Találatok a következő kifejezésre: Pár nap a nem (1834 db)

Pár nappal a nem várt előtt elindulok a lejtőn! Titeket is kiborít a várakozás?

Én nem vagyok egyáltalán rákattanva,egész hónapban el vagyok a téma nélkül!Viszont pár nappal a nem várt előtt én is hajrás leszek! Minden tünet lesz,és a nap 24 órájában ekörül forog a világ! Pont ebben a pár napban nincs túl sok dolgom úgy hogy sajnos nagyon sok időm van analizálgatni magam és foglalkozni a dologgal! Ráadásul nagyon türelmetlen vagyok!Szeretem tudni hogy mi van,bármi is az! Ti hogy bírjátok ki /épp ésszel:D/ ezt a pár napot?

Legjobb válasz: Elsõ!ezt most ugye nem komolyan kérdezted,ugye?

A kérdező hozzászólása: Elsõ!ezt most ugye nem komolyan kérdezted, ugye?
A kérdező hozzászólása: Hova lettek a válaszok? :O Na mindegy!:) Várom a többit!:)
Engem is kiborított. Mindig azt figyeltem, hogy miket érzek, lehet-e ez már a terhesség tünete. Sokat csalódtam, míg nem rég, épp mensi elõtt, elszontyolodtam, és azt mondtam, na most megint nem jött össze, mert megvolt a szokásos rossz hangulat, mensi görcs, mellfeszkó, és nekem ez általában mensit jelentett. Aztán nem várt napján pozit teszteltem. Nem hittem a szememnek, de most már 7 hetes vagyok. Én sem voltam rágubózva a dologra, de mensi elõtti napokon mindig jobban foglalkoztatott, hogy mi van. Úgyhogy, én tudom, bár könnyen beszélek, de türelem és megjön az aminek jönnie kell. :) Sok szerencsét kívánok.
Mára nem várom, minden bajom van percenként mennék a wcre h megnézzem mi a helyzet...annyira vágyom már egy babóra!!! májusban lesz két éve h szeretnénk, és sikerült már egyszer csak 9hetesen elment, azóta várom a csodát...! Sajna a dokim tudja h a párom nem sokat van itthon, úgyh így elég nehéz lenne összehozni, de most hazajött és itthon lesz 3hónapig:) , úgyh szurkoljatok!!! Én is szurkolok mindenkinek!!!
Írd majd meg kedves utolsó! :) Szorítok nagyon! Én 24-25 körül nem várom :) De ma volt egy kicsi barnázás, alig látszott a wc papiron, soha nem volt még ilyen. Nem tudom mi lehetett, folyamatosan szurkál a hasam. Pedig még csak most volt hét elején peteérésem. Hát kiváncsi leszek, mondjuk úgy érzem, hogy ebbõl mensi lesz. Majd akkor jövõ hónapban :) )) Drukkolok mindenkinek!

Lehetséges, hogy most végre sikerült? A ciklusom 28 napos, félidőtől mindig iszonyatosan fájnak a melleim.Még van pár napom a nem vártig max. a mellbimbóm érzékeny egy kicsit.

Pár napja beszélgettem a párommal aki azt mondta érzi,hogy most sikerült.Kérdésem: volt már valaki hasonló "cip?ben"?(hogy menzi el?tt eddig fájt a melle és mikor bábás lett nem.vagy hogy a párja megérezte?)

Legjobb válasz: amikor èn babàt vàrtam akkor nem fàjtak a melleim.Elotte meg mindig fàjtak màr fèlidotol!

amikor èn babàt vàrtam akkor nem fàjtak a melleim.Elotte meg mindig fàjtak màr fèlidotol!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az 1válaszolónak:éppen ez az, hogy eddig félidõtõl nekem is mindig fajtak a melleim most meg semmi.tesztelni meg még korai lenne.Pár nap múlva kiderül.
szia ezt csak te tudod, te ismered a tested mert nekem mikor megjön akkor pont félidõtõl fájnak a melleim nagyon tehát fordítva mint neked....én most pont fordítva érzem másmint nme félidõtõl fájtak cickóim csak két napja nagyon, s 40napnál vagyok, tesztet nem mertem csinálni fél éve csalódás ér...
Pár napja mit jelent? A lázmérõ a szélcsõ csodákra képes hidd el:)
Az elsõ idõkben nálunk is minden kaja után volt kaki de már 4 hónapos és már csak reggel van egyszer:-) Ez normális, ahogy növekszik:-)
Azt mondják anyatejes babáknál nem gond, ha akár 5 napig sincs széklet, mert olyan jól hasznosítja az anyatejet. (Mi sajnos tápszeresek vagyunk, de mindenhol ezt olvasni.) Én nem kísérleteznék egyenlõre szélcsõvel és társaival. Ha sokáig nem javul a helyzet beszélj védõnõvel, orvossal. Õk fognak megnyugtatni igazán.
Sziasztok! Valóban nem baj ha a anyatejes babának 5 napig nincs székletük. Utána beszélj az orvossal. De a legjobb módszer az ha langyos kamilla teát adsz neki de nagyon cukrosan (1 dl tea 3-4 teáskanál cukor) Nekem mind a két gyerekemnél bevált.

A menstruációm utáni napokban védekezés után voltam a párommal, még 8 nap a nem vártig, de kb 1 hete intenzív mellfeszülés és nagyon erős fémes íz a számban. Lehetséges ilyenkor teherbe esni? örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.

Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.
Lehetséges, bár nálam a tünetek nem ilyen gyorsan kezdõdtek...
A kérdező hozzászólása: Én írtam, köszi a kommenteket , javítok.Védekezés nélkül!!:-))
Minden lehetséges. Nekünk a menstruáció elõtt 2-3 nappal jött össze. Szorítok Neked, hogy összejöjjön(-:

Megnéznétek a diagrammomat. Pár napja semerre nem mozdul meg a hőm. Mitől?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e43d919ce128dd70879c05..

Legjobb válasz: sztem a 17. napon volt a tüszörepedésed. ha terhes lettél emelkedni fog vagy igy marad. ha nem jött össze süllyedni fog pár nap mulva,

sztem a 17. napon volt a tüszörepedésed. ha terhes lettél emelkedni fog vagy igy marad. ha nem jött össze süllyedni fog pár nap mulva,
Az nem baj, ha nem mozog a hõd a ciklus 2. felében. Az a lényeg, hogy a coverline fölött legyen. Nekem is már volt olyan ciklusom, ahol a luteális szakaszban szinte végig 37 volt a hõm.
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((

Nem féltek attól hogy milyen anyák lesztek és hogy milyen lesz az első pár nap a babával? Milyen lesz a szoptatás meg ilyenek?

Szeretném ha olyanok válaszolnának akik az els? gyereküket várják.

Legjobb válasz: Dehogynem félek! :) így inkább bele sem gondolok, próbálom lazán felfogni, hogy nemhogy az elsõ pár nap, de a késõbbiek hogyan fognak alakulni (jól, természetesen) :)

Dehogynem félek! :) így inkább bele sem gondolok, próbálom lazán felfogni, hogy nemhogy az elsõ pár nap, de a késõbbiek hogyan fognak alakulni (jól, természetesen) :)
35 hetes vagyok. A szoptatástól és a köldökcsonk ápolásos dolgotól félek. Azon is agyalok, hogy a párom hogy fogja fogadni majd a picit. Persze most nagyon várja meg minden, de félek, hogy a kakás pelus és az ordítás nem fog neki tetszeni:) Múltkor felvettem a barátnõm alig 2 hónapos babáját. valami csoda volt érezni azt a kis testet, azt a pici szuszogást. Nagyon várom már. Remélem az ösztöneink vezetnek és segítenek majd minket! :) Boldog anyává válást mindenkinek!!!!!!
Szia:) Énis ezen agyalok nap mint nap:) Egyre közelebb az idö és nekem is az elsö baba:) Mindig arra gondolok mit kell tennem hogy jolegyen neki?Jo anya leszek e?stb de bizom abban hogy idövel majd minden kialakul és igazi szeretetre méltó anya leszek:) 30hetes kismami
Én is meg szoktam ijedni, mikor belegondolok, hogy hamarosan érkezik a kicsi.Nagyon gyorsan telnek a napok.Nem tudom, mit fogok kezdeni egy ilyen picike emberrel.De a férjem biztosan fog segíteni.27 hetes km.
Én is félek egy kicsit, és izgulok, fõleg most hogy már nincs sok hátra. Még soha nem fogtam újszülöttet, nem pelenkáztam, és izgulok hogy fogom-e tudni mikor miért sír, mi a baja...Persze itt lesz a férjem, majd együtt ügyeskedünk és a család is segít ha kell. Sok boldogságot és ügyességet a babához! :) 36 hetes pocis
Én nem féltem tõle. Valahogy úgy éreztem, ez az élet rendje :) Nem is volt semmi baj :) Most 5 hónapos a kisfiam. Sok boldogságot!
Szia! Én mostanában kezdtem el ezen gondolkodni (18. hét), hogy milyen lesz a csecsemõkor. Minél több mindent szeretnék elolvasni, de félek is picit mivel téli a baba annyi mindent írnak a szakkönyvek. Így öltöztessük meg úgy, hõmérséklet, páratartalom, kivinni-behozni stb. Nekem mindenki azt mondta, hogy megfogni felemelni az ösztönösen jön, bár barátnõm másfél hónapos lányát nem mertem megfogni olyan kicsi volt.... Meglátjuk...
Bennem is vannak kérdések és nem csak az elsõ pár naptól félek. Aggódom azért, hogy hogyan fogom bírni, hogy a párom hogyan fogja bírni és néha az is eszembe jut, hogy oda kell majd figyelnem, hogy a párommal való kapcsolatom maradjon meg olyan jónak, mint a szülés elõtt. Csupa kihívás. Ugyanakkor ösztönösen érzem, hogy imádni fogom a babát, hiszen már most is olyan érzéseket vált ki belõlem a létezése, amikrõl nem is sejtettem, hogy léteznek. Engem ez az érzés nyugtat, biztosan minden rendben lesz. Majd megtanulunk mindent:)
En 16 hetes kismama vagyok, elso babamat varom es folyamatosan ezen agyalok, hogy vajon milyen lesz itthon a babaval, fogom-e tudni szoptatni? Nem is tudom, hogy vegyek melszivot vagy bimbovedot, vagy menni fog anelkul is. Hogyan kell majd fogni amikor furdetem. Nagyon sok minden megfordul a fejemben es bizony felek az elso napoktol nagyon. A szulestol is felek de attol, hogy jo anya leszek-e meg jobban. :)
Nem aggódom! Régebben, mikor az újszülött osztályon helyettesítettem (adminisztrátor voltam) az egyik csecsemõs a kezembe nyomott egy csecsemõt (egyedül volt, és sok volt a dolga). Elsõ reakcióm: Úristen! Hogy fogjam meg? Második reakcióm: elkezdett sírni, és magamhoz fogtam. Rögtön elhallgatott. Szóval az anyai ösztön tutira vezetni fog minket. Ráadásul a legjobb barátnõmnek 2 gyereke van, õ is biztosan segít majd, és hát anyura is mindig lehet számítani (én is itt vagyok, felnõttem valahogy, meg az öcsém is). Ebbõl a szempontból szerencsés vagyok. Ami azonban aggaszt: 2 kutya van a háznál. Eddig mindig jól viselték a gyerekek látogatásait, rögtön leálltak játszani velük. Na de hogy fogják fogadni az új családtagot? Mert az nem csak jön és megy, hanem marad. Méghozzá sokáig! Oké, hogy figyelek rájuk, nem hagyom egyedül a babát, meg ilyenek. De utána, ha már totyog? Amúgy biztosan jó anya leszek. 10 évig nem jött össze a gyerek. Akkor új házba költöztünk, kutyákkal vettük körbe magunkat (õk a gyerekeink), 1 kutyus sajnos meghalt. Berendezkedtünk a gyerekmentes életre. Most meg itt állok, 13 hetes terhesen, és boldog vagyok. Semmi nem számít, mert mindenre választ kapok majd, és vezetnek az ösztöneim. Boldog babavárást mindenkinek!

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!

33 hetes vagyok, a babám pár napja már nem mozog annyit mint eddig. Aggodjam ez miatt? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: A helye egyre kisebb szegénynek,ne várd hogy ugyanúgy rúgkapál,mint eddig.Mit jelent hogy kevesebbet,mindig bejelentkezik, de nem olyan aktív? Lehet a frontok is zavarják,ezek a babaák azt is megérzik a pocakban,ne keseredj,biztos hogy nincs baj,van amikor egy egész napot alig érezni,aztán másnap reggel bejelentkezik.Persze ha alig érzed,azért dokinak említsd meg, figyelgesd,noszogathatod is,helyzetváltoztatással,hasad megmozgatásával,pl kérd meg a párod picit lökdösse meg finoman a hasad,meglátod beindul.

A helye egyre kisebb szegénynek, ne várd hogy ugyanúgy rúgkapál, mint eddig.Mit jelent hogy kevesebbet, mindig bejelentkezik, de nem olyan aktív? Lehet a frontok is zavarják, ezek a babaák azt is megérzik a pocakban, ne keseredj, biztos hogy nincs baj, van amikor egy egész napot alig érezni, aztán másnap reggel bejelentkezik.Persze ha alig érzed, azért dokinak említsd meg, figyelgesd, noszogathatod is, helyzetváltoztatással, hasad megmozgatásával, pl kérd meg a párod picit lökdösse meg finoman a hasad, meglátod beindul.
Nem biztos hogy alszik, csak nem fér el úgy mint eddig, és nem tud akkorákat rúgni.ha mindig jelentkezik az jó, semmi baj.Ilyenkor a végére ez teljesen normális.Ha meg front van, akkor jól be is alszik.Boldog babavárást!(1. voltam)
A kérdező hozzászólása: Igen mindig bejelentkezik, aztán pár órát nem is érzem. Már nem olyan aktiv lehet hogy többet alszik?
Szia! azért beszélj az orvosoddal, hogy nézzen meg uh-on. Valószínû minden rendben, de okozhatja a kevesebb mozgást az is, hogy pl. a lepény nem teljesen jól mûködik, s így a baba oxigénellátása nem megfelelõ. Egy ultrahang nem ártana. Boldog babavárást!

A tüszőrepedést megelőzi pár nappal a folyás és a hasszurka? Nekem már 4 napja van folyásom és hasszurkám, de ma nem volt csak folyás. Lehetett ma a tüszőrepedés?

Ma vagyok a 12.napon és clostit szedek. A 8. nap óta tapasztalom ezeket. A cicim is érzékenyebb pár napja.

Legjobb válasz: Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább,mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.

Szia. Igen, tüszõrepedést megelõzõ napon, napokban megváltozik a nyák állaga, tojásfehérjére emlékeztetõ, jóval lazább, mint elõtte, nyúlós és nagyobb mennyiségû. Megkönnyítí az utat a spermiumok számára, és ideális körülményt biztosít így. Ovuláció után pedig száraz, többnyire sûrû krémes. A hasszurkálás valakinek mindig van, nekem csak mióta gyógyszert szedek. Fokozatosan erõsödik az ovuláció napjához közeledve, feszítõ, szurkáló érzés a petefészek környékén.
Ha méred a hõmérsékletedet, akkor abból is láthatod, mikor volt a tüszõrepedés. Abból utólag tudod. Megugrik 0, 2-0, 4 fokkal az ébredési hõd. Pl ha tüszõrepedés elõtt 36, 3-36, 4 között váltakozik, akkor tüszõrepedés után 36, 6-36, 8 körül lesz, és fenn is marad a menstruációig ebben a tartományban. ciklus.hu oldalon ha vezeted, szépen nyomonkövethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A hõmet nem mérem, de nekem fehéres krémesebb állagú a folyásom. Ma csak néha éreztem a jobb petefészkemet, amolyan nyomást, de az elmúlt napokban egyfolytában fájt. Remélem hogy akkor most van pé-m, azaz tüszõrepedésem. Ma is voltunk együtt és két napja is. Remélem sikerül...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!