Találatok a következő kifejezésre: Pár napja a 90 (8 db)

17 hetes kismama vagyok. Par napja fajtatom a fejem szerintem a vernyomasom miatt: 90/55mHg. Mit tehetek hogy megemelkedjen egy kicsit?

Kavet nem szeretnek inni!

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan ebben szenvedtem mint te 90/60. Egyik nap elkezdtem izzadni, szédülni, heves szívverésem lett és az ájulás kerülgetett. 2 nap múlva el is ájultam és orvoshoz kellett vinni. Az orvosom azt mondta, hogy a szervezetem igy reagált az átállásra. (18-ik hét) Innentõl kezdve kezd helyreállni a terhességi vérnyomás. Akinek alacsony annak megemelkedik. A szervezeted egyre jobban leterheli a baba, akinek szüksége van a jobb véráramlásra. feküdj napjában többször a bal oldaladra így segítve a jobb vérkeringést ami mindkettõtöknek nagyon fontos és azon az oldalon vannak a létfontosságú szervek is!! Nekem azóta 110-120 ra állt a vérnyomásom és elmúltak a panaszok. Viszont nekem ajánlotta a doki, hogy néha igyak meg egy gyengébb kávét ha fájna a fejem és rosszul érezném magam. Hidd el segitett! Boldog babavárást! Üdv. 20 hetes kismama

Szia! Én ugyan ebben szenvedtem mint te 90/60. Egyik nap elkezdtem izzadni, szédülni, heves szívverésem lett és az ájulás kerülgetett. 2 nap múlva el is ájultam és orvoshoz kellett vinni. Az orvosom azt mondta, hogy a szervezetem igy reagált az átállásra. (18-ik hét) Innentõl kezdve kezd helyreállni a terhességi vérnyomás. Akinek alacsony annak megemelkedik. A szervezeted egyre jobban leterheli a baba, akinek szüksége van a jobb véráramlásra. feküdj napjában többször a bal oldaladra így segítve a jobb vérkeringést ami mindkettõtöknek nagyon fontos és azon az oldalon vannak a létfontosságú szervek is!! Nekem azóta 110-120 ra állt a vérnyomásom és elmúltak a panaszok. Viszont nekem ajánlotta a doki, hogy néha igyak meg egy gyengébb kávét ha fájna a fejem és rosszul érezném magam. Hidd el segitett! Boldog babavárást! Üdv. 20 hetes kismama
nekem világ életemben alacsony volt a vérnyiomásom. a fejem sosem fájt inkább csak szédültem. Terhesség alatt is volt, hogy majdnem elájultam, de a dokival is megegyeztünk abban, hogy inkább egy kávé, mint egy ájulás. szóval sok sok folyadék (mert terhesség alatt erre is jobban oda kell figyelni, és folyadék hiánytól iszonyatosan tud fájni az ember feje - és ha már dehidratáció van, akkor egy pohár víz megiváasa után nem kell csodára számítani, sajnos lassú a folyamat.) A folyamatos testmozgások, séta, bicikli serkenti a vérkerngést, és egy-egy kávé elfogyasztása nem teszi függõvég a babákat, viszont megvédhet az ájulástól és fejfájástól. Kávé vízhajtó, tehát még több folyadékot mellé. nyáron meg duplán! még egy dolog segíthet, de ez terhesség alatt a legkevésbé ajánlott ugya viszont mûködik: só! a sós ételek emelik a vérnyomást. viszont megkötik a vizet a szervezetben, ezért lehet, hogy vizesedést is okoznak.. nekem ezt még akkor ajánlották amikor nem terhesen volt 90/55- 95/60 vérnyomásom, és gyakran ájultam. Tartózkodni a hirtelen mozdulatoktól, hirtelen felállástól, leüléstõl.
Szia! Nekem 80/57 a vérnyomásom, úgyhogy napi 2 kávét kell meginnom, más megoldást sajnos nem tudok. De mostmár a 3. trimeszterben elértem a 100/63mHg-t, de lehet, hogy azért mert jól felbosszantottak!:) Boldog babavárást! 30 hetes kismama

Pár napja kezdtem a 90 napos diétát. Sehol nemtalálom miböl mennyit ehetek. Mi van ha kihagyom a gyümölcsnapot?

Legjobb válasz: A mindmegette.hu oldalon is foglalkoznak a 90 napossal. Az tuti, hogy nem szabad egyik napot sem kihagyni, a gyümölcsnapot sem!

A mindmegette.hu oldalon is foglalkoznak a 90 napossal. Az tuti, hogy nem szabad egyik napot sem kihagyni, a gyümölcsnapot sem!
Azt te szabod meg hogy mennyit mibõl eszel.Úgy csináld hogy ne edd tele magad de üres se maradjon a gyomrod.Mondjuk ha sült hús csinálsz akkor 2-3 szeletet egyél egy kis sajttal fehérjenapon meg paradicsommal mert ugye az semlegesnek számít.
Googleba beütöd, hogy 90 napos diéta és mindent megtalálsz.
A gyümölcsnap a legfontosabb, de egyetlen napot sem szabad kihagyni. Ha mégis elõfordul, folytasd a diétát az azt követõvel.

7 hetes babám pár napja fele mennyiséget szopizik, mint elõtte-most már 2 mellbõl. Addig egybõl is 90-120ml. Között evett, most a kettõbõl 80körül eszik-így fogy el szép lassan, mit tehetek? Csak azt szívja ki ami könnyen jön.

Lefejem a maradékot,de akkor a köv.etetésre nincs még annyi sem.Hogy van ez?Mitõl lustult be és még visszaváltozhat?

Legjobb válasz:
Mi változott meg a babád körül? (Azon kívül, hogy valószínûleg növekedési ugrásban van.) Használsz üveget, cumit vagy bimbóvédõt? Mert ha igen, az okozhat ellustulós tüneteket. Bár most egyszerre kevesebbet eszik, de nem eszik gyakrabban? Mert akkor az összmennyiség lehet, hogy kb. ugyanott van. Biztosan akkor váltasz csak mellet, amikor az elsõ jól kiürült? Ha tudsz még fejni szopatás után és egyébként a babád elégedett a szopott mennyiséggel, akkor igen valószínûtlen, hogy kevés lenne a tejed. (Sõt, fejéssel együtt akkor még bõven van is.) Egyébként szerintem valószínûleg csak az ugrás miatt tapasztalod most ezt, de pár nap gyakoribb kétmelles szopi után vissza fog állni a rend, nyugodj meg. És nem méregetjük a szopikat, mert elkezdünk helytelen következtetéseket levonni belõle és aztán becsavarodunk..! ;)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi változott meg a babád körül? (Azon kívül, hogy valószínûleg növekedési ugrásban van.) Használsz üveget, cumit vagy bimbóvédõt? Mert ha igen, az okozhat ellustulós tüneteket. Bár most egyszerre kevesebbet eszik, de nem eszik gyakrabban? Mert akkor az összmennyiség lehet, hogy kb. ugyanott van. Biztosan akkor váltasz csak mellet, amikor az elsõ jól kiürült? Ha tudsz még fejni szopatás után és egyébként a babád elégedett a szopott mennyiséggel, akkor igen valószínûtlen, hogy kevés lenne a tejed. (Sõt, fejéssel együtt akkor még bõven van is.) Egyébként szerintem valószínûleg csak az ugrás miatt tapasztalod most ezt, de pár nap gyakoribb kétmelles szopi után vissza fog állni a rend, nyugodj meg. És nem méregetjük a szopikat, mert elkezdünk helytelen következtetéseket levonni belõle és aztán becsavarodunk..! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, azért mérem, mert nem tudom mért sír(ordít)az elsõ mell után, (kb.50ml)aztán a másikból még 20-30at hozzátesz.Az elsõt lefejem, még jön 30.40ml, tehát simán ki tudná szedni ö is.Ezért gondolom, hogy lusta lett. Ha ugrás van, nem enne inkább többet? cumizik, de már a 2.héttõl. Ja és eddig egy mellbõl evett csak-90-120körül, de pár nap alatt fogyogatott ezért. :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha cumizik, akkor esélyes, hogy ez esetleg megzavarta. Mindegy, mióta használjátok gond nélkül, zavar bármikor kialakulhat minden elõjel nélkül is. Én azt javaslom, hogy tedd el teljesen a játszócumit és hagyd, hogy annyit szopizzon a babád, amennyi csak belefér. Ne mérd most (legalább) pár napig a szopikat, ne is nézd az órát. Csakis õrá figyelj és próbálj meg rájönni, mit szeretne. Ne várd meg, amíg sírva jelez, már az elsõ jeleknél nyugodtan kínáld meg a cicivel; valószínûleg el fogja fogadni. ;) Ha "félbehagyja" a melled és nagyon reklamál, tedd át a másikra, de ha azzal is végez, kínáld meg újra az elsõvel, mert így könnyeben kiürülhet a hátsótej is. Sokat segíthet az is, ha hagyod elaludni a cicin, mert akkor is megindul idõnként a tej, ha a baba már félig alszik (de közben cumizik), ill. üresnek tûnik a tej. - Minél többször ki tudja alaposan üríteni a melled, annál jobban megszokja, hogy meg kell dolgozni a tejért és a termelés is fokozódni fog. Vagyis, most pár napig biztosan összevissza fog menni a szopi:) , de ne aggódj, hamar rá fogsz jönni, mikor mire van szüksége. Bármikor lehetnek ilyen zizisebb korszakok, de ha igény szerint szoptatunk, jó eséllyel túl lehet rajtuk jutni. Tej mindig akad a ciciben, szóval senki nem fog éhen halni. ;)
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy hiába van a mellemben tej, õ csak a felét eszi meg, aztán ordít és utána se az egyik nem kell se a teli másik.Ezt miért teszi?(tuti van még benne, mert még le tudok fejni utána 30-40ml-t.)Általában este csinálja ezt, de úgy ordít, hogy alig bírjuk már, aztán ha közeledek a cicivel felé akkor még jobban rákezdi...lassan együtt sírunk-kivagyok, hogy van tejem, õ éhes és mégsem eszik.. A cumit elvettem, de így a kezét eszi-ha megpróbálom megetetni, ugyancsak ordít.Kivagyok.
Esetleg hasfájós?
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy fáj a hasa, de ha cumisüvegbõl adom, sírás nélkül eszik simán 130-140et.nem akarom rászoktatni az üvegre, hogy a cici kelljen neki, de akkor meg éhes marad, hogy lehet vajon ebbõl az ördögi körbõl kilépni?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha üveget is kap a babád (ezt nem írtad feljebb), nemcsak cumit, akkor máris nagyon valószínû, hogy ellustult a melleden. Azért nem szívja ki a tej végét, mert ahhoz már türelmetlen. Az üvegbõl folyamatosan jön a hami, akkor is, ha kislyukú cumit használsz - a cicibõl viszont szakaszosan ürül! Elõször csak pár csepp, aztán jön az áradat (híg elsõtej), majd megint csak csordogál és végül még egy tejleadás (zsíros hátsótej). A legtöbb baba az üvegen megszokja, hogy folyamatosan nyel és jóllakik, így a cicin türelmetlenné válik, nem akarja már megvárni a tej végét. Ez sajnos nagyon gyakori probléma; nem véletlenül javasoljuk, hogy ne használjanak az anyukák üveget, cumit, mert tömegesen okoznak cumizavart és szopási sztrájkot, amit nem könnyû kezelni... Erre a helyzetre "sajnos" csak egy megoldás van: azonnal elteszed a zavaró eszközöket és kitartóan próbálkozol a szopival. Tudom, ez idõnként piszok nehéz, az én fiam is sztrájkolt egyszer a túl erõs tejfolyás miatt két hétig, hát jól megõszültem bele én is... De nem adtam fel és sikerült túljutnunk rajta. Nekem az a gondolat segített a nehéz pillanatokban, hogy a sztrájk egyfajta jelzés, hogy "Anya, baj van, segíts nekem!". Mivel csak én tudtam megoldani a dolgot, egyszerûen nem adhattam fel, mert a fiamnak szüksége volt az én kitartásomra és "ügyességemre", hogy tovább tudjon szopizni. Fontos volt a szopis segítõ barátnõm mondata is, miszerint minden baba szopizni akar, õk ösztönösen tudják, hogy nekik ez a jó (jobb), ebben kell nekik segíteni. Ha valami megzavarja õket, akkor rajtunk áll a megoldás - de ha elég kitartóak vagyunk, elõbb-utóbb minden baba visszaszokik a cicire. A saját tapasztalataim is ezt igazolják: akármennyire is nehéz szerepet ruház ez rád, de legnagyobbrészt rajtad múlik, hogy vissza tudod-e õt szoktatni a melledre. Csak soksoksok türelem, idõ és nyugalom kell hozzá. Át kellhet esni azon a bizonyos holtponton is, amikor úgy érzed, nem bírod már... de csak azért is kibírod... és aztán egyszer csak újra jobb lesz. Szóval nehéz munka, de ha sikerül, hatalmasat nyerhetsz vele!
A kérdező hozzászólása: Tegnap adtam csak neki üvegbõl, azért nem írtam. Igen nálunk is az lehet, hogy nagyon jön a tej a reflex megindulásakor, fulladozik is, aztán már nem akarja kipróbálni, gondolom fél, hogy megint telemegy a szája.Ma próbáltam teljesen igény szerint, de mivel hasfájós is nehezen tudom mikor mért sír, 2x csak 70ml-t evett, aztán 140-et, utána megint70ml.Estére megint kevesebb, nem tudom mi lesz, de ha így megy kénytelen leszek üvegbõl adni neki megint, hiszen éhes lesz.
De miért gondolod, hogy éhezik? A mellben mindig van valamennyi tej, még ha nem is annyi, hogy a babád teljesen jól lakjon. De ilyenkor meg alapból többet szopizik, így növeli meg a tejmennyiséget. Van valami okod, hogy mérjed a szopásokat? Mert ebbõl necces, hogy fals következtetéseket fogsz levonni... Az igény szerinti lenne a legjobb irány - és ne aggódj, hogy nem mindig tudod, mit akar, ez normális. :) Figyeld õt és lassan meg fogod tanulni, mikor mit szeretne. Egyikünk se úgy születik, hogy kapásból ismerné a babáját, max. a második gyerektõl már jobban ráérzünk, de ennyi. ;)

Az ismerõs 20 körüli, eddig most évig párkapcsolatban élõ, de éppen szakításon keresztülmenõ lányok 85-90%-a hogyan tud pár nap alatt párt találni, még az így szinglivé vált srácok nagy része még 1 év múlva is magányos?

Miben jobbak a lányok?

Legjobb válasz: Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.

Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.
Úgy hogy az az új pár már elõ van melegítve. Kinézte magának, megismerte, letesztelte(persze az ágyban is) aztán mivel mindenhol hozta az elõírtat így a nõ szakított a palival, majd vártak pár napot és nyíltan megy most már a buli. A legnagyobb hányingert kb egy hete láttam, nincs még 3 hete, hogy a pasija meghalt, (persze ment a dráma) de a nõ már mással kefél. Hihetetlen mekkora féreg.
Az egyértelmû, hogy egy közepesen jobb csaj szórakozóhelyen befektetett energia nélkül a jóképû srácot közül is választhat, elég csak kicsit megriszálnia magát, és tapadni fognak rá a srácok. Viszont még egy jóképû srácnak is kell pedáloznia ahhoz, hogy egy közepesnél jobb csajnak bejöjjön.
Tudod az a sok leszbi lány! Na azok. Mert kb 3%-al több 20 éves F van mint L. Na most ha az állitásod igaz lenne az csak L/L kapcsolatban menne, esetleg ha a F-k több lányt hülyitenek egyszerre. Vagy állandoan az a 3 % rinyál itt?
Én nem tartom lehetségesnek magamból kiindulva, vagy ha igen, akkor nem nézi, hogy kivel jön össze. Intelligens, mûvelt lányként ugyanolyan nehéz párt találni. Szerintem a srácok is meg tudnák ezt tenni, hiszen "csak" egy következõ barátnõrõl van szó, ha lejjebb adnák az igényeket, mint ahogy a lányok teszik ha pár nap után van pasijuk, nekik is lehetne pár nap után barátnõjük. Kérdés, hogy ki akar így egy újabb párt.
Vannak, akik egyszerûen bevonzzák.Vagy õk akaszkodnak rá annyira egy új célszemélyre :)
"Miben jobbak a lányok?" náluk van az összes punci, amikért egyes férfiak ölni is képesek.
A kérdező hozzászólása: Mûpuncit lehet venni sexshopban, tehát az nem igaz, hogy csak náluk van nuni. Valami más lehet a dologban.

90 napos diétám 23. napján vagyok. Van itt aki szintén itt tart vagy pár nap csúszással csinálja? Mik a tapasztalatok? Gondolatokra, benyomásokra lennék kíváncsi így 3 hét elteltével.

Legjobb válasz: Szia!Én még csak tegnap kezdtem.Háát..nem könnyû.Azért próbálom ki mert a barátnõm második kúráját csinálja és több mint 30kg! fogyott eddig.Úgyhogy ne add fel akkor sem ha nehezebb mert sikerülni fog.

Szia!Én még csak tegnap kezdtem.Háát..nem könnyû.Azért próbálom ki mert a barátnõm második kúráját csinálja és több mint 30kg! fogyott eddig.Úgyhogy ne add fel akkor sem ha nehezebb mert sikerülni fog.
Na ezt jó tudni akkor elég 1 óra szünet a gyümi és az ebéd között.Gyüminap után fehérje nap délig szenvedek a legjobban mert akkor már másfél napja csak gyümölcs az nagyon kegyetlen néha már remegek az éhségtõl:S Más is van igy??
én suli melett nem 8kor regelizek hanem viszek kb 2 banánt és egy anrancsot és azt megeszem délelött...aztán ebéd elött 1 órával már ne ehetek gyümit utánna ebéd van:)
Bakker hát egyél valami értelmeset akkor. FOgyás nem egyenlõ a koplalással.
Letelt az elsõ hetem.Elsõ vagyok.Én is unom már a banán-narancs -alma kombinációt:S Pedig még van pár hét, az a kérdésem, hgy regglire esztek gyümit és utána délig már nem szabad ugye?Hány órának kell eltelni a reggeli és az ebéd között?Lehet, hogy Nekem ez volt a probléma múltkor mert 10-11körül még ettem gyümit dél után meg ebédet:SDe olyan nehezn bírom ki reggel 8-12-ig egy szem banánal.Más is van így ezzel?
Attól hogy sportolsz, nem marad meg az izmod, sõt ha intenzív mozgás még jobban is égeted. Ha gyümölcsnapod van leszarhatod hogy edzel, az izom megmaradásához FEHÉRJE kell, amibõl 0 van a gyümölcsben. Az a legnagyobb baj veletek hogy nem tudjátok hogy mûködik a testetek...Lehet olvasni kellene.
Kedves kérdezõ! én kb 4. hete csinálom, msot pontos számot nemtudok. rólam 5.5 kiló ment le... és közben igyekszem mozogni is egy kicsit hogy ne izom menjen le.... Én a gyümölcsöt regelire már emgszoktam holott régen elképzelhetetlennek tartottam.... a gyümi nap kicsit kegyetlen de kilehet birni.... amúgy 80.8 ról indultam és most 75 vagyok. Számomra az a nehéz hogy sok ételt nem ehetnénk mert tartalmaz egy icipici mást is... gondolok itt húsnapon a töltöttpaprikára... a gómbockábana rizsre vagy stb. amúgy 168 cm vagyok.. és 17.5 éves:) szerintem jó ez a diéta mert nem koplal az ember egésznap hanem eszik valemennyit mégis fogy:)
Nekem ma van a 14.napom. Eddig csak három kiló ment le, sajnos. Mondjuk volt egy napom, amikor kicsit elszúrtam a dolgot, és egyik napról a másikra visszacuppant két kiló. Nekem igazából az a bajom, hogy délig csak gyümit lehet enni, és már nagyon unom az alma-mandarin-narancs-banán kombinációt, arról nem is beszélve, hogy az almától és a mandarintól ég a gyomrom :/ A gyümölcsnapok pedig kegyetlenek... És nagyon kívánom a sajtot, a sajtot, a sajtot! Meg a sós dolgokat :/
Jó pár kiló izomtól meg víztõl is megszabadulhatott. Nem vagyok szakértõ, de ennyit azért értek hozzá ne aggódj:)
Tudok egy pár embert a környezetembõl akik jó pár kg feleslegtõl szabadultak meg igy.De Te biztos nagy szakértõje vagy a témának kedves elõzõ:)
Szerintem lehet hogy kitartó vagy, de a 90 napos hülyeség nem ér semmit. Meddig kell még ezt bizonygatnunk...
Elsõ vagyok egyébként Krisztinának hivnak:) Huu Ti nagyon ügyesek vagytok.Ma van gyüminapom eddig birom:DMajd estefelé kell egy kis biztatás a családtól.Ha sikerülne 8kg leadnom már nagyon elégedett lennék.Egyszer már próbáltam ezt a diétát de 3 hét alatt semmi nem ment le ugyh abbahagytam:S Lehet h nem voltam elég kitartó de szerintem valaminek azért le kellett volna mennie nem tudom mit nem csináltam jól.Most kitartóbb leszek megfogadtam.
Én 75kg-ról indultam, végig csináltam a 3 hónapot. 20kg-t sikerült fogynom. Az elején kicsit megijedtem mert 1. héten lement 6 kg, aztán köv. héten 4 . . . utánna viszont lassult . . . Már 1 éve tartom a súlyom, különösebb erõfeszítések nélkül. Ami azt jelenti, hogy továbbra sem viszem túlzásba a sportot, meg azt eszek amit megkívánok, persze arra figyelek, hogy milyen mennyiségben és mikor.
A kérdező hozzászólása: Kedves "Elsõ"! Nekem jóval több feleslegem van, 109-rõl indultam....Sajnos...3 hét alatt 7 kg ment le, nyilván ebbõl sok a víz és lassabban fog ezután....Vannak nehéz pillanatok, de akaraterõvel át lehet vészelni.....1 víznapot és vagy 4 gyümi napon vagyok túl...Kitartást neked is. Ani
Elsõ vagyok.81kg-rol indulok.Örömmel olvasom h megszoktad:S Nekem még elész sz..r az elsõ napok.Mennyi ment le Neked eddig?Ügyes vagy h igy birod.Én 173cm vagyok és 81kg.A Te paramétereid?A barátnõm is azt mondta aki olyan sokat fogyott hogy már nem is éhes az elsõ pár hét rossz.Birod munka mellett?Szerencsére Én nem fizikai munkát végzek.Ma van szénhidrát nap.Kicsit félek a gyümi naptól:)
Mennyi súlyfeleslegetek van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én már elég jól megszoktam, kitartás....Hány kg-ról indulsz?
Talán normálisan kellene táplálkozni, de mindegy.

Pár napja véres volt egy csaj széke a suliban, azóta azon röhög az osztály 90%-a, meg hogy milyen igénytelen lehetett aki "odamenstruált", és kutakodnak hogy vajon ki ülhetett ott. Csak szerintem gyerekes?

Nem fa szék volt, hanem "párnás" (informatika terem) és úgy találta az egyik lány osztálytársam, hogy egy nagy foltban véres volt. Én is volt már hogy átáztam suliba, tudom milyen kellemetlen és én sem szóltam volna senkinek.. Tényleg igénytelenség ez? Vagy gyerekes? Mit gondoltok err?l, hogy ennyire röhögnek rajta lányok is, és nem sajnálják egy cseppet sem azt a lányt, akinem "balesete" volt? Mással nem történt talán meg?.. 16L

Legjobb válasz: Remélhetõleg anonim marad az "elkövetõ". Biztos hirtelen öntötte el a vér és úgy ázott át, vagy nem volt nála semmi erre az estre. Kellemetlen lehetett neki is. Amúgy gyermeteg dolog ilyesmivel szórakozni, de hát a kamaszok még nem felnõttek...

Gyerekes , taplóság. Ha velük történne kussolnának.
Remélhetõleg anonim marad az "elkövetõ". Biztos hirtelen öntötte el a vér és úgy ázott át, vagy nem volt nála semmi erre az estre. Kellemetlen lehetett neki is. Amúgy gyermeteg dolog ilyesmivel szórakozni, de hát a kamaszok még nem felnõttek...
ez nem igénytelenség ha vki átázik.engem a mamám nevelt, és általánosba jartam, vattát hasznaltam, mondanom se kell mennyiszer volt véres a nadrágom.ciki volt nagyon, de a mamám maradi volt sajnos, én meg nem is tudtam volna betetet vagy tampont venni.ez 16 éve volt kb.
Egy komoly, erett lany megfogta volna azt a szeket, kivitte volna folyosora, vagy az osztaly hatuljara. Szolt volna tanarnak, megbeszelve hogy most mi van. Vagy letakaritja a csaj, mikor a sok idetlen kolyok nincs ott, vagy hova keruljon a szek. Egyszeru, ha van egy kis erettebb eszuk egyiknek is.
Szerintem is szörnyen gyerekes. A lányok viselkedése szégyenletes! Nekik megértõbbnek kellene lenniük, hiszen bármikor megeshet az ilyesmi akármelyik nõvel. A srácok még nyilván éretlenek, de õszintén nem tudom, milyen lány jár ilyen fiúkkal. Ez egy teljesen természetes dolog! Mármint a menstruáció. Ha velem történt volna és esetleg látták volna az emberek és szóvá is teszik biztosan 15 perces szónoklatot tartottam volna arról, milyen idétlenek és jól lehordtam volna õket - miközben folyik a vérem. :D De komolyra fordítva, tényleg elképesztõ ez a viselkedés.
A sors sokszor nem kegyelmez. Ezek alatt a csajok alatt, ha megvénülnek lehet majd más, szagosabb, folyós vagy szilárd végtermék, amikor már nem bírnak visszatartani vagy nincs rajtuk pelus, amit kicserélnek nekik.
úristen azt, hogy? bár én fiú vagyok 10.-es de nemláttam még lányt véres gatyában, ez nagyon ciki, egyik osztálytársam fiú és azért is piszkáljuk, mert piros gatyát vesz fel és...
Biztos hogy ver volt, vagy csak szorakoznak a gyerekek?
A kérdező hozzászólása: 10.-es osztály vagyunk.
"Estre" helyett azt akartam írni, hogy "esetre", bocs.
Egyértelmûen gyerekes. Fõleg lányoktól. Én utoljára általánosban láttam, hogy egy évfolyamtársamnak átázott, amikor elõször jött meg neki, de egy barátnõm mesélte, hogy õ is átázott már (nem suliban), pedig használt betétet. Lányoktól ez határozottan szemétség is. Fiúktól csak gyerekes.

4. hete csinálom a 90 napost, eddig betartottam, kb.9 kg-tól váltam meg. Pár napja szurkálást érzek néha a hasamban. Lehet ez a fogyókúra miatt?

Csak úgy belenyilall, néha surubben, van, hogy órákig nem érzem. Mi lehet ez? Nem hiszem, hogy gyomorsav, éhséget sem szoktam érezni.

Legjobb válasz: lehet,hogy a gyümölcsöktõl több a gyomorsavad.szerintem kicsit rá is izgulsz.ha nem tudsz a szurkálástól megszabadulni,irány a házi orvos!

lehet, hogy a gyümölcsöktõl több a gyomorsavad.szerintem kicsit rá is izgulsz.ha nem tudsz a szurkálástól megszabadulni, irány a házi orvos!

A párom macedóniában él, Németországba szokott utazni 3 hónapra, azaz 90 napra vízummentességgel, aztán hazautazik Macedóniába, beutazbat ez rögtön utána hozzám Magyarországra minden gond nélkül?

Elvileg 90 paot ott kell tõltenie, mert nem térhet vissza Németországba, de miután hazautazik németbõl macedónba, a 90 nap letelte nélkül beutazhat e hozzán Magyarországra. Hívatalos szerveknél erre pontos választ nem találtam, csak, hogy Magyarországon is tartózkodhat 90 napot vízummentesen. Ha nem utazik be ebben az extra 90 napban, amit Magyarországon tölt el nálam Németországba, akkor megteheti ezt? Vagy minden féle képpen ki kell tõltenie a 90 napot az EU-n kívül Macedóniában? Köszönöm válaszukat Évi!

Legjobb válasz: Mivel mind Magyarország, mind Németország a Schengeni övezetbe esik, így nem számít, hogy hol töltötte le a 90 napot, ha az letelt, nem léphet be újra a schengeni övezetbe 90 napig. Határrendészeti szempontból tekintheted úgy, hogy az egész egy ország. Ha találkozni akartok, de te nem akarsz egészen Macedóniáig lemenni, akkor köztes megoldásnak jó lehet Románia, ami nem schengeni ország, mégis közel van, vagy az útba esõ Szerbia, ami ugye nem is EU.

Mivel mind Magyarország, mind Németország a Schengeni övezetbe esik, így nem számít, hogy hol töltötte le a 90 napot, ha az letelt, nem léphet be újra a schengeni övezetbe 90 napig. Határrendészeti szempontból tekintheted úgy, hogy az egész egy ország. Ha találkozni akartok, de te nem akarsz egészen Macedóniáig lemenni, akkor köztes megoldásnak jó lehet Románia, ami nem schengeni ország, mégis közel van, vagy az útba esõ Szerbia, ami ugye nem is EU.
Azt már nem is merem javasolni, hogy Te, mint a 3. számú feleség menj Németországba, és ott az 2. feleséggel együtt várjátok a férjeteket. Vajon mit szól ehhez a macedóniai 1. feleség ?
Utolso :Mit tudsz te egyáltalán Makedóniáról, te kis kōcsōg? Sztem azt se tudod, h hol van. Azért, mert te poligám családban nõttél fel, és anyád egy ötödrangú senki volt ebben, mert olyan rusnya, azért nem kell még fantáziálnod, és olyasmiket állítani, amirõl fogalmad sincs. Kérdezô: én úgy tudom, h 90 napig lehet tartózkodni eu-s országban (ill. pontosabban a Schengeni övezetbe tartozó országba), de annak lejárta után elég csak a határt átlépni(pl. Szerbiába), aztán 10 perc múlva visszafordulsz, és újból 90 napig tartozkodhadsz pl. Magyarországon, de lehet, h rosszul tudom, nem akarok hazudni.Mondjuk hozzáteszem, h olyan hú de szigorúan nem ellenõrzik ezt, tehát nem jár akkora kockázattal. Arról konkrétan, h egy 90 mapos Eu tartozkodás után 90 napig nem lehetne belépni, olyanról én személy'szerint abszolút nem hallottam.
Scengeni térségbe -így Magyarországra- a belépés egyik feltétele, hogy nem tartózkodtad le a 180 napon belül a 90 napot. Ennek számítása nagyon egyszerû, a belépés napjától számolva visszafelé 180 napon belüli tartózkodásra vonatkozik. Az, hogy közben kilépsz a térségbõl, nem inditja újra a 90 napot. Ha a határon számolják, márpedig szokták, akkor sima visszairányítás. Valóban van egy bilaterális egyezmény amely megengedi a további tartózkodást Magyarország területén, de ez nem vonatkozik Macedóniára. Tehát ha letartózkodta a 90 napot akkor bizony várni kell, és számolni, ugynis a jogszabály 180 napon belüli 90 napra vonatkozik, amit ahogy írtam a belépés napjától kell számolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!