Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a jobb (100 db)

Mi lehet az oka, hogy pár napja a jobb fülemben pici pattogó hangot hallok?

Olyan,mint amikor hab kerül a fülre és pattogó vagy milyen hangja van. Nem folyamatosan,kisebb megszakításokkal,de egész nap hallom.

Legjobb válasz: 1. Víz ment bele. 2. Hosszú ideig és nagy hangerõn hallgattál zenét fülhallgatóval. 3. Depresszió. 4. Egyéb más probléma, amit csak fülorvos vagy más szaorvos tud kideríteni, tüzetes vizsgálattal.

1. Víz ment bele. 2. Hosszú ideig és nagy hangerõn hallgattál zenét fülhallgatóval. 3. Depresszió. 4. Egyéb más probléma, amit csak fülorvos vagy más szaorvos tud kideríteni, tüzetes vizsgálattal.

Miért viszket már pár napja a jobb mellemen a mellbimbóm?

Nem hordok új melltartókat, illetve a hétvégén volt rajtam egy új, alkalom miatt, de az sem dörzsölte akkor, vagy irritálta. És pár napja már folyamatosan viszket. A másikkal nincs gond, nem is piros, nem is viszket. De a jobbon sem látok semmi változást, csak egy picit pirosabb, mint amilyen lenni szokott.

Legjobb válasz: Kend testápolóval rendszeresen.

Kend testápolóval rendszeresen.
A kérdező hozzászólása: Szinte 2 naponta betestápolózom mindenhol magam...
Semmi. Picit begyulladt esetleg, majd elmúlik.

Pár napja a jobb kézfejemen a bőr érdes lett és ki van száradva, ez mitől lehet?

Olyan, mint a rinocérosz b?re, ha vízbe teszem pedig kivörösödik.

Legjobb válasz: Esetleg valami tisztítószerre allergiás reakció, illetve a hideg levegõtõl is kiszárad. Semmi bajod nem lesz valószínû, gyakrabban kend jó kis hidrtáló kézkrémmel. Éjszakára akár babaoljjal vagy körömvirág krémmel az érdes felületet.

Esetleg valami tisztítószerre allergiás reakció, illetve a hideg levegõtõl is kiszárad. Semmi bajod nem lesz valószínû, gyakrabban kend jó kis hidrtáló kézkrémmel. Éjszakára akár babaoljjal vagy körömvirág krémmel az érdes felületet.
a jósló fájás nem szurkálás... szerintem a baba nyom valamidet.
Én is 33 hetes vagyok és ugyanezt érzem. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor elég intenzíven nõ a baba és a nyúló szalagokat és izmokat érzem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Szia! Én 15 hó koráig szoptattam!Ha harapott, meghúztam a haját:) Soha nem volt bajom!
Nekem is fájt amikor a lányomnak ennyi idõsen kijöttek a fogai.Õ még mókából rá is harapott!Pár napig ha ráharapott, rögtön elvettem tõle, és nem adtam vissza, ezután én is meglepõdtem, mert nem csinálta többet.

Pár napja a jobb oldalamon a bordám alatt ahol elvileg a máj van, nyomo, néha fájó érzésem van, ami a vesémig is hátra nyilal. Cysta vagy a gyógyszer miatt érzem?

Két hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Megjött rendesen 28 nap múlva. Viszont most múlt el három napja a 10. ciklus napomon vagyok. És pár napja a jobb oldalamon a bordám alatt ahol elvileg a máj van, nyomo, néha fájó érzésem van, ami a vesémig is hátra nyilal. Bár ezt néha picikét érzem a másik oldalon is. De ott nem annyira. Pisilni s?r?n járok, meg néha hasmenésem van, de amúgy semmi más bajom nincsen. Ha szeretkezünk nem fáj, csak ha olyan 'kitekert' fura pózban vagyunk.. Nem tudom, hogy cysta lehet e, mivel most hagytam el a fogamzásgátlót, vagy esetleg a májamat érzem, hogy ürül ki folyamatosan a gyógyszer. Nem tudom mi tév? legyek, de azt hiszem egy ultrahangra el megyek, vagy egy vérképre. Csak gondoltam van akinek hasonlóban volt része már. Ja, az elevitet szedem egy hónapja, nem tudom, hogy az csinálhat e ilyet. Babát szeretnénk. köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Azt nem érzed egyáltalán ahogy a gyógyszer ürül ki a szervezetedbõl..Nem hinném hogy túl kell reagálni ezt az egészet lehet csak a alevegõ szorult be..A babának sem hinném hogy túl sok köze lenne hozzá..Ha az megnyugtat menj és csináltasd meg amit írtál, ártani nem árt.

Azt nem érzed egyáltalán ahogy a gyógyszer ürül ki a szervezetedbõl..Nem hinném hogy túl kell reagálni ezt az egészet lehet csak a alevegõ szorult be..A babának sem hinném hogy túl sok köze lenne hozzá..Ha az megnyugtat menj és csináltasd meg amit írtál, ártani nem árt.
Hát szerintem ami tünetet leirtál az az epéd . Nekem is szokott fájni, néz utána epegyulladás vagy ilyesmi a netten, a tünetekre, de szerintem ez az. Nem hiszem, hogy az elevit miatt lenne. Ha nem mulik menj el orvoshoz, vagy probálj meg pár napig diétázni.
igen, ez epe lesz.figyeld meg hogy mit eszel, és miután érzed
A máj nem tud fájni! Jobb oldalt az epe van, vagy esetleg lehet borda közötti izom, vagy egész lent belek.

Pár napja a bal combomban borsónyi csomót fdeztem fel, ma a jobb combomban is a fenekem alatt, mi lehet ez?

Tapintásra nem fájnak, de eléggé megijedtem...

Legjobb válasz: Sürgõsen menj bõrgyógyászhoz, hisz a csomók megjelentével nem lehet várni, jobb ha szakember mondja meg hogy mi a teendõ.

Sürgõsen menj bõrgyógyászhoz, hisz a csomók megjelentével nem lehet várni, jobb ha szakember mondja meg hogy mi a teendõ.
sajna ez elõfordul nekem csak balból szopizott, jobból meg fejtem szorgalmasan...
Igen, így van. Lehet, hogy a jobból könnyebben jön a tejcsi és a kis rafináltnak nem akaródzik dolgozni a kajáért. Próbáld meg becsapni picit! Én úgy csináltam, hogy egy ideig hónaljtartásban szoptattam abból, amelyik nem tetszett neki. Ártani nem árt, egy próbát megér... Sok sikert!
Szia! Nekem akkor nem fogadja el, ha sok benne a tejci, mert a bal mellemben valahogy erõsebb a tejleadó reflex, ezért jobban spriccel, s az elején nem bírja nyelni. Ha ezt tapasztalod, kis elõfejés kell az érintett mellen, s máris minden okés lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, el vagyok keseredve mert eddig nem volt semmi probléma. Szeretném megkérdezni, hogy a hónaalj tartás az mit jelent, illetve hogy van, lehet hogy most hülyének néztek de nem tudom..
http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=523 Itt megnézheted. Egyszerûbb, mintha leírnám. Miért nézne valaki akárminek? senki sem születik úgy, hogy mindent tud! (bár néhányan azt hiszik:) ) Nekem se ment minden elsõre, de a 4. babánál már könnyen megy;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Miért van hogy kb 1 hete kezdett szurkálni hol a jobb hol a bal petefészkem és néha azóta is és pár napja a köldök alatt is középen? A folyásom tojásfehérje azóta is.

Már nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: hanyadik napnál tartasz? Nekem is tojásfehérjés,. de nem olyan víztiszta mint máskor mensi elõtt. Nagyon remélem hogy ez jót jelent. Nekem 3-4 napom van hátra

hanyadik napnál tartasz? Nekem is tojásfehérjés, . de nem olyan víztiszta mint máskor mensi elõtt. Nagyon remélem hogy ez jót jelent. Nekem 3-4 napom van hátra
A kérdező hozzászólása: Szia. nekem is napjaim vannak a nem vártig! Reménykedjünk!
Sziasztok! A krémes, testápolószerû folyás az mindenképpen jó jel, mert mensi elõtt inkább vizes. Mérjetek ébredési hõt, ha nem megy le a nemvárt napján sem, teszteljetek! Remélem sikerült!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük! Majd megírom mindenképp!! És ma azért veszek egy tesztet, hogy legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!