Találatok a következő kifejezésre: Pár nap kell elkezdenem (2 db)

Tovább szedtem a Tri-regolt pár nappal, hogy eltoljam a menstruációmat. Ha megjön, hanyadik nap kell elkezdenem újra szedni a bogyót? Az első naptól?

Legjobb válasz: A 7 napos szünet után, ugyanúgy, mintha csak annyit szedtél volna be,amennyi elõ van írva. Így akkor eltolódik az egész menzeszed.

A 7 napos szünet után, ugyanúgy, mintha csak annyit szedtél volna be, amennyi elõ van írva. Így akkor eltolódik az egész menzeszed.
Amikor abbahagytad, utánna ugyanúgy 7 gyógyszermentes nap jön és a 8. napon kell megint elkezdened szedni!

Pár nap múlva kell elkezdenem az első tabit(belara) de 4napja antibiotikumot szedek. Hány napot kell várni az antibiotikum szedése után? vagy számít egyáltalán hogy szedtem?

Legjobb válasz: benne van a betegtájékoztatóban, hogy az antibiotikum csökkentheti hatását.kezd el szedni és használjatok kiegészítõ védekezést kb 2hétig.

benne van a betegtájékoztatóban, hogy az antibiotikum csökkentheti hatását.kezd el szedni és használjatok kiegészítõ védekezést kb 2hétig.
Ha betartod azt, hogy a két tabletta bevétele között elteljen legalább 5-6 óra, akkor nem lehet semmi bajod. Én is voltam már így párszor.
Én is azt szedek és a legtöbb antibiotikum nem hat rá, nézd meg az tiéd tájékoztatóját és ha nincs benne fenitoin, barbiturát, karbamazepin, rifampicin, oxokarbazepin, topiramat, felbamat, griseofulvin, fenilbutazon, barbexaklone, primidon, ampicillin, tetraciklinek akkor semmi. ha betegen is van hozzá kedved akkor hajrá.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!