Találatok a következő kifejezésre: Pár napja 36,9 (9 db)

Nekem általában a hőm 34.9-35.8-ig van, de most pár napja 36.6-36.8 között van. Hányingerem van, szinte egész nap, a mellem kicsit érzékeny, fáradékony vagyok. Terhes vagyok?

1-2 nap mulva kellene megjönnie, de átlátszó folyásom van. Most én babát várok? Bár nem terveztük, de örülnék neki.

Legjobb válasz: Nekem alapjáraton is 36 fölött van a hõm, de a hányinger, mellfeszülés, fáradékonyság utalhat terhességre. várj még, majd ha nem jön meg, tesztelj.

Nekem alapjáraton is 36 fölött van a hõm, de a hányinger, mellfeszülés, fáradékonyság utalhat terhességre. várj még, majd ha nem jön meg, tesztelj.
Ezek mind terhességi tünetek. Ha a várt napon nem jön meg, csinálj egy reggeli elsõ vizeletbõl tesztet. Elképzelhetõ hogy pozitív lesz :)
A kérdező hozzászólása: hogy tudom belinkelni?bocs, de béna vagyok.
A ciklus-hu elég gyakran rossz helyre húzza be. Ha a hõd már régóta fenn van, akkor ez most nem tüszõrepedés., mert az már megvolt korábban. Görbédet linkeld be!


6 napja késik, teszteltem két negativat. A test höm reggel 36.6, felkelés után pár orával pedig 36.9. Lehetek terhes vagy nincs nagy esélyem rá? !

Legjobb válasz: Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek,hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is,ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve,amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet,ha nem jön meg és a teszt is nega,akkor menj dokihoz!

Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek, hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is, ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve, amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet, ha nem jön meg és a teszt is nega, akkor menj dokihoz!

Sajnos a mensi óta 36, 6-36, 9 között ingadozik a hőm, pár nap múlva itt lenne a pé ideje, de félek, hogy a hőm azt jelzi e hónapban elmarad. Van igy esélyem ebben a hónapban?

(Máskor a cover line alatt van mensi utan azaz 36,6 alatt).Szerintetek van remény igy, arra, hogy peteérésem legyen?

Legjobb válasz: hát lehetséges hogy most késõbb lesz peteérésed mint ahogy szokott! próbálj meg ovu tesztet használni! lehet hogy valami más miatt nem ment le a hõd (pl megfázás, hõemelkedés)!

hát lehetséges hogy most késõbb lesz peteérésed mint ahogy szokott! próbálj meg ovu tesztet használni! lehet hogy valami más miatt nem ment le a hõd (pl megfázás, hõemelkedés)!

Az alaphőm 36.7 (kb) pár napja alatta volt 1-2 tized fokkal, tegnap 36.9-re emelkedett, ma már 37 fok. Ez azt jelenti hogy volt tüszőrepedésem?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ , azt nem írtad hogy a ciklusod hányadik napján mérted ezeket az értékeket de ha a ciklusod közepén mérted ezeket az eredményeket akkor igen jelentheti az is hogy volt tüszõrepi. Nyúlós nyák volt?

Kedves kérdezõ , azt nem írtad hogy a ciklusod hányadik napján mérted ezeket az értékeket de ha a ciklusod közepén mérted ezeket az eredményeket akkor igen jelentheti az is hogy volt tüszõrepi. Nyúlós nyák volt?

Pár napja esténként 36, 9 és 37, 2 között van a hőm. Ez számít valamit vagy csak a reggeli hőmérséklet?

Egyépként semmi bajom sincs.Most tartok a 15-dik napnál

Legjobb válasz: Este nem számít, fõleg nem a ciklusod 15. napján. Ha a ciklusod utolsó napjaiban lennél és reggel mérnéd meg és ugyan ilyen értékeket kapnál, és nem esik le a hõd, akkor esetleg lehetsz terhes.Viszont ha 15 napja késik és reggel megméred és ilyen érték lesz, akkor esélyes vagy!

Este nem számít, fõleg nem a ciklusod 15. napján. Ha a ciklusod utolsó napjaiban lennél és reggel mérnéd meg és ugyan ilyen értékeket kapnál, és nem esik le a hõd, akkor esetleg lehetsz terhes.Viszont ha 15 napja késik és reggel megméred és ilyen érték lesz, akkor esélyes vagy!

Ovu után pár nappal jó a 36.9-es hő és a zárt méhszáj?

Legjobb válasz: Jó de semmit nem jelent.

Jó de semmit nem jelent.

Mensi után elvileg leesik a hő le is esett akkor, de most pár nap után megint fent van 36, 9 en. Mitől lehet ez?

már feladtam hogy most sem jött össze a baba de akkor? alapba 36,4-36,5 szokott lenni az alaph?m

Legjobb válasz: Lehet valami lappangó baci esetleg ,vagy rögtön a mensi után peteérés.

Lehet valami lappangó baci esetleg , vagy rögtön a mensi után peteérés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!