Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a kezem (94 db)

Mikor kezd kinőni a babák első foga? Létezik, hogy 2, 5 hónaposan már ezért sir, nyáladzik folyon és rágja az öklét pár napja a kisbabám?

Legjobb válasz: Szia.Nekem a kisfiam 3 hónapos korrától kínlódott a fogával és sajnos csak 11 hónapossan jött ki neki az elsõ foga.Most a kisleányom 3 hónapos,nagyon nyálszik és ha az ínyéhez ér a keze rögtön sír.A doktornõ azt mondta hogy pár hónapig itt még nem lessz fog.Remélem hamar kibújik neki,mert nemakarok végigszenvedni megint több mint fél évet.

Szia.Nekem a kisfiam 3 hónapos korrától kínlódott a fogával és sajnos csak 11 hónapossan jött ki neki az elsõ foga.Most a kisleányom 3 hónapos, nagyon nyálszik és ha az ínyéhez ér a keze rögtön sír.A doktornõ azt mondta hogy pár hónapig itt még nem lessz fog.Remélem hamar kibújik neki, mert nemakarok végigszenvedni megint több mint fél évet.
ismerõsömnél 3, 5 hónapos a lányka, és tegnap kibújt az elsó fogacska.Másik ismerõsömnél 3 hónapos kora óta nyûglõdnek a fog miatt, és még most 8 hónaposan sincs semmi.
Szia! A kislányomnak most 7 hósan bújt ki az elsõ fogacskája, de már 3 hós kora óta kínlódott vele. Én dentinox géllel masszíroztam az ínyét, de azt csak 3 hós kor után lehet alkalmazni. Még be is lázasodhat a foga miatt, és a popsiján is elõjöhetnek piros kiütések szintén ezokból.
Hát ez változó, de létezik ilyen, a fiamnak 3-hósan már kint volt az alsó két foga.
Igen, létezik. Bár valószínûleg néhány hónapot még várni kell a fogacskára, de már elindulhattak kifelé.
Nálunk a családban több gyereknek is kibújt az elsõ foga 2 hónapos korában. A szakirodalom tud olyat is, hogy van baba, aki foggal születik. (Régebben belõlük lettek a sámánok.)De persze gyakoribb, hogy hónapokig kell a picinek kínlódnia, mire kibújik a fogacska.
Az én kicsim is nagyon nyálzott és buborékolt már 2 hónaposan, de a fogacskáknak nyoma sem volt. Nyûgös sem volt, egyszerûen csak gyömöszölte a kezét a szájába. Félévesen bújt ki az elsõ foga.

Epiláló géppel szedem a lábamról a szőrt és álitolag 4 hétig kb. sima kéne legyen, nekem pár nap után kezd nőni, miért?

Legjobb válasz: nekem kb 1 hét után kezd el nõni, de ez egy általánosítás h 4 hét., genetika kinek milyen gyorsan nõ a szõre, azt nem tudod befolyásolni, kivéve a végleges szõrtelenítéssel.

nekem kb 1 hét után kezd el nõni, de ez egy általánosítás h 4 hét., genetika kinek milyen gyorsan nõ a szõre, azt nem tudod befolyásolni, kivéve a végleges szõrtelenítéssel.
Nekem ki sem tépi a szõrt, inkább félbeszakítja. Le is mondtam róla.
Igazából szerintem senkinek sem tart ki 4hétig, 14 éves korom óta epilálom a lábam, egyszer sem borotváltam, vagy krémeztem, és akkor sem érte meg a 4 hetet, max. 2-t, mert akkor még nem volt sok szõröm.Most 23 éves vok, hetente csinálom, mert addigra visszanõ.Szeritem csak mondják a 4 hetet, hogy el lehessen adni, mert ok, hogy nem erõsíti annyira a szõrszálakat, mint a borotva, vagy a krém, de sokkal több idõ, így mindneki inkább borotvát, vagy krémet venne.De nemek bejön az epi:)
Nekem az 5. nap után már szúrós. Pedig az epilátor tökéletes és használni is tudom. 4 hétig senkinek sem tart vagy max pár csajnak akinek lassan nõ a szõre és kevéskés is.
Azért nem tart ki 4 hétig, mert nem egyszerre nõ vissza az összes szõr. Váltó szõrnövekedés van.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint szivás a szõrtelenités :) )

Lehetek terhes? Pár napja a kielégítettem a barátomat kézzel.

Mindketten meztelenek voltunk és a derekamra folyt a spermája. Félig oldalt feküdtünk de mégis el?fordulhat h lefolyt a hüvelyemhez? Mikor letöröltem magamrol éreztem h picit lejjebb (a csíp?csontom alatt picit) is nedves, de lehet h az bel?lem jött amikor ? nyúlkált. így lehetek terhes? Vagy az csak akkor ha belém élvez? ( nem szeretkeztünk még soha egymással)

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz. A kezeden keresztül bekerült a sperma a véráramba, onnan be a méhedbe, és már jön is a baba... basszus, hogy lehet a mai "fiatal generáció" nagy része ilyen idióta? :S

Persze, hogy lehetsz. A kezeden keresztül bekerült a sperma a véráramba, onnan be a méhedbe, és már jön is a baba... basszus, hogy lehet a mai "fiatal generáció" nagy része ilyen idióta? :S
ja, a kérdésre komoly választ adva egyébként: Hogy a jó büdös p*csába lehetnél terhes?! Nem vagy az.
Jobb lenne, ha utánaolvasnál a dolgoknak és feliratnál valami fogamzásgátló tablettát.
Lehetsz!Minden képen tesztelj azon a napon mikor meg kéne jönnie!
ha csak a derekadra folyt, akkor nem. de ha esetleg került belõle a hüvelyedre, esetleg bele is, akkor nem kizárt.
kizárt hogy terhes vagy!! a sperma el kezd mászkálni rajtad mire megtalélja a pucidat ott bemászik a hüvelye eljut a méhedik és terhes is vagy!! GONDÛOLKOZZ MÁR hány éves vagy most komolyan ????
A f*asznak szexualizálnak az ilyen degenerált buta tizenhatévesek.
a kis g*ci spermák mostanság felfedezték a GPS-t, így gyorsabban beletaláltak a lyukadba.. jó várakozást a 3as ikreidre. :)
Utolsó!:D:D:D GPS ez nagyon jó!:D:D Meg a véráramos is!Ez lesz ha a szülõk cseszik felvilágosítani a csemetét.Úgy vannak vele majd megtanítja az élet!

Pár napja a két hónapos babám a kezét tömködi a szájába. Nem éhes, mert evés után csinálja. Miért?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom is 2 hónaposan kezdte tömködni a szájába a kezét és azért mert megindultak a fogai! 4 hónaposan kis is jött kettõ! Neki a nyáltermelése is beindult akkor nagyon. A te babádnak nem folyik nagyon a nyála?

Szia! Az én kislányom is 2 hónaposan kezdte tömködni a szájába a kezét és azért mert megindultak a fogai! 4 hónaposan kis is jött kettõ! Neki a nyáltermelése is beindult akkor nagyon. A te babádnak nem folyik nagyon a nyála?
Az enyém 3 hónapos, ugyanezt csinálja, néha öklendezik is szegénykém. Jön a nyála is, lehet hogy indul a fogzás... Próbálok cumit adni, nem kell neki, van hogy így nyugtatja magát. Jó babázást.
Szia! Lehet, hogy csak játszik vele, hisz a kezük az elsõ játékuk:) de nem kizárható a fogak ágyazódása sem. Nekünk is elég korán jöttek az elsõk (sajnos)3, 5 hónaposan jött az elsõ, iszonyatosan nyáladzott is a drágám. Most 10 hónapos és 8 foga van. Boldog babázást:)
ebben a korban indul meg a fogzás, de csak a 6. hónap körül bújik ki az alsó 2 fog, addig idõnként intenzívebb a nyálzás is.az teljesen normális, hogy csócsálja az öklét, mivel ingerli, viszket az ínye.
mi hûthetõ rágókát adtunk neki, az sokat segített, ha a cumi nem kellett neki, a dentinoxot csak késõbb érdemes használni, 6 hó körül, amikor már át akarja az ínyt törni a fog
Mert szereti, hadd játsszon! Biztos szeret enni, és olyan jó utána úgy tenni mintha enne. Evõst játszik. Majd bonyolódik még mire nõ, lesz még ebbõl ipi-apacs :) Neki a legjobb érzékszerve a szája, s neki még a kezecskéje is érdekes. Szerintem a cuminál sokkal érdekesebb. Olvasd el ezt, nagyon jó: Frank Caplan: Az élet elsõ tizenkét hónapja
Az én gyerekeim is kb. 2 hónapos koruk körül "találták meg" a kezüket. A nagylányom elsõ foga ennek ellenére 11! hónaposan bújt ki, a fiaimé 6 hónaposan.. A 6 hónapos lányom ökle is kb. ennyi idõs korálól szinte állandóan a szájában van (kivéve, ha épp nem eszik, vagy nem mást dug bele:) ))) ). Ilyen pici korban ez az elsõ játékuk. Így ismerkednek a testükkel, a környezettel. Késõbb is mindent, ami a kezük ügyébe fog keülni, elõször a szájukba tömik. Ez természetes dolog. Ha nem nyûgös, akkor szerintem ne csinálj semmit, hagyd, hogy ismerkedjen magával. Az is lehet, amit már elõttem írtak, hogy a fogcsírák mozgolódnak.. bár sokmindent erre lehet fogni ilyen korban:) ) nagycsaládos anyuka

Az normális, hogy menstruáció előtt pár nappal el kezd viszkedni a hüvelybemenetem, megjön, és utána már nem viszket?

Legjobb válasz: a menzesz "atmosott" kicsit. kijott beloled a ver ezaltal tavoztak LATSZOLAG a dolgok. de ha gomba volt a felelos az meg mindig ott van!:/

a menzesz "atmosott" kicsit. kijott beloled a ver ezaltal tavoztak LATSZOLAG a dolgok. de ha gomba volt a felelos az meg mindig ott van!:/
Ha a viszketést csak a menstruáció körüli napokban érzed, akkor szerintem normális, de biztosat csak orvos mondhat.
Igen, ez normális lehet, mivel a nõi ciklus során változik a hüvely pH értéke(menstruáció elõtt savasabb irányba tolódik) így ez az érzékenyeknél irritációt okozhat.
Nem normális. Nekem is igy volt pontosan mensi elött egy héttel jeletkezett minden hónapban. aztán kiderült hogy gomba. A mensi valamennyire kitisztitja de nem mulik el teljesen és ennyi idõ kellett hozzá hogy annyira elterjedjen hogy ujra tünetet okozzon. Ez egyébként nekem fogamzásgátló mellett volt és kiderült hogy nem sima gomba hanem candida volt. Ja és idõvel egyre erösebbek lettek a tünetek.
Valószínû gomba! Én is elhanyagoltam majd annyira tönkretett ott lent hogy egyszerre volt gombám, fertõzést kaptam és begyulladt a hüvelyem. Pedig eleinte nekem is csak akkor viszketett mielõtt megjött. A folyamatos viszketés csak akkor jött mikor már nagy volt a baj. Ajánlom menj most el dokihoz, egy egyszerû vizsgálattal megmondja van e ott valami nem oda való!!!

Mit gondoltok ha búcsúztok a barátnőtöktől akit nem fogtok látni pár napig, el kezd sírni közben?

Nem b?gni csak kicsit könnyezni.

Legjobb válasz: mármint a fiú vagy a barátnõje könnyezik?? ha a lány akkor tök normális ha szeret.... :) ha a fiú akkor ugyan ez ... aranyos :D

mármint a fiú vagy a barátnõje könnyezik?? ha a lány akkor tök normális ha szeret.... :) ha a fiú akkor ugyan ez ... aranyos :D
A kérdező hozzászólása: A lány vagyis én.:) Tényleg szeretem a barátom, de nem tudom visszafojtani a könnyeket ilyenkor.
omg, pár nap azért asszem túlélhetõ :D
A kérdező hozzászólása: Persze tudom én ezt, de nem bírom magamba fojtani és annyira nem is akarom mert akkor rosszuabbul érzem magam, ha nem adhatom ki.
Amikor én 2 hétre búcsúztam a barátnõmtõl és elkezdett sírni (szintén nem bõgött, hanem csak folytak a könnyei), az nekem nagyon jól esett, éreztem, hogy valóban szeret (elõtte 2 év alatt egyszer sem láttam sírni).

Mensi szerűen fájdogál a hasam pár napja a méhszáj C3000-es mennyikor kezd nyilni?

Mikor lesz ebb?l sz?lés? 37 hetes vagyok

Legjobb válasz: A fájás már jóslófájás, a méhszáj ki tudja mikor nyílik, hát még azt hogy mikor szülsz:- Nyugi, még van 3 heted, ne félj:-) A méhszáj ráér vajúdás közben is kinyilni. Én 38 hetes vagyok, és nekem is zárva van még, igaz már 6 hete csak 1000. Nyugi, ne idegeskedj ilyeneken:-))

A fájás már jóslófájás, a méhszáj ki tudja mikor nyílik, hát még azt hogy mikor szülsz:- Nyugi, még van 3 heted, ne félj:-) A méhszáj ráér vajúdás közben is kinyilni. Én 38 hetes vagyok, és nekem is zárva van még, igaz már 6 hete csak 1000. Nyugi, ne idegeskedj ilyeneken:-))
A c3000 az meg teljesen zart :) Lehet, h csak szuleskor nyilik ki, nem torvenyszeru elotte nyilnia.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom siettetni csak az elõzõ terhességemnél már a 35 héten 1111 volt, most meg még 3000. igaz mindegyik terhesség más és más. Köszi a válaszokat.

Ma kezdtem a 39. hetet. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy kezd kinyílni a méhszáj kb. fél újnyira van nyitva. Ez azt jelenti, hogy lehet ráhúzok egy pár napot a kiírt időtől?

Mert van aki ilyenkor már 2 újnyira van nyitva. Vagy ez nem jelent semmit. Május 2.-ára vagyok kiírva. De már úgy szertném a karjaimban tartani de attól félek,hogy nem lesz meg el?bb egy nappal sem.

Legjobb válasz: A kiirt idõben nagyon kevés baba születik,megértem,hogy türelmetlen vagy,de az is lehet,hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!

A kiirt idõben nagyon kevés baba születik, megértem, hogy türelmetlen vagy, de az is lehet, hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!
Szia!Én is 39 hetes vagyok, és ugyanebben a cipõben járok.Én 1 ujjnyira vagyok nyitva, de az nst-m a héten nem mutatott fájást.Én is babázni akarok már!! Búsuljunk együtt!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! Ezek az utolsó napok a legrosszabbak! Olyan nehezen telnek!
igen, lehet elöbb jön, de lehet még vár. A barátnöm a 30. héten nyitva volt de csak 39. hétre szült. én 4 nappal a kiirt dátumom elött. sok sikert

A barátom szűz én már nem. Pár napja kezdtünk el pettingelni, de nagyon durva. Mondom neki, hogy ne csinálja úgy vagy elhúzom a kezét, de úgy tűnik nem nagyon érti, pár perc múlva csak csinálja tovább ugyanúgy. Mit csináljak?

Neki még nem volt egyáltalán kapcsolata. Fogalma sincs, hogy kell bánni a n?kkel. Semmi gyengédséget nem érzek irányából, pedig azt igényelném. Igyekszem segíteni neki, de nagyon nem érez rá a dolgokra. Attól is tartok, hogy rossz érzés lesz benne, ha mindig rászólok vmiért, aztán már közeledni sem mer, márpedig mindig rá kell szólnom vmiért. Azt hiszem túl sok pornót nézett és tévképzetei vannak a szexet, pettinget illet?en.

Legjobb válasz: azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)

azt már próbáltad hogy játék: lefexetek 1más mellé.. és megmondod neki hogy most elrabolod a kezét, õ csak haggya, és elkezded magad simogatni vele... azonkívül hogy nagyon nagyon felizgul, ha látja rajtad hogy amit épp csinálsz (a kezével) mennyire élvezi, talán ráérez. sok sikert :)
Az elsõ válaszoló leírta, amit én is ajánlanék, viszont annyit még hozzátennék, ha nem vagytok szégyenlõsek, akkor /vagyis TE/masztizz elötte.
ne haragudj, de megkérdezhetem hogy hány éves? azért a pasik az anatómiával tisztában szoktak lenni.. legalábbis engem mindíg érdekelt... amugy: ha meg tudtok ilyen dolgokat is beszélni, akkor tényleg le kéne ülni... mert azért egy jó kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik.
semmikképp se hagyd hogy rosszul csinálja! ja elõzõ meg elsõ voltam
HUUUUUelég önfejûnek tûnik:(Sajna én is voltam szûz fiúval, tudom mirõl beszélsz...Engedd benyúlni a bugyidba, és mivel nem vagy még nedves, hülyénfog hangzani, de nyálazd meg az ujjait, úgy hogy vedd õket a szádba és utána vezezsd a kezét.Viszont, ha nagyon önfejû és azt gondolja, hogy õ mindent tud, mond meg neki, hogy nem jó neked.Bár ezt amúgyis a tudtára kell adnod nyomatékosan.Ha ezek után sem változtat, talán nem kellene rá pazarólnod az idõdet:(
szerintem õszintén mondd el neki, amit ide leírtál, ha megsértõdik, ha nem, nincs más megoldás. egyébként nálam az vált be mikor tanítgattam a barátomat, h tükröztük egymást. úgyértem lefeküdtünk egymás mellé, és mondtam h csinálja ugyan azt amit én neki. ugyanolyan finoman, gyengéden, pont ugyan ott. természetesen benyálaztam az ujjamat, mielõtt a makkján kezdtem körözni, így õ is megtette és egész kellemes volt, h így ingerelte a csiklóm :D
ha valaki durva, nem azért durva mert nem volt még nõvel, hanem iilyen alapból is én elsõ alkalommal is nagyon óvatos voltam, igyekeztem finom és érzéki lenni, mert azért már bocsánat, lehet, hogy valaki szûz, de azért ha fiú, a saját farkát fogdossa már pár éve, tehát nem ebszolút tapasztalatlan és ha a kedvesem azt mondta, hogy ezt inkább így, ezt meg úgy akkor igyekeztem úgy csinálni, mint ahogy én is szóltam, hogy ez kellemetlen, ezt meg szeretem szvsz mindenki más, és meg kell tanulni egymás testét, ha már nem vagy szûz akkor is te hogy csinálod, hogy nem tud elmenni? feküdjön le, és kényeztesd te, ha nem tud elmenni, õ ne csináljon semmit vezesd be az érzékiség mélyebb bugyraiba
A kérdező hozzászólása: Én kényeztetem, de nem tud elmenni. Amikor magának csinálja, akkor sem, mármint, amikor elõttem csinálja. Azzal van a bibi, hogy képbe kerültem. Egyedül megy neki. Az meg elég xar érzés, h én csak lessek és semmit nem viszonoz...
csak a tövét és azt is vadul? krém vagy síkosító, és kezd el nagyon finoman siogatni a makkja alját, vagy a fitymáját hátrahúzva a peremét ha ezt agressziven elhárítja, és ha agressziiv marad akkor is, ha kedvesen szólsz hozzá, gondold végig akarsz e tõle még valamit ez az ember nem tanult meg normálisan maszturbálni és ha nem partnered ebben, akkor azt mondanám, keress valaki mást 10 év múlva simán megver ha részegen megy haza
A kérdező hozzászólása: Akkor szól rám, ha úgy húzogatom a fitymáját, hogy ráhúzom a makkra. Amíg csak a törzsén húzgálom, nincs gond. Amikor finoman simiztem a makkját és a peremét, nem szólt semmit, hogy jó volt-e neki vagy sem, de már félek hozzáérni... Én azt látom, hogy gyorsan és hosszan kell verni neki. Eddigi tapasztalataim szerint viszont nem így volt. Lassan kezdeni, a végén begyorsítani és a makk peremét is ingerelni.
mindenki más van akinek hiperérzékeny a makkja, másnak meg a makkját szereti van akinek a golyóihoz hozzá sem szabad érni, más meg szereti ha masszirozzák, megmarkolják
Pornó van a dologban? Akkor neki már jó alapos tévképzetei lehetnek a szexrõl. Az katasztrofális, hogy nem tanúsít gyengédséget. Nekem gyanús, hogy te csak egy élõ szexuális tárgy vagy neki. Örül, hogy talált egy nõt, akin a látottakat kipróbálhatja. Talán pornóval szokott maszturbálni. Szerintem azzal lõttek a normális szexuális életnek, ha valaki erre rászokott. Azzal, hogy szûz, nem kellene probléma legyen. Az én párom is szûz volt, de semmi ilyet nála nem tapasztaltam! Õ egy kocka pornót se nézett soha. Mindig is tisztelte bennem a nõt, és nagyon gyengéd volt. Szerintem vigyázz vele, és keress új barátot. Ez a pornó egy istencsapása!
na, hogy alakult a dolog? hogy oldottad meg?
õõõ... ez így elég siralmas... mindenképpen fontold meg hogy megéri e.. nekem elkerekedett a szemem, mikor olvastam ezt az uccsó hozzászólást... azért ezt elég durvának találom..
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy igazán fel sem izgat, szal nem is csoda, ha fáj... Azt hiszi pár puszi elég, hogy felizguljak, de nem. Pedig nem vagyok túl komplikált eset, igaz még a legnagyobb titkot nem árultam el, mivel tudja facsarhatóvá tenni a bugyim :) Kérdés, hogy ha tudtára adom, hasznosítaná-e a tippet. Egyelõre nem nagyon látom rajta a tanulni akarást. Márpedig nekem hiányérzetem van. Nem elég odaadó, figyelmes, ha õszinte akarok lenni, egyáltalán nem az. Talán azért, mert úgy gondolja, nem kell rám akkora figyelmet fordítania, mert már nem vagyok szûz? Vagy ilyen az alaptermészete? Nehéz kérdés... Változhat még ez a dolog? Igazából azt hiszem, észre sem venné, ha nem engedném hozzám érni. Többet ügyködök én rajta, mint õ rajtam... Azért vagyok türelemmel, mert nem tudhatom még, hogy csak a kezdeti nehézségekrõl van szó, vagy teljesen mûködõképtelen a szexuális kapcsolat közöttünk, mert egyáltalán nem passzolnak az igényeink. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz egy kezdõvel...
õõõ ha nem haragszol meg, én azt gondolom, hogy ha nem érdekli hogy neked jó legyen, akkor vele elég nagy gáz van... énis elkezdtem valahol, és bénáztam mint mindenki, de szerettem volna kielégíteni a barátnõmet, és nagyon hálás voltam neki, ha rávezett hogy mi a jó neki. ha megmutatod neki és besértõdik + nem hajlandó veled errõl dumálni ill nem halgat rád, akk van egy radikális ötletem... ne hagyd hogy hozzádérjen... ha ezen észbekap, akk van némi esély... elsõ voltam.
ne pettingelés közben veszekedj rá, mert így nem fog közeledni hozzád, hanem inkább akkor beszéljétek eg a dolgot amikor nem csináljátok kérdezd meg tõle hogy õ mit szeret hogy izgasd meg hasonlók és mond el te is hogy mire vágysz és utánna próbáljátok ki
A kérdező hozzászólása: Olyat csináltunk már, hogy mivel fájt, elkaptam a kezét és odairányítottam, ahol jól esik és szóltam milyen erõsen csinálhatja. Vhogy a csiklómat sem nagyon találja. Az a baj, hogy bugyin keresztül ingerel és az marhára kellemetlen tud lenni, pláne, hogy erõsen nyomkod. Van, hogy a péniszével bökdös, de azzal is mint az állat. Túl durva. Hiába szólok, õ akarja csinálni és csak csinálja tovább... A problémát súlyosbítja, hogy mindezt órákon keresztül, mert fel van izgulva, de nem tud elmenni, bármeddig is izgatom... Ez nekem már sok. Hiába próbáltam vele errõl beszélni. Annyira el van varázsolva, hisz neki minden új. Nem bír magával. A másik probléma, hogy nem tud elélvezni és már teljesen kivan, ideges, zavart és elutasít, mert fél, hogy újra csõdöt mond. Én mondtam neki, hogy ne erõltessük (õ erõlteti), mert annál rosszabb, de már teljesen rágörcsölt a dologra. Most viszont már azt mondja, inkább meg se próbáljuk, hogy izgassam, mert rosszul érzi magát, hogy nem tud elmenni.
A kérdező hozzászólása: Nem veszekszem, csak próbálom irányítani és tanítgatni. Most hagyjam, hogy kedve szerint cselekedjen és fájdalmat okozzon nekem??? Ha nem szólok rá, akkor rosszul tanulja meg, rossz beidegzõdései lesznek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy én elmondom neki, mi hogy jó, de sajnos õ nem nagyon tudja, hisz nem volt még nõvel. Nem ismeri még a saját testi reakcióit. Annyit tudok, hogy nem szereti, ha a makkjához érek, a törzsét kell ingerelni és piszkosul gyorsan kell verni neki. Orállal még nem próbálkoztam, de már nem is nagyon merek, mert mindig rámszól, ha a makkját ingerlem.
A kérdező hozzászólása: Õ 23, én 24.
egyet kell értenem
A kérdező hozzászólása: Na hát ez az...Száraz kézzel bugyin keresztül csiklót ingerelni...Brrrrr. Úgy látom nem is nagyon érdekli, hogy mi eshet nekem jól, az a lényeg, hogy õ jól érezze magát... Én nem tudom õ hogy gondolkozik, de nálam alap volt, hogy utána olvassak a dolgoknak, mielõtt elkezdtem szexuális életet élni. Szerintem õ még elméletileg sincs tisztában a dolgokkal, mert leragadt a pornó-nézésnél, amibõl semmi hasznos dolgot nem lehet ellesni. Arra gondoltam, hogy van pár oktató dvd-m (bár inkább szexpózokról) és meg kéne nézni együtt, vagy pedig megmutatok neki pár cikket a témában, amibõl hasznos infókat leshet el. Mit gondoltok?
Ettõl csak besértõdne, tudod a férfiúi híúság.Hát igen, a pornó filmekbõl sokat nem tanulnak a fiúk./én vagyok, aki már volt szûz pasival/Engem a szûz fiúm, amikor eljutottunk a sexig, dobált az ágyban, mint egy rongyot.Mire tetszett volna valami, pózt váltott, hozzáérni a péniszéhez tilos volt, mert hátha elsül stb...FÁRASZTÓ VOLT.Esetleg próbáljátok ki a sikosítót, meg kell értenie, hogy számodra is kellemetlen így a dolog.Lehet, hogy az õ makkja is száraz, azért nem engedi, hogy megérintsd?Ezt sürgõsen meg kell beszélnetek, vagy az ágyban legyél te a fõnök!
A kérdező hozzászólása: Azóta is együtt vagyunk, de úgy tûnik a kezdeti szexuális nehézségek továbbra is megvannak és a kapcsolatunk a végéhez közeledik. Õ megtanulta hellyel - közzel használni a testét, viszont az enyémmel ugyanúgy nem tud bánni. Átfordult az egész részemrõl libidócsökkenésbe. Lehet kár volt erõltetni és a kezdeti figyelmeztetõ jelekre nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!