Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a hasam alja, (70 db)

Jósló fájás lenne? Pár napja a hasam alja néha fájdogál 35+1 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat .Voltam az orvosomnál mert nem igazán akart elmúlni , de nincs semmi gond még nem nyíltam ki teljesen zárt vagyok . Most legalább nyugodt vagyok ,csak arra kérem a picurkámat hogy ne jöjjön hamarabb mert az orvosom megy szabadságra.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat .Voltam az orvosomnál mert nem igazán akart elmúlni , de nincs semmi gond még nem nyíltam ki teljesen zárt vagyok . Most legalább nyugodt vagyok , csak arra kérem a picurkámat hogy ne jöjjön hamarabb mert az orvosom megy szabadságra.
Igen. Ez már lehet az. Nekem is fáj a hasam alja, meg úgy görcsölök mintha meg akarna jönni a mensim. Pedig szedem a magne B6-ot. 31 heteske
Ilyenkor már természetes ha van nekem még hamarabb is kezdõdött kicsit. Most már elég sokat van és a derekam is fáj. Olyan 2 hete erõsebb azóta nyíltam is kicsit. A csípõd nem szokott fájni? Nekem az is fájt a tágulástól ki is repedt a bõröm. 37hkm

Mensi előtt pár nappal mindig felfújódik a mellem, de most semmi. Holnap-holnapután nem várom.3-4 napja szurkál a méhem. Felhúzott lábbal nem is tudok ülni, mert nyomódik a hasam alja. Utalhatnak ezek a tünetek terhességre?

Legjobb válasz: Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!

Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Van is itthon 10-es tesztem, de nem merem megcsinálni keddnél elõbb. :)
Sikerült? :)

Lehetséges az, hogy a mensi előtt pár nappal még szurkáljon a hasam alja? Ha igen miért?

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok és néha ha hirtelen mozdulok beleszúr nagyon tompán a hasam aljába.Bízom benne, hogy baba van a dologban...Az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom mikor kéne pontosan, hogy megjöjjön, mert missed abom volt júliusban és akkor 6 hétre volt menszim.Ha visszaáll, akkor 1 héten belül kéne lennie, de remélem nem lesz.

Én is pont így vagyok és néha ha hirtelen mozdulok beleszúr nagyon tompán a hasam aljába.Bízom benne, hogy baba van a dologban...Az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom mikor kéne pontosan, hogy megjöjjön, mert missed abom volt júliusban és akkor 6 hétre volt menszim.Ha visszaáll, akkor 1 héten belül kéne lennie, de remélem nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, igazad lett 2 tesztet is csináltam és mindkettõ pozitív lett!!! Jövõ héten megyünk orvoshoz! Már alig várjuk! El sem hiszem!!! :) )))

Pár napja enyhe belenyilalló fájdalmat érzek a bal petefészkemnél és a hasam aljában. 16-án volt elvileg a beágyazódás és 25-re nem várom. Mire gondoljak?

Igyekszem nem gondolni semmire és nyugisnak maradni.

Legjobb válasz: Szia. Terhesség elején nekem is szúrkált a hasam aljába és a petefészkembe. Én a helyedben lassan megkockáztatnék egy tesztet, elvileg beágyazódástól kimutatja.

Szia. Terhesség elején nekem is szúrkált a hasam aljába és a petefészkembe. Én a helyedben lassan megkockáztatnék egy tesztet, elvileg beágyazódástól kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Még nem "merek", mert attól tartok kicsit, hogy még negatív lenne a teszt. Meg szeretném várni a 25-ét és remélhetõleg nem is jön meg. :)
Drukkolok Neked! :)

3 hete volt missed ab műszeres befejezésem. Azt mondták 4-6 hét múlva kell menstruálnom. Kétszer együtt voltam a párommal, de elfelejtett óvszert húzni és el is ment bennem. 2 napja fáj jobb oldalt a hasam alja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de hogy van az, hogy elfelejtett óvszert húzni?? Most akarsz, vagy nem babát. De gondolom abortusz után nem igazán szeretnél. Imádkozz, hogy ne legyen semmi, mert nem érdemli meg az a kis lény, hogy csak így felelõtlenül játsz vele. Most estél át rajta, és már megint felelõtlen vagy?? Bármitõl fájhat a hasad alja, és lehet még korai volt együtt lennetek. Vagy ezt a doki nem mondta?? Gratulálok felelõsségteljes ember vagy úgy látom!!Remélem a lelkiismereted mardos!!!!!!

Már ne is haragudj, de hogy van az, hogy elfelejtett óvszert húzni?? Most akarsz, vagy nem babát. De gondolom abortusz után nem igazán szeretnél. Imádkozz, hogy ne legyen semmi, mert nem érdemli meg az a kis lény, hogy csak így felelõtlenül játsz vele. Most estél át rajta, és már megint felelõtlen vagy?? Bármitõl fájhat a hasad alja, és lehet még korai volt együtt lennetek. Vagy ezt a doki nem mondta?? Gratulálok felelõsségteljes ember vagy úgy látom!!Remélem a lelkiismereted mardos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nekem nem abortuszom volt okoska.Már van egy kisfiam neki szerettünk volna tesót aki sikerûlt is de sajnos a 12.héten meghalt, de nem ment el magától hanem ki kellett venni.Ezt a mûtétet hívják missed.ab-nak. És szeretnék még babát, hogy ne legyen egyedûl a kisfiam. Máskor olvasd el rendesen azt amire válaszolni akarsz. Nagyon nehéz idõszak van mögöttem, nem volt könnyû elvesztenem a kisbabám.
De akkor sem értem, miért felejtett el a férjed óvszert húzni! Ezt el lehet felejteni? Én úgy tudtam, hogy legalább 4-5 hétig szüneteltetni kell az együttléteket, hogy regenerálódjon a szervezeted. Azért szokták ezt javasolni, mert így még egy vetélés, vagy esetleg magzati károsodás veszélye már nem áll fenn. De nem értem errõl a doki nem tájékoztatott?Úgyhogy könnyen meglehet, hogy azért fáj a hasad alja, mert még nem voltál teljesen "rendben" , vagy esetleg peteérés, amire jellemzõ. Mindenesetre ha nagyobb gond van, irány a doki, és boccs, hogy leszúrtalak. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kedden megyek dokihoz a biztonság kedvéért.óvszert azért felejthetett el felhúzni mert ezelõtt mindíg én védekeztem/fogamzásgátló/.a szûlésznõm azt mondta a mûtét után 2 hétig kell kerûlni a sexet.ezt mi túl is léptükmajdnem 3 hétig semmilyen sex nem volt.remélem hamar összejön a baba.
Szia!Szerintem semmi bajod nincsen, talán esetleg peteérésed lehetett. Én 6 hetes terhes voltam, de elment a babám és szintén mûtéttel fejezte be a dokim. Nekem azt mondta, ha már nem vérzek, akkor együtt lehetünk a férjemmel, mi 6 napot vártunk. Sõt én azt hallottam, hogy egy ilyen mûtét után nagyobb az esély egy újabb teherbeesésre... Van aki viszont 4-6 hetet is mond a szexig a mûtét után, de ez szerintem függ a terhesség nagyságától. A legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: szia sajnálom, hogy elment a babád.neked is mielõbbi babásodást kívánok.Nekem a dokim 3 hónapot mondott.de monden orvos mást mond valamelyik 3 vagy 6 vagy rögtön lehet.MOst akkor jóvolna ha eldöntenék az orvosok mi is a jó.

Ha fáj a hasam alul középen már pár napja az lehet terhesség jele?

a menzeszemnek 11-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

31-hetes vagyok pár napja nagyon nagyon fáj a derekem a hasam alul olyan meg akar jönni féle fájdalom pár percig tart aztán elmullik de ami a legjobban fáj az alul a derekem majd szét reped (NINCS VÉR SEM BARNÁZÁS) miért van ez?

még durván van kéthónapom de járok suliba meg gyakorlatra és azt érzem,hogy már egyre jóbban nehezebb ez az egész terehesség nekem.este 18-ig vagyunk azért rosszul esik,hogy a tanár nem enged el hamarabb mondjuk 15-ig lennék gyakorlaton itthon meg vár a 8-éves kisfiam.tehát van dolog böven ilyenröl álmodozni sem merek,hogy PIHENÉS,LEDÜLÉS,ALVÁS,DÉLUTÁNI SZIESZTA,tehát ezért nehéz már a terhesség.remélem nem lessz baj??????

Legjobb válasz: Nem vagyok dki, de szerintem a pihenés hiánya okozza ezeket a tüneteket. Próbáld meg megoldani, hogy legyen idõd erre is, mert így csak rosszabbodhatnak a tünetek. Esetleg hívd fel a dokidat, hogy mit tud javasolni! Boldog babavárást! 29 hetes ikres kismama

Nem vagyok dki, de szerintem a pihenés hiánya okozza ezeket a tüneteket. Próbáld meg megoldani, hogy legyen idõd erre is, mert így csak rosszabbodhatnak a tünetek. Esetleg hívd fel a dokidat, hogy mit tud javasolni! Boldog babavárást! 29 hetes ikres kismama

1 hete volt meg de par napja terhessegre utalo jeleim vannak. Hanyinger, faradsag, szurkal a hasam alja, sokat kell pisilnem. Lehetek tehes?

2 honapja volt egy spontan vetelesem.Ha fel idonel jarok nem szokott semmi bajom lenni!!!Nem ment el a parom csak "jatszottunk".De ha jol tudom veteles utan nagyobb a lehetoseg a teherbe esesre!

Legjobb válasz: Szerintem éppen vetélés/abortusz után kisebb az esély babára. Kevés az esély, hogy most babás vagy:( Ha kisbabát szeretnél ne védekezz:) A menstruáció elsõ napjától számitott két hét múlva érdemes próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban. Aktus során rakj magad alá egy párnát kb. a derekad alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés!

Szerintem éppen vetélés/abortusz után kisebb az esély babára. Kevés az esély, hogy most babás vagy:( Ha kisbabát szeretnél ne védekezz:) A menstruáció elsõ napjától számitott két hét múlva érdemes próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban. Aktus során rakj magad alá egy párnát kb. a derekad alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés!
Szia!Igen jól tudod!!!Nekem volt abortuszom(sajna)és rá kb:2hónapra megint terhes lettem:) ))
Nem tudja jól! Ha neked sikerült rögtön utána egy baba, akkor örülj neki! A legtöbb esetben kevesebb az esély! Elsõ válaszoló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Lehet hogy azert mondtak nekem hogy konyebb lesz mert spontan vetelesem volt es nem kelett semilyen beavatkozas!!! Nagyon bizom benne!!!!

Dec.17-én barnáztam (nem kicsit), de csak 20-án lett véres! Mikortól számoljam az első napot? Babát szeretnénk, dec-28-án voltunk együtt a párommal. Múlt héten pár napig, fájt a hasam alul középen, és gyakran kellett pisilnem.

Holnapra (nem várom),és jöbb oldalt szurkált a hasam,ma már a mellem is érzékeny,Kicsit fáradékony vagyok.Tegnap el?tt együtt voltunk,és szeretkezés után rózsaszin folyásom volt,tegnap semmi,és ma is van egy csepnyi.Nincs hányingerem,csak a közérzetem más.Talán meg fog jönni?De nincsennek görcseim,mint menszikor szokott.Tesztet még nem akarok csinálni,a csalódás miatt.

Legjobb válasz: Szia ! A mensesed elsõ napját kérdezed? Akkor az a leírásod alapján 20-a.A barnázás nem számít bele

Szia ! A mensesed elsõ napját kérdezed? Akkor az a leírásod alapján 20-a.A barnázás nem számít bele
Szia!Ezt Így nem lehet, megmondani, hétfõn vagy kedden csinálj egy tesztet, ha addig nincs menses.
Szia! Nekem dec. 17-én volt meg utoljára és tegnapra nem vártam, nem is jött. Ma reggel, viszont mikor elmentem wc-re észrevettem a papíron rózsaszínes folyást.Azóta már többször voltam wc-n és ez a folyás egyre haloványabb, de látszik a papíron.Nos nem tudom mi lehet, de szerintem a menzit jelzi, viszont nekem sincsenek olyan görcseim, mint mezikor szokott lenni.Ja meg tesztet még nem csináltam.
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszokat, de arra lennék kiváncsi, hogy ez most menszi, vagy esetleg babóka, mert a dec 28-a közel van a pé.-hez.
Csináltál tesztet?Mi Újság?

Minden eggyütlétkor fáj a hasam alja. Vagy akár mikor, pár napja ha alig tudok felállni annyira fáj. Nőgyógyászati ultrahangra vsak a nőgyógyász küldhet el? Mitől? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: okozhatja méhszájseb is.Nem szokott pecsételö vérzésed lenni eggyüttlét után?? Mindenképpen keress fel nögyógyászt.

okozhatja méhszájseb is.Nem szokott pecsételö vérzésed lenni eggyüttlét után?? Mindenképpen keress fel nögyógyászt.
nekem is a méhszájseb jutott eszembe. szerintem menj el dokihoz mindenképpen. ultrahangot is a nõdoki csinálja
A kérdező hozzászólása: Ja és már szedtem rá gyógyszert de nem múlt el!
A kérdező hozzászólása: Nem szokott pecsételõ vérzésem lenni!hogy alaki a méhszájseb?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!