Találatok a következő kifejezésre: Pár napja észre, (248 db)

Pár napja észre vettem hogy időnként szúr a bal oldalam a bordám alatt, de most már fáj is az oldal de ha kicsit megütögetem a hátam vesetájéknál akkor fáj egy kicsit, meg időnként annyira beleszúr hogy fáj az egész derekam. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?

A kérdező hozzászólása: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?
A kérdező hozzászólása: Az meg van napi 3 liter van mikor 4 is általában szénsavmentes viz.
Ha ütögetésre fáj a veséd, akkor a vesédnek van valami baja. Igyál sok folyadékot, csökkentsd átmenetileg a fehérje bevitelt és ha nem múlik pár nap alatt akkor menj orvoshoz.
Ha fáj, akkor menj. Gondolom akkor majd elküld laborba és a lelet alapján állapítja meg a kezelésedet. Addig igyál nagyon sok folyadékot! Szénsavmentes vizet, teákat cukor nélkül. Napi 3 litert legalább.

Mi lehet ez? 20/F Pár napja észre vettem hogy a nemi szervem végén kis piros pöttyök jelentek meg, viszkető, néha égő érzést vált ki, nem durvult el már alig látszik de mégis érdekel, mi lehet ez?

Canestennel kezelem nem látszik vészesnek, lehet nemi betegség ha kb 2 hete éltem utoljára nemi életet?

Legjobb válasz: Ez gombás fertõzés. A Canesten jó rá, de ha nem javul a helyzet 1-2 héten belül meg kellene mutatni orvosnak is. Viszont ilyenkor mindenképpen tanácsos a partnert is kezelni, mert hiába gyógyulsz meg, õ viszont hordozó marad, így oda-vissza adogatjátok majd egymásnak. Legjobb ha õ elmegy nõgyógyászhoz, ott majd írnak fel neki gyógyszert.

Ez gombás fertõzés. A Canesten jó rá, de ha nem javul a helyzet 1-2 héten belül meg kellene mutatni orvosnak is. Viszont ilyenkor mindenképpen tanácsos a partnert is kezelni, mert hiába gyógyulsz meg, õ viszont hordozó marad, így oda-vissza adogatjátok majd egymásnak. Legjobb ha õ elmegy nõgyógyászhoz, ott majd írnak fel neki gyógyszert.
menj el sürgõsségivel a bõrgyógyászatra mert elõfordulhat, hogy valami nemi betegséget összeszedtél és azt antibiotikummal lehet csak gyógyítani. Szövõdménye nagyon veszélyes!!!!!!
A kérdező hozzászólása: csak egy partnerem van és rajta semmi jele fertõzésnek, köszi a válaszokat :)
a partnereden nem kell feltétlenül külsõ jelnek lennie, attól még hordozó lehet.....így fertõzött õ is.
Partneren ha nem jött elõ még a fertõzés, attól még lehet Õ a hordozó. Nõkön sokkal lassabban jön elõ, és hamarább fertõznek mint nála elõjönne
A betegség fázisai Jó tudni, hogy akár egy alkalom is elég ahhoz, hogy klamidiafertõzést, hepatitis B-t, vagy gonokokkusz betegséget szerezzünk. Figyelmeztetõ jelek: Nõknél: - szokatlan hüvelyfolyások - Alhasi vagy deréktáji fájások (nem a menstruáció idején) - égetõ, viszketõ érzés - fájdalmas vizelés - vérzés - láz az egyes tünetek kísérõjeként - bõrelváltozások (szemölcs, kinövések, fekélyek) - fájdalom a nemi szerven Férfiaknál: - a hímvesszõ külsõ részének nedvezése - csípõ égetõ, viszketõ érzés - sérülések a nemi szerven (foltok, kiütések, kivörösödés) - fájdalmas közösülés - viszketés - ágyéki nyirokcsomók duzzanata Lappangás: Sajnos el kell, hogy keserítselek, hiába negatívak a leleteid, kezdetben van egy bizonyos lappangási idõszak, ami alatt bizony nem derül ki, ha megkaptad a fertõzést. Nincsenek külsõ jelek, a vizsgálati eredmények jónak bizonyulnak. Ettõl azonban lassacskán kialakulhat a súlyos kór, kezdetben szimptómák formájában. Az elsõ tünetek: A szimptómák, azaz a betegség elsõ jelei lehetnek alig észlelhetõek, ugyanakkor nagyon súlyosak is. Ennek ellenére nem lehet párhuzamot vonni a külsõ jelek és a betegség súlyossága között. Elõfordulhat, hogy nagyon nagyon rosszul érzed magad, pedig „csak” egy egyszerû kandida fertõzést kaptál, míg veled egy idõben valaki másnak látszólag semmi baja, mégis a világ legsúlyosabb betegségét hordozza...
jaj, ne aggódj, a foga jön!!!! :) 2 kisfiú anyuja
nálunk is most tört át az elsõ, és hasonló tüneteket produkáltunk, most már nyugodtabbak az éjszakáink :) 8fél hós
A kérdező hozzászólása: koszonom a gyors valaszokat:) mar nagyon aggodtam h mas lehet a baja.

Pár napja eszik a babam tejpépet de-tt és du-n is egy szép adagot, nem kellene innia?

adnám neki a vizet de nem ismeri a cumisüveget csak szopizott el?tte es cumit se kapott soha,kanalból meg kiköpi mert fura az ize meg neki,szoval akkor nem is kell neki inni talán?

Legjobb válasz: És most is szopizik még azért? Próbáld olyan cumisüvegbõl adni, ami hasonlít a mell formájára, a mi babánk is csak azt fogadta el: NUK széles szájú cumisüveg. Szerintem kell a folyadék neki.

És most is szopizik még azért? Próbáld olyan cumisüvegbõl adni, ami hasonlít a mell formájára, a mi babánk is csak azt fogadta el: NUK széles szájú cumisüveg. Szerintem kell a folyadék neki.
A kérdező hozzászólása: persze szopizik meg sokszor, igazabol probaltam mar csöröspoharbol is meg a cumisüvegbõl is, akkor amikor neha(teljesen veletlem) rasziv rendesen fintorog es kiköpi.nem adjuk fel probalgatjuk talan...
Szia!Igaza van az elõttem írónak.Olyan cumit kell a cumisüvegre venni ami hasonlít a mell formájára. Az én kislányom nem issza meg a vizet. Mi már 8 hónaposak vagyunk. Amikor eszi a tejpépet utána "csak"1-2 korttyal lemossa, de nem iszik rendesen. Evés után 1 órával szoktam megkínálni és akkor iszik rendesen. Ugyanígy kell a tápszernél is.Meg persze majd a hozzátáplálásnál is. vagyis én csak a saját tapasztalatunkat tudom leírni.Evés közben és után keveset iszik, de kb. 1 órával a kajcsi után 20-25ml is megiszik. Én babateát szoktam neki adni, kicsit feltuningolva, vagyis fél literhez teszek 1 nagyon csapott kávéskanál cukrot (bár tudom, hogy nem kellene, de a teának annyira gyógynövény íze van, hogy csak a narancslé nem nyomná el ezt az ízt), és 1 naracs, vagy vérnarancs levét (a vérnarancsosnak jobb az íze).Így már megissza. Azért folyamodtam ehhez a megoldáshoz, mert nem szeretném, ha csak az ivóleveket inná meg.Mert azok nagyon tetszenek neki.
Mennyi idõs a babád? Nem csak az íze a gond, hanem hogy hideg a víz. Esetleg próbáld pohárból, elõször mindenhova megy. Ha nem fogadja el , akkor pedig gyümölcslevet, kicsit én meg szoktam melegíteni, úgy elfogadja. De kell innia, kell a folyadék a tejpép után.

Lehetek rákos? ! Pár napja észre vettem, hogy a mellemben (mind2ben) csomó van.

az egyikkbe kisebb a másikba egy picit nagyobb! ugyanezt észrevettem a combom bels? felénél és fenék tájon is! régebben is volt ilyen, de magától elmúlt.Lehet, hogy csak zsírcsomó?!

Legjobb válasz: Biztosat csak orvos tud mondani, de rákos csomók általában elöször csak az egyik oldalon jelennek meg, és ilyen korban nem valószinü

Biztosat csak orvos tud mondani, de rákos csomók általában elöször csak az egyik oldalon jelennek meg, és ilyen korban nem valószinü
nem lehet, hogy meg fog jönni? nekem csupa görcs a mellem mikor megjön.mikor elõször volt ilyen, én is megijedtem h rák vagy ilyesmi, de csak a menzesztõl volt.
Ezt csakis ORVOS, méghozzá nõ-, és belgyógyász mondhatja meg neked! Ha közeledik a menzesz ideje, akkor esetleg lehetnek a melledben a megduzzadt tejmirigyek. Combod belsõ felében a nyirokcsomók duzzadtak (fertõzés hatására akár). Fartájon, nincs ötletem. Menj minél elõbb vizsgálatra! Már csak a magad megnyugtatására is.
A kérdező hozzászólása: 31.én jött meg..azóta kisebbek, mert elötte nagyobbak voltak..szóval a mell lehet, hogy az miatt..mikor utoljára voltam nõdokinál akkor is voltak csoomók megtapogatott meg minden, de semmit nem mondott "minden a legnagyobb rendben"..a comb meg nem tudom, nem zavar, nem is fáj..szóval bizti nem vészes:) és köszi a válaszokat :)
függ a korodtól is azért és ne kiabáld el, lehet nem rák csa daganat.Anyumnak is daganat van a mellében, én mentem vele dokihoz érdekes mert nem sírtam semmi, lehet mert éreztem h nem rossz indulatú.Neki 2 éve semmit sem nõtt... Az uccsónak igaza van am csak õk tudják megmondani. Am nekem is ilyen csomók vannak a testemben, de nem rák, de te menj el dokihoz ha aggódsz
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok..és hát a doki nem tudom, mondtam már anyukámnak is..azt mondta, hogy szerinte semmi komoly.szóval annyira nem is aggódom, csak inkább kiváncsi vagyok, de ha az orvos a szemembe mondanganá h "daganat" vagy azt h "rák" tuti magamba fordulnék, de lehet, hogy rászánom majd magam, de amíg nem muszáj inkább nem. :)
Még fejlõdik és nõ a melled.Nekem is ilyen volt!Sõt!Most hogy babét várok ujra elõjöttek ezek a csomók.Azokban fog a tej majd termelõdni (egyszer neked is), de a tested már készül az anyaságra.
A kérdező hozzászólása: akkor semmi komoly?

Egy pár napja észre vettem, hogy bal oldalon (szint középen) lent érzékeny a hasam. Nem mindig érzem, csak ha pl ülök és úgy rakom a lábam hogy nyomódik. Ez mitől lehet, normális? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

7 hetes babám pár napja fele mennyiséget szopizik, mint elõtte-most már 2 mellbõl. Addig egybõl is 90-120ml. Között evett, most a kettõbõl 80körül eszik-így fogy el szép lassan, mit tehetek? Csak azt szívja ki ami könnyen jön.

Lefejem a maradékot,de akkor a köv.etetésre nincs még annyi sem.Hogy van ez?Mitõl lustult be és még visszaváltozhat?

Legjobb válasz:
Mi változott meg a babád körül? (Azon kívül, hogy valószínûleg növekedési ugrásban van.) Használsz üveget, cumit vagy bimbóvédõt? Mert ha igen, az okozhat ellustulós tüneteket. Bár most egyszerre kevesebbet eszik, de nem eszik gyakrabban? Mert akkor az összmennyiség lehet, hogy kb. ugyanott van. Biztosan akkor váltasz csak mellet, amikor az elsõ jól kiürült? Ha tudsz még fejni szopatás után és egyébként a babád elégedett a szopott mennyiséggel, akkor igen valószínûtlen, hogy kevés lenne a tejed. (Sõt, fejéssel együtt akkor még bõven van is.) Egyébként szerintem valószínûleg csak az ugrás miatt tapasztalod most ezt, de pár nap gyakoribb kétmelles szopi után vissza fog állni a rend, nyugodj meg. És nem méregetjük a szopikat, mert elkezdünk helytelen következtetéseket levonni belõle és aztán becsavarodunk..! ;)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi változott meg a babád körül? (Azon kívül, hogy valószínûleg növekedési ugrásban van.) Használsz üveget, cumit vagy bimbóvédõt? Mert ha igen, az okozhat ellustulós tüneteket. Bár most egyszerre kevesebbet eszik, de nem eszik gyakrabban? Mert akkor az összmennyiség lehet, hogy kb. ugyanott van. Biztosan akkor váltasz csak mellet, amikor az elsõ jól kiürült? Ha tudsz még fejni szopatás után és egyébként a babád elégedett a szopott mennyiséggel, akkor igen valószínûtlen, hogy kevés lenne a tejed. (Sõt, fejéssel együtt akkor még bõven van is.) Egyébként szerintem valószínûleg csak az ugrás miatt tapasztalod most ezt, de pár nap gyakoribb kétmelles szopi után vissza fog állni a rend, nyugodj meg. És nem méregetjük a szopikat, mert elkezdünk helytelen következtetéseket levonni belõle és aztán becsavarodunk..! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, azért mérem, mert nem tudom mért sír(ordít)az elsõ mell után, (kb.50ml)aztán a másikból még 20-30at hozzátesz.Az elsõt lefejem, még jön 30.40ml, tehát simán ki tudná szedni ö is.Ezért gondolom, hogy lusta lett. Ha ugrás van, nem enne inkább többet? cumizik, de már a 2.héttõl. Ja és eddig egy mellbõl evett csak-90-120körül, de pár nap alatt fogyogatott ezért. :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha cumizik, akkor esélyes, hogy ez esetleg megzavarta. Mindegy, mióta használjátok gond nélkül, zavar bármikor kialakulhat minden elõjel nélkül is. Én azt javaslom, hogy tedd el teljesen a játszócumit és hagyd, hogy annyit szopizzon a babád, amennyi csak belefér. Ne mérd most (legalább) pár napig a szopikat, ne is nézd az órát. Csakis õrá figyelj és próbálj meg rájönni, mit szeretne. Ne várd meg, amíg sírva jelez, már az elsõ jeleknél nyugodtan kínáld meg a cicivel; valószínûleg el fogja fogadni. ;) Ha "félbehagyja" a melled és nagyon reklamál, tedd át a másikra, de ha azzal is végez, kínáld meg újra az elsõvel, mert így könnyeben kiürülhet a hátsótej is. Sokat segíthet az is, ha hagyod elaludni a cicin, mert akkor is megindul idõnként a tej, ha a baba már félig alszik (de közben cumizik), ill. üresnek tûnik a tej. - Minél többször ki tudja alaposan üríteni a melled, annál jobban megszokja, hogy meg kell dolgozni a tejért és a termelés is fokozódni fog. Vagyis, most pár napig biztosan összevissza fog menni a szopi:) , de ne aggódj, hamar rá fogsz jönni, mikor mire van szüksége. Bármikor lehetnek ilyen zizisebb korszakok, de ha igény szerint szoptatunk, jó eséllyel túl lehet rajtuk jutni. Tej mindig akad a ciciben, szóval senki nem fog éhen halni. ;)
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy hiába van a mellemben tej, õ csak a felét eszi meg, aztán ordít és utána se az egyik nem kell se a teli másik.Ezt miért teszi?(tuti van még benne, mert még le tudok fejni utána 30-40ml-t.)Általában este csinálja ezt, de úgy ordít, hogy alig bírjuk már, aztán ha közeledek a cicivel felé akkor még jobban rákezdi...lassan együtt sírunk-kivagyok, hogy van tejem, õ éhes és mégsem eszik.. A cumit elvettem, de így a kezét eszi-ha megpróbálom megetetni, ugyancsak ordít.Kivagyok.
Esetleg hasfájós?
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy fáj a hasa, de ha cumisüvegbõl adom, sírás nélkül eszik simán 130-140et.nem akarom rászoktatni az üvegre, hogy a cici kelljen neki, de akkor meg éhes marad, hogy lehet vajon ebbõl az ördögi körbõl kilépni?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha üveget is kap a babád (ezt nem írtad feljebb), nemcsak cumit, akkor máris nagyon valószínû, hogy ellustult a melleden. Azért nem szívja ki a tej végét, mert ahhoz már türelmetlen. Az üvegbõl folyamatosan jön a hami, akkor is, ha kislyukú cumit használsz - a cicibõl viszont szakaszosan ürül! Elõször csak pár csepp, aztán jön az áradat (híg elsõtej), majd megint csak csordogál és végül még egy tejleadás (zsíros hátsótej). A legtöbb baba az üvegen megszokja, hogy folyamatosan nyel és jóllakik, így a cicin türelmetlenné válik, nem akarja már megvárni a tej végét. Ez sajnos nagyon gyakori probléma; nem véletlenül javasoljuk, hogy ne használjanak az anyukák üveget, cumit, mert tömegesen okoznak cumizavart és szopási sztrájkot, amit nem könnyû kezelni... Erre a helyzetre "sajnos" csak egy megoldás van: azonnal elteszed a zavaró eszközöket és kitartóan próbálkozol a szopival. Tudom, ez idõnként piszok nehéz, az én fiam is sztrájkolt egyszer a túl erõs tejfolyás miatt két hétig, hát jól megõszültem bele én is... De nem adtam fel és sikerült túljutnunk rajta. Nekem az a gondolat segített a nehéz pillanatokban, hogy a sztrájk egyfajta jelzés, hogy "Anya, baj van, segíts nekem!". Mivel csak én tudtam megoldani a dolgot, egyszerûen nem adhattam fel, mert a fiamnak szüksége volt az én kitartásomra és "ügyességemre", hogy tovább tudjon szopizni. Fontos volt a szopis segítõ barátnõm mondata is, miszerint minden baba szopizni akar, õk ösztönösen tudják, hogy nekik ez a jó (jobb), ebben kell nekik segíteni. Ha valami megzavarja õket, akkor rajtunk áll a megoldás - de ha elég kitartóak vagyunk, elõbb-utóbb minden baba visszaszokik a cicire. A saját tapasztalataim is ezt igazolják: akármennyire is nehéz szerepet ruház ez rád, de legnagyobbrészt rajtad múlik, hogy vissza tudod-e õt szoktatni a melledre. Csak soksoksok türelem, idõ és nyugalom kell hozzá. Át kellhet esni azon a bizonyos holtponton is, amikor úgy érzed, nem bírod már... de csak azért is kibírod... és aztán egyszer csak újra jobb lesz. Szóval nehéz munka, de ha sikerül, hatalmasat nyerhetsz vele!
A kérdező hozzászólása: Tegnap adtam csak neki üvegbõl, azért nem írtam. Igen nálunk is az lehet, hogy nagyon jön a tej a reflex megindulásakor, fulladozik is, aztán már nem akarja kipróbálni, gondolom fél, hogy megint telemegy a szája.Ma próbáltam teljesen igény szerint, de mivel hasfájós is nehezen tudom mikor mért sír, 2x csak 70ml-t evett, aztán 140-et, utána megint70ml.Estére megint kevesebb, nem tudom mi lesz, de ha így megy kénytelen leszek üvegbõl adni neki megint, hiszen éhes lesz.
De miért gondolod, hogy éhezik? A mellben mindig van valamennyi tej, még ha nem is annyi, hogy a babád teljesen jól lakjon. De ilyenkor meg alapból többet szopizik, így növeli meg a tejmennyiséget. Van valami okod, hogy mérjed a szopásokat? Mert ebbõl necces, hogy fals következtetéseket fogsz levonni... Az igény szerinti lenne a legjobb irány - és ne aggódj, hogy nem mindig tudod, mit akar, ez normális. :) Figyeld õt és lassan meg fogod tanulni, mikor mit szeretne. Egyikünk se úgy születik, hogy kapásból ismerné a babáját, max. a második gyerektõl már jobban ráérzünk, de ennyi. ;)
pár napja vetted észre és amióta észrevetted nem volt kakálás? ez már durva székrekedés

8honapos keverek kutyam, az oltas ota minden nap hanyik, ha nem eszik semmit akkor azert ha eszik valamit, azt is egybe kihanyja, azonkivül legzesi nehezsegei is vannak, par napja vereset kakaltlyesmi. Valami örökletes betegseg?

Havonta 1-2 x meegyek allatoprvoshoz vettek töle vert nem talaltak semmit, kapott nfuziot antibiotikumot, de nem javult,. kakija azota jobb lett, nem veres meg kemenyebb, de meg mindig különö s szaga van, mint vas vagyvalami

Legjobb válasz: nem törzskönyvezett stbstb, nemtudom honnan szarmazik, egy ismerös hozta lengyelböl, aztan mikor meglattuk rögtön beleszerettünk, azota meg megjobban ragaszkodunkhozza, elaltatni meg ilyesmi nem akarjuk, boldog jatekos kutya, nagyon okos, intelligens, megis van valami, a problemam az lenne hogy az orvosok eddig nem tudtak semmit konkretat mondani, es minden egyes alkalommal 100 eurot kertek par antibiotikumert, nem az mert beteg, termeszetes hogy fizetek a kezelesert gyogyszerekert stb de ha nem mondjak meg h mi baja es a gyogyszerek sem segitenek? ugyanugy hanyik, meg fulladozik napi rendszeresseggel

A kérdező hozzászólása: nem törzskönyvezett stbstb, nemtudom honnan szarmazik, egy ismerös hozta lengyelböl, aztan mikor meglattuk rögtön beleszerettünk, azota meg megjobban ragaszkodunkhozza, elaltatni meg ilyesmi nem akarjuk, boldog jatekos kutya, nagyon okos, intelligens, megis van valami, a problemam az lenne hogy az orvosok eddig nem tudtak semmit konkretat mondani, es minden egyes alkalommal 100 eurot kertek par antibiotikumert, nem az mert beteg, termeszetes hogy fizetek a kezelesert gyogyszerekert stb de ha nem mondjak meg h mi baja es a gyogyszerek sem segitenek? ugyanugy hanyik, meg fulladozik napi rendszeresseggel
Milyen oltást kapott utoljára? Mikor kapta pontosan? Kullancs volt benne korábban? Miért jártok havonta 1x-2x állatorvoshoz, milyen problémák vannak ilyenkor? Kicsit zavarosan fogalmazol, próbáljuk meg helyretenni a dolgokat...
Vazze ezeket a kérdéseket sohasem értettem. MIért nem kérdezed meg az orvost??? Ha hány és nem eszik meg fög dögleni elõbb utóbb. Hívd fel az orvost és beszélj vele de sürgõsen! Ne itt érdeklõdj!
Ilyenkor érdemes egy másik állatorvost felkeresni. Lehetõleg laborral, uh-val rendelkezõt. Nyilván nem egy egyszerû bélfertõzésrõl van szó, ha hónapok óta tart.
Ultrahang kéne hogy többet tudjunk meg, ha kizárt hogy valamit lenyelt és csak bélfertõzése van az megint más.

Fél éves anyatejes babámat 5 hós kora óta kóstoltatom gyümivel, és tetszett neki. most pár napja nem eszik semmit anyatejen kívül. Miért van ez?

fogzik is, folyik a nyála, csócsálja az öklét, de més semmi nem látszódik.

Legjobb válasz: Pont a fogzás miatt nem eszik mást, csak a cicit kéri. Általában pár nap után visszajön az étvágyuk, illetve ha kijött a fogacska, akkor minden a régi lesz. Nekünk 4 napig tartott, hogy nem nagyon evett mást, csak szopizott, utána viszont még jobb lett az étvágya.

Pont a fogzás miatt nem eszik mást, csak a cicit kéri. Általában pár nap után visszajön az étvágyuk, illetve ha kijött a fogacska, akkor minden a régi lesz. Nekünk 4 napig tartott, hogy nem nagyon evett mást, csak szopizott, utána viszont még jobb lett az étvágya.
A kérdező hozzászólása: huh, akkor kicsit megnyugodtam. bár a 4 napon mi már túl vagyunk. köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!