Találatok a következő kifejezésre: Pár napja az első mensim. Egy (2 db)

Pár napja megjött az első mensim. Egy napig tartott, azóta semmi. Ez normális?

Legjobb válasz: Legelsõ menstruáció lenne? Ha igen, akkor természetes, aggodalomra semmi ok. :) A legelsõ menstruáció idõtartama lehet nagyon hosszú, és nagyon rövid is. Valamint a következõ idõpontja szintén nagyon változó lehet, van akinek 2-3 hónapig sem jön meg utána, van akinek pár héten belül ismét. Ezt az érzelmi állapot is befolyásolhatja. :)

Legelsõ menstruáció lenne? Ha igen, akkor természetes, aggodalomra semmi ok. :) A legelsõ menstruáció idõtartama lehet nagyon hosszú, és nagyon rövid is. Valamint a következõ idõpontja szintén nagyon változó lehet, van akinek 2-3 hónapig sem jön meg utána, van akinek pár héten belül ismét. Ezt az érzelmi állapot is befolyásolhatja. :)
Akkor aggodalomra semmi ok! ;) Egyébként meg sztem olvass utána valahol a dolgoknak, hidd el, hasznos tud lenni! ;) /a legelsõ válaszoló/
Normális. A szervezetednek meg kell tanulnia, hogyan is mûködik ez az egész. Ilyenkor még a hormonok termelõdése nem olyan szabályos mint majd fél-1 év múlva .
A kérdező hozzászólása: Igen ez az elsõ.
Nekem az elso 3 napig tartott a masodik 5 napig es most van a harmadik de ez nem tudom meddig fog tartani nekem is roszz volt en is aggodtam az elsonel de nyugi semmi gond.Amugy te hany eves vagy?En 12.De meg nem voltam 12 eves mikor megjott az elso
A kérdező hozzászólása: Májusban leszek 12!
igen, normális! Olvastam, hogy az elsõ menses 1-8 napig is tarthat. 1 a minimum, de nyolcnál jóval több is lehet. Nekem például 8 napig tartott, de ez változó.

Mensi után pontosan hány nappal van a peteérés mikor kell probálkozni? Nagyon szeretnénk babát a páromnak egy korábbi kapcsolatábol már van egy, nekem viszont az elsö terhességem abortusszal végzödött! Félek h nem lehet közös babánk!

Legjobb válasz: Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :)))

Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :) ))
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, hogy a ciklusod hosszától függ, hogy mikor van peteérésed. Az általa megadott link is nagyon jó, én is használtam, meg a http://www.ciklus.hu-n is regisztráltam. 3 hónap "számolgatás" után most 6 hetes kimama vagyok:-) (nekem márciusban volt vetélésem) Kitartást Neked! Szorítok:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon Kedvesek vagytok nagyon köszönöm a válaszokat!A pocaklakóhoz tiszta szivböl gratulálok, sok boldogságot!megnéztem a ciklus.hu-t a szerint 12 én vasárnap volt pe-m, valamit éreztem is hogy történik odabent, egyik oldal picit görcsölt de nem vészesen, ugyhogy bele is adtunk apai anyait :) remélem pár héten belül jó hirekkel szolgálhatok mindenképp jelzem nektek!És mindennemü segitséget és biztatást nagyon köszönök!És még nem hagyjuk abba a próbálkozást sem!:) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: És a kedves elsöként válaszoló hölgynek is nagyon tetszik az ajánlott linkje!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!