Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a nemiszervem, (4 db)

Lány vagyok, és pár napja viszket a nemiszervem, ha pisilek, csípi ott azt a területet. Miért viszket a nemiszervem?

Gombás fert?zés, felfázás? Vagy egyszer?en megvághattam magam a borotvával, és emiatt fáj?

Legjobb válasz: Irány a nõgyógyász,valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt,mert ilyen esetben inkább árt,mint használ,elég a langyos víz is.

Irány a nõgyógyász, valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt, mert ilyen esetben inkább árt, mint használ, elég a langyos víz is.
A kérdező hozzászólása: Értem, de nem lehet, hogy a viszketés a borotválkozás miatt van? Kedden borotválkoztam, azóta viszket... :S
Voltál mostanában fürdõhelyen vagy uszodában? Mert gombát onnan is fel lehet szedni. Szerintem a másik válaszolónak igaza van és ilyenkor nem szabad intim mosakodót használni, mert ez gyengíti a savas hatást, ami megöli a baktériumokat. Ha ez fennáll továbbra is, akkor el kell menned orvoshoz. Mikor kezdõdött?
Anyukád nem adna pénzt? Oké, akkor ne költs a pénzed nõgyógyászra, legyenek egészségügyi gondjaid, és legyél meddõ. Nem tudom, milyen feleletet vársz.
Hát akkor maradj tanácstalan, és ne csinálj semmit. Igy látatlanban ezt senki se tudja megmondani. Ha gombás fertõzésed van, a Canesten használhat, de saját fejedtõl nem szabadna elkezdened szedni.
A kérdező hozzászólása: Egyik "kedves válaszolónak", akit le is pontoztak...: De anyukám ad pénzt, de ha csak azért viszketek, mert megvágtam magam, nem szeretnék elmenni, és 5000 ft-ot kiadni egy vizsgálatért. Mert megvan annak a pénznek a helye máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nem, kb. augusztus óta nem voltam sehol ilyen nyilvános fürdõben. Kedden megborotválkoztam, és azóta érzem, hogy elviselhetetlenül viszket. Nem Pesten lakok, nálunk 1 kórház van az egész városban, és ahol van a nõgyógyász, azon a folyosón van a bõrgyógyászat, és a sok kisebbségi nõ oda jár (nõgyógyászhoz), van aki annyira büdös, hogy messzirõl érezni, hogy hetek óta nem fürdött. És oda nem szívesen mennék. gondolom, hogy nagyobb városban nincsenek ilyen problémák, de itt sajnos van.
Én tudom...valószínüleg valami gombás bigyula került...oda, ezért én a Canestent tusnám ajánlani, ezt alkalmazd kb8 alkalommal. Sztem így rendben lesz.
Az egészséednek érnie kéne annyit, hogy erõt veszel magadon, és igenis elmész orvoshoz. ha a saját kórházatokba nem akarsz menni, akkor elmehetsz máshova is, már nincs ilyen, hogy köt a lakhely. (én pl a 4. kerületben lakom, mégis a 12. kerületbe járok nõgyógyászhoz.) amúgy nem értem, honnan veszed, hogy "sok igénytelen nõ" jár a kórházba. az orvosi rendelõkben mindeféle nõ meg szokott fordulni. van egy nõgyógyász rezidens ismerõsöm, aki egy budai elitkórházban dolgozik, mégis mesélt elképesztõ eseteket, amikor olyan nõk jelennek meg vizsgálaton, akiken érezni, hogy hetek óta nem mosakodtak... szóval errõl ennyit. mint mondtam, én is sztk-rendelõbe járok nõdokihoz, és még élek. ja, és igényes nõ vagyok... egyébként valószínû, hogy vmilyen fertõzést szedtél össze. nem kell ahhoz feltétlen nemi életet élni. velem is elõfordult már, hogy a tiédhez hasonló tüneteim voltak, de nekem sem volt akkor már jó ideje szexuális kapcsolatom senkivel.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva a félretett pénzemet nem nõgyógyászra szeretném költeni, ha nem muszáj. Ami a kórházban van, oda minden igénytelen nõ jár, mindenki felfekszik az asztalra, igaz lefertõtlenítik, de akkor is visszataszító. Legalábbis a mi kórházunkban! :S
A Canesten recept nélkül kapható, de ebbõl kifolyólag nem olyan erõs, így lehet, hogy nem lesz elég, de kipróbálhatod. Egyébként csak úgy megjegyezném, hogy BP-n éppen ugyanolyan vagy még sokkal rosszabb a kórházak helyzete. Ahol szültem pl. nagyon elit helynek van kikiáltva, mégis tele van kisebbségiekkel, mint a többi is. A nõgyógyászat már csak ilyen terület, mivel a romáknak ált. jóval több gyerekük van. Én a helyedben nem az 5 ezer forinton spórolnék, ha az egészséged múlik rajta. Ha ennyire zavaró a problémád, jó lenne megoldani.

Egy pár napja nem fürödtem és azóta vannak ilyen, furcsa sebnek látszó bemélyedések a nemiszervem ill. a hónomalja körül. Azóta rendszeresen fürdök viszont ezek nem tûntek el. Ötletek? Valami kenõcs esetleg?

Legjobb válasz: Ez egy homeopátiás kérdés lesz: - Elmondható Rólad, hogy jobban érzed magad, ha nem fürdesz? és rosszat tesz Neked, ha fürdesz? mert akkor lehet, hogy minden nap Sulphur CH9-et kellene szopogatnod (éhgyomorra). Hámosító kenõcs pl. hónaljra lehet a Neogranormon, de azt kukinál csak a külsõ bõrre kenném, mert irritálhatja. Jó lenne, ha látna bõrgyógyász, mert ez lehet rüh fertõzés is, és akkor kell rá ecsetelõ, de ezt is kaphatsz patikában recept nélkül (ha az ujjaid között vagy a csuklódnál is lennének ezek a sebecskék). és lehet még ótvar is. Nagyon sok féle dolog lehet. és azért fontos, hogy a bõröd ép legyen, mert a sérült bõrön sok betegség be bír jutni. Jelenleg azt javaslom, hogy minden nap szopogass el egyszer 3 globulusz ARNICA CH9-et, minimum két héten keresztül. (De mondom: ha utálsz fürdeni, akkor Sulphurt!)

Ez egy homeopátiás kérdés lesz: - Elmondható Rólad, hogy jobban érzed magad, ha nem fürdesz? és rosszat tesz Neked, ha fürdesz? mert akkor lehet, hogy minden nap Sulphur CH9-et kellene szopogatnod (éhgyomorra). Hámosító kenõcs pl. hónaljra lehet a Neogranormon, de azt kukinál csak a külsõ bõrre kenném, mert irritálhatja. Jó lenne, ha látna bõrgyógyász, mert ez lehet rüh fertõzés is, és akkor kell rá ecsetelõ, de ezt is kaphatsz patikában recept nélkül (ha az ujjaid között vagy a csuklódnál is lennének ezek a sebecskék). és lehet még ótvar is. Nagyon sok féle dolog lehet. és azért fontos, hogy a bõröd ép legyen, mert a sérült bõrön sok betegség be bír jutni. Jelenleg azt javaslom, hogy minden nap szopogass el egyszer 3 globulusz ARNICA CH9-et, minimum két héten keresztül. (De mondom: ha utálsz fürdeni, akkor Sulphurt!)
A kérdező hozzászólása: A fürdéssel nincs semmi bajom, sõt, jobban szeretek szépen, megtisztálkodva lenni, csak csinálták nálunk a csöveket és nagyjából az egész környéken nem volt víz. A kiütésekrõl annyit, hogy a nincsen sok belõle viszont s amikor jobban megizzadok akkor viszketnek. ui.: Köszönöm a választ!
Valószínûleg gomba, vagy felületes bakteriális fertõzés. Az érintett területeket tartsd szárazon és tisztán (a lehetõségekhez képest), a hajlatokat hintõporozd. Ha 1 héten belül nem múlik, menj bõrgyógyászhoz - mert lehet, hogy steroid tartalmú krém kell rá.
Begyulladnak a szõrtüszõid.
Szerintem ez akkor van, ha túl gyakran borotválod.
A kérdező hozzászólása: Nem borotválom túl gyakran max kéthetente de ez a legsûrûbb és nem tudom hogyan lehetne ezt megszüntetni mert nagyon zavar h ennyire érzékeny a bõröm s nem szeretem h ilyen pattanásszerû pöttyök jönnek ki rajtam
Patikában lehet kapni kenõcsöt.
Elsõ vagyok, mondom: szõrtüszõgyulladás. Ugyanezzel küzdök. Ha a szõr növésével megegyezõ irányban borotválod, akkor nem lesz extra sima, de nem fog kipattogni. Egyébként kenegetheted pl. körömvirágkrémmel, én is azt szoktam.
Hülye kérdésnek tûnik, de aftershave? A gatyám alatt nem szõrtelenítek, de ha nem kenem be az arcom borotválkozás után, nekem is fáj, és piros pontok jelennek meg. Mondjuk azért óvatosan, lehet, hogy lent jobban csíp a cucc...
A kérdező hozzászólása: Majd kipróbálom mind a körömvitágot és az arcszeszt is nagyon kösönöm
2. vagyok: Igen a borotválkozás utáni arcszesz az sokat segít, ezt én is tapasztaltam!
Arcszeszt azért nem ajánlom, mert leggyakrabban alkoholos és esetleg csípheti a bõröd vagy esetleg alatta, ezért After Shave-t használok és neked is azt ajánlom. Gondolom tudod mirõl beszélek, ilyen zselés krém, amit az arcodra kensz borotválkozás után és pár perc alatt beszívja a bõröd.


Pár napja viszket a nemiszervem, de nem a hüvely környékén, csak a nagyajkaim. Mi ez a viszketés?

Folyásom nem lett több, nem büdi. Talán a gyakori pisilést?l? Naponta kétszer mosdok, de csak tiszta vízzel. Most bekentem Canestennel. Forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Lehet, hogy gombás fertõzésed van, az szokott viszketni. Arra a Canesten jó. Viszont mivel terhes vagy, én a helyedben biztos, ami biztos alapon orvossal is megnézetném. Boldog babavárást!

Lehet, hogy gombás fertõzésed van, az szokott viszketni. Arra a Canesten jó. Viszont mivel terhes vagy, én a helyedben biztos, ami biztos alapon orvossal is megnézetném. Boldog babavárást!
Oblogezsd kamillateaval, ha nem mulik el szerintem is nezezsd meg dokival.
Én tegnap voltam tanácsadáson, nekem is ugyanez a bajom..viszketek, csak a nagyajkaim és körbe...de megnézte a doki, azt mondta a melegtõl van, és öblögessem kamillával meg kenjem be flucinar kenõccsel. Amúgy én eddig neugranormonnal kentem, az is jó!!Próbáld ki!!!Remélem segítettem!!31hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!