Találatok a következő kifejezésre: Pár napja az (2237 db)

20 hetes terhességnél normális, hogy egy pár napja erősen éreztem a babát rúgni pár napig (azok voltak az első egyértelmű napok), most meg 2-3 napja sokkal gyengébben és ritkán?

Ez még rendszeresebbé válik? Kicsit ijeszt?, hogy olyan er?sen rúgott most meg alig-alig néha gyengén. Lehet, hogy csak türelmetlen vagyok és ez még normális, de mivel els? babám nem tudom!

Legjobb válasz: szia,nekem is így van. De mikor védõnõ szívhangot próbált hallgatni pl,én semmit nem éreztem,õ meg mondta,hogy nagyon mozog,így nehéz elcsípni...Azt mondta,hogy még rengeteg helye van,így ha szerencsém van érzem,ha nem,akkor meg "elbújik"

szia, nekem is így van. De mikor védõnõ szívhangot próbált hallgatni pl, én semmit nem éreztem, õ meg mondta, hogy nagyon mozog, így nehéz elcsípni...Azt mondta, hogy még rengeteg helye van, így ha szerencsém van érzem, ha nem, akkor meg "elbújik"
nekem még most 26 hetesen is van, hogy napokig alig érzem, aztán másnap meg szinte meg se áll. mikor, milyen kedve van.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
Teljesen normális, nem kell aggódnod. 35hkm

Barátommal kicsit összevesztünk szombat/vasárnap, és mondtam neki, hogy pár napig békén hagyom. Az a pár nap az tegnap délután + ma egész nap, viszont holnap meg már nagyon jó lenne vele találkozni. Mit tegyek, hogy találkozzon velem?

Ami miatt összevesztünk, szerintem az a megbocsájtható kategóriába tartozik, de nem tudom, hogy megbékélt -e már... Ti mennyi id? után szoktatok találkozni a párotokkal egy összeveszés után?

Legjobb válasz: Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F

Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F
A kérdező hozzászólása: És utána minden a régi lett, tudtatok ugyanúgy egymás szemébe nézni, mint elõtte? Én ettõl félek, hogy valami megváltozik...
Ha kicsit vesztetek össze, akkor egy ideig bennetek lesz, de hamar elfelejtitek:D Béküljetek ki, csak magatokat kínozzátok, ha nem vagytok egymással. A törés akkor áll be, ha valamelyikõtök kimondja, hogy szakítsatok. Ezzel a szóval még csak haragból se dobálózzatok! Ha valamelyikõtök kimondja, és hiába bánja meg, ott lesz a levegõben állandóan
Nálunk iylen nem szokott lenni. Ha õ nem is én mindig kezdeményezem h beszéljük meg.A besértõdésdinek és nem beszélünknek nincs sok értelme sztem, jobb minél hamarabb békében lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát õ rosszabb mint egy lány. :D Most épp pukkad mint egy 4 éves. :) Remélem hamar túlteszi magát rajta...
A kérdező hozzászólása: Bár... ma délelõtt 10-kor felmentem msn-re, õ már fent volt, és általában délig alszik, tehát õt is gyötri a dolog valamennyire... nekem épp elég, hogy nem tud aludni, hadd szenvedjen egy kicsit õ is. (6)

Másnak is roszul eszi k 10 hónap körüli babája? Mert az én kislányom nem igazán akar enni esetleg gyümölcsöt vagy turókrémet, de a húsis kaját nem mindig akarja megenni . Idáig esténként megette a tejpépet de egy pár napja azt se akarja megenni

Legjobb válasz: én 4 napja semmit nem tudok beletuszkolni. mióta volt az a nagy kánikula, azóta nem eszik. hogy van-e összefüggés nem tudom. a foga is jön, dehát eddig is jött, mégis evett. már majdnem leszoktattam az éjszakai kelésrõl, erre jött ez az éhségsztrájk nála. napközben néhány falat kenyeret futtában a szájába adok, meg pár falat gyümit, és ezzel letudta az étkezést. éjszaka meg keltem kétszer, és adom neki a tápszert, mert hát valamit muszáj ennie. nappal nem fogadja el azt sem, de álmában megissza. így kétszer 240ml-t megiszik éjjel. remélem visszáll a rend, mert ez így sokáig nem mehet:-(

én 4 napja semmit nem tudok beletuszkolni. mióta volt az a nagy kánikula, azóta nem eszik. hogy van-e összefüggés nem tudom. a foga is jön, dehát eddig is jött, mégis evett. már majdnem leszoktattam az éjszakai kelésrõl, erre jött ez az éhségsztrájk nála. napközben néhány falat kenyeret futtában a szájába adok, meg pár falat gyümit, és ezzel letudta az étkezést. éjszaka meg keltem kétszer, és adom neki a tápszert, mert hát valamit muszáj ennie. nappal nem fogadja el azt sem, de álmában megissza. így kétszer 240ml-t megiszik éjjel. remélem visszáll a rend, mert ez így sokáig nem mehet:-(

Van egy 5-fős társaságunk 2 lány 3 fiú azt terveztük hogy elmegyünk pár napra az egyik srác családjának a nyaralójába de az egyik csajnak van barátja hogy lehetne rávenni a srácot hogy elengedje a lányt?

17-18 évesek vagyunk a srác kb 20 mi nem ismerjük annyira

Legjobb válasz: Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...

Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...
Szerintem meg hívjátok el a srácot is. Elõbb utóbb úgyis meg kell jobban ismernetek, és mindenkinek jobb lenne, ha ott lenne, a srác se lenne ideges, amiért a barátnõje 3 sráccal nyaral, meg a csaj se lenne ideges, amiért a barátja ideges... :D

Miután kozmetikusnál jártatok, mit csináltok a következő pár napba az arcotokkal?

Pénteken voltam, piros foltos az arcom és rosszabb, mint kozmetikus el?tt. Mit csináljak, hogy múlik el?

Legjobb válasz: Várd meg, amíg elmúlik, csak pár nap. Nekem is ugyanez van, ha kozmetikusnál járok. Esetleg használhatsz valamilyen krémet (pl Cicaplast).

Várd meg, amíg elmúlik, csak pár nap. Nekem is ugyanez van, ha kozmetikusnál járok. Esetleg használhatsz valamilyen krémet (pl Cicaplast).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. :) Ha nincs ilyen krémem, akkor tudok valamit csinálni?

Ha valakinek, akinek korábban sohasem késett a menstruációja, egyszer csak 2-3 napot késik, és nagyon erős mellfájdalmai léptek fel azon a pár napon, az akár lehet terhes is?

mert hallottam olyat, h valakinek megjött a menzesze, mégis állapotos volt...vagy, még mire utalhat?

Legjobb válasz: Ha eddig pontos volt és most késett, utalhat terhességre. De kérdés, hogy együtt voltatok-e a pároddal "félidõben".

Ha eddig pontos volt és most késett, utalhat terhességre. De kérdés, hogy együtt voltatok-e a pároddal "félidõben".
A kérdező hozzászólása: Igen, együtt voltunk.
Lehetséges, csinálj tesztet, ha nem jön meg.

Ha fáj a hasam alul középen már pár napja az lehet terhesség jele?

a menzeszemnek 11-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

Kérlek írjatok! Átlagban hány nap eltérés szokott lenni a kiirt szülési időpontól? Többségében csak + - pár nap az eltérés, vagy jellemző a több hét különbség?

Legjobb válasz: Nekem 17 nappal született elõbb a lányom,pedig semmi elõjele nem volt, elõtte 5 nappal mondta az orvos, hogy még semmi jele. De így sem volt semmi gond,egészséges Baba, csak azt jelenti, hogy idejében be kell pakolni a csomagot.És nem fájásokkal indult, hanem elfolyt a magzatvíz

Nekem 17 nappal született elõbb a lányom, pedig semmi elõjele nem volt, elõtte 5 nappal mondta az orvos, hogy még semmi jele. De így sem volt semmi gond, egészséges Baba, csak azt jelenti, hogy idejében be kell pakolni a csomagot.És nem fájásokkal indult, hanem elfolyt a magzatvíz
Szia én menszesz szerint november 4-re voltam kiirva , uh szerint november 9-re. November 9-én szültem úgyhogy az uh jót mutatott.
Én hosszú ciklussal márc. 21. és ápr. 13. között voltak kiirva (kb. 3 hét), március 31.-én jött a bébi :)
2 héttel hordtam túl a kisfiamat, de Õ még akkor sem akart megszületni. Oxitocin meg sem kottyant neki.
2 nappal hordtam túl.De én úgy tudom hogy a kiirt idõpontot max egy héttel lehet túllépni... Amúgy mindenkinél más.
Szia! Én 4 nappal hordtam túl a lányomat és érdekes az uh vizsgálatokon mindig 4-5 nappal kisebb volt az idõpont szerintinél, tehát tök pontosan jött így.
Én 10 nappal hordtam túl, úgy volt, hogy reggel indítják, de éjjel elfolyt a víz...
Szia Én 5 nappal hordtam túl a kisfiamat. 9 hetes fiúcska anyukája
Szia! En 11 nappal hordtam tul a kisfiamat. Aznap reggel indult meg a szulesem mgatol amikor ugyis meginditottak volna. Nagymamam 2 hettel elobb szulte Apamat, az occset meg 2 hettel tul hordta. Ne aggodj, nem marad bent a baba:) . 4 hetes baba anyukaja
2 héttel hordtam túl, megindítottak végül.
4 nappal túlhordtam a kiirtnál. Szerintem manapság már egész jól be tudják lõni.
Nekem 2 nappal elõbb jött, így karácsonykor szültem.:) ))
11 nappal hordtam túl a kisfiamat, de magától beindult a szülés, ami szerintem nagyon fontos a baba szempontjából.
engem dec 23-ra írt ki a doki, én beszéltem a gyerkõccel a hasamba, hogy szeretném ha 18-án kibújna. Aztán végül is 20-án született meg :)
8 nappal hamarabb jött a kisfiam!
4 nappal hordtam túl a lányom, aki miatt veszélyeztetett kismami voltam.Féltek hogy hamarabb szülök és tessék még túl is hordtam. :-))
én egy baleset miatt nem tudtam mikor menstruáltam utoljára csak kb ugyhogy a kiirt idõponttól számitva plussz 2 nap.a babák tudják mikor kell jönni....

Ha a bimbó körül kicsi "dudorok" lettek egy pár napja az lehet a terhesség jele? Holnap kellene megjönnie, de nem vagyok kitágulva, és a mellem ezeket a jeleket vettem észre, viszont a teszt neg. lett 2 napja. (legérzékenyebb)

Legjobb válasz: A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
Szia. Mi lett megjött??Bíztass minket kicsit:) :)

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!