Találatok a következő kifejezésre: Pár nap fog meg jönni (24 db)

Pár nap múlva fog meg jönni. Visszont fáj a mell bimbóm és körülőtte meg fehér folyásom van. Mitől lehet?

Egy éve próbálkozunk és nem igazán tapasztaltam még ilyet.Pete érérs szerintem nem lehet mert már vagy 4 napja ilyen fehér s?r?bb folyásom van.Meg hát a mell bimbóm se fájt még így.Lehet ez esetleg mástól is?Mármint,hogy nem terhesség.Tesztet még nem vettem.

Legjobb válasz: Háááát, lehet hogy beért az egy évnyi várakozás gyümölcse. :-) Ha még sosem tapasztál ilyet, akkor nagyon nagy valószínûséggel most tényleg sikerült a baba!! Várd ki még azt a pár napot a várható mensiig, és csinálj gyorsan tesztet, azzal mindjárt biztosabb infóhoz juthatsz.Remélem, nektek sikerült végre, igazán megérdemelnétek már...

Háááát, lehet hogy beért az egy évnyi várakozás gyümölcse. :-) Ha még sosem tapasztál ilyet, akkor nagyon nagy valószínûséggel most tényleg sikerült a baba!! Várd ki még azt a pár napot a várható mensiig, és csinálj gyorsan tesztet, azzal mindjárt biztosabb infóhoz juthatsz.Remélem, nektek sikerült végre, igazán megérdemelnétek már...
Baba?:-) Pár nap és tesztelhetsz.-)
Szia! A tünetek akár a célt is jelenthetik!:) Nagyon szorítok így ismeretlenül is Neked!
Mi köze a FireFox-nak a peteéréshez?
A kérdező hozzászólása: FERTILITY FRIEND......
Miért jönne meg? 5.dpon-n vagy, még legalább egy teljes hetet ki kéne bírnia! De egyelõre nem úgy néz ki, h megjönne!

Tegnap volt a 28 dik napom nem jött meg, de már múlt hét óta szurkál a hasam, és a derekam, azt hittem meg fog jönni, de nem -lehet hogy csak simán késik-? nem merek tesztet csinálni hátha negativ, , , még pár napot várok

volt valakinek ilyen tünete terhesség elején?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló kérdésekkel küzdök. Nekem is tegnap kellett volna megjönnie. Nekem "megfog jönni érzésem" van. De nem mertem tesztelni, inkább várok vele, majd talán holnap. Szurkolok Neked!

Szia! Én is hasonló kérdésekkel küzdök. Nekem is tegnap kellett volna megjönnie. Nekem "megfog jönni érzésem" van. De nem mertem tesztelni, inkább várok vele, majd talán holnap. Szurkolok Neked!
Kedves kérdezõ! Összeszedted-e már a bátorságod? Én még nem :( ma a párom egész nap dolgozik, így nem lett volna kivel megosztani az örömöm (vagy bánatom). Majd holnap...de eddig mensinek semmi jele. Picit szurkál a hasam, de egyéb megelõzõ tüntet nincs.
Igen, ez annak is lehet a jele, hogy terhes vagy, mivel a magzat miatt tágul a méh. Nekem is csak ennyi jele volt a terhességemnek, illetve még a mellem is feszült, mint a mensi elõtt egy-két nappal, de csak nem jött meg. Vegyél egy tesztet. Most még bõven van idõd dönteni, ne várjál túl sokáig, annál nehezebb.
A kérdező hozzászólása: én is szoritok neked- de ha nem most akkor jövõ hónapban tuti- csak pozitív gondolkodás tudod
A kérdező hozzászólása: szia! IGEN összeszedtem ma reggel teszteltem-halványan de megvan a két csík- jövõhéten még egy tesztet csinálok-de mostmár tuti- és nálad mi lett az eredmény?
Még mindig semmi, de a teszt csak egy csíkos lett ma reggel :(
A kérdező hozzászólása: jövõ héten azért csinálj még egyet lehet hogy még nem mutatja ki- ird meg majd az eredményt- szoritok neked
gratulálok a babához. nekem is fáj a hasam és volt halvány rózsaszín folyásom de egy hét mulva kell hogy megjöjjön.lehet hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: lehet jele a terhességnek a hasfájás- de nekem nem volt rózsaszin folyásom igy ezt nem tudom hová tenni- de egy hét mulva megtudod- hosszú idõ lessz tudom, nekem is nagyon nehezen teltek ezek a napok- szoritok hogy összejöjjön- majd ird meg mi lessz az eredmény

Ha a fogamzásgátlómból (Yasminelle) az utolsó 3 bogyót nem veszem be mert szeretném ha hamarabb megjönne akkor meg fog jönni hamarabb rá pár napra hogy abbahagytam?

Úgy értem, hogy csütörtökön kéne bevennem az utolsó tablettámat, majd vasárnap jönne meg. De egy váratlan utazás miatt szeretném abbahagyni holnap, tehát ha abbahagyom holnap (3 bogyóval hamarabb) akkor ugyanúgy rá két napra megfog jönni?

Legjobb válasz: Igen, valószínû, hogy meg fog jönni.

Igen, valószínû, hogy meg fog jönni.
nem biztos, de az biztos, hogy megborul a ciklusod, és a következõ hónapban jól teherbe eshetsz
A kérdező hozzászólása: Ez egy váratlan utazás miatt lépett volna érvénybe. De ha szünet nélkül tovább szedem a gyógyszert mennyi az esélye h nem jön meg még legalább 1 hétig?
szerintem ne kockáztasd a jövõdet és az egészségedet egy doboz tampon miatt. befér az a táskába. a jó katona meg vérben is harcol

Mit tegyek? Eddig 5 vérzésem volt és pár nap eltelt köztük, egy ideig barna folyásom is volt. A vérzések 3-4 cseppek voltak. Most akkor meg fog jönni, vagy már meg is jött? Betétet horgyak?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Mit jelent, hogy a vérzéseid között pár nap telt el? Nem havonta menstruálsz? És tényleg csak pár csepp volt? Én még ilyet nem hallottam, én elmennék egy nõgyógyászhoz. Vagy nem jól értelmezem amit leírtál?

Mit jelent, hogy a vérzéseid között pár nap telt el? Nem havonta menstruálsz? És tényleg csak pár csepp volt? Én még ilyet nem hallottam, én elmennék egy nõgyógyászhoz. Vagy nem jól értelmezem amit leírtál?
A kérdező hozzászólása: Még nem menstruáltam soha.
Feltételezhetõ, hogy ez lehetett az elsõ menstruációd. Szerintem kb. egy hónap múlva fog megjönni "rendesen". Legalábbis, ha vissza gondolok nálam is az elsõ kevesebb volt és talán barnás is. De ha amit leírtál eltart kb. 2 hétig az szerintem nem normális, menj el tényleg egy dokihoz, az lenne az igazán megnyugtató. Használj tisztasági betétet és a táskádban legyen egy intimbetét is a biztonság kedvéért. Késõbb már úgyis tudni fogod, mikor jön meg, szerintem érdemes lesz egy kis naptárban vezetned. Egyébként a hasad nem görcsölt, fájt?
A kérdező hozzászólása: szokott fájni a hasam , de nem olyan vészes
Ha fájt is a hasad akkor biztos mensi volt, de én elmennék dokihoz, ha nem akarna elmúlni 2 hétig.

Ha jelentkeznek a PMS tünetek a várható menstrució előtt pár nappal, akkor biztos meg fog jönni?

Ha egy-két nappal kés?bb jön meg,az még tekinthet? normálisnak?

Legjobb válasz: Ha egy-két napot késik, az még normális. A PMS-tünetek egyébként a menstruációt megelõzõ 7-10 (ritkábban 14) napban jkelentkeznek... Szóval, vszínû, hogy a tünetek megjelenése utána menstruálni fogsz, csak az a kérdés, hog mikor.

Ha egy-két napot késik, az még normális. A PMS-tünetek egyébként a menstruációt megelõzõ 7-10 (ritkábban 14) napban jkelentkeznek... Szóval, vszínû, hogy a tünetek megjelenése utána menstruálni fogsz, csak az a kérdés, hog mikor.

Ha meg fog jönni a menses a sárgatest hány nappal előtte "tűnik el"? Vagy ha sikerült a baba, akkor még nemvárt előtt pár nappal is ott van?

Legjobb válasz: Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.

Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.
Szia! Menses elõtt 3 nappal átalakul fehér testté. Ha sikerül a baba, kb a 12-ik hétig dolgozik még a sárgatest, ez termeli a terhességet megtartó progeszteront, amíg a placenta át nem veszi tõle ezt a szerepet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert 25-re nem várom és tegnap este nézték és akkor még sárgatestnek mondta a doki, meg hogy megfelelõ.
Ultrahangon csak annyit lát, hogy van ott valami. Volt peteérésed, de más következtetést ebbõl még nem szabad levonni.
Szerintem lehetsz! Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra! Lehet, hogy túl korán teszteltél.
persze csak a teszt korai volt
Szia! Nekem is márc. 9-én volt mensim, de azóta nekem is van pár tünetem (mellfájás, hasszurkálás, kisebb görcsölés, hajszálnyi vér a folyásomban, de ez csak egyszer volt, a hõm mindig 37 felett van, éhes, álmos vagyok, sokat pisilek, stb...). De én is csináltam tesztet, ma is, de neg. lett. De azért még bízom:(((( Sok sikert!!!

Ma kellett volna megjönnie és pár napja fáj a mellem /nem védekezünk a párommal/Lehet azért fáj, mert terhes vagyok? Vagy mert meg fog jönni? Egy 19 éves lány

Általában késik 2-3 napot.

Legjobb válasz: Azt te érzed hogy mik a menstruációd elõjelei, szokott fájni a melled máskor is? Ha nem védekeztetek van rá esély, hogy terhes légy, de lehet hogy csak az izgalomtól és az idegeskedéstõl fáj. Miért nem védekeztetek?

Azt te érzed hogy mik a menstruációd elõjelei, szokott fájni a melled máskor is? Ha nem védekeztetek van rá esély, hogy terhes légy, de lehet hogy csak az izgalomtól és az idegeskedéstõl fáj. Miért nem védekeztetek?
A terhesség létrejöttekor a mell elkezdhet fájni, ez is egy tünete a terhességnek. Elvileg a mellfájdalom a peteéréstõl kezdõdhet és egészen a mensi elõtti 1-2 napig tart, ha ez nem múlik el, akkor lehet gyanakodni terhességre. Nem értem a problémát, most aggódsz , vagy örülsz?? Az hogy hány éves vagy és odaírtad, abból arra következtetek, hogy aggódsz, de erre a korod miatt nics okod. Ha egyéb okból nem szeretnél terhes lenni, akkor fontos az életkor, mert ennyi idõsen már szokták tudni, hogy védekezni kell. Ha eddig nem , akkor mostantól, mert ha így csináljátok, akkor bármelyik ciklusodban baba lehet belõle. Tesztelj és kiderül, de várd ki hogy megjön-e. Na uzsgyi! Drukkolok!
Ezek szerint már késik... Ha van otthon teszted, holnap reggel akár tesztelhetsz is! De ha negatív még ne keseredj el! Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, meg függ attól is, hogy mikor fogant a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!