Találatok a következő kifejezésre: Pár nap fog (244 db)

Kisfiam pár napja sokat kakil. Nem mind fosi. Ez is a foga miatt lehet? Ha tényleg amiatt van, akkor lehet napokon belül foga? 6 hós.

Legjobb válasz: Az nem baj, ha sokat kakil, valószínûleg a foga miatt van. Azért mellõzd pár napig a rostosat illetve a tejes dolgokat (yoghurt stb) Pár nap és elmúlik.

Az nem baj, ha sokat kakil, valószínûleg a foga miatt van. Azért mellõzd pár napig a rostosat illetve a tejes dolgokat (yoghurt stb) Pár nap és elmúlik.
Az enyém napi 6-7 csomagot csinál nekem, de csak azóta amióta szilárdat eszik! 6, 5 hónapos.

2het mulva hetfön leszek 12hetes, nem baj ha elötte heten penteken megyek uh-ra? Vissza fognak hivni a következö heten vagy megcsinaljak par nappal elöbb is?

Legjobb válasz: Persze, hogy megcsinálják, nem fognak visszahívni emiatt. Ennyire nem fognak ragaszkodni a pontos idõhöz. Az a pár nap nem számít.

Persze, hogy megcsinálják, nem fognak visszahívni emiatt. Ennyire nem fognak ragaszkodni a pontos idõhöz. Az a pár nap nem számít.
Szia!Én is hamarabb mentem a 12 hetes UH-ra, 11+3 napos voltam.Nem volt gond.Szépen meg lehetett mérni így is a babát.Boldog baba várást kívánok! 19 hetes

Kisfiam 16 hónapos, 8 foga van, készülődik még 6 legalább. Pár napja nappal állandóan csikorgatja a fogait. Mit tehetnék, vajon miért csinálja?

Utoljára akkor csinálta ezt,amikor az alsó kett? után kijött a fels? kett? foga is,6 hónapos korában.

Legjobb válasz: Örülj,hogy csak nappal csikorgatja :) Az én kislányom 9hós nyolc foggal,most jön még 2 szerintem. Gondolom jó érzés nekik,hogy erõsre haraphatnak,ezért csikorgatják. Meg talán a hang is tetszik nekik... Fogd be a füled :) mást úgysem tudsz tenni. Baja nem lesz a fogacskáinak,ha ettõl tartasz.

Örülj, hogy csak nappal csikorgatja :) Az én kislányom 9hós nyolc foggal, most jön még 2 szerintem. Gondolom jó érzés nekik, hogy erõsre haraphatnak, ezért csikorgatják. Meg talán a hang is tetszik nekik... Fogd be a füled :) mást úgysem tudsz tenni. Baja nem lesz a fogacskáinak, ha ettõl tartasz.


Holnap elmegy az 5 éves fiam pár napra a nagyihoz. Még sose töltöttünk külön több napot. Mi a fenét fogok csinálni?

Már most elveszettnek érzem magam.

Legjobb válasz: Kialszod magad, a pároddal elmentek étterembe, szexeltek egymással a konyhában, elmentek moziba, stb stb.... Hidd el tetszeni fog! ;-)

Épp ez az, gondolj magadra :) Csinálj egy welness napot ;)
Kialszod magad, a pároddal elmentek étterembe, szexeltek egymással a konyhában, elmentek moziba, stb stb.... Hidd el tetszeni fog! ;-)
Én emlékszem, amikor kb. 6 éves voltam és 1 hétre lementünk a Balatonra a suli táborába. Esténként sírtam, mert úgy hiányzott anya. Aztán még az azt megelõzõ télen a szüleim és a bátyám kimentek Ausztriába a nagynénémhez, de én pont bárányhimlõs voltam, így a mamámnál maradtam. De nagyon élveztem! Szóval szerintem a kisfiad miatt ne aggódj, Te meg pihend ki magad!!!
olvass, filmezz, pihenj, hívd át a barátaidat most nem kell 8kor csendben lenni, hogy aludni tudjon, sétálj egyet, áztasd magad órákig a kádban, tarts szépségnapot, vásárolj, süss valami finomat
+l kimaradt :)
Ennyire nem függhetsz egy 5 éves gyerektõl.. mi lesz késõbb? Nem engeded majd sehova, mert akkor mi lesz veled??
ne rinyálj már. én is voltam ennyi idõsen egész hónapokat a nagyiméknál, és imádtam velük lenni. anyukám dolgozott, tanult, hétvégenként találkoztunk. nekem szinte fel sem tûnt, annyira lefoglaltak az élmények :) anyum is túlélte, nem a világ végére mentem...
Írásod alapján azt gondolnám, hogy te nem azért aggódsz, mert távol lesz a gyerek, hanem azért, hogy te mit fogsz csinálni ezalatt. Szerintem egy 5 éves gyerek már nem olyan kicsi, hogy pár napot ne tölthetne egy olyan személlyel, akiben megbízol. Ne légy önzõ, el kell engedni magad mellõl. Sosem értettem, hogy ez miért ilyen problémás egyeseknél, pedig nekem is van gyerekem és nem babysitter neveli...
Ez komoly? 5 éve nem voltál egyedûl, a nagyi helyében haza se engedném a gyereket, nem töltheti ki egész életedben az ürt egy gyerekkel. Éld az életed mert így ártasz mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy magamhoz láncolom a gyereket.A mama messze lakik, autónk nincs.Most is az öcsémmel jön el érte.Természetesen jár oviba, de olyankor itt a ház a kert. Egyszerüen nem tudom magammal mit kezdjek TÖBB NAPON ÁT. Nem vagyok pszihológiai eset és a fiam sem az.Mivel Apa külföldön van, nem mehetek sehová egyedül, azért nem akkora, hogy magára hagyhassam mert mondjuk úszni mennék.Így télen nem járok úszni nyáron meg együtt megyünk mindenhova.
ülj egész nap a gép elõtt és válaszolj a kérdésekre -.- komolyan nem értem hogy lehet ilyet kérdezni. ha így folytatod késõbb sem fogod tudni elengedni a gyermekedet, teljesen magadhoz láncolod és így belenevelsz majd egy csomó komplexust, szorongást stb .
Szerezz magadnak saját életet.
Nekem még csak 2 éves a fiam, de már számtalanszor aludt a nagyinál :) Csinálj valamit, amit gyerekkel nem lehet. Járd az üzleteket, nézz kirakatokat, azt pl úgyis unják a gyerekek. Áztasd magad a kádban egész délután, olvass egy jó könyvet, menj el a barátnõiddel borozni, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem rinyálok, a fiamnak nagyon jó lesz, nem félek elengedni.Lehet félreérthetõen fogalmaztam. Nem tudom mivel töltsem ki a saját napom ami pihentetõ, élvezetes. Olyan rég volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: Való igaz. A gyerek nagyon jó helyen lesz.Imádja a nagyiját. Nekem viszont minden napom körülötte forgott. 5 évente 1x engedtessék meg, hogy magamra is gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Na ezek jó tippek köszönöm.Mondjuk jó pár dolog nem megy.egy kis faluban lakunk, Színház mozi felejtõs és még csomó minden.Barátok nincsenek, Sokat költöztem a régi "barátságok"nem bírták ki, újat kötni nem tudtam.

4 hónapos babám pár napja folyamatosan "eszi"az alsó ajkát. Nem tudom van -e jelentősége, éhes avagy a foga miatt csinálja ezt?

Legjobb válasz: Fiam is csinalta 4 honapos kora korul par hetig,majd mire kertem ra kremet-mivel nagyon szaraz volt a bore- abbahagyta :-) .A mai napig nem tudom miert volt,de a fogai nem jottek ki,pedig en is arra tippeltem.

Fiam is csinalta 4 honapos kora korul par hetig, majd mire kertem ra kremet-mivel nagyon szaraz volt a bore- abbahagyta :-) .A mai napig nem tudom miert volt, de a fogai nem jottek ki, pedig en is arra tippeltem.
Az én lányom is ezt csinálja néha, szerintem megnyugtatja, lefoglalja, ha cumizik valamit.

Ha mensi előtt pár nappal vizes folyásom van és nem fehér krémes akkor tuti hogy mensi fog jönni?

Legjobb válasz: Na ez pár nap múlva fog kiderülni. Szerintem nincs összefüggés nekem össze vissza volt mensi elõtt, ezért egy idõ után már csak arra figyeltem, hogy nem e színes, de nem volt.

Na ez pár nap múlva fog kiderülni. Szerintem nincs összefüggés nekem össze vissza volt mensi elõtt, ezért egy idõ után már csak arra figyeltem, hogy nem e színes, de nem volt.
Szia! Sokan azt írják a nyák mérvadó. Nekem elõzõ hónapban végig krémes volt és mégis megjött pedig a hõm is tipikus volt most elõször. Szóval tényleg bármi lehet. Én is most próbálom azt hogy nem figyelem magam, bár pé elõtt vagyok úgyhogy lehet ha túl leszek a kritikus napokon fogadalom ide vagy oda megint minden rezdülésre figyelni fogok. Szorítok Neked...
szia igen valoszinü

Mikor kezd kinőni a babák első foga? Létezik, hogy 2, 5 hónaposan már ezért sir, nyáladzik folyon és rágja az öklét pár napja a kisbabám?

Legjobb válasz: Szia.Nekem a kisfiam 3 hónapos korrától kínlódott a fogával és sajnos csak 11 hónapossan jött ki neki az elsõ foga.Most a kisleányom 3 hónapos,nagyon nyálszik és ha az ínyéhez ér a keze rögtön sír.A doktornõ azt mondta hogy pár hónapig itt még nem lessz fog.Remélem hamar kibújik neki,mert nemakarok végigszenvedni megint több mint fél évet.

Szia.Nekem a kisfiam 3 hónapos korrától kínlódott a fogával és sajnos csak 11 hónapossan jött ki neki az elsõ foga.Most a kisleányom 3 hónapos, nagyon nyálszik és ha az ínyéhez ér a keze rögtön sír.A doktornõ azt mondta hogy pár hónapig itt még nem lessz fog.Remélem hamar kibújik neki, mert nemakarok végigszenvedni megint több mint fél évet.
ismerõsömnél 3, 5 hónapos a lányka, és tegnap kibújt az elsó fogacska.Másik ismerõsömnél 3 hónapos kora óta nyûglõdnek a fog miatt, és még most 8 hónaposan sincs semmi.
Szia! A kislányomnak most 7 hósan bújt ki az elsõ fogacskája, de már 3 hós kora óta kínlódott vele. Én dentinox géllel masszíroztam az ínyét, de azt csak 3 hós kor után lehet alkalmazni. Még be is lázasodhat a foga miatt, és a popsiján is elõjöhetnek piros kiütések szintén ezokból.
Hát ez változó, de létezik ilyen, a fiamnak 3-hósan már kint volt az alsó két foga.
Igen, létezik. Bár valószínûleg néhány hónapot még várni kell a fogacskára, de már elindulhattak kifelé.
Nálunk a családban több gyereknek is kibújt az elsõ foga 2 hónapos korában. A szakirodalom tud olyat is, hogy van baba, aki foggal születik. (Régebben belõlük lettek a sámánok.)De persze gyakoribb, hogy hónapokig kell a picinek kínlódnia, mire kibújik a fogacska.
Az én kicsim is nagyon nyálzott és buborékolt már 2 hónaposan, de a fogacskáknak nyoma sem volt. Nyûgös sem volt, egyszerûen csak gyömöszölte a kezét a szájába. Félévesen bújt ki az elsõ foga.

Mostanság elkezdett fájni a fogam eléggé erõsen. Pár nap múlva megyek fogorvoshoz, de rettenetesen fáj a fogam azért fájdalomcsillapítót szedek. Lehet e bajom belõle?

Pontosabban:Napi 3x 400mg Nurofen (reggel 1 este 2) és napi 2x aspirin (reggel 1 este 1). Hosszabb távon lehet ebbõl bajom? Pl ha 2 hétig ezt a "kúrát" tartom?

Legjobb válasz: Lehet, kikészíti a gyomrod. Talán jobb lenne, ha feliratnál Dalacint, ami a fogra hat és leviszi a gyulladást pár hétre, addig míg el nem lát a fogorvos.

Lehet, kikészíti a gyomrod. Talán jobb lenne, ha feliratnál Dalacint, ami a fogra hat és leviszi a gyulladást pár hétre, addig míg el nem lát a fogorvos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
A fogad is el fog halni ha nem sietsz. Velem is ez történt nem rég. Gyökérkezelték, nyitva hagyták pár napra, aztán raktak bele gyógyszeres tömést, de még mindig fáj néha.

3-6 dániot egybe teszek pár napra akkor le fognak ikrázni?

Lessz az akváriumba olyan k?vek amelyet szeretnek.

Legjobb válasz: Ha csak pár napra, és egy teljes csapatot, akkor szerintem nem. Egy összeszokott csapatból szokták különtenni a kiválasztott párt.

Ha csak pár napra, és egy teljes csapatot, akkor szerintem nem. Egy összeszokott csapatból szokták különtenni a kiválasztott párt.
A kérdező hozzászólása: Mármint úgy teszem õket egybe hogy csak ez a faj lessz eggyütt.
õk csoportos halak, minimum a 8-10db
A kérdező hozzászólása: oksa kõszí
És nem mindegy az íváshoz a hõmérséklet, ph és keménység sem. Nem tudom, milyen kõrõl beszélsz, amit szeretnek, de vagy ikrarácsot tegyél alulra, vagy tüskés lábtörlõt, vagy üveggolyókat, különben megeszik az ikrákat. http://diszhal.info/Brachydanio_rerio.php
ha ikrások a nõstények beletehetsz egy csapatott és 2 napon belül le kell hogy ikrázzanak, csak tegyél vagy ikrarácsot vagy egy dryvithálot hogy nehogy megegyék az ikrákat
a vizet az akváriumba keverd ion-cserélt vizel így kapsz egy megfelelõ ph-értékû vizet amiben le tudnak ikrázni legalábbis sókat segít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!