Találatok a következő kifejezésre: Pár napi után többször (8 db)

Mitől van az, hogy ovuláció után pár nappal elkezdett naponta többször szúrni a hasam?

Nyilaló,szúró fájdalmat érzek.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a mostani ovum után kb. a 6. napon szúrkálni, szinte görcsölgetni kezdett az alhasam. Csodálkoztam és meg is ijedtem, hisz éreztem és LH teszttel ellenõriztem a peteérésem, rendben volt (akcióztunk is apával :) ). Nem tudtam és a mai napig nem tudom mire vélni, hogy mi lehetett ez a fél-1 napig jelentkezõ dolog, ezért szerintem ne is általánosíts. Én beágyazódásra gondoltam, ha már keresni akartam valami okot a tünetre és talán igazam is lett, mert nem jött meg és most teszteltem pozit! :) Gondoltam, megírom Neked, ez is egy tapasztalat ami nagyon friss! :) Azóta hogy vagy? Mi történt Veled?

Szia! Nekem a mostani ovum után kb. a 6. napon szúrkálni, szinte görcsölgetni kezdett az alhasam. Csodálkoztam és meg is ijedtem, hisz éreztem és LH teszttel ellenõriztem a peteérésem, rendben volt (akcióztunk is apával :) ). Nem tudtam és a mai napig nem tudom mire vélni, hogy mi lehetett ez a fél-1 napig jelentkezõ dolog, ezért szerintem ne is általánosíts. Én beágyazódásra gondoltam, ha már keresni akartam valami okot a tünetre és talán igazam is lett, mert nem jött meg és most teszteltem pozit! :) Gondoltam, megírom Neked, ez is egy tapasztalat ami nagyon friss! :) Azóta hogy vagy? Mi történt Veled?

4 hetes babámnál pár napja többször visszajön a tejci jóval szopi után amit félre nyel és olyan mintha fuldokolna benne, akkor pár mp-ig levegőt sem kap aztán mikor sikerül keservesen sír. Más ís van így? Olyan ilyesztő! Mit kell ilyenkor csinálni?

Mert azt vettem észre, hogy automatikusan hirtelen falkapja az ember, de annál rosszabb.

Legjobb válasz: szia nálunk is volt ilyen én elõször kicsit finoman megráztam aztán 2. alkalommal elvittem orvoshoz és azt mondta hogy azért van mert túl mohón eszik a baba.nekem mondjuk tápszeres de ha evés közben hagyod picit pihenni néha kiveszed a szájából a cicit akkor abba fogja hagyni de azt mondta az orvos ez egész addig elõfordulhat míg nem kap szilárd kaját.szép napot

szia nálunk is volt ilyen én elõször kicsit finoman megráztam aztán 2. alkalommal elvittem orvoshoz és azt mondta hogy azért van mert túl mohón eszik a baba.nekem mondjuk tápszeres de ha evés közben hagyod picit pihenni néha kiveszed a szájából a cicit akkor abba fogja hagyni de azt mondta az orvos ez egész addig elõfordulhat míg nem kap szilárd kaját.szép napot

Pár napja bekapcsolás után, pár perccel, iszonyatosan elkezd tekerni valami a házban. Mint a centrifuga. Semmilyen hibát nem veszek észre a működésében ezalatt. Egyszer csak elcsendesül és abbahagyja. Naponta többször megismétlődik. Mi csinálhatja?

Legjobb válasz: szétszedted már a gépet? én minden félévben vagy ha vmi beüt akkor szétkapom: -kiveszek mindent belõle (ventillátorok, videókari, alaplap, merevlemez,...) -kitisztítom a gépházat és portalanítom az "alkotórészeket" -visszarakok minden és ügyelek arra h kábelek ne fussanak keresztbe ventillátorok levegõjének útja szabad legyen és mindent erõsen rögzítek.

szétszedted már a gépet? én minden félévben vagy ha vmi beüt akkor szétkapom: -kiveszek mindent belõle (ventillátorok, videókari, alaplap, merevlemez, ...) -kitisztítom a gépházat és portalanítom az "alkotórészeket" -visszarakok minden és ügyelek arra h kábelek ne fussanak keresztbe ventillátorok levegõjének útja szabad legyen és mindent erõsen rögzítek.
Ventill csapágy kezd kikopni a tápban, vagy valamelyik másik venti csapágya kenés nélkül fut.Vigyázni mert ha nincs hûtés, lehet károsodás a gépben.
Nálam ugyan ezt a videokártya ventilátora csinálja. Bekapcsolás után mindig, szinte addig amíg meg nem jelenik a Win képernyõ. Menet közben csak akkor csinálja, ha nagyon videokártya "igénylõ" alkalmazás fut.
A kérdező hozzászólása: Az hardverek 2-3 hónaposak. Szétszedem és ha csinálja akkor megnézem honnan jön a hang.
A kérdező hozzászólása: Tehát megállapításra került hogy a tápegység ventillátora a baj forrása. Ez cserélhetõ? Vagy csak az egész táp? Mi baja lehet ha így hagyom?
Cserélhetõ, nekem is ez ment el! Egyszerûen nem mûködik a gép bekapcs után rövidesen leállt.De azt mondták akár az alaplapot, sõt procit is tönkre teheti ha a tápban a hõterhelés miatt zárlatos lesz valami és fals feszt ad le.

Ruhákat vajon moshatok így a mosógépben? Pár napja mosás után büdös a mosógép, szerelő javaslatára átmosta anyukám többször is ecettel főzőmosáson, de a gép mosás után elég szagos.

A ruhák amiket mosott benne, illatosak, én külön mosok, de nem tudom, így merjek-e, f?leg fehérnem?ket. Mert ez vajon így tiszta lesz vagy bacis, oké, hogy a ruha illatos, de a gépb?l nagyon rossz szag jön. Nem tudom mit tegyek, mosni kéne, kézzel nincs nagyon id?m, árt ez a ruhának vagy tegyem be nyugodtan?

Legjobb válasz: nincs szûrõje a gépnek, amit ki tudsz tisztítani? nálunk ez szokott a baj lenni - egészen különleges képzõdmények tudnak belõle távozni :)

nincs szûrõje a gépnek, amit ki tudsz tisztítani? nálunk ez szokott a baj lenni - egészen különleges képzõdmények tudnak belõle távozni :)
Önts bele két üveg erõs ecetet, azzal mosd át. Leoldja a vízkövet, lugosít is. Amúgy üzembiztos a mosógéped? Mert a mosóporoknak kimondottan jó illata van.
A mosóporból és öblítõbõl ilyen fogkrémszerû lerakódások keletkeznek a gépben. Ha azon megtelepszenek a baktériumok akkor az szokott a szag forrása lenni. Ha az ecet nem oldotta meg alapjaiban a problémát akkor gyógyszertárban vegyél olyan tablettát amit fertõtlenítésre szoktak használni. Ha azzal is átmostad a gépet és a probléma még mindig fennáll, akkor érdemes lenne szerelõvel kitakaríttatni a gépet mert olyan helyen is lehet ilyen lerakódás amit nem sikerül egyszerû átmosással eltávolítani.
Én havonta egyszer átmosom 90 fokon hypoval. Nekem is szerelõ mondta. Az ecet (bár jó vízkõoldó) de nem igazán tüntette el a szagokat így én maradok a hyponal az makulátlanul tisztít és szagtalanít. Még valóban gond lehet ha mosás után nem hagyjátok kiszellõzni a gépet. Én általában hetente kétszer-háromszor mosok, de két mosás között mindig nyitva van a mosógép ajtaja.

A párom menstruációja után 4 napig nem szedte a fogamzásgátló tablettát. Ezalatt többször szeretkeztünk. Már 2 éve szedi a tablettát. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(

Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(
Igen, mert beindult a peteérés...
21 gyógyszer után jön 7 gyógyszermentes nap, amibõl kb a 3-4. nap megjön a menses. A 28. napon kell elkezdeni szedni a gyógyszert megint. A mensen után 4 nap elég tág fogalom. ha több mint 7 gyógyszermentes nap volt, elvileg lehet terhes, bár az esély kicsi. Figylejetek oda, ne maradjon el a bogyó!
Igen terhes lehet, mert már nem védett!
Úgy tûnik... drukkolok!
Szerintem várj még pár napot ls kiderül. Nekem 5 nap késés utána kimutatta a teszt. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Semmi baja nem lesz tõle.
Ezt találtam neked: "A spenót kellemes ízû zöldségünk. A spenót ideális fogyasztása az lenne, ha nem fõznénk, mert sok benne az oxálsav. Ha a spenótot megfõzzük, akkor a szervetlenné váló ásványi anyagok kõlerakódást okozhatnak, ezért nagy mennyiségben nem ajánlott fogyasztani. Régen a spenótot egészségtelennek tartották, sõt fogyasztását a gyerekek számára egyáltalán nem ajánlották. Azt ma már senki nem vonja kétségbe, hogy a spenót egészséges zöldség, az viszont elképzelhetõ, hogy túlzott nitrogéntrágyázás esetén a spenót leveleiben nitrát halmozódhat fel." A babaszakácskönyvek és a gyerekorvosok is csak heti egyszeri fogyasztást javasolnak, a magas oxalátsav tartalma miatt.

Pár napi netezés után többször előfordult, hogy egyszerűen törlődött a rendszer-partíció. Pontosabban azt jelezte, hogy nincs megformázva. Természetesen totális adatvesztés. NOD32, Ad-Ware, tűzfal van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!