Találatok a következő kifejezésre: Pár napja feszül a köldököm (3 db)

Pár napja úgy feszül a köldököm mint egy húr, nem szakad ki? Baj ez?

Gondolom n? a poci, mivel már 20 hetes vagyok, szemmel láthatóan is n?, csak néha olyan félelmetes, milyen feszes a hasam. Végig lehet erre számítani? Nem baj ha igen, csak tudjam.

Legjobb válasz: Nem fog kiszakadni, ne félj,nyomja a pici:-)A hasad ha feszül ezért van, de ha keményedik, és gyakran, említsd meg a dokinak.Boldog babavárást!

Nem fog kiszakadni, ne félj, nyomja a pici:-)A hasad ha feszül ezért van, de ha keményedik, és gyakran, említsd meg a dokinak.Boldog babavárást!

22 hetes vagyok és pár napja nagyon feszül a köldököm, mit tegyek? Más is érez ilyet?

Használok a pocimra krémet, nem tudom segít-e? Ha utcára megyek, szinte ki sem bírok egyenesedni.

Legjobb válasz: Lehet nem eléggé zsíros a krém amit használsz. Vagy kend naponta 2x. Én luffaszivaccsal is "maszíroztam" finoman zuhanyzásnál. És jó vastagon bekentem egy krémmel. És egyáltalán nem szakadt meg a pocim és nem lett a bõrömnek sem semmilyen baja. Remélem tudtam segíteni.

Lehet nem eléggé zsíros a krém amit használsz. Vagy kend naponta 2x. Én luffaszivaccsal is "maszíroztam" finoman zuhanyzásnál. És jó vastagon bekentem egy krémmel. És egyáltalán nem szakadt meg a pocim és nem lett a bõrömnek sem semmilyen baja. Remélem tudtam segíteni.

12 hetes kismama vagyok és pár napja néha fáj, feszül jobb oldalon a köldököm mellett. Kibírható csak kellemetlen. És ma sokat lüktetett a hasam, feküdtem is sokat, az már kellemetlenebb volt. Mitől lehet? Normális? Eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban,mert ott helyezkedik a baba,reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban,12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj,mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban, mert ott helyezkedik a baba, reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban, 12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj, mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!