittam, és mintha jobb lett vna. Lehetséges h ettől?

Legjobb válasz: Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.

Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.
Kizárt. A cappys ananászlé csak fényképrõl látott gyümölcsöt. De még a valódi lenne, akkor se lenne összefüggés. Valószínûleg valamivel visszafertõzõd magad. Candidát, vércukrot néztek? Családtag nem fertõz vissza a wc-n? Nem ül rá egy tünetmentes családtag idegen wc-re, amivel áthurcolja a sajátra a fertõzést? Illatosított wc-papír kilõve? Lemosók, kendõk, tisztasági betétek szintén mellõzve? Penészes sajt? Sok cukor? Párodat kezelték? Mûszálas fehérnemû?
A kérdező hozzászólása: az elõbb felsoroltakra mind próbálok ügyelni, hiszen elég durva h ennyi idõ után sem múlik el rendesen..teljesen elvagyok keseredve!

Dec.30-án menstruáltam utoljára, pár napja barnás folyásom van, a keddi tesztem negativ, vajon mitől van a barnás folyás, megjön? Vagy terhesség is lehet?

Legjobb válasz: A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

Pár napja mellfeszülésem van, az alhasamban enyhe fájdalom és fehér folyásom is. A menstruációm késik 4 napja, de a teszt negatív attól még lehetek terhes?

A párommal két hete voltunk együtt mert külföldön dolgozik.

Legjobb válasz: annak idején én is csináltam 2t,negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj,jövõ héten valamikor.szorítok!

annak idején én is csináltam 2t, negatív lett mindkettõ.másfél hét múlva nagyon erõs pozitív.azóta szépen növekszünk.pár nap múlva még tesztelj, jövõ héten valamikor.szorítok!
A kérdező hozzászólása: 3 tesztet csináltam mindegyik negatív :(
A kérdező hozzászólása: Elnézést de rosszul számoltam, a hétvégén már 3 hete lesz
biztos hogy nem terheseg 3 teszt nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és csináltam még egyet :) és pozitív lett! :) Jövõhéten megyek dokihoz akkor tényleg kiderül, hogy babás vagyok vagy nem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy szorítottál és a válaszokat is köszönöm nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!