Találatok a következő kifejezésre: Pár hetes ha még (46 db)

Ciki, ha már lassan 18 éves leszek, és még szűz vagyok? Emellett egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D

Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D
Ha nõ vagy az nem ciki inkáébb erény, de ha pasi akkor már gáz. Talán nem szereted a lányokat?
Nem ciki és nincs veled semmi baj.
A való életben igen. De ne sírj-e miatt, keres inkább egy hozzád hasonló embert. A mai világban hatalmas nagy szégyen legtöbben 15évesen vesztik el.
Jaj , Te Lány!!! Nehogy már ilyen ajánlkozónak felülj! Mindenki ígér majd Neked minden szépet és jót , csak hogy megszerezzenek! Láthatod, hogy mi megy itt! Vigyázz! Hidd el jót akarok! (Gondolhatod , hogy egy rendes tisztességes ember , nem fogja az egész világ elõtt - tudván azt hogy szûz vagy - felajánlani , hogy lefekszik Veled!) Rémesnek tartom , hogy hol tart ez a világ!
merre felé laksz? :) 18/f
A legtöbben ezt tehernek élik meg, én szívesen megszabadíthatlak ettõl a tehertõl (már volt dolgom szûz lánnyal :) Írj privit!
A fiúknál még érthetõ hogy szégyenlik, de a lányoknál nem kell :)
nem veled van a baj, és ne szégyeld h szûz vagy..
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy, és merre laksz?:)
Szia! Olvastam a kérdésed, amit nemrég írtál ki. Én fiú vagyok és én is szûz, de elég cikinek tartom, még idõsebb is vagyok nálad kicsit. Arra gondoltam talán ismerkedhetnénk ha lenne kedved, és ha megkedveljük egymást, akár el is veszthetnénk egymással. Benne lennél valami ilyesmiben? Amúgy merre laksz?
A kérdező hozzászólása: ja, amúgy lány vagyok:')
Nem gáz
Nem nem ciki.
Fiú vagy vagy lány?
Attól csak jó leszel ha komolyan veszed.

Ha egy terhes nőt defibrillálnak a magzattal történhet valami? Pl, nem tudja még senki, hogy terhes (még a hölgy sem, mert csak pár hetes) vagy pedig nincs más választás.

Legjobb válasz: Az embrió onnantól fogva , hogy beágyazódott, minimális szinten, de oxigént igényel a fejlõdéséhez, sõt 5-6 hetes koról már kezdetleges vérkeringése is van. Minél kevesebb ideig van egy ember (kismama) szívmûködés nélkül, annál kevesebb az esélye az embrió elhalásának. Ez a magzatra is érvényes. Illetve sajnos ok-okozat, hogyha az anya meghal, a baba sem élheti túl. Ha idõben visszahozzák az anyát , túlélheti mindkettõ. Az áram nem számít. Na, kicsit körülményesen írtam, de a lényeg benne van, remélem.

Az embrió onnantól fogva , hogy beágyazódott, minimális szinten, de oxigént igényel a fejlõdéséhez, sõt 5-6 hetes koról már kezdetleges vérkeringése is van. Minél kevesebb ideig van egy ember (kismama) szívmûködés nélkül, annál kevesebb az esélye az embrió elhalásának. Ez a magzatra is érvényes. Illetve sajnos ok-okozat, hogyha az anya meghal, a baba sem élheti túl. Ha idõben visszahozzák az anyát , túlélheti mindkettõ. Az áram nem számít. Na, kicsit körülményesen írtam, de a lényeg benne van, remélem.
Micsoda kérdés! Soha nem jutott volna eszembe! :) Defibrillálhatják a nõt, de nem biztos, hogy utána az embrió még életképes marad, mert az anya halála és a defibrilláció közötti idõ alatt nem kap annyi oxigént, és ha az anya vissza is jön, az az oxigén kiesés elég súlyos kövektezményekkel járhat. Az a "legjobb" ha az embrió ilyenkor elhal és távozik az anya testébõl, mert egy ilyen korai szakaszban bekövetkezõ oxigénhiány nem eredményezhet egészséges magzatot. Az áram pedig nem számít.
Versenyescsávók?
Pár hetes terhességben nem azért nem fog megmaradni a baba, mert a defibrillátor árt neki, hanem azért, mert megáll az anyai keringés, ha pár percre is, de megáll. Emellett az ilyenkor rutinszerûen adott gyógyszerek sem adnak sok esélyt az embriónak.


Pár hetes a nimfapapagájom, még eléggé fél, nem szokott hozzánk, de pár napja, ha oda rakom a kezem (a kezemet még nem raktam be a kalitkába, csak kívűlről mozgattam neki) de állandóan nyitogatja a száját, és néha fúj is. Mi ennek az oka?

Egyre gyakrabban csinálja... és furcsának tartom a hangját. Minden nimfapapagájnál előfordult már ilyen jelenség?

Legjobb válasz: Minden nimfa fúj. A jelentése: félek. Az hogy kinyitja a csõrét a fújással kombinálva ezt jelenti,ezt kommunikálja feléd illetve a kezed felé: Nem tudom mit akarsz,mi vagy (így) félek tõled ha közelebb jössz megtámadlak. Mennyit foglalkozol vele naponta? Mekkora a kalitkája?

Minden nimfa fúj. A jelentése: félek. Az hogy kinyitja a csõrét a fújással kombinálva ezt jelenti, ezt kommunikálja feléd illetve a kezed felé: Nem tudom mit akarsz, mi vagy (így) félek tõled ha közelebb jössz megtámadlak. Mennyit foglalkozol vele naponta? Mekkora a kalitkája?
A kérdező hozzászólása: Viszonylag sokat foglalkozok vele, csak nem tudok, éppen azért mert fúj. Nem túl nagy, de azt mondták a boltba, hogy elég. Köszi, a segítséget...

Pár hetes terhesen, ha még nem látszik az emrió addig nem is kapok kismamakönyvet?

Mert a munkahelyemen megtudták, hogy terhes vagyok és ne hogy ezért kirugjanak.

Legjobb válasz: én mentruáció elmaradása után 5 nappal mentem dokihoz, és már kaptam tõle papirt, a védõnénihez és mehetem is hozzá a kiskönyvemért....igaz az én munkakörömben már 5 hetes terhességtõl el lehet menni táppénzre.

én mentruáció elmaradása után 5 nappal mentem dokihoz, és már kaptam tõle papirt, a védõnénihez és mehetem is hozzá a kiskönyvemért....igaz az én munkakörömben már 5 hetes terhességtõl el lehet menni táppénzre.
Igazolást, ahogy az elõzõ válaszadó is írta, adnak, pl. ha táppénzre akarsz menni. De terheskönyvet a legtöbb orvos akkor állít ki jó szjvvel, ha már egyértelmûen magzati szívmûködést mutatott az UH. Jól értem, hogy táppénzre akarsz menni, mielõtt a terhesség miatt kirúgnának? Ehhez biztos ad igazolást a nõgyógyászod.
Én 5 hét6 naposan mentem a dokimhoz ultrahangra és megkaptam a papírt, amivel mehetek a védõnõhöz a kiskönyvemért, pedig még nem volt szívhang! Szerintem ezt orvosa válogatja!
Én 6hetesen megtudtam hogy babát várok már aznap táppénzre vett a körzeti nögyógyász akihez tartoztam mert ez ö teheti meg!Indok az volt hogy veszélyes a munkahelyem!(utánna magán dokihoz mentem)Viszont kiskönyvet csak 8hetesen kaptam a védönömtöl mert az hülye orvos nem látta a picim szívhangját??!!szerinte mindig kipisiltem magam!De nekem ez senki nem mondta hogy teli hólyaggal kell menni ultrahangra legalábbis addig nem!Azóta megszületett a kisfiam és jelenleg szülési szabadságon vagyok!:-) Gondtalan babavárást és szép szülést Neked!

Ha vettünk 7 darab pár hetes jércét amik között van egy kakas és közéjük dobunk 5 ismeretlen, már egy éves tojó tyúkot és az idősek bántják a kicsiket akkor ott eshet a jércékben nagyobb probléma. Esetleg meg is ölhetik őket?

Mi a teendő ilyenkor illetve lehet e ellene valahogy védekezni?

Legjobb válasz: Ha bántják õket, akkor csak azt tudod tenni, hogy elkeríted õket egymástól. Esetleg még akkor is elõfordul, hogy bántják a kisebb, fiatalabb, gyengébb fajtársakat, ha fehérjehiányuk van, nem fedezi a táp a fehérjeszükségletüket, így a fajtársak húsából akarnak hozzájutni.

Ha bántják õket, akkor csak azt tudod tenni, hogy elkeríted õket egymástól. Esetleg még akkor is elõfordul, hogy bántják a kisebb, fiatalabb, gyengébb fajtársakat, ha fehérjehiányuk van, nem fedezi a táp a fehérjeszükségletüket, így a fajtársak húsából akarnak hozzájutni.
Ha fiatal és idõsebb állatokat összeengedsz, azért bántják egymást, mert újból ki kell alakítaniuk a rangsort, amit csak verekedéssel tudnak megoldani. Ez legfeljebb néhány napig tarthat, és akkor elég véres lehet mivel általában a tarajokat bántják, de én olyat még nem láttam, hogy megölték volna egymást, pedig elég régóta tyúkozok :D

19 hetes! Ha sexelek a férjemmel akkor mindig csíp és ég, meg fáj! Neki semmi, de ha pisilek sex után köz. Vlen akkor csíp nagyon! De pár óra múlva ez elmúlik! Mással is így van ez?

Más terhes n?t?l is halottam már ezt,hogy vele is ez van!Ez ilyenkor normális?

Legjobb válasz: Ez nem normális!Kérdezd meg az orvost akihez jársz, mert szerintem valamilyen fertõzésed lehet!Nálam is ilyen volt, és canestent kaptam rá!Kb 20.hét körül volt!

Ez nem normális!Kérdezd meg az orvost akihez jársz, mert szerintem valamilyen fertõzésed lehet!Nálam is ilyen volt, és canestent kaptam rá!Kb 20.hét körül volt!
Nem normális! Fertõzés, fordulj orvoshoz! Nekem is volt, kúpot és kenõcsöt is kaptam.
Igen, biztosan fertõzés!A leggyakoribb a Candida, de nem biztos hogy neked is az van!!!! El kell menni dokihoz kenetvételre, 1 hét múlva eredmény...aztán pár nap alatt ki lehet kezelni! Az a baj, hogy nagy valószínûséggel átadod a párodnak is...abban az esetben õt is kezelni kell! 22h terhes
Ez valószínûleg fertõzés, amit kezelni kell. vagy húgyúti, vagy hüvelyi fertõzés. Mind a kettõ ártalmas a babára, és koraszülést is okozhat. Azonnal menj el orvoshoz a panaszaiddal, hogy minél elõbb kigyógyulj!
Nekem nem volt kenetvétel, csak megnézett az orvos, és írta a receptet.
Ez bizony gomba. Kérj valamit a dokitól. nekem is így volt már 3 hetes koromtól, még nem is tudtam, hogy babát várok... 1 hónap kellett, mire kiírtottuk... :S 19 hetes km

Kisfiam hat hetes, még mindig 1órán keresztül szopizik, hol elalszik a cicin, hol szívja. Pár napja, ha szopi után leteszem a kiságyba, sír, tömi a kezét a szájába, mintha éhes lenne. Kevés lehet a tejem?

Mérni már nincs er?m, mert hol valós, hol valótlan értéket mutat a mérleg. Lehet hogy apad a tejem? Mivel növelhetném a mennyiséget? Mindkét mellb?l szoptatok, egy szoptatás alkalmával.4030gr-al született,3960gr-al jöttünk haza, egy hete mértem és 4520gr volt. Este már pótlást is adok neki, mert napközben már alig alszik, legalább este aludjon jót.

Legjobb válasz: És ahogy írtam, épp este nem ajánlott ilyenkor jól megetetni, hogy "jót aludjon", mert pont az éjszakai szoptatás az, ami sok tejet termel! Ha jól szeretnéd csinálni, javaslom, hogy így járj el, valószínûleg segíteni is fog. :)

És ahogy írtam, épp este nem ajánlott ilyenkor jól megetetni, hogy "jót aludjon", mert pont az éjszakai szoptatás az, ami sok tejet termel! Ha jól szeretnéd csinálni, javaslom, hogy így járj el, valószínûleg segíteni is fog. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!

Mit ehet és mit eszik egy 8 hetes rottweiler kutyakölyök, előre gyártottakat nem akarok!? Inni csak vizet és húslevet szabad neki adni? Éjszaka, ha még házon belül tartjuk pár hétig, mennyit alszik, és mennyit csörtet egy ilyen pici kutya?

Kint még nem hiszem, hogy megmaradna, meg nem is akarom rögvest egyedül hagyni. /

Legjobb válasz: Kutyák számára a legjobbak a prémium minõségû puppy (kölyök) száraztápok. Magad is fõzhetsz neki, ez egy kicsit bonyolultabb. Konyhai maradékon(húslevesen) nem él meg egy kölyökkutya, nagyon fontos hogy mit adsz neki, mivel ez kihat az egész fejlõdésére.

Kutyák számára a legjobbak a prémium minõségû puppy (kölyök) száraztápok. Magad is fõzhetsz neki, ez egy kicsit bonyolultabb. Konyhai maradékon(húslevesen) nem él meg egy kölyökkutya, nagyon fontos hogy mit adsz neki, mivel ez kihat az egész fejlõdésére.
Inni vizet adja neki , esetleg húslevest ! Enni jó minõségû kölyök tápot vegyél neki (Acana , Royal Canin , Hill's ). Mellé fõzzél neki (rizs + fõtt húst , zúzát, májat , vadhúst (Én ezt szokta az enyémeknek ) ! Tejet , krumplit NE adj neki! És NE fûszerezd meg a kiskutya ételét, nem szabad ! Az oké , hogy nem szeretnél elõre gyártott tápot , konzervet adni a kutyádnak , de mikor 30-40 kg os lesz , akkor azért a húsból és a rizsbõl elég sokat kell majd venned hogy jól is lakjon !
Utolsó elõtti vagyok. A nõvérem 30, kamasz korában kutyád volt. Nagytestû kutyái voltak. És TÁPPAL etette õket. :) Gyönyörû, kiképzett kutyák voltak, sokáig éltek. Akkor most mi van? Akárhogy számolom, ez 10-15 éve volt. :) Ja és nrem vagyunk és voltunk gazdakok, mégis jutott erre. Az egyik kutya kullancs miatt a másik meg végelgyengülésben halt meg. Egyik sem olyan betegség miatt ami a táp miatt lehetne.
Inni nem kell neki más csak víz. Enni pedig a legjobb a prémium kölyöktáp. A legtöbb kutya ezt eszi és nincs tõle semmi bajuk, szépek, egészségesek. Ha fõzni akarsz neki akkor viszont HÚST kell venni neki (nem csirkalábat meg far-hátat hanem igazi húst) és zöldségeket. Csak az a baj hogy akkor neked kell beállítani az arányokat ezért ennek nagyon utána kell nézni.
Mondjuk nekem 10 hetes a német juhászom de én adok neki száraztápot naponta 2x és egyszer fõt kaját!Rizst, csirkehúst, répát megfõzöm!Evett már fõt csirkenyakat, tojást, túrót, stb. A 10:00 válaszolóval egyet értek, 15-20 éve nem nagyon voltak száraz tápok és akkor is volt már német juhász kutyám neki csak fõztem nem volt más!Gyönyörû egészséges volt és hosszú életet élt meg!Az õ étrendjében szerepelt még a tészta, nyúl máj-tüdõ stb. Egyszer hozattam neki egy BENTO nevû száraztápot az egyik állatkereskedõvel (mert nálunk nem igazán lehetett kapni ilyesmit)de nem ette meg!Csonterõsítõnek pedig a gyógyszertárakban lehetett venni úgynevezett MárkusPort! Ja meg még frolik is volt már akkoriban azt jutalomfalatnak vettem!:)
Mellesleg az a leírás is kábé olyan mintha egy tápügynök mondaná! Ha így lenne ahogy állítod, akkor már nem lennének kutyák! 15 évvel ezelött ugyanis még azt se tudták itt hogy mi az a kutyatáp!! (hogy lehet így átmosni embereknek az agyát? ez már müvészet!)
ma 09:37 Miért ne élne meg? Mert a Tv be a Tápokat reklámozzák? (kiborít az ostobaságod)
Egyébként szerencsésebb lenne mellé egy dajkakutya, vagy egy másik kölyök, mert ha egyedül van akkor fél és vonyít, nameg idegbeteg is lesz... Ha nincs másik kutya akkor szerencsésebb ha veled alszik egy kosárkában az ágyon, vagy legalább a közelében vagy (1 méteren belül)..
Nem bölcselkedek, egyszerûen csak láttam a kutyákat felõni nálunk boldogan és egészségesen táppal és ez nekem elég. Tudod nem mindenkinek van helye meg ideje fõzni. Attól még táp em rosszabb.
Nem azért nem nyúlt hozzá mert finnyás volt hanem azért mert olyan marha "jó" volt! Nem vitatkozom veled, biztosan nagyon öreg lehetsz ha most itt bölcselkedsz!;)
Szia! Sajnosz az oldalról nem lehet ollózni, úgyhogy belinkelem. Itt normálisan állatorvosok, dietetikusok által hitelesített változatban le van írva, hogy egy kiskutyát, hogy és mivel kell etetni(mert ugye másra van szüksége mint egy felnõtt állatnak).Nem hosszú. http://www.allatdoki.hu/menu/dietetika.html?view=66
Az egy dolog ha a te kutyád finnyás volt attól még nem kell azt mondani hogy 15 éve nem volt táp... Meg 100 éve sem volt.... Ja csakhogy akkor le se sz*rták a kutyákat, ha valamelyik elhullott akkor lett másik azt ennyi sõt ha valami nem tetszett a kutyában akkor rá is segítettek. Nem kell annyira dicsõíteni a régi idõket... Nekünk régen is tápot evett mindegyik kutyánk és egyiknek sem volt semmi baja, mind szép, egészséges kutya volt és most is azok.
Második, mi ez a hülyeség, hogy 8 hetesen még szopnia kéne?? Meg hogy dajkakutya kell mellé, mert idegbeteg lesz? Semmit nem értetek a kutyákhoz! A kiskutyákat az anyjuk 6 hetesen óramû pontossággal leválasztja a tejrõl. A tenyésztõnél azért vannak 8 hetes korig, mivel ez a 2 hét olyan nekik, mint az iskolában az elsõ osztály - ha nem tanulod meg a betûket, nem tudsz olvasni! Õk ebben az idõszakban szocializálódnak, tanulnak meg kutyául viselkedni! Kérdezõ, ha 8 hetes kora után elhozod, nem lesz semmi gond! Az elsõ pár napban ugyan fog sírni a testvérei és a mamája után, de ez csak átmeneti idõszak, hamar megfogja szokni az új helyét. A lakásba semmi értelme bevinni, hiszen egy rottweilerrõl beszélünk, jobb, ha kezdetektõl kint tartjátok, mert utána az is megviseli, ha csak úgy kirakjátok a lakásból! Egy szigetelt, szélvédett kutyaház kell neki kibélelve, és hamar odaszokik! Ha van elég pénzed, miért ne fõzhetnél neki? Ha bírod pénztárcával a napi 700-1000Ft-ot, vegyél neki húsokat, fõzz mellé tésztát, rizst, répát. Én táp párti vagyok, mert kényelmesebb így nekem, meg olcsóbban is kijön egy minõségi táp a fõzésnél, és nem kell vele pepecselni. Eukanuba, Flatazor, Pro Plan, Belcando, Acana, ezekkel jobban jársz. Inni csak vizet adj neki!
Utolsó leírnád mi volt a táp neve ami olyan szuper volt már 15éve és még jó minõségû is volt?Mert hidd el 20-éve nem volt minden sarkon állateledeles!Ez akkoriban nem pénz függvénye volt mert mint most úgy régen is sokba volt a fõzõcske!Mint elõzõleg írtam két féle tápot ismertem abból az egyikhez hozzá sem nyúlt anno a kutyám!A mostanival szerencsésebb vagyok mert bõven van választék jó minõségû száraztápokból + neki is fõzök!
*kutyás
Sztem 8 hetesen még szopnia kéne.. Vagy fõtt hús, péppé törve meg tej..
Kedves "finnyáskutyás" (bocsi, valahogy meg kell különböztetni) 15 évvel ezelõtt egészen konkrétan Royal Caninnal etettem a kutyáimat. Igen, léteztek már akkor is prémium tápok.

Mivel lehet megetetni egy pár hetes babát, ha anyukának már nincs (alig-alig van) teje, a cumisüveget nem fogadja el, sőt magát a tápszert sem eszi meg a gyerek?

Egy ismer?sömnek ilyen gondja van, és egyszer?en nem tudom, mi a megoldás.

Legjobb válasz: Etesse apa, kis idõ és el fogja fogadni, mert ösztönbõl tudnia kell enni, vagyis ha éhes, elõbb-utóbb enni fog. Kitartás az ismerõsödnek!

Etesse apa, kis idõ és el fogja fogadni, mert ösztönbõl tudnia kell enni, vagyis ha éhes, elõbb-utóbb enni fog. Kitartás az ismerõsödnek!
Szerintem addig próbálkozz amíg meg fogadja el a tápot, az én babám is nagyon nehezen fogadta el volt egy hét is. De légy kitartó és akkor majd megszereti. Ilyen idõs korban még nagyon fontos ez neki.
Bocsi rosszul írtam szoptatin , itt olvashatsz róla bõvebben :http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm
ugyanebbe a cipõbe járok/jártam.nekem is túl hamar elfogyott a tejcsi, igaz a tápit ette 2-3 hétig de utána nem kellett neki akármit csináltam.ettetem bébikajával, tejpépek(4 hónapos kortól vannak én hamarabb adtam neki), fõzelékekkel, gyümölcsökkel.sõt én még medve sajtot is adtam neki(igaz ezt sokan ellenzik).nõvérem is járt ebbe a cipõbe azért mertem én is az enyémnek adni.most már nem soká 5 hósak vagyunk úgyhogy valamivel könnyebb, több mindent megehet.kitartás!
Nekünk is a cumi volt a baj. Legalább öt féle tipust ki próbáltunk mire a csúnya barna színû cumit választott. Playtex márkájú volt. Kanadából volt de úgy tudom, hogy már itthon is lehet kapni. Rá kereshetsz a neten. A múltkor láttam újonan árult valaki a tesz-eszen. Kimondottan újszülöteknek fejleszteték ki. Eldobhatós a belseje. Mikor szívja akkor horpad összefele a zazskó amiben a tej van. Így megakadályozza, hogy sok levegõt szívjon és ez álltal nem lesz hasfájós. Vagy megpróbálhatok cukrot keverni a tápszerhez. Úgy hátha megissza. Ezt védõnõ mondta tanácsként.Egy próbát megér. A védõnõt kérdezzétek meg nics- e tejleadó anyuka és akkor esetleg hordhatjátok tõle a tejet minden nap háztól és az OEP meg kifizeti az összeget a tejleadó anyukának. A kórházban pohárból itatják de az elég nehéz, én mindig majd nem megfojtottam a tejjel.Én nekem nem ment a pohárból itatás. Egyenlõre ennyi jutott eszembe.
Milyen a cumisüveg cumija?Latex v. szilikon?A szilikon cumit, az enyém sem fogadta el, Õ is anyatejes.Erre akkor jöttünk rá, amikor már vizet kellett volna innia és a szilikonosból nem volt hajlandó és eszembe jutott, hogy a kórházban a cukros-vizes üvegen is latex volt a cumi.Azóta nincs probléma.
Ja és létezik meg egy szoptanik nevû készülék amely segítségével elfogadja a tápot a baba. Próbáld ki bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de nem nagyon vagyunk elõrébb... Elsõ válaszolónak: 4 hetes a baba, neki még nagyon korán lenne bármi más, mint a tápi. Második válaszolónak: megpróbáltuk azt, hogy ÉN adtam neki a tápot, de tõlem sem fogadta el. Most átmenetileg adtam nekik saját dugikészletbõl anyatejet, de nem tudom megoldani, hogy az õ babájának is elég legyen a tejem, mert a sajátomnak sem elég, nekem is pótlás kell a 3, 5 hós manómnak... bár tény, hogy mi már az elsõ három hón túl vagyunk, amikor a legfontosabb az anyatej. Sajnálom szegény babát, mert olyan kis vékonyka... Lehet, hogy megkérdezem a védõnõt, tud-e valahol olyan kismamát, akinek van plusz teje...
Nekem sem fogadta el elsõ kisfiam a tápszert. Úgy oldottuk meg, hogy az apukája adta neki elsõ idõkben, mert tõlem csak a cici kellett volna, mikor már megszokta az ízét, akkor tõlem is elfogadta.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Összeszedem a válaszokat, és továbbítom az anyukának. De jó sok ötlet összejött! Remélem valamelyik beválik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!