Találatok a következő kifejezésre: Pár napja fogamzásgátlót és már lefeküdtem (2 db)

Lehetek terhes ha pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül?

A fogamzásgátló gyógyszerem azt írja hogy ha a menszeszem els? napján szedem az els?t akkor már nincs szükség más fajta védekezésre, és én a menszeszem els? napján szedtem be az els?t!

Legjobb válasz: Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.

Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.
Van aki fogamzásgátlo mellett lesz terhes, szval sose lesz 100%os a védelem.
Sztem is. Elvileg nem, gyakorlatilag igen.
A legtöbb gyszer a 7. naptól véd.Ha a papírra az van írva hogy véd már, akkor véd.Ez olyan, hogy persze nem biztos egy módszer sem.de azért valamelyiket használnunk kell.Amúgy meggyõzõdésem hogy a gyszer melletti teherbeesés a legtöbb esetben azért van mert nem az elõirás szerint szedték be.Szval ha az van írva, nem lesz baj, ne aggódj.
Ha azt írja a betegtájékoztató, akkor úgy van! Nem kell aggódnod!
Ha rá van írva a tájékoztatóra hogy elsõ naptól véd akkor az úgy is van, hülyeséget nem írhatnak rá. Van orvos aki a biztonság kedvéért azt mondja várjatok 1 vagy 2 hetet. Az egy hónapot akkor kell megvárni ha nem a menstruáció elsõ napján kezdte valaki. Én sem vártam annak idején csak egy hetet, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen ez minden fogamzásgátlónál így van! Akkor most ha nem bíznánk semilyen fogámzásgátlásba akkor soha nem szeretkeznénk! Nem így van?
A kérdező hozzászólása: Jó de semelyik fogamzásgátlás sem 100°/-os. Én csak arra lennék kíváncsi hogyha a fogamzásgátló gyógyszert pár napja szedem és a papírja azt írja, hogy már lehet szeretkezni akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: De ha a fogamzásgátló papír azt írja, akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek:) megnyugodtam:)

Pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.

Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.
Bártaké a szerencse. Bízz benne, hogy olyan szerencsés vagy mint az elsõ hozzászóló. Én inkább kivártam annakidején az elsõ levél végét, plusz a szünetet. És a második levél megkezdése után mondtam a páromnak, hogy nem kell gumik :D Odáig volt a meglepetéstõl, mert nem is tudott a tablettáról.
Ha jelölve van a tablettáknál az elsõ, a nyolcadik és a 22., akkor az elsõ hét beszedése után már nem lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!