Találatok a következő kifejezésre: Pár nap fog meg (88 db)

Bármi elõfordulhat.
Azt gondolod kedves kérdezõ, hogy kiírod újra a kérdést, akkor majd megmondja neked bárki is elõre, hogy pontosan hogyan fog lezajlani a vérzésed? A választ már korábban is megkaptad, amikor kiírtad ezt a kérdést. Kinél így, kinél úgy zajlik le. Valakinek ilyenkor már nem erõsödik, valakinek még igen. És hogy pont nálad mi lesz, azt az ég egy adta világon senki nem fogja megmondani! Még egy nõgyógyász sem!
Ez egyénfüggõ! :)
A kioktató okostojással ne törõdj! Sajnos nem lehet ezt megmondani, de nem valószínû, hogy a vége felé haladva egyre erõsebb legyen.
"A kioktató okostojással ne törõdj! Sajnos nem lehet ezt megmondani, de nem valószínû, hogy a vége felé haladva egyre erõsebb legyen." Nem vagyok okostojás, csak nem sokkal ezelõtt a kérdése elõtt is feltette ugyanezt a kérdést, csak kicsit értelmetlenül, de mire elmondta ott is, hogy mire is gondolt pontosan, ott is kapott már választ a kérdésére. Szóval nem okoskodom, csak nem tudom, hogy ha már egyszer leírták ugyanazt, amit most ugyanúgy leírnak itt is, akkor minek kell kétszer megkérdezni.

A párom alkalmi munkavállalóként dolgozik pár napot, attól még a munkaügyi központban nem fog elesni attól, hogy a munkáltató kedvezményesen felvegye állományba?

Bocsánat, ha kissé kuszán tettem fel a kérdést. Az lenne a kérdésem, hogy ha a párom alkalmi munkavállalóként dolgozik hetente 2 napot egy cégnél, és be van jelentve a munkaügyi központba, mint álláskereső, hány napot dolgozhat így egy évben anélkül, hogy elessen attól a támogatástól, hogy esetleg később majd egy cég felvegye kedvezményekkel, pl. járulékmentesen állományba?

Ha szülés elött pár nappal igényelem meg a Tgyás-t, akkor azt onnantól is fogom kapni vagy csak majd a szüléstől számolják? Ill. most táppénzen vagyok, és akkor az is megszűnik a Tgyás igénylésével?

Legjobb válasz: Amikor megigényled, akkortól jár. Be kell írni a papírra, hogy melyik naptól kéred. De ha a szülés elõtti dátum az igénylés dátuma, akkor más dokumentumok kellenek hozzá, mint ha a szülés után igényelnéd meg. A táppénz és a tgyás nem megy együtt, vagy ez vagy az. Ha megigényled a tgyást, a táppénz nem jár. Azért, mert mindkettõ a kiesõ jövedelmet hivatott pótolni.

Amikor megigényled, akkortól jár. Be kell írni a papírra, hogy melyik naptól kéred. De ha a szülés elõtti dátum az igénylés dátuma, akkor más dokumentumok kellenek hozzá, mint ha a szülés után igényelnéd meg. A táppénz és a tgyás nem megy együtt, vagy ez vagy az. Ha megigényled a tgyást, a táppénz nem jár. Azért, mert mindkettõ a kiesõ jövedelmet hivatott pótolni.
28km nem egy húúúdenagy távolság. Busszal is 40 perc.
kocsival 10perc
Befosok... Másoknak meg úgy mûködik, hogy (több)száz km van közöttük, te meg ennyiért siránkozol...
Nem lehetsz sokkal több 12 évesnél. Ez a távolság semmi. Azért titkon bízom benne, hogy egy 0 lemaradt.
Nálam a Szekszárd-Kaposvár táv már sok volt xD
Hát ha nem azt jelenti, hogy 28 km légvonalban, de a közlekedési viszonyok miatt százat kell kerülni, akkor valószínûleg nem ezen fog múlni a kapcsolat. Inkább örülj annak, hogy mindketten ugyanazt érzitek egymás iránt, sokan vannak, akik nem ennyire szerencsések, és alig vagy egyáltalán nem találnak senkit.
Van olyan kapcsolat ahol 1000km se akadály. Régen apum Német o ban dolgozott hónapokig anyum mindig várta haza. Volt barátnõm aki mindennél jobban szeretett 1 hónap alatt kiszeretett belõlem és rám unt mert az egyetem miatt csak heti 1x láthatott akkor is 2 napra. Szóval változó ember és szeretet függõ. Mindenesetre én pl soha többet nem akarok távkapcsolatot 1x ki lehet próbálni de rettegek tõle.

A TGYÁS lejártával pár nappal igényli meg a munkáltatóm a GYED-et. Kb. mikor fogom megkapni, mikor utalják?

Legalábbis a papírokat már leadtam. Kb. mennyi az átfutás?

Legjobb válasz: Úgy értem, hogy a lejárta elõtt adtam le a papírokat, õ továbbítja az OEP-nek.

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a lejárta elõtt adtam le a papírokat, õ továbbítja az OEP-nek.
30 nap az átfutás a beadástól számítva.
A kérdező hozzászólása: köszi, én is ennyire tippeltem.
Mi köze a FireFox-nak a peteéréshez?
A kérdező hozzászólása: FERTILITY FRIEND......
Miért jönne meg? 5.dpon-n vagy, még legalább egy teljes hetet ki kéne bírnia! De egyelõre nem úgy néz ki, h megjönne!

Kisfiam 16 hónapos, 8 foga van, készülődik még 6 legalább. Pár napja nappal állandóan csikorgatja a fogait. Mit tehetnék, vajon miért csinálja?

Utoljára akkor csinálta ezt,amikor az alsó kett? után kijött a fels? kett? foga is,6 hónapos korában.

Legjobb válasz: Örülj,hogy csak nappal csikorgatja :) Az én kislányom 9hós nyolc foggal,most jön még 2 szerintem. Gondolom jó érzés nekik,hogy erõsre haraphatnak,ezért csikorgatják. Meg talán a hang is tetszik nekik... Fogd be a füled :) mást úgysem tudsz tenni. Baja nem lesz a fogacskáinak,ha ettõl tartasz.

Örülj, hogy csak nappal csikorgatja :) Az én kislányom 9hós nyolc foggal, most jön még 2 szerintem. Gondolom jó érzés nekik, hogy erõsre haraphatnak, ezért csikorgatják. Meg talán a hang is tetszik nekik... Fogd be a füled :) mást úgysem tudsz tenni. Baja nem lesz a fogacskáinak, ha ettõl tartasz.

Holnap elmegy az 5 éves fiam pár napra a nagyihoz. Még sose töltöttünk külön több napot. Mi a fenét fogok csinálni?

Már most elveszettnek érzem magam.

Legjobb válasz: Kialszod magad, a pároddal elmentek étterembe, szexeltek egymással a konyhában, elmentek moziba, stb stb.... Hidd el tetszeni fog! ;-)

Épp ez az, gondolj magadra :) Csinálj egy welness napot ;)
Kialszod magad, a pároddal elmentek étterembe, szexeltek egymással a konyhában, elmentek moziba, stb stb.... Hidd el tetszeni fog! ;-)
Én emlékszem, amikor kb. 6 éves voltam és 1 hétre lementünk a Balatonra a suli táborába. Esténként sírtam, mert úgy hiányzott anya. Aztán még az azt megelõzõ télen a szüleim és a bátyám kimentek Ausztriába a nagynénémhez, de én pont bárányhimlõs voltam, így a mamámnál maradtam. De nagyon élveztem! Szóval szerintem a kisfiad miatt ne aggódj, Te meg pihend ki magad!!!
olvass, filmezz, pihenj, hívd át a barátaidat most nem kell 8kor csendben lenni, hogy aludni tudjon, sétálj egyet, áztasd magad órákig a kádban, tarts szépségnapot, vásárolj, süss valami finomat
+l kimaradt :)
Ennyire nem függhetsz egy 5 éves gyerektõl.. mi lesz késõbb? Nem engeded majd sehova, mert akkor mi lesz veled??
ne rinyálj már. én is voltam ennyi idõsen egész hónapokat a nagyiméknál, és imádtam velük lenni. anyukám dolgozott, tanult, hétvégenként találkoztunk. nekem szinte fel sem tûnt, annyira lefoglaltak az élmények :) anyum is túlélte, nem a világ végére mentem...
Írásod alapján azt gondolnám, hogy te nem azért aggódsz, mert távol lesz a gyerek, hanem azért, hogy te mit fogsz csinálni ezalatt. Szerintem egy 5 éves gyerek már nem olyan kicsi, hogy pár napot ne tölthetne egy olyan személlyel, akiben megbízol. Ne légy önzõ, el kell engedni magad mellõl. Sosem értettem, hogy ez miért ilyen problémás egyeseknél, pedig nekem is van gyerekem és nem babysitter neveli...
Ez komoly? 5 éve nem voltál egyedûl, a nagyi helyében haza se engedném a gyereket, nem töltheti ki egész életedben az ürt egy gyerekkel. Éld az életed mert így ártasz mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy magamhoz láncolom a gyereket.A mama messze lakik, autónk nincs.Most is az öcsémmel jön el érte.Természetesen jár oviba, de olyankor itt a ház a kert. Egyszerüen nem tudom magammal mit kezdjek TÖBB NAPON ÁT. Nem vagyok pszihológiai eset és a fiam sem az.Mivel Apa külföldön van, nem mehetek sehová egyedül, azért nem akkora, hogy magára hagyhassam mert mondjuk úszni mennék.Így télen nem járok úszni nyáron meg együtt megyünk mindenhova.
ülj egész nap a gép elõtt és válaszolj a kérdésekre -.- komolyan nem értem hogy lehet ilyet kérdezni. ha így folytatod késõbb sem fogod tudni elengedni a gyermekedet, teljesen magadhoz láncolod és így belenevelsz majd egy csomó komplexust, szorongást stb .
Szerezz magadnak saját életet.
Nekem még csak 2 éves a fiam, de már számtalanszor aludt a nagyinál :) Csinálj valamit, amit gyerekkel nem lehet. Járd az üzleteket, nézz kirakatokat, azt pl úgyis unják a gyerekek. Áztasd magad a kádban egész délután, olvass egy jó könyvet, menj el a barátnõiddel borozni, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem rinyálok, a fiamnak nagyon jó lesz, nem félek elengedni.Lehet félreérthetõen fogalmaztam. Nem tudom mivel töltsem ki a saját napom ami pihentetõ, élvezetes. Olyan rég volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: Való igaz. A gyerek nagyon jó helyen lesz.Imádja a nagyiját. Nekem viszont minden napom körülötte forgott. 5 évente 1x engedtessék meg, hogy magamra is gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Na ezek jó tippek köszönöm.Mondjuk jó pár dolog nem megy.egy kis faluban lakunk, Színház mozi felejtõs és még csomó minden.Barátok nincsenek, Sokat költöztem a régi "barátságok"nem bírták ki, újat kötni nem tudtam.

Mit tegyek? Eddig 5 vérzésem volt és pár nap eltelt köztük, egy ideig barna folyásom is volt. A vérzések 3-4 cseppek voltak. Most akkor meg fog jönni, vagy már meg is jött? Betétet horgyak?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Mit jelent, hogy a vérzéseid között pár nap telt el? Nem havonta menstruálsz? És tényleg csak pár csepp volt? Én még ilyet nem hallottam, én elmennék egy nõgyógyászhoz. Vagy nem jól értelmezem amit leírtál?

Mit jelent, hogy a vérzéseid között pár nap telt el? Nem havonta menstruálsz? És tényleg csak pár csepp volt? Én még ilyet nem hallottam, én elmennék egy nõgyógyászhoz. Vagy nem jól értelmezem amit leírtál?
A kérdező hozzászólása: Még nem menstruáltam soha.
Feltételezhetõ, hogy ez lehetett az elsõ menstruációd. Szerintem kb. egy hónap múlva fog megjönni "rendesen". Legalábbis, ha vissza gondolok nálam is az elsõ kevesebb volt és talán barnás is. De ha amit leírtál eltart kb. 2 hétig az szerintem nem normális, menj el tényleg egy dokihoz, az lenne az igazán megnyugtató. Használj tisztasági betétet és a táskádban legyen egy intimbetét is a biztonság kedvéért. Késõbb már úgyis tudni fogod, mikor jön meg, szerintem érdemes lesz egy kis naptárban vezetned. Egyébként a hasad nem görcsölt, fájt?
A kérdező hozzászólása: szokott fájni a hasam , de nem olyan vészes
Ha fájt is a hasad akkor biztos mensi volt, de én elmennék dokihoz, ha nem akarna elmúlni 2 hétig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!