Találatok a következő kifejezésre: Pár napja észre, hogy (107 db)

Pár napja észre vettem hogy időnként szúr a bal oldalam a bordám alatt, de most már fáj is az oldal de ha kicsit megütögetem a hátam vesetájéknál akkor fáj egy kicsit, meg időnként annyira beleszúr hogy fáj az egész derekam. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?

A kérdező hozzászólása: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?
A kérdező hozzászólása: Az meg van napi 3 liter van mikor 4 is általában szénsavmentes viz.
Ha ütögetésre fáj a veséd, akkor a vesédnek van valami baja. Igyál sok folyadékot, csökkentsd átmenetileg a fehérje bevitelt és ha nem múlik pár nap alatt akkor menj orvoshoz.
Ha fáj, akkor menj. Gondolom akkor majd elküld laborba és a lelet alapján állapítja meg a kezelésedet. Addig igyál nagyon sok folyadékot! Szénsavmentes vizet, teákat cukor nélkül. Napi 3 litert legalább.

Egy pár napja észre vettem, hogy bal oldalon (szint középen) lent érzékeny a hasam. Nem mindig érzem, csak ha pl ülök és úgy rakom a lábam hogy nyomódik. Ez mitől lehet, normális? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Mi lehet ez? 20/F Pár napja észre vettem hogy a nemi szervem végén kis piros pöttyök jelentek meg, viszkető, néha égő érzést vált ki, nem durvult el már alig látszik de mégis érdekel, mi lehet ez?

Canestennel kezelem nem látszik vészesnek, lehet nemi betegség ha kb 2 hete éltem utoljára nemi életet?

Legjobb válasz: Ez gombás fertõzés. A Canesten jó rá, de ha nem javul a helyzet 1-2 héten belül meg kellene mutatni orvosnak is. Viszont ilyenkor mindenképpen tanácsos a partnert is kezelni, mert hiába gyógyulsz meg, õ viszont hordozó marad, így oda-vissza adogatjátok majd egymásnak. Legjobb ha õ elmegy nõgyógyászhoz, ott majd írnak fel neki gyógyszert.

Ez gombás fertõzés. A Canesten jó rá, de ha nem javul a helyzet 1-2 héten belül meg kellene mutatni orvosnak is. Viszont ilyenkor mindenképpen tanácsos a partnert is kezelni, mert hiába gyógyulsz meg, õ viszont hordozó marad, így oda-vissza adogatjátok majd egymásnak. Legjobb ha õ elmegy nõgyógyászhoz, ott majd írnak fel neki gyógyszert.
menj el sürgõsségivel a bõrgyógyászatra mert elõfordulhat, hogy valami nemi betegséget összeszedtél és azt antibiotikummal lehet csak gyógyítani. Szövõdménye nagyon veszélyes!!!!!!
A kérdező hozzászólása: csak egy partnerem van és rajta semmi jele fertõzésnek, köszi a válaszokat :)
a partnereden nem kell feltétlenül külsõ jelnek lennie, attól még hordozó lehet.....így fertõzött õ is.
Partneren ha nem jött elõ még a fertõzés, attól még lehet Õ a hordozó. Nõkön sokkal lassabban jön elõ, és hamarább fertõznek mint nála elõjönne
A betegség fázisai Jó tudni, hogy akár egy alkalom is elég ahhoz, hogy klamidiafertõzést, hepatitis B-t, vagy gonokokkusz betegséget szerezzünk. Figyelmeztetõ jelek: Nõknél: - szokatlan hüvelyfolyások - Alhasi vagy deréktáji fájások (nem a menstruáció idején) - égetõ, viszketõ érzés - fájdalmas vizelés - vérzés - láz az egyes tünetek kísérõjeként - bõrelváltozások (szemölcs, kinövések, fekélyek) - fájdalom a nemi szerven Férfiaknál: - a hímvesszõ külsõ részének nedvezése - csípõ égetõ, viszketõ érzés - sérülések a nemi szerven (foltok, kiütések, kivörösödés) - fájdalmas közösülés - viszketés - ágyéki nyirokcsomók duzzanata Lappangás: Sajnos el kell, hogy keserítselek, hiába negatívak a leleteid, kezdetben van egy bizonyos lappangási idõszak, ami alatt bizony nem derül ki, ha megkaptad a fertõzést. Nincsenek külsõ jelek, a vizsgálati eredmények jónak bizonyulnak. Ettõl azonban lassacskán kialakulhat a súlyos kór, kezdetben szimptómák formájában. Az elsõ tünetek: A szimptómák, azaz a betegség elsõ jelei lehetnek alig észlelhetõek, ugyanakkor nagyon súlyosak is. Ennek ellenére nem lehet párhuzamot vonni a külsõ jelek és a betegség súlyossága között. Elõfordulhat, hogy nagyon nagyon rosszul érzed magad, pedig „csak” egy egyszerû kandida fertõzést kaptál, míg veled egy idõben valaki másnak látszólag semmi baja, mégis a világ legsúlyosabb betegségét hordozza...

Lehetek rákos? ! Pár napja észre vettem, hogy a mellemben (mind2ben) csomó van.

az egyikkbe kisebb a másikba egy picit nagyobb! ugyanezt észrevettem a combom bels? felénél és fenék tájon is! régebben is volt ilyen, de magától elmúlt.Lehet, hogy csak zsírcsomó?!

Legjobb válasz: Biztosat csak orvos tud mondani, de rákos csomók általában elöször csak az egyik oldalon jelennek meg, és ilyen korban nem valószinü

Biztosat csak orvos tud mondani, de rákos csomók általában elöször csak az egyik oldalon jelennek meg, és ilyen korban nem valószinü
nem lehet, hogy meg fog jönni? nekem csupa görcs a mellem mikor megjön.mikor elõször volt ilyen, én is megijedtem h rák vagy ilyesmi, de csak a menzesztõl volt.
Ezt csakis ORVOS, méghozzá nõ-, és belgyógyász mondhatja meg neked! Ha közeledik a menzesz ideje, akkor esetleg lehetnek a melledben a megduzzadt tejmirigyek. Combod belsõ felében a nyirokcsomók duzzadtak (fertõzés hatására akár). Fartájon, nincs ötletem. Menj minél elõbb vizsgálatra! Már csak a magad megnyugtatására is.
A kérdező hozzászólása: 31.én jött meg..azóta kisebbek, mert elötte nagyobbak voltak..szóval a mell lehet, hogy az miatt..mikor utoljára voltam nõdokinál akkor is voltak csoomók megtapogatott meg minden, de semmit nem mondott "minden a legnagyobb rendben"..a comb meg nem tudom, nem zavar, nem is fáj..szóval bizti nem vészes:) és köszi a válaszokat :)
függ a korodtól is azért és ne kiabáld el, lehet nem rák csa daganat.Anyumnak is daganat van a mellében, én mentem vele dokihoz érdekes mert nem sírtam semmi, lehet mert éreztem h nem rossz indulatú.Neki 2 éve semmit sem nõtt... Az uccsónak igaza van am csak õk tudják megmondani. Am nekem is ilyen csomók vannak a testemben, de nem rák, de te menj el dokihoz ha aggódsz
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok..és hát a doki nem tudom, mondtam már anyukámnak is..azt mondta, hogy szerinte semmi komoly.szóval annyira nem is aggódom, csak inkább kiváncsi vagyok, de ha az orvos a szemembe mondanganá h "daganat" vagy azt h "rák" tuti magamba fordulnék, de lehet, hogy rászánom majd magam, de amíg nem muszáj inkább nem. :)
Még fejlõdik és nõ a melled.Nekem is ilyen volt!Sõt!Most hogy babét várok ujra elõjöttek ezek a csomók.Azokban fog a tej majd termelõdni (egyszer neked is), de a tested már készül az anyaságra.
A kérdező hozzászólása: akkor semmi komoly?

3, 5 hós kislányom pár napja nagyon nyűgös, s alig eszik alkalmanként 80 ml-t. (5x eszik egy nap) Félek, hogy le fog fogyni. Igy sem kövér baba. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok én is a 15hetes kisfiammal.Múlt héten szombaton kezdõdött, alkalmanként csak 80 ml-t eszik.Azt hittem, a rota vírus elleni oltástól van, de ez elhúzódik.Próbálom többször etetni, akár óránként, 1és fél óránként.Várok egy picit, és próbálkozom újra mondjuk 20 perc múlva.Vagy trükközök egy picit és adok neki almalevet, utána tápszert, megint almalevet, majd tápszert.Lehet, hogy megunta a tápszert vagy már kevés neki.Drukkolok, majd jelezz, hogy áltok.

Hasonló cipõben járok én is a 15hetes kisfiammal.Múlt héten szombaton kezdõdött, alkalmanként csak 80 ml-t eszik.Azt hittem, a rota vírus elleni oltástól van, de ez elhúzódik.Próbálom többször etetni, akár óránként, 1és fél óránként.Várok egy picit, és próbálkozom újra mondjuk 20 perc múlva.Vagy trükközök egy picit és adok neki almalevet, utána tápszert, megint almalevet, majd tápszert.Lehet, hogy megunta a tápszert vagy már kevés neki.Drukkolok, majd jelezz, hogy áltok.
A 2.író vagyok.Az én babám mondjuk nem beteg, állandóan nevetgél, játszik, mosolyog.Ha tényleg levertnek érzed, vidd orvoshoz mindenképp.Bár lehet, hogy csak türelem kell és egy pici idõ és újra nekilendül.
Szájpenésztõl is lehet étvágytalanabb, de ha szépen fejlõdik, jókedvû, sztem nincs gond, de azért persze a saját megnyugtatásodra kérdezz rá.
Szia! Szerintem vidd el orvoshoz mert ez nagyon kevés kajcsi ami eszik lehet hogy beteg, de nem akarlak megijeszteni, de ez tünik a legészerübb megoldásnak.
A kérdező hozzászólása: szia. az én kislányom is vidám. játszik, nevetgél. nem tûnik betegnek szerencsére..

3 nap mulva kenne beteg legyek (menszesz) Azt szeretnem kerdezni hogy van e eselyem terhessegre? Par napja nagyon levert faradt vagyok, a melleim nagyon fajnak, tobbet eszem es mintha szedulnek is

Legyetek szivessek vallaszolni es ne hujeaeget mert az total kiakaszto mikor valakit tenleg erdekkel valammi es mas meg baromsaggal valaszol mint pl a multkor kerdeztem valamit es egy valaszo azt irta hogy ::"hogy tudtal egy mondatott enyi hibaval leirni"szoval legyszi ne ijesmit irjatok..koszi ellore is

Legjobb válasz: te tudod van-e esly a terehességre (volt-e védekezés nélküli együttlét a peteérés környékén), csinálj tezstet pár nap mulva és kiderül. Azért legalább a helyesirás ellenörzöt bekapcsolhatnád ha már nem tudsz helyesen irni.

te tudod van-e esly a terehességre (volt-e védekezés nélküli együttlét a peteérés környékén), csinálj tezstet pár nap mulva és kiderül. Azért legalább a helyesirás ellenörzöt bekapcsolhatnád ha már nem tudsz helyesen irni.
3 nap múlva kiderül, de ez lehet csak simán a mensi tünete
Így van, innen a távolból nem tudhatjuk. Lehet bárminek is a jele, lehet hogy a mensit jelzi, lehet hogy csak kimerültél, lehet hogy elkaptál valamit, de az is lehet baba van a dologban. Egy érzékeny teszt már kimutatná. Sok sikert!
Azóta mi van veled?

Terhes vagyok? Kb 5napja együtt voltunk a párommal a 14 napon és nem védekeztünk. Azóta úgy veszem észre, hogy többet eszem. Hányingerem az még nincs, mikor kellene jelentkeznie?

Legjobb válasz: Nem tudom,lelombozlak,vagy megnyugtatlak,de ha 5 napja voltatok együtt,akkor nem igazán érezhetsz még semmit,mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás,ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek,akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször,amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt,akkor lehet baba,csak a tünetek szerintem még koraiak.

Nem tudom, lelombozlak, vagy megnyugtatlak, de ha 5 napja voltatok együtt, akkor nem igazán érezhetsz még semmit, mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás, ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek, akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször, amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt, akkor lehet baba, csak a tünetek szerintem még koraiak.
Ha 5 napja voltatok együtt, akkor ne várj még tüneteket. Kb 2 hét a beágyazódás, ha sikerült, és csak azután jönnek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
semmit nem jelent hogy többet eszel :D ne a tüneteket keresd 5 nap után a petesejt még be se ágyazódott, így semmit nem is érezhetsz! nekem az együttlét után 1 hónappal jöttek csak elõ a tünetek, addig semmi bajom nem volt, csak a mensim nem jött meg a szokott idõben
Szeretnétek a babát?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet h a magzatvédõ vitamintól nõtt meg az étvágyam.

Kisfiam pár napja múlt 11 hónapos. Napi 4X eszik még tápszert. Napi 1X gyümölcsöt és 1X valamilyen készételt. Hogyan és mivel tudnám kiváltani még valamelyik tápszeres étkezését?

Legjobb válasz: Hát nekünk már elég rég így néz ki az étkezés.Reggel este tápszer 240ml vízbõl,tízórai gyümölcs vagy joghurt,kenyér vaj,sonka,felvágott,néha tojás.Ebéd fõzelék hússal,uzsonna tejpép néha fõzelék,vagy valami amit nem evett tízóraira,vacsi 240 tápszer.Mellé néha egy kis keksz,buláta túrórúdi.Miért eszik még 4xtápszert,melyik étkezést nem váltottad ki? 11hós szintén a lányom

Hát nekünk már elég rég így néz ki az étkezés.Reggel este tápszer 240ml vízbõl, tízórai gyümölcs vagy joghurt, kenyér vaj, sonka, felvágott, néha tojás.Ebéd fõzelék hússal, uzsonna tejpép néha fõzelék, vagy valami amit nem evett tízóraira, vacsi 240 tápszer.Mellé néha egy kis keksz, buláta túrórúdi.Miért eszik még 4xtápszert, melyik étkezést nem váltottad ki? 11hós szintén a lányom
A kérdező hozzászólása: Reggelire tápszer, délelõtt gyümölcs-de ha után éhes akkor még tápszer, majd a fõétkezés a fõzelék és utána még 2X eszik egy nap. Napközben eszeget bulátát, néha pici falatot a kenyérbõl-amin vaj is van. Hát ennyi.
akkor következõ uzsonna, 11 hós, mehet a tejtermék, joghurt, krémtúró. ha nem aludja át az éjszakát akkor az esti utolsó tápi elõtt adj rendes kaját, fõzeléket, lassan elkezdheted bevezetni azt amit ti is eszek ha olyat fõzöl, pl. levesek, fõzelékek. ha ez is megvan akkor tökéletes addig míg reggel nem kér reggelit de akkor is marad a reggli-esti tej :)

6. hónapos kan macskám pár napja nem eszi meg a konzerv kaját. Pedig szereti. Csak azt eszi meg amit én főzök neki répapürét csirkehússal. Eddig megette a a konzervet. Mi lehet a baja? Nem vettem észre rajta hogy beteg lenne.

Legjobb válasz: Épp ezzel küzdök én is, illetve a cicóval, mert hasonlóképpen jártam (9 hónapos). Eddig imádta, most beleszagol, és otthagyja... Amíg eszik, addig nincs sztem miért aggódnod. Érdemes kipróbálni más fajtát,márkát,szárazat (jobb minõségût) illetve az alutasakosat is(az valamiért más, és az enyém is azt elnyamnyogja). Ezek a válogatós cicók :):):)

Épp ezzel küzdök én is, illetve a cicóval, mert hasonlóképpen jártam (9 hónapos). Eddig imádta, most beleszagol, és otthagyja... Amíg eszik, addig nincs sztem miért aggódnod. Érdemes kipróbálni más fajtát, márkát, szárazat (jobb minõségût) illetve az alutasakosat is(az valamiért más, és az enyém is azt elnyamnyogja). Ezek a válogatós cicók :) :) :)
Az enyém is ezt csinálja. Pedig 2 éves és ivartalanított. Amíg ketten voltak, falták a konzervet. Most a húsra is húzza a száját. Vettem neki cat chow-t (szárazat) na ez bejön neki, csak félek, mert ritkán látom inni, pedig mindig kínálom vele. A kiscica junor konzervjére viszont egybõl bukik, de hát azt nem gyõzöm...Ma mégis abból adtam neki:)
Most nem tudom, miért sértõdsz meg, az én kis tündérkém is ilyen elkényeztetett házi dög, és imádom!!! De a tényeken nem változtat, azt hiszi õ a herceg, és tényleg :DDD
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ezzel a válasszal csak magadat minösited le...Többre becsülöm az állatot, mint egy olyan "embert" mint te!!
Elkényeztetett finnyás dög, mint a legtöbb házimacsek :DDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...az a baj, hogy imádom a macsekot és ezért nagyon elkényeztetem...próbáltam hogy nem adok neki más kaját, de nem tudtam sokáig nézni, hogy éhes és nyávog:)
Mert te sem eszed meg a vajas kenyeret, ha van helyette paprikás krumpli. Tudja jól ha nem eszi meg, majd kap olyat amilyet szeret. Nincs semmi baja. Kihagysz 1-2 étkezést, hidd el utána már megfogja enni.
De aranyos, komolyan megeszi a répát?:D Enyém mikor kicsi volt a karalábét ette meg a kutya elõl, de már leszokott róla. Tényleg az lehet a baj, hogy már unja.. Kiskorától kezdve kellett volna rászoktatni mindenre, levesre, meg más kajákra, nem csak húst adni neki.. nekünk kutya olyan, hogy nem eszi meg a tésztát, mert már régóta azt kap, és örül, ha egy kis hús kerül bele.. Na és persze a cicák, akik nem esznek már mást, csak húst, de már azt is unják, nem tudom mit várnak már tõlem.:)
Válogatós, nem éhes igazán. Egy éhes macska ráveti magát, bármilyen ételre. Például a kóbor cicák, dobsz nekik valamit falják be. Simán el van kényeztetve és válogat. Ha nem eszi meg, vedd el tõle, aztán kapja meg újra és újra ameddig meg nem eszi. Meglátod, 1-2 nap és a tányért is kinyalja.
A kérdező hozzászólása: Igen, enyém is csak szagolgatja:) Kipróbálok neki más kaját is...mondjuk örülök, hogy megeszi azt amit fõzök neki...na meg a répát nagyon szereti...nem is macskám van hanem nyulam:D Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Enyém is nagyon ritkát szokott inni..mondjuk én napi 1-szer, talán kétszer adok neki száraz kaját...de azt sem igazán eszi..szóval:D

2 napja lefeküdtünk párommal de nem védekeztünk. Õ nem ment el az aktus során. Hétfőn azt vettem észre hogy barna folyásom van csak pár csepp. Elméletileg jövőhéten kéne megjönnie majd. De idáig ilyen nem volt velem. Valami tipp hogy ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: “Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart

“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart
én az elsõre tippelek, vagyis erre (csak mert elég rosszul másolta be) a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya gratulálok:)
jujj, én elkezdenék izgulni a helyedbe
Ha két napja volt az aktus, biztos hogy nem beágyazódás. Az legalább 7-10 nap, a petesejt megtermékenyítésétõl számítva. Lehetséges hogy peteérésed volt, ha volt orgazmusod, és az járt egy kis pecsételéssel, vagy az aktus közben valahogyan megsérült a nyálkahártyád a hüvelyedben.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk boldog lennék nagyon ha igaz lenne. Akkor viszont nem értem, miért parázol, hogy terhes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk boldog lennék nagyon ha igaz lenne.
A 'nem nagyon lehetek' és a 'biztosan nem lehetek' között igen kevés a különbség :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen izgulok is. De ha nem ment el az aktus során akkor nem nagyon lehetek az vagy nem tudom. 1 héten belül kiderül addig meg...... :)
Várj a jövõ hétig, és ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor a hormonális hatásoknak köszönhetõ "beágyazódási vérzés" volt. Ha negatív, akkor csak simán "hiba a rendszerben". Egyébként meg nem értem. Akarsz gyereket vagy sem? Ha nem akarsz, akkor miért a lehetõ legmegbízhatatlanabb módszert választod a védekezésre. Miért kockáztatsz?
Hát kérdezõ, nagyon pótold be a hiányosságot, ami a felvilágosítás terén van nálad! Ejakuláció NÉLKÜL az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni, mivel az is rengeteg élõ spermiumot tartalmaz! Ezért a megszakított közösülésnek olyannyira rossza statisztikája, hogy kb 100-ból 40-en teherbe esnek utána! Most annyit tudsz tenni, hogy kivárod a várt menstruációt és csinálsz a várt napján egy terhességi tesztet. A pecsételés egyébként lehet hormonzavartól is (progeszteron), ha gyakran van, akkor orvoshoz kell vele menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!