Találatok a következő kifejezésre: Pár napja folyásom (308 db)

15 éves lány vagyok és ha kielégitem magam akkor pár napig folyásom van ez normális?

Legjobb válasz: most miért basztad le hogy tudatlan??? te talán okosabb vagy??? hátt...kétlem!!! am tényleg a folyás az természetes, nem a kielégités miatt van!

most miért basztad le hogy tudatlan??? te talán okosabb vagy??? hátt...kétlem!!! am tényleg a folyás az természetes, nem a kielégités miatt van!
igen, a folyás normális, mert az mindenkinek van. a kielégítés és tudatlanságod az, ami nem normális
nem házi beöntést kéne csinálni...
00:12 igen, okosabb vagyok. Sõt, el kell hogy keserítselek, de még nálad is okosabb vagyok. Ez van, törõdj bele.
XDDD mik vannak itt manapság :D:D

Lehetséges a terhesség? 4 napja késik a mensesem, fájnak a melleim, pár napja folyásom van, semmi rendellenes szín vagy szag.

Napközbe meg-meg szédülök, hányingerem nincs, csak néha fémes ízt érzek a számba és szúrkál is néha az alhasam. Megszakítással szoktunk védekezni.

Legjobb válasz: Lehetséges. TESZTELJ!

Lehetséges. TESZTELJ!
Szerintem 4 napos késésnél már napközben is megcsinálhatod! Nekem anno már a mensi elõtt 3 nappal pozitív lett!
azt elfelejtettem: az eredményt írd meg légyszi.
Én babára tippelek. Ennyi nap késés után csináltam meg én is az elsõ tesztemet délután, ami egyértelmû pozitív lett. De a jobb, megbízhatóbb eredmény érdekében megvárhatod vele a reggelt. (bár én nem bírnám ki :) )
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. 4 nap késés után már kimutatja a teszt!
Hát ez elég gyanús! Eleve a megszakításos védekezés a legkevésbé biztonságos , mert már az élvezet elõtt is juthatnak át spermák! Aztán ha jól értem neked nem szokott késni, ez gyanús, aztán a mell, a bõvebb folyás, a szédülés tipikus tünetek! De más is okozhatja! Én sprintelnék a patikába terhestesztért!
Szerintem is lehetséges a terhesség. Nekem is lenne egy kérdésem. Ha dec.7-én voltam együtt a barátommal és jan.elsõ hetében teszteltem (Lilly, Pregnancy Easy és Pregimax plusz)...persze nem egyszerre, hanem kb három napos késésekkel akkor lehetek terhes? Egyik sem mutatott semmit :( Védekeztünk is és a mensim is pontosan 28 napra jött meg, csak iszonyat kevés volt. Igazából nem is gyanakodnék, csak fájnak a melleim, farkaséhes vagyok mindíg, a derekam meg majd' leszakad. Nyolc nappal vagyok a köv. mensi elõtt..lehet hogy inkább már azt érzem? Lehet kicsit fura kérdések ezek, de igazából sehol nem kaptam még normális választ ezekre. Köszi Kata
A kérdező hozzászólása: Vettem ma, de inkább reggel kéne megcsinálnom a tesztet ugye? Mert lehet napközben nem mutatja ki.
Kata! Szerintem, ott nincs baba! Mutatta volna a teszt! De nincs vesztítenivalód mégegy teszttel, mert ha még az elején véreztél is, ugye 28 napra, akkor lehet, hogy te azok közé tartozol, akiknek jó késõn indult meg a hcg termelõdése, és még akkor a szervezet nem fogta fel akkor, hogy baba van, ezért lehett vérzés, és negatív teszt! Drukkolok! De te most babát szeretnél akkor?
Köszi a választ :) Hát igazából még lenne egy évem az egyetembõl, szóval addig nem nagyon akartam, azért is védekeztünk, de persze ha jön a baba, akkor az sem gond, örülnénk neki és abortuszról szó sem lehet :) Talán tényleg korán teszteltem még(bár 33.nap volt már akkor) :) Azt hiszem jövõhéten még csinálok egyet :) Elvileg a Pregimax plusz a legérzékenyebb, 10-es...azt megcsináltam, de a dobozán viszont csak 20-asnak írták azt hiszem :) Tudod esetleg melyik a legjobb teszt? :) Kata
A Qupido 10-es, azt tudom, de én 34. napon teszteltem Gravi-HCG-vel, ami kazettás, 20-as, és nagyon bevált! Olyan határozott 2. csíkott mutatott, hogy csak na. :) Ilyenkor viszont már mindegy, hogy milyen a teszt. Én a páromnak azt mondtam, hogy menjen el a patikába, és hozzon valami olcsót. :) Így lett belõle a gravi, ez az aranyközépút volt, 700-ért.
Kata! Szerintem várd meg a következõ mensidet az újabb teszt helyett. Én úgy gondolom, hogy ha csak dec 7-én voltatok együtt, akkor azt már kimutatta volna a teszt. Ebben a hónapban én is meg voltam róla gyõzõdve, hogy babás vagyok, annyira érzékeny volt a mellem, fájt a derekam és hányingerem volt. De csak a mensit jelzeték már egy héttel korábban ezek a tünetek. Ha ez a mensi is gyanúsan kevesebb lesz vagy már teljesen el is marad, akkor érdemes megint tesztelni. De a biztonság kedvéért addig is vigyázz magadra mintha babás lennél.

A tüszőrepedést megelőzi pár nappal a folyás és a hasszurka? Nekem már 4 napja van folyásom és hasszurkám, de ma nem volt csak folyás. Lehetett ma a tüszőrepedés?

Ma vagyok a 12.napon és clostit szedek. A 8. nap óta tapasztalom ezeket. A cicim is érzékenyebb pár napja.

Legjobb válasz: Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább,mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.

Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább, mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.
Ha méred a hõmérsékletedet, akkor abból is láthatod, mikor volt a tüszõrepedés. Abból utólag tudod. Megugrik 0, 2-0, 4 fokkal az ébredési hõd. Pl ha tüszõrepedés elõtt 36, 3-36, 4 között váltakozik, akkor tüszõrepedés után 36, 6-36, 8 körül lesz, és fenn is marad a menstruációig ebben a tartományban. ciklus.hu oldalon ha vezeted, szépen nyomonkövethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A hõmet nem mérem, de nekem fehéres krémesebb állagú a folyásom. Ma csak néha éreztem a jobb petefészkemet, amolyan nyomást, de az elmúlt napokban egyfolytában fájt. Remélem hogy akkor most van pé-m, azaz tüszõrepedésem. Ma is voltunk együtt és két napja is. Remélem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Még annyit lehagytam hogy a folyásom nekem nem nyúlós volt. De sok a 10.napon.

A 11. napon voltunk együtt a párommal. Egy pár napja görcsölgetek, de nem erősen éas sok krémes folyásom van. Ez jó jel?

Legjobb válasz: igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.

igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.
A 11. napon már símán lehetett peteérésed. 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje.

Peteérés után (volt folyás, hasfályás) pár nappal szokott lenni folyás vagy száraz szokott lenni az ember? 13án volt pé, ma vagyok a 18. napon és 28 naposak a ciklusaim. Enyhe folyásom van.

Legjobb válasz: Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Peteérés előtt pár nappal kezdődő bő vizes folyás, mely azóta is tart.10 napom van még a nem vártig. Lehetséges a baba? Tapasztalt valaki ilyet?

A ciklusaim kb. 30 naposak, az utolsó menstruáció január 27-én kezdődött, a számított ovu 12-én volt. Eddig nem volt ilyen, peteérés előtt volt egy vagy két nap vizes folyás, aztán tojásfehérjés nyák egy napig kb., aztán szárazság mensiig. Remélem baba, de nagyon jó lenne! :) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia! Hasonlóképp vagyok én is. Nekem febr 24-én kellene megjönnie és vizes folyásom van már jóideje. Az én ovum olyan 7-10.közé volt tehetõ. Tegnap, a 22. napon a wc papír véres lett és azóta kicsit barnázom. Ez mensihez korai, nekem 31 naposak a ciklusaim és mensi elõtt krémes szokott lenni a folyás. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre az jó, hogy nem csak egyedül vagyok ilyen cipõben. Talán valaki segít nekünk. :)
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud segíteni, legalább tapasztalattal?
Úgy látom, magunkra maradtunk:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát igen... :) Mizujs veled? Nekem tegnap kellett volna megjönnie... De nem jött, viszont már a elõtte 2 nappal mindjárt megjön érzésem volt, meg többet kell pisilnem. Más tünet nincs... Tegnap még negatív volt a teszt. Reménykedem! :)
Szia! Nekem 24-én megjött...Neked drukkolok:) )))

Pár napja tojásfehérjés folyásom van, de a hőm még nem esett le, elég hosszu a ciklusom, normális hogy napokkal elötte már van ilyen folyás?

ma van a 16.napom,18.nap van elvileg pé-m,(utolso ciklusom 34 napos volt)jo ez igy hogy ennyivel elötte van már tojásfehérjés folyásom?más esetleg akinek hasonlo hosszu a ciklusa irhatna.

Legjobb válasz: Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!

Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!
Nekem is elég hosszú ciklusaim voltak. Abban a hónapban, amikor terhes lettem, a 15-16. nap körül volt tojásfehérjés folyásom, az ovu teszt viszont - volt. Majd a 21. napon lett + az ovu teszt és babás is lettem akkor.

Aki használt Utrogestan hüvelygolyót, annak az abbahagyása után volt pár napig híg vizes vagy tejszerű folyása?

Legjobb válasz: Én már több mint 80 napja használom lombik miatt. Szerdán kezdtük leállítani a dokimmal. Valamikor vizes a folyásom, valamikor tejfehér, sõt hetente többszõr barnázok tõle mert ennyi idõ után kimarja egy kicsit a hüvelyt. Szerintem nem gond a folyás de említsd meg a dokidnak.

Én már több mint 80 napja használom lombik miatt. Szerdán kezdtük leállítani a dokimmal. Valamikor vizes a folyásom, valamikor tejfehér, sõt hetente többszõr barnázok tõle mert ennyi idõ után kimarja egy kicsit a hüvelyt. Szerintem nem gond a folyás de említsd meg a dokidnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Addíg is feltettem egy adag vitagyn c-t!

Ovuláció után pár nappal testápolószerű folyással kapcsolatban mit gondoltok?

Csak azért kérdezem, mert ilyenkor nálam amúgy teljes szárazság szokott bekövetkezni, most meg ilyen fehér testápolószer?. Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml pár napig utána szárazság, de utána lehet testápoló folyás.

http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml pár napig utána szárazság, de utána lehet testápoló folyás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!