Találatok a következő kifejezésre: Pár napja folyásom is (80 db)

Nyálkás, krémes fehér folyásom van pár napja, ez is lehet a nyák dugó, vagy ez sima folyás? 38 hetet betöltöttem már.

Legjobb válasz: Szerintem sima folyas,a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Szerintem sima folyas, a nyakban ha jol emlekszem van egy kis ver is.

Fehér folyásom van pár napja. Eddig is volt de nem ennyi nyálkás átlátszó, nincs szaga . De idegesít nem-e bajom van, menjek rögtön orvoshoz? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Ha nagyon sok van és pár nap múlva sem csökken a mennyisége, akkor érdemes orvoshoz menned, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Inkább õ mondja, hogy nincs baj, minthogy legyen!

Ha nagyon sok van és pár nap múlva sem csökken a mennyisége, akkor érdemes orvoshoz menned, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Inkább õ mondja, hogy nincs baj, minthogy legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod de már csökkent a mennyiség !!!

Peteérés előtt pár nappal kezdődő bő vizes folyás, mely azóta is tart.10 napom van még a nem vártig. Lehetséges a baba? Tapasztalt valaki ilyet?

A ciklusaim kb. 30 naposak, az utolsó menstruáció január 27-én kezdődött, a számított ovu 12-én volt. Eddig nem volt ilyen, peteérés előtt volt egy vagy két nap vizes folyás, aztán tojásfehérjés nyák egy napig kb., aztán szárazság mensiig. Remélem baba, de nagyon jó lenne! :) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre az jó, hogy nem csak egyedül vagyok ilyen cipõben. Talán valaki segít nekünk. :)
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud segíteni, legalább tapasztalattal?
Úgy látom, magunkra maradtunk:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát igen... :) Mizujs veled? Nekem tegnap kellett volna megjönnie... De nem jött, viszont már a elõtte 2 nappal mindjárt megjön érzésem volt, meg többet kell pisilnem. Más tünet nincs... Tegnap még negatív volt a teszt. Reménykedem! :)
Szia! Nekem 24-én megjött...Neked drukkolok:) )))

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Mensi előtt pár nappal barnás folyásom van. Ha terhes leszek, nem lehet ilyen vagy előfordulhat akkor is?

Legjobb válasz: Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.

Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, 1-2 napig volt halványan barnázásom, de tegnap pozitívat teszteltem! :) )

Folyásra ananászlé? Erős folyásom van, szokott viszketni is, már 2 éve járok nődokihoz, de nem tud kigyógyítani, és a múltkor volt pár nap amikor cappys ananászlevet ittam, és mintha jobb lett vna. Lehetséges h ettől?

Legjobb válasz: Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.

Cickafarkfu es csalantea. Ehgyomorra igyad az elsot, s aztan lehet napi 4 cseszevel meginni. Az ananasznak is van tisztito hatasa is, de vitamin tartalma is van. Etkezz vitamindusan.
Kizárt. A cappys ananászlé csak fényképrõl látott gyümölcsöt. De még a valódi lenne, akkor se lenne összefüggés. Valószínûleg valamivel visszafertõzõd magad. Candidát, vércukrot néztek? Családtag nem fertõz vissza a wc-n? Nem ül rá egy tünetmentes családtag idegen wc-re, amivel áthurcolja a sajátra a fertõzést? Illatosított wc-papír kilõve? Lemosók, kendõk, tisztasági betétek szintén mellõzve? Penészes sajt? Sok cukor? Párodat kezelték? Mûszálas fehérnemû?
A kérdező hozzászólása: az elõbb felsoroltakra mind próbálok ügyelni, hiszen elég durva h ennyi idõ után sem múlik el rendesen..teljesen elvagyok keseredve!

Pár napja nyilallgat, szúr a hüvelyem néha-néha, illetve a fehér folyásom is bővebb lett. Csak a szülésre készül fel a szervezet vagy elkaphattam valamit?

36+4hkm

Legjobb válasz: A kettõ nem függ össze. A nyilallás teljesen normális, megnyom valamit a baba, és mivel a hüvelyben rengeteg az idegvégzõdés, oda sugárzik. Ez már szülésig így lesz. A bõ folyás is lehet normális, nekem a harmadik terhességem alatt végig bõ folyásom volt, mégsem volt semmilyen fertõzésem. Ha viszket, vagy sárgás színû, büdös, akkor mindenképpen doki.

A kettõ nem függ össze. A nyilallás teljesen normális, megnyom valamit a baba, és mivel a hüvelyben rengeteg az idegvégzõdés, oda sugárzik. Ez már szülésig így lesz. A bõ folyás is lehet normális, nekem a harmadik terhességem alatt végig bõ folyásom volt, mégsem volt semmilyen fertõzésem. Ha viszket, vagy sárgás színû, büdös, akkor mindenképpen doki.

Mi lehet a baj? Pár napja kiütéses lettem odalent, viszket és a fehér folyásom mennyisége is megnőtt. Szerintetek súlyos?

Meg amikor a barátom megujjazott tökre vágytam már rá hogy csinállja és amikor elkezdte nagyon fájt. Pedig fel voltam izgulva. Komoly és értelmes válaszokat lécci. 15/L

Legjobb válasz: Ha felnyúlsz, és túrós a folyásod, akkor gombás fertõzés. Canesten a megoldás. Pici betétet használj addig. Amíg gyógyulsz+2-3 napig ne szexeljetek, és lehet, neki is kezelnie kéne magát, hogy adogassátok oda-vissza. Pl. ha buszoztatok, és nem mosott kezet ujjazás elõtt, simán okozhat gombás fertõzést. Ja, és a Canesten károsítja a gumit - mármint a condomot.

Ha felnyúlsz, és túrós a folyásod, akkor gombás fertõzés. Canesten a megoldás. Pici betétet használj addig. Amíg gyógyulsz+2-3 napig ne szexeljetek, és lehet, neki is kezelnie kéne magát, hogy adogassátok oda-vissza. Pl. ha buszoztatok, és nem mosott kezet ujjazás elõtt, simán okozhat gombás fertõzést. Ja, és a Canesten károsítja a gumit - mármint a condomot.
Nagy valószínûséggel gomba. De így látatlanba senki nem tudja megmondani, menj el nõgyógyászhoz, õ majd biztosat mond, de szerintem gombás fertõzésed van. A doki ír fel kenõcsöt és rendbe jössz. A barátod pedig egyelõre ne ujjazzon, szex pedig végképp ne legyen, nehogy õt is megfertõzd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Rendben. Szóval akkor csak sima fertõzés?
A sima fertõzés is okozhat komolyabb problémát, ha nem vagy félrekezelik. Úgyhogy irány a nõgyógyász!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam anyunak és õ is a Canestent mondta. Szóval még várok egy kicsit.. és ha nem múlik el akkor go doki.
Jobb ha orvoshoz mész.

Egyzser meg kb. januar kornyeken a folyasom ami mar 2 eve legalabb megvan tan mar 3 is barnara valtozott es utana egy par napig barna volt aztan elmult . De most 3 nappal ezelottmegint bebarnult a folyasom . De mitoola vn?

de az elmult 2 napban azinte fekete folyasom van es eleg sok es neha egy egy csomoban jon ki.....de nem rudom miert szinte feket....

Legjobb válasz: menzesz. A csomók a méhfal és szövet. Nekem ma kezdõdött így a havim,de szinte mindig ilyesmi. Elsõ?

menzesz. A csomók a méhfal és szövet. Nekem ma kezdõdött így a havim, de szinte mindig ilyesmi. Elsõ?
Semmi baj, ez méhnyálkahártya volt.
A kérdező hozzászólása: es akkor ez menstruacio vagy meg nem es mikor fogok rendesen menstrualni ? mert most meg a hasam sem faj meg semmi..?
Hány éves vagy? Még nem volt rendes menstruációd?
nekem eddig csak nyolc menstruációm volt, de ebbõl 4 így kezdõdött és 3 végig ilyen volt, amíg el nem múlt.
A kérdező hozzászólása: 14 leszek vasarnap es meg nem volt menstruaciom csak egszermeg januarban barnas folyasom de nem ilyen feketes es ilyen sok....
havi. Nekem februárban végig ilyen volt a menstrum, pedig nem az elsõ volt. Üdvözöllek a klubban!

Dec.30-án menstruáltam utoljára, pár napja barnás folyásom van, a keddi tesztem negativ, vajon mitől van a barnás folyás, megjön? Vagy terhesség is lehet?

Legjobb válasz: A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

A barnás folyás mindig a normális hormonális egyensúly felborulására utal. Sürgõsen menj el nõgyógyászhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!