Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a vérzésem, (111 db)

Ha nem tudunk úgy együttlenni a párommal, hogy esély legyen babára mindig piros vérzéssel jön meg. Amikor, , jól időzítünk, , barnázgatok pár napot a vérzés előtt. Van erre gyógymód?

Mi lehet az oka ennek?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jó kérdés, én is pont így vagyok vele, és engem is érdekelne ennek az oka :)

Ez egy nagyon jó kérdés, én is pont így vagyok vele, és engem is érdekelne ennek az oka :)
Nekem mindig van barnázgatás menszi elõtt, sõt egyszer vagy 4 napig barnáztam mire megjött.
nem tudom hogy van e összefüggés a két dolog között, nekem is mindig barnázással kezdõdik, de áll ez is vér , csak mivel kis mennyiséggel indul a mensi, ezért mire mi látjuk a hüvely ph ja miatt lehet barna a színe. A barnázással nincs semmi gond.
Én is pont így vagyok. Mióta próbálkozunk a babával elõször 2 napig barnázok és utána jön meg rendesen, és el is húzódik 5-6 napig. Pedig elõtte nekem sosem volt ilyen. Nem barnáztam és általában 4 napig mensiztem. Sajnos nem tudom mitõl lehet. Bár nekem sosem volt rendszeres a menstruációm, de mióta próbálkozunk a babával azóta viszonylag rendszeresen megjön. Rákszûrésen voltam nemrégen, ott az orvos csak annyit mondott, hogy majd a baba "rendbe rakja" a menstruációm. De nem igazán vigasztalt meg ezzel a kijelentéssel.

Tegnap teszteltem egy pozitívat, mert késett pár napot a vérzésem. Meddig járhatok aerobicozni?

Csak heti egy alkalommal szoktam, lényegében csak stresszoldás

Legjobb válasz: Én már nem is mennék többször.

Én már nem is mennék többször.
Sokan azt mondják, hogy az a mozgás, amit eddig végeztél, azt ez után is szabad, de én nagyon parás vagyok. Az ugráló jellegû mozgásokat kihagynám és inkább sétálnék, kirándulnék, táncolnék a helyedben! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhesség, szóval igyekszem én is a legkíméletesebb lenni, csak valahol olvastam, h futás, aerobic, úszás nem gond. De jobb akkor így, én se megyek többet. Köszi a válaszokat :)
Igen, sok helyen olvashatod ezt, azonban az orvosok, védõnõk általában nem ajánlják a rázkódással, ugrálással járó sportokat, úgyhogy inkább válts kismamatornára. Én rákérdeztem a futásra, kerékpározásra (mert hiányoznak), de a dokim nem rajongott az ötletért, úgyhogy nem kockáztatok.
Nekem a védõnõ azt mondta nyugodtan aerobikozhatok . Mondjuk én a heves ugrálást ki fogom hagyni csak úgy lazábban fogom csinálni.

A beágyazódásos vérzés mit jelent? Mikor van, a beágyazódás végén, tehát 10-ik napon a fogantatástól? Vagy amikor elkezdődik a beágyazódás pár nappal a megtermékenyítés után? És meddig tart? 1napig, vagy pár napig is eltarthat?

Legjobb válasz: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)

A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: http://www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A babatervezõk oldalát ismerem, és meg is szerettem volna nézni mielött kérdeztem, de nem jön be az oldal. Tegnap sem és most sem tudtam belépni. :( Nem értem. Megnéznéd, hogy Te betudsz-e lépni?
Szia! Nekem volt beágyazódásos, azt hittem sajnos megint megjött....közben meg nem...:) Pár csepp vér, mint amikor kezd megjönni.. A babatervezõs oldalt én is csak úgy tudom egy ideje elérni, hogy a google-be írom be, és onnan klikkelek!

Nemvart utan par nappal jelentkezo verzes, nem a szokasos, hanem inkabb csak barnazgatas mar 2. napja. Valaki jart mar igy? Mikor teszteljek?

Hetfon-kedden nem vartam tegnap "jott meg" de tegnap meg egy tisztasagi betetet sem kent ossze annyi volt, es nem verzes csak barnazgatas amikor wc-zni voltam. Mara kicsit intenzivebb de boven eleg egy tisztasagi betet. Mindig normalis verzesem szokott lenni. Hetfon teszteltem, de akkor negativ volt.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj nyugodtan ! ;)

Szerintem tesztelj nyugodtan ! ;)

Jangee fogamzásgátlót kezdtem el szedni, még van belőle 6 szem, de pár nappal ezelőtt vérzés lépett fel (nem csak pecsételő) Másnál is volt már ilyen? Ez a gyógyszer mellékhatása?

Legjobb válasz: Igen.Sok gyógyszernél van ilyen.Anno nekem sem mondta a dokim h vigyázzak mert ez meg ez lehet. Nekem olyan erõs vérzést okozott a gyógyszer h ügyeletre kellett mennem és ott vérzéscsillapitót adtak.Próbálj ki másik fajtát ha ez máskor is elõfordul és beszélj a dokiddal. Én váltottam hüvelygyûrûre az meg köztivérzést okozott én igy abbahagytam ezekez és óvszert használok.

Igen.Sok gyógyszernél van ilyen.Anno nekem sem mondta a dokim h vigyázzak mert ez meg ez lehet. Nekem olyan erõs vérzést okozott a gyógyszer h ügyeletre kellett mennem és ott vérzéscsillapitót adtak.Próbálj ki másik fajtát ha ez máskor is elõfordul és beszélj a dokiddal. Én váltottam hüvelygyûrûre az meg köztivérzést okozott én igy abbahagytam ezekez és óvszert használok.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon remélem, hogy a következõ hónapban már nem lesz ilyen.Köszi a választ!:)
Az elsõ 2 hónapban még elfogadható, bár én a helyedben nem élnék szexuális életet kiegészítõ védekezés nélkül, mert lehet, hogy azért vérzel, mert kevés számodra az a hormonadag, ami ebben a tablettában van. Nem 1 ilyen esetet láttam már, hogy a lány ezért lett terhes. Szóval én a helyedben várnék és használnék óvszert.
Bocsi h beleszólok, én ugyan ezt szedem, már letelt az elsõ 7 napos szünet a 4. napon meg is jött. de én semmilyen mellékhatást vagy tünetet nem észleltem magamon. és felmerült bennem a kérdés, egyáltalán véd???
4-es: akkor jó, ha nincs mellékhatás. :) Nagyon ritka esetekben nem véd a tabletta, például nagyon elhízott egyéneknél, akiknek a zsírszöveteik miatt több hormon kell. Ha lenne mellékhatás, váltanod kéne.
5ös: Köszi a gyors reagálást. mondjuk ez még csak az elsõ hónapom volt. de lekopogom akkor, remélem így is marad. Kérdezõ szerintem várj még egy levéllel, nézd meg mi történik, ha meg nagyon erõs a vérzés akkor orvos
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor még várok 1 hónapot és ha nem változik, megyek orvoshoz.És mi van akkor, ha pont a 7 napos szünetben nem jön meg?Egyébként köszi a válaszokat! :)

Fogamzásgátló tablettát a menstruáció első napján kezdtem el szedni. Azután nagyon enyhén csak barnázgattam pár napig, igazi vérzés nem volt. Ez már a gyógyszernek tudható be?

Legjobb válasz: pont msot írtam ki én is egy hasonló kérdést, nekem elsõ 2 nap erõs volt, 3. nagyon halvány, 4.- (ma) 5. kb semmi.:\ és én is most kezdtem el szedni. milyet szedsz? (hátha ugyanolyan..)

pont msot írtam ki én is egy hasonló kérdést, nekem elsõ 2 nap erõs volt, 3. nagyon halvány, 4.- (ma) 5. kb semmi.:\ és én is most kezdtem el szedni. milyet szedsz? (hátha ugyanolyan..)
A kérdező hozzászólása: Jangee-t
Igen a gyógyszer mellékhatása hormonzavar ez a barnázgatás

Tisztelt doktor úr! Panaszom visszatérő normális menstruációs ciklus után pár nappal pecsétlő vérzés jelentkezik, majd ez híg folyásra változik, ami gyakran sárgás színű, de szagtalan, viszont felmarja a hámréteget is. Mi lehet ennek az oka, kérem, segíts

Tisztelt doktor úr! Panaszom visszatérő normális menstruációs ciklus után pár nappal pecsétlő vérzés jelentkezik, majd ez híg folyásra változik, ami gyakran sárgás színű, de szagtalan, viszont felmarja a hámréteget is. Mi lehet ennek az oka, kérem, segítsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Panaszom visszatérő normális menstruációs ciklus után pár nappal pecsétlő vérzés jelentkezik, majd ez híg folyásra változik, ami gyakran sárgás színű, de szagtalan, viszont felmarja a hámréteget is. Mi lehet ennek az oka, kérem, segíts

Tisztelt doktor úr! Panaszom visszatérő normális menstruációs ciklus után pár nappal pecsétlő vérzés jelentkezik, majd ez híg folyásra változik, ami gyakran sárgás színű, de szagtalan, viszont felmarja a hámréteget is. Mi lehet ennek az oka, kérem, segítsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Stressztől késhet-kitolódhat pár nappal a megvonásos vérzés is?

ma délelőtt kellett volna megjönnie. nem szedem túl régóta, szombaton vettem be az utolsó szemet a 4. levél Dienille fogamzásgátlóból. az első 3 hónapban a 3. napon (kedd-délelőtt) jött meg a megvonásos menses, de ma semmi! eddig egyszer élvezett belém a barátom még kb. 3 hete és azóta eléggé stresszelek, nehogy valami baj legyen! az alhasam elég furcsa az utóbbi pár napban, azt hittem minden rendben, és ma megjön. de eddig semmi. olvastam, hogy bőven belefér a 4-5. nap környékén a mensi is. okozhatja a stressz a kitolódás?

Legjobb válasz: Simán okozhatja. Eleinte Lindynette-t szedtem, azzal percre pontosan jött meg mindig. Nemrég váltottam, szintén a 4. levélnél tartok. Az elsõ hónapban nem stresszeltem rá, eszembe sem jutott, megjött idõben. A másodiknál észrevettem kis késést, akkor ideges lettem, és annál tovább húzódott. Amúgy nekem is a 4.-5. nap körül szokott megjönni :)

Simán okozhatja. Eleinte Lindynette-t szedtem, azzal percre pontosan jött meg mindig. Nemrég váltottam, szintén a 4. levélnél tartok. Az elsõ hónapban nem stresszeltem rá, eszembe sem jutott, megjött idõben. A másodiknál észrevettem kis késést, akkor ideges lettem, és annál tovább húzódott. Amúgy nekem is a 4.-5. nap körül szokott megjönni :)
Igen a stressz bezavarhat a vérzésbe. Korai pecsételést de késést is okozhat. Én legalábbis így tudom
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) most azért kicsit megnyugodtam! nagyon tudok parázni ezen. amikor még nem szedtem tablettát, volt, hogy 2 hetet késett. azt hittem, hogy tabletta mellett ilyen nem lesz, de így már értem. remélem hamarosan megjön :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!