Találatok a következő kifejezésre: Pár napja feszül (45 db)

Lehetnek-e a terhesség tünetei minden nap nagyon kívánom a a szexet meg érzékenyek a bimbóim, pár napja feszül a hasam alja is?

Legjobb válasz: nem biztos, mert ugyanezeket érzem én is ,dugnék mint az õrület,bár tuti nem vok terhes, 17/F

nem biztos, mert ugyanezeket érzem én is , dugnék mint az õrület, bár tuti nem vok terhes, 17/F
Elvileg nem. Nekem is ugyan ezek a tüneteim, ráadásul már lassan 2 hete késik, de a múlt héten voltam orvosnál, csinált hüvelyi ultrahangot, és nincs semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
sima magnéziumot nem szedsz? nekem 26 héttõl vannak keményedéseim, mert szerintem nálad az lehet, próbáld meg inni a magnéziumot hátha:-) 33hkm
A kérdező hozzászólása: Csak magne B6ot szedek, mást nem is írtak ki , de iszonyatosan faj begörbülve megyek szinte mert ha kiegyenesedek jobban fáj nemtudom mi lehet ez minek a jele....:) :/
akkor nem tudom... hívd fel a védõnõd, hátha Õ okosabb:-)
Szerintem nõ a méhed, csinálja magának a helyet.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a Magne B6-ot jó lenne szednem ilyen esetben?
A kérdező hozzászólása: 21 hetes vagyok!
Szia! Pár napja nekem is a jobb oldalam feszül remélem nincs baj. Akkor is ha a jobb oldalamra fekszek érzem ezt a feszülést. 23 hetes kismama
Szia. Szerintem ha csak az egyik oldalon feszít akkor az a babád. Nekem is sokszor volt ilyen, de csak késõbb, mikor már nagyobb lett jöttem rá, hogy már akkor is õ okozta. Most már ha bekucorodik az egyik oldalra és kinyomja magát, még levegõt is alig kapok, dehát egyre kisebb neki a hely. Boldog babavárást!39 hetes kismama.
Szerintem ez a haskeményedés lehet, és akkor érdemes szedni a Magne B6-ot. Nekem kb. a 20. héttõl keményedik a hasam, és nagyon kellemetlen, elég erõsen feszül. Így a Magne B6 már nem is segített, úgyhogy most a Magnesii Citricit szedem. Ez valamivel jobb, de most is vannak kemény perceim elég sûrûn. Javasolt a sok fekvés.


Par napja nagyon feszul a mellem. Szerintem nagyobb is es par nap mulva kellene megjonnie, de a mellem sose szokott igy fajni. Lehet baba?

Ebben a honapban probalkoztunk tobbszor is hogy oszsehozzunk egyet.

Legjobb válasz: Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Pozitív teszt után pár nappal már nem feszül annyira a mellem! Ez rosszat jelenthet? Vagy semmi?

Legjobb válasz: szia, nem jelent rosszat. Hol erõsebben feszül, hol szinte egyáltalán nem. Normális dolog, hogy így "össze- vissza mûködik" ;)

szia, nem jelent rosszat. Hol erõsebben feszül, hol szinte egyáltalán nem. Normális dolog, hogy így "össze- vissza mûködik" ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, annyi mindent olvastam már hogy ki hogyan mikor vetélt el és stb, hogy minden dolog miatt idegeskedek

35 hetes kismama vagyok és már pár napja azt vettem észre hogy a kisfiam neki feszül teljesen a hasfalamnak! Mitöl lehet ez? Kicsi már neki a hely és nem nagyon fér már el?

Legjobb válasz: Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami

Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami
Valószínûleg az az oka kezd kicsi lenni neki a hely.És már csak így tud mocorogni.

Pár napja úgy feszül a köldököm mint egy húr, nem szakad ki? Baj ez?

Gondolom n? a poci, mivel már 20 hetes vagyok, szemmel láthatóan is n?, csak néha olyan félelmetes, milyen feszes a hasam. Végig lehet erre számítani? Nem baj ha igen, csak tudjam.

Legjobb válasz: Nem fog kiszakadni, ne félj,nyomja a pici:-)A hasad ha feszül ezért van, de ha keményedik, és gyakran, említsd meg a dokinak.Boldog babavárást!

Nem fog kiszakadni, ne félj, nyomja a pici:-)A hasad ha feszül ezért van, de ha keményedik, és gyakran, említsd meg a dokinak.Boldog babavárást!

Szerintetek az normális ha pár napig elég fájdalmasan feszül a mellem, aztán pár napra elmúlik szinte teljesen, majd újra visszajön?

Legjobb válasz: Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :))

Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez megnyugtató :)

Ma sokat jártam pisilni feszül a pocim pár nap van a nemvártig. Lehet már terhesség tünete?

Legjobb válasz: A mensi elõjele is puffadás lehet, hasfeszülés stb... a pisi pedig lehet felfázás vagy a meleg miatt, de ne add fel, mert attól még lehetséges... csinálj tesztet pár nap múlva ha nem jön meg. :-)

A mensi elõjele is puffadás lehet, hasfeszülés stb... a pisi pedig lehet felfázás vagy a meleg miatt, de ne add fel, mert attól még lehetséges... csinálj tesztet pár nap múlva ha nem jön meg. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ hát én remélem hogy nem ezek miatt van hanem babó van a dologba :)
A kérdező hozzászólása: Ja és a reggeli elsõ pisim olyan furcsa szagú olyan édeskés meg nem tudom mindek a keveréke. a Nnénnyém azt mondta neki édeskés szagú volt amikor terhes volt. remélem az vok.

13-án nem kéne megjönnie a mensimnek. Pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van, folyton azt hiszem, hogy már véres is lett a bugyim. Fáj a hátam, derekam. Cicim kemény, feszül, szinte mindig áll a bimbóm. Utalhat ez terhességre is?

Együtt voltunk a párommal amikor p.érésem volt,többször is. folyton éhes vok, egész nap csak enni tudnék. Kicsit többször is járok pisilni. A fejem is picit fájdolgál, és olyan mintha szédülgetnék is. Tegnap este is olyan furán éreztem magam, elég hamar elaludtam, fáradtnak éreztem magam, kimerültnek. Olykor-olykor fehér folyásom is van, de nem szagos, nem csíp, nem viszket. Mikor teszteljek majd? :))

Legjobb válasz: Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!

Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!
Gondolom türelmetlen vagy, és alig várod, hogy pozitív legyen. Tesztelj, ha kimarad a mensesed, de ha -, és továbbra se jön meg, akkor próbáld megint a hétvégén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!