Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a fény, a (2 db)

Pár napja bánt a fény, a bőröm egészen sápadt lett pedig elötte kifejezetten barna volt, erősebben hallok minden elhaladó kocsit, és bármit ami zajt csap, éjjel nem alszom nappal viszont képtelen vagyok ébrenmaradni. Mi ez?

Legjobb válasz: hát a leírás alapján mindenkinek az jutna eszébe hogy vámpír lettél :D nem nõttek meg a szemfogaid? :D:D egyébként nem találkoztam ilyennel még:)

hát a leírás alapján mindenkinek az jutna eszébe hogy vámpír lettél :D nem nõttek meg a szemfogaid? :D:D egyébként nem találkoztam ilyennel még:)
vámpír lettél! :D nem látsz magadon harapásnyomot? :D
Van más magyarázat is. Sokat voltál napon napszúrást kaptál vagy valami hasonló, ezért bánt a fény. Este iszol egy csomó kávét, ezért éjjel fent vagy de mire feljön a nap elfáradsz. Nyitva van az ablak, tehát erõsebben hallod az autókat és egyéb utcai zajokat, mint mikor be van csukva. xD Ez is lehet egy magyarázat erre. :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon poénos, de komolyan kérdeztem...
pff... értelmesek a válaszadók hát én nemtudom:( neharagudj de muszály volt irnom mert ez erkölcstelen amiket ezek írtak..

Mi az a furcsán villogó fény az égbolton ami csak pár napja jelent ott meg?

csak komolyan!

Legjobb válasz: kijavítom furcsán villogó CSILLAG

A kérdező hozzászólása: kijavítom furcsán villogó CSILLAG
Most kimegyek és meg nézem én pestõl kb 100 kilóméterre lakok akkor nyugat klassz , akkor ausztria fellé kell néznem köszönöm. kimegyek most és meg nézem ha látom akkor írok . de ha nem látom akkor is írok :) . Ti ma este ezt láttátok ? kiváncsi vagyok?
Nem sajnos nem lehet látni felhõs az ég , de remélem hogy ez a jelenség több ideig tart és holnap is láthatom.
A kérdező hozzászólása: bocs az elsö kiirásomért de tényleg csak 3-4 szinben csillog kiváncsi lennék mi lehet az de lehet inkább tudomány mint ufo észlelés!
Nov. 10-én este 21 óra körül újból látni lehetett, kicsit eltûntek a felhõk, és újból ott villogott. Nem lehetett sokáig látni, mert a felhõk újból eltakarták.
Nov.11 és 9.-én is látható volt.
nov.12. is.
Én tegnap nem láttam, pedig elég sokat álltam este a szabad ég alatt, azt nézve. Komolyan írom. Direkt figyelem, és nem volt ott.
Hova valósi vagy utolsó ?
A kérdező hozzászólása: Tolna és Baranya megye környékén lehet látni tudtommal! kinek van ötlete hogy mi lehet az?
Ide is leírom. Új kérdés: Lehet, hogy megfejtettem... címmel. A Betelgeuse-ról vannak linkek, és utánaolvastam a wikin, változó a Földtõl való távolsága. Érdemes megnézni a linkeket, és név szerint kikeresni a csillagot. Lehet, hogy ez az, nekem gyanús. Éppen valami halódó csillag az Orion csillagképben.
A kérdező hozzászólása: köszönjük az infót!:D
valószínûleg egy pulzár. :D
A kérdező hozzászólása: ki tudja?:D
Már jó ideje figyelem Én is :) Ebben csak az a durva hogy eddig 1 volt :) Most már 2 van belõle :) Nah engem ne etessenek meg azzal hogy csillag :D CSak ugy a semmiböl elöjönnek a villogó csillagok, ráadásul elég erõs fénye van. Jönnek a Tesóóóóóók XDDDDD
A kérdező hozzászólása: nagyon érdekes de senki sem tudja mi lehet az csak találgatni lehet biztos elhangzott már mi is az csak lehet hogy nem hisszük el! :D
A repülõ nem áll egy helyben. Én sem látom ma már.
Talán egy repülõ kivilágítva ?
Valószínûleg egy csillag.
A kérdező hozzászólása: az lehet de eltûnik és újra megjelenik? gondolkozz már! és vagy 10-20 színben villog
Na eddig csak 3 színt emlegettek... :D Szerintem egymást hergelik itt az emberek és hirtelen egyre több részlet dereng fel mindenkinek. Tipikus. :D Ugye ismered a rádiójátékos sztorit? Na ez valami ilyen, csak kicsiben. Vagy megfigyelnek minket, juj! És nem biztos, hogy idegen faj. xD
van errõl videó meg nézném este az ég bolt melyik írányában lehet látni éksza dél nyugat stb. kiváncsi lennék rá,
Repcsi!
Hol laksz és milyen irányban látod? Ma este én is megnézném akkor.
14:45 én vagyok az egyik, aki ugyanazt látta, mint a vajdasági kérdezõ. A 3 alapszíne fehér, piros, sárga. Aki a helyére kíváncsi: az égbolton az Orion csillagkép 3 egymás alatti csillagától balra, annak a középsõ csillagával egy vonalban. Tegnap nem láttam, felhõs volt arra az ég, az Oriont sem lehetett kivenni.
"Orion csillagkép 3 egymás alatti csillagától balra." Pontosan!
Én vagyok a vajdasági kérdezõ. Amit én láttam az így nézett ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101107/Copy_of_meteorologiai_bal.. Ezeket mind kizárnám: http://paramoral.eu/news.php?extend.85.4
Én azt sem tudom hol van az orion csillag kép azért kérdezem hogy a földön ÉSZAK nyugat dél vagy esetleg keleti írányban lehett látni. nagyon meg köszöném mert akkor ma én is meg nézném klassz lenn . remélem nem lesz felhõ az égen.
Nyugat. Keress 3 egymás alatti nagyobb csillagot, azoknak a bal oldalán, a középsõvel egy vonalban kell lennie. (Mint a képen.->http://kepfeltoltes.hu/view/101107/Copy_of_meteorologiai_bal..) ha nincs ott akkor valószinûleg délre távolodott.
Én nem látom ma este.
Felhõs az ég.
16:31-nek. A fõvároshoz közel, nyugati irányban lakunk. Innen az Orion dél-keleti irányban van olyan 20 óra körüli idõben. Tényleg felhõs az ég, nem biztos, hogy látni fogod, viszont ha ott lesz, és látható, míg a csillagok szépen mennek nyugati irányba, ez a jelenség ott marad, nem megy a csillagképpel. (tudom, hogy a Föld forog alattuk:D)
Vajdasági fiú!!! Pontos a rajzod!!!
Az egy MÛÛÛÛHOOOLD!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!