Találatok a következő kifejezésre: Pár hetes vagyok, és az állandó (2 db)

8 hetes terhes vagyok és az állandó émelygés miatt pár napja alig birok enni és nagyon aggódok a baba miatt hogy ez nem rossz e neki és így tud e fejlődni?

Legjobb válasz: Ne aggódj! A baba így is fejlõdik. Próbálj többször keveset enni, de azért ne erõltess semmit. Nekem a keksz, ropi, müzliszelet, pirítós segítettek a hányingeres idõszakban. Igyál sok folyadékot, vagy próbálkozhatsz levesekkel is, nekem például kifejezetten jólestek a levesek (húsleves, zöldségleves, paradicsomleves). Az émelygésre segíthet a B6 vitamin is. Kitartást és boldog babavárást! 26 hetes kismami

Ne aggódj! A baba így is fejlõdik. Próbálj többször keveset enni, de azért ne erõltess semmit. Nekem a keksz, ropi, müzliszelet, pirítós segítettek a hányingeres idõszakban. Igyál sok folyadékot, vagy próbálkozhatsz levesekkel is, nekem például kifejezetten jólestek a levesek (húsleves, zöldségleves, paradicsomleves). Az émelygésre segíthet a B6 vitamin is. Kitartást és boldog babavárást! 26 hetes kismami
Ne aggódj!Én is igy voltam és nem lett semmi gond. Kb.a 10héttõl tudtam rendesen enni, fogytam is 2 kg.Azóta meg állandóan ennék. 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat nagyon kedves vagy!
Ha nem hánysz gyakran, és sikerül azért valamit letuszkolnod, akkor a babának sem lesz semmi baja. Elveszi, ami neki kell, ne aggódj! Én is nagyon émelyegtem, reggeltõl estig. Próbálj meg inkább gyakran, keveset enni. Legjobb a gyümölcs vagy a hideg tejtermék. Végsõ esetben nekem fura módon a bébiételek váltak be. Nem olcsó mulatság, de vészhelyzetben talán megengedhetõ. Nincs bennük tartósítószer és ízfokozó, sem cukor, viszont ideális arányban tartalmaznak fehérjét és vitaminokat. De a fõtt krumpli sem utolsó. Bár így is fogytam az elsõ harmadban, de most, a 21. héten viszont a babám teljesen egészséges, és én is jobban vagyok. Kitartás, a hormonok dolgoznak!

Pár hetes terhes vagyok, és az állandó hányinger mellett úgy érzem mindig, mintha ki lennék száradva, mintha nem innék eleget, pedig iszom, mert ez nagy nehezen megmarad bennem. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Az okot nem tudom, én nem hánytam, mégis folyton szmjas voltam. Gondolom, te sok folyadékot veszítesz a hányással. Ha dodsz akkor igyál, hogy pótold.

Az okot nem tudom, én nem hánytam, mégis folyton szmjas voltam. Gondolom, te sok folyadékot veszítesz a hányással. Ha dodsz akkor igyál, hogy pótold.
Ha van lehetõséged szerintem mérd meg a cukrodat.Ásványvizat igyál, és próbáld ki a húslevest. Egy utolsó hónapos kismama
A vércukrod mérése jó ötlet , a felkiáltójellel ellátott gyógyszertárakban ingyen megmérik kérésre.Sok-sok folyadék a lényeg, és próbálj b6 vitamint enni, hátha alább hagy a hányásod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, megmérem a vércukorszintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!