Találatok a következő kifejezésre: Pár nap kell (332 db)

Vagilact Q-tól nem múlt el a folyásom. Újabb " kúra " kell, vagy pár napot kell várni, amíg kifejti a hatását?

Legjobb válasz: Várj vele. Nekem 2 tabletta maradt meg, de közben megjött. Most, hogy vége nincs folyásom és mindent rendben érzek :) Ki kell ürülnie a hüvelyedbõl a tablettának :) 2-3 nap után, ha még mindig van, kérj tanácsot az orvosodtól!

Várj vele. Nekem 2 tabletta maradt meg, de közben megjött. Most, hogy vége nincs folyásom és mindent rendben érzek :) Ki kell ürülnie a hüvelyedbõl a tablettának :) 2-3 nap után, ha még mindig van, kérj tanácsot az orvosodtól!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)

Kedden lesz garatmandulaműtétem. Várhatólag csak pár napot kell bennlennem a kórházba, maximum 5 napot. Mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: Hálóruhát,fehérnemût,szabadidõruhát, 2 pár papucs /TUSOLÁSHOZ/pzsepi,wc papír,szalvéta, pohár,bögre,kanál,kés,villa,kis tálca,tisztálkodási eszközök.Rádió,telefon,keresztrejtvény,újság,könyv. ezek jutottak eszembe

Hálóruhát, fehérnemût, szabadidõruhát, 2 pár papucs /TUSOLÁSHOZ/pzsepi, wc papír, szalvéta, pohár, bögre, kanál, kés, villa, kis tálca, tisztálkodási eszközök.Rádió, telefon, keresztrejtvény, újság, könyv. ezek jutottak eszembe
A lényeg, ha szedsz valami gyógyszert azt vidd magaddal.Esetleg még fájdalocsillapítót.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat :) de kés villa kanál ilyesmiket is vinnem kell ? nem adnak ottbent ?
Nem. Lehet, hogy van olyan kórház, de én még sehol nem kaptam.Kb 10 kórházban voltam már.
Törölközõ
A kérdező hozzászólása: oké.köszi :)
Elégé fog fájni a füled a második napon vigyél magaddal fülfájásra fájdalomcsillapítót jól jöhet

Szept.23an volt az utolso menzeszem es kb. okt.5ere van az ovum, lanyt szeretnenk es hallottam h ovu elott par nappal kell sexelni a kerdesem meddig elnek a spermiumok ott benn?

Legjobb válasz: Mi peteérés elõtt voltunk együtt 2 naponta a párommal. Lányom született. Én azt javaslom, hogy ma és 4-én legyetek együtt. Persze nincs garancia rá, de hátha.

Mi peteérés elõtt voltunk együtt 2 naponta a párommal. Lányom született. Én azt javaslom, hogy ma és 4-én legyetek együtt. Persze nincs garancia rá, de hátha.


Tetoválók! Ha egy olyan kuncsaft megy hozzátok, akinek még nincsen tetoválása, arra egyből tetováltok, vagy előtte pár nappal kell egy "próba pötty", hogy nem-e allergiás?

Most kezdek el komolyabban tetoválni, és apám úgy gondolja minden vendégemnek, akinek még nincsen tetoválása mindenképp csináljak a tetoválás előtt egy 'próba pöttyöt', hogy nem e allergiás a festékre. Ti hogy vagytok ezzel? Valaki csinálja ezt? Szükséges ez?

Legjobb válasz: Nincs értelme, mivel a festékallergia akár 3 évvel késõbb is kialakulhat. Inkább tájékoztass mindenkit ennek lehetõségérõl és irass alá papírt, ha ennyire tartasz ettõl. Én úgy gondolom, hogy a tetováló felelõssége addig terjed, hogy maximálisan betartja a higiéniai elõírásokat, steril eszközöket és megbízható forrásból beszerzett festékeket használ. Ezen kívül tájékoztatja a vendéget a helyes utókezelésrõl és a lehetséges mellékhatásokról (pl. arról, hogy akár be is lázasodhat). egy tetováló

Nincs értelme, mivel a festékallergia akár 3 évvel késõbb is kialakulhat. Inkább tájékoztass mindenkit ennek lehetõségérõl és irass alá papírt, ha ennyire tartasz ettõl. Én úgy gondolom, hogy a tetováló felelõssége addig terjed, hogy maximálisan betartja a higiéniai elõírásokat, steril eszközöket és megbízható forrásból beszerzett festékeket használ. Ezen kívül tájékoztatja a vendéget a helyes utókezelésrõl és a lehetséges mellékhatásokról (pl. arról, hogy akár be is lázasodhat). egy tetováló
Kiegészíteném egy ma beszerzett infóval (kollegától), miszerint a vörös és árnyalatai rezet tartalmaznak (sajnos mind, az eternal is), ami a fémérzékenyeknél allergiát okozhat.
Igen, szükséges.
Szerintem keress egy tetoválómestert, akivel beszélgethetsz, vagy aki vállalná, hogy lényegében a tanárod/mestered legyen. Sok dolgot megtaníthatna neked, amitõl te is profibb lennél. Mindenképpen szükséges ezt elvégezni, sõt úgy tudom egyes festékek között is lehet különbség.
A kérdező hozzászólása: Tanultam a tetoválást egy tetoválótól, viszont ezt elfelejtettem megkérdezni és most nem is nagyon van lehetõségem beszélni vele. Viszont eddigi tapasztalataim szerint nem nagyon csinálják, hogy tetoválás elõtt pár nappal egy próba pöttyöt csinálnak minden kuncsaftnak. Elsõ tetoválásom nekem is úgy volt, hogy elmentem egy szalonba megbeszélt idõpontra, megcsinálták és kész. Szóval van valakinek valami konkrét ezzel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm SzilKa! Nagyon sokat segítettél! :)

A 12 és 13 hét között vagyok. Előzőleg volt 2 vetélésem ezért utrogestant és duphastont kaptam amit pár napja kellet abbahagynom. Ha eddig nem volt semmi baj akkor már nem lesz?

Eddig kerültük a szexet,nem doki javaslatra hanem mert én féltem,de tegnap kényeztettük egymást,de nem szeretkeztünk.A csiklón keresztüli orgazmustól sem lehet baj?Holnap megyek uh-ra és izgulok,múlt héten is voltam uh-on és minden rendben volt,nem gy?zött integetni az én bébim!

Legjobb válasz: Biztos recept nincs: a terhesség során bármikor felléphet probléma, de az tény, hogy a 12. hét után csökken a vetélés veszélye. Az orgazmus és maga a nemi élet ilyen idõs terhességnél nem okozhat problémát, hisz a baba már rendesen megtapadt és gondolom jól is fejlõdik. Tudom, hogy nehéz nem aggódni (én is túl vagyok már egy vetélésen), de próbáld meg élvezni a terhesség minden napját! Ez nemcsak Neked, hanem a babádnak is jót tesz! Boldog és gondtalan babavárást! 30 hetes ikres kismama

Biztos recept nincs: a terhesség során bármikor felléphet probléma, de az tény, hogy a 12. hét után csökken a vetélés veszélye. Az orgazmus és maga a nemi élet ilyen idõs terhességnél nem okozhat problémát, hisz a baba már rendesen megtapadt és gondolom jól is fejlõdik. Tudom, hogy nehéz nem aggódni (én is túl vagyok már egy vetélésen), de próbáld meg élvezni a terhesség minden napját! Ez nemcsak Neked, hanem a babádnak is jót tesz! Boldog és gondtalan babavárást! 30 hetes ikres kismama
Szia! Én is szedtem Duphastont a 12. hétig, mert bevéreztem és többször begörcsölt a hasam. A 12. hetes Uh-n azonban mindent rendben talált az orvos, így nem kellett tovább szednem. A szex-et Mi is hanyagoltuk, Én is tartottam tõle nehogy baj legyen. De aztán 13.-14 hét között csak megtörtént a dolog, szeretkeztünk a párommal. Másnap kicsit félve mentem a Wc-re, nehogy vért találjak a fehérnemûn, de szerencsére nem volt semmi baj. Azóta Uh-n még nem voltam, de mivel már éreztem többször mocorogni a kis pocaklakót (2. terhesség, így már tudom, hogy ez az)biztosan nem lehet baj vele. Így szerintem Nálad sem okozhatott bajt az orgazmus. A 12. hétig valóban a legnagyobb az esélye a vetélésnek, de sajnos ezután sem lehet teljesen biztos az ember, hogy végig megmarad a terhesség. Sajnos bármikor megtörténhet a legrosszabb, de nem ebbõl kell kiindulni. Fontos a pozitív hozzáállás, mert nem szabad végig stresszelni a 9 hónapot, mert az árt a legtöbbet a babának és mamának egyaránt. 15 hetes kismama

Páromnak napi 16 órát kell dolgoznia.2 nap meló, 2 nap szabad. Szabadságot nem tud kivenni, vagyis ha nem megy 1 hétig dolgozni, akkor azt az 1 hetet egyben le kell dolgoznia. Szabályos ez?

Ketten vannak a munkakörében, egymást váltják. Amikor szültem, nem kapta meg az elvileg Neki járó 5 nap szabadságot erre az esetre. Papíron azonban kiírják Neki a szabikat, napi óraszáma nem 16 óra, hanem 8.

Legjobb válasz: Sajnos ebben csak egy jó munkajogász tud segíteni. Teljesen szabálytalanul járnak el a pároddal szemben. Mondanám, hogy forduljatok munkaügyi bírósághoz, de akkor valószínûleg rögtön elveszítené a párod az állását. Illetve ajánlom figyelmedbe a Munka Törvénykönyvét, azt is bogarászhatod, hogy legalább alapszinten képben legyetek a jogaitokkal.

Sajnos ebben csak egy jó munkajogász tud segíteni. Teljesen szabálytalanul járnak el a pároddal szemben. Mondanám, hogy forduljatok munkaügyi bírósághoz, de akkor valószínûleg rögtön elveszítené a párod az állását. Illetve ajánlom figyelmedbe a Munka Törvénykönyvét, azt is bogarászhatod, hogy legalább alapszinten képben legyetek a jogaitokkal.
Sajnos nem sok mindent lehet tenni, anélkül, hogy borítanád a bilit. A munkáltatónak láthatóan nagyon is megfelel ez a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy teljesen jogtalan az egész, csak már gondolkodom valami okosságon, mert kezd "betelni a pohár". De fogalmam sincs, hogy hova fordulhatnék, nem tudom milyen módon tudnék valami olyan hatást elérni, hogy a páromnak végre valami pozitívuma legyen.

Van egy hím nimfapapagájom még fiatal. Azt olvastam hogy kikell engedni hogy repüljön de ezt hogy oldjam meg? és ha nem megy vissza a helyére? Vagy az első pár napban még hagyni kell hogy szokja a helyét. De akkor az hány nap legyen?

Legjobb válasz: Nagymamámnál visszamegy. Ott van a kajája meg a vize. Igaz, õ egész napra kiengedi és csak estére zárja be. Az elsõ pár napra zárd be, mert meg kell tanulnia, hogy az a helye. Az elsõ papagájt kiengedték azonnal, aztán órákat szenvedtek mire este végre elkapták.

Nagymamámnál visszamegy. Ott van a kajája meg a vize. Igaz, õ egész napra kiengedi és csak estére zárja be. Az elsõ pár napra zárd be, mert meg kell tanulnia, hogy az a helye. Az elsõ papagájt kiengedték azonnal, aztán órákat szenvedtek mire este végre elkapták.
Az 1. héten még hagyd a kalitkában. Utána mindennap nyisd ki a kalitka ajtaját(tegyél a kalitka ajtajába kívülre egy ülõrudat hogy könnyen ki/be találjon) és hagyd hogy a saját tempójában kijöjjön(kiengedés elõtt tegyél el mindent ami veszélyes lehet rá). Pár óra után általában visszamennek. Ha mégse próbáld meg beterelni, étellel becsalogatni, botra ültetve berakni esetleg emeld fel a kalitkáját és tedd elé az ajtaját. Ha sehogy se megy be akkor este félhomályban fogd meg egy ronggyal és tedd be. Minden kiengedés után egyre könnyebben lesz visszarakni.
Az elõzõ hozzászólo jól leírta a menetét. Annyit még hozzátennék, hogy ha kiengeded a szobanövényeket tedd el, ha van, mert bizony súlyosan mérgezõek lehetnek és ha eszik belõle a papagáj meghalhat! Plusz gyõzödj meg arról, hogy sehol sem tud kirepülni a házból/lakásból, az ablakok olyankor legyenek zárva.
14:47 Ugyan így van nálam is, mint a nagymamádnál, csak nekem már egyedül is mennek be. Teljesen önállóak már kalitka se kéne nekik.

Ha beveszek egy 72 oras esemny utan tablettat es par napon meg belul meg kell jonnie? Akkor varjam ki azta par bnapit v elotte is lehet mar tesztet vegezni?

Legjobb válasz: a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

Apasztásnál segít a hidegvizes borogatás / jegelés? Meddig kell? Pár nap?

Legjobb válasz: Pár nap kell,szobahõmérsékletû állotvizes borogatás kell.

Pár nap kell, szobahõmérsékletû állotvizes borogatás kell.

Most kell próbálkoznunk, vagy pár nap múlva? Akkor van peteérés, amikor a tojásfehérjeszerű nyák megjelenik, vagy utána pár nappal?

A ciklusom 13. napján vagyok, tegnaptól tojásfehérjés a nyákom, ma picit leesett a h?m, de csak 36,5-r?l 36,4-re. Pici hasszurka. 28-29 naposak a ciklusaim. Ovutesztet nem használok.

Legjobb válasz: Mi akkor próbálkoztunk, mikor volt ez a tojásfehérjés dolog. És utána két nappal, és azután is két nappal. Az "eredményt" épp most altattam el! :)) Sok sikert!

Mi akkor próbálkoztunk, mikor volt ez a tojásfehérjés dolog. És utána két nappal, és azután is két nappal. Az "eredményt" épp most altattam el! :) ) Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!