Találatok a következő kifejezésre: Pár hete többször (27 db)

Mit gondoltok errõl? Párom heti többször pornót néz, de velem nem akar lefeküdni.

Az már jónak számít, ha havi 2x együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Esetleg gondja van a férfiasságával? Azért nem akar lefeküdni veled, mert nem tart nõnek. Sajnos ez van. Ha egy egészséges pasi mellett ott egy élõ nõ, akkor azt választja inkább. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem vagy jó nõ, hanem csak a párod szemében nem. Itt nem is a magával a pornó nézéssel van a baj, hanem az arányokkal, heti 2 / havi 2, azaz 4x gyakrabban nem téged választ. Nos, ezen én mélységesen kiakadnék.

Esetleg gondja van a férfiasságával? Azért nem akar lefeküdni veled, mert nem tart nõnek. Sajnos ez van. Ha egy egészséges pasi mellett ott egy élõ nõ, akkor azt választja inkább. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem vagy jó nõ, hanem csak a párod szemében nem. Itt nem is a magával a pornó nézéssel van a baj, hanem az arányokkal, heti 2 / havi 2, azaz 4x gyakrabban nem téged választ. Nos, ezen én mélységesen kiakadnék.
És mit mond, miért nem akar veled lenni? Te szoktál kezdeményezni? Beszéltél vele errõl?
kidobtad már? lépj félre, biztos írtak már 100 privit, hogy majd ôk megdugnak.
Teljesen átlagos burn out szindróma, egy kiégett kapcsolat tipikus fázisa. Nemsokára meg fog csalni egy csajjal és le fog lécelni.
véletlenül nem Tibibáról van szó?
18:38nak szólt.
11:11 Egy normàlis férfi azt is teszi.
Én inkább az igazi hús-vér nõt választanám a poresz helyett.
A kérdező hozzászólása: Arra a kérdésre, hogy miért néz ennyi pornót, azt szokta válaszolni, hogy õ nem izgul fel erre, csak ez ilyen "férfi megszokás". És, hogy ha unatkozik inkább ezt nézi, mint a tévét. Nade reggel 8-kor, amikor mellette alszom?
6-os nem, nem gond. Ne magadból indulj ki. vannak olyan alkatok, akik cirka aszexuálisak (igaz, õk pornót sem néznek). Kérdezõ: beszélgess vele, ha pedig nem tudsz vele dûlõre jutni, ÉS szakembert sem hajlandó igénybe venni, ÉS neked továbbra is megmaradt a nagyobb szexuális vágyad, ÉS nem akarod megcsalni, vagy mûcuccot használni helyette, AKKOR ott kell hagyni. De csak akkor.
Nem lehet, hogy férfiakat néz? Vagy csak igy tud kielégülni, mert veled gátlásos?Régebben is ilyen volt?
A kérdező hozzászólása: Fáradt, filmet néz. Ezek szoktak lenni a kifogásai. Persze, beszéltünk már róla, sõt veszekedtem is vele emiatt, ilyenkor ígérget, de semmi. Akkor nézi, ha én épp nem vagyok itthon.
Addig, hogy heti többször pornót néz, addig nincs gond. Más is szokott. Viszont hogy nemi életetek meg havi 2-re korlátozódik, az már gond. Le kell ülni, meg kell beszélni, hogy mi a problémája.
Te lány vagy? Próbálj meg beszélni vele, hogy egyáltalán miért van szüksége a pornóra, és miért nem vágyik rád
Párod tudja, hogy te tudod mit csinál?Beszéltetek róla?
Beszéltél már vele errõl? Mit mond, miért néz ennyit? És miért nem veled van? Esetleg más igényei vannak, amit mondjuk te nem teszel meg?
Milyen poreszt néz? Nem lehet, hogy kukis lányokat? Lehet, hogy titokban arra izgul, és a normális nõk nem mozgatják meg a fantáziáját. Egy csomó ilyen férfi van, látens melegek.

Moshatom-e par hetes babam ruhait egyutt a mienkkel? A feher ruhainkra gondoltam (torolkozo, haloingek, pizsamak, amit egy heten tobbszor cserelek). Es hasznalhatom-e ugyanazt az oblitot, amit azelott, vagy csak kifejezetten azt, ami bababarat?

Legjobb válasz: Nekem valahogy fura lenne bedobni a férjem izzadt, koszos pólói, esetleg a fehérnemûink közé a pár hetes gyerek ruháit... Heti egy mosással a babának is összejön annyi ruha, hogy tele volt vele a szárító télen-nyáron. Még akkor is külön vannak a világosak és a sötétek. Nekem így természetes.

Nekem valahogy fura lenne bedobni a férjem izzadt, koszos pólói, esetleg a fehérnemûink közé a pár hetes gyerek ruháit... Heti egy mosással a babának is összejön annyi ruha, hogy tele volt vele a szárító télen-nyáron. Még akkor is külön vannak a világosak és a sötétek. Nekem így természetes.
Soha nem mostam külön a ruháinkat. Bár, hozzáteszem, egyikünk sem végez fizikai munkát, nincsenek nagyon izzadt, nagyon koszos ruháink egyikünknek sem (férjemre és magamra gondolok).
Mindig együtt mostam-4 gyerek-.Nem bányában dolgozunk, ha apa vmit szerel, azt úgyis teljesen külön mosom.Allergia és környezetvédelem miatt mosószappannal mosok és ecettel öblítek, ezek pedig nem allergizálnak.
Én külön mostam hetente egy adagot a picire, amíg kb 11 hónapos koráig, azóta a mi ruháinkkal együtt mosom, csak az öblítõt azóta, hogy van kisfiunk sensitivet használok.
Én annyira örülök, kedves Kérdezõ, hogy végre a Te kérdésedre oylanok is válaszoltak, akik nem mosnak külön. Én sem. 7 hónapos a kislányunk. Soha nem mostam külön (ugyanazzal a mosóprral, mint Elõtte) és soha nem volt ebbõl baj. Én nem is értem, vajh mi történhet, ha apa trikójával mosódik a baba bodyja?! De persze ez egy olyan oldal, ahol mindenki elmondja, õ hogyan csinálja. Mi úgy vagyunk vele, hogy Õ részese lett az életünknek, mindenben. Nem fogok késõbb külön fõzni, klön mosni... rá. Abban nõ fel, hogy részese valaminek. Bocs, hogy hosszú lett, de végre kiírhattam. MIndig rossz anyának tûntem fel, ha a sok "dehogymosomegyüttmégvalamibajalesz" választ olvastam.
Én is külön mosom a baba cuccait a kezdetek óta, még a törölközõjét sem mosom a miénkkel együtt. Mosóport ugyanazt használom, mint eddig, csak öblítõbõl neki sensitive-et, nekünk meg mást.
A kérdező hozzászólása: Hat oszinten en se szeretnem kulon mosni, mivel mire osszegyulik egy mosasra valo ruha csakis az oveibol, addig akar hetek is eltolthatik, mire pedig kimosom oket, es megszaradnak, addig talan ki is novi oket.Persze moshatnam kezzel is, igaz, minden nap, ami osszegyul, de en ezt plussz munkanak tartom, inkabb vagyok addigis a babammal, es hadd vegezze a mosogep a dolgat :) .Az a baj szerintem, hogy tulsagosan aggodoak vagyunk, mindentol ovni szeretnenk a gyerekunket, ami persze normalis, de sajnos sokszor eszre se vesszuk, hogy ezzel okozzuk talan a legtobb problemat. Persze mindenkinek koszonom a valaszokat, hasznosak voltak :) )
Én soha nem mosom együtt a gyerekek ruháit a mi ruháinkkal. Külön szennyestartó van, a nagyok ruháit is csak ritkán mosom együtt a kisebbével, ha nem annyira koszosak. A kicsi 20 hónapos, most már neki is vannak elég koszos ruhái, így már könnyebb, de a felnõttekével én nem mosom a gyerekruhákat. 3 gyerekem van. A mosópor csak az elsõ évben volt Sensitive, az öblítõ is csak 9-10 hónapig, de mivel nem volt gond, azóta váltogatom. De mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Ha akarod, együtt mosod, én nem szoktam.
én is kezdetektõl együtt mosom a mi ruháinkkal
Én pár hetes kora óta együtt mosom a ruháit a miénkkel, semmi baj nem lett belõle, öblítõt meg sensitívet használok, ennyi.

Kismamik! 32 hetes terhes vagyok és egy pár hete olyan érzésem van naponta többször is, hogy a hüvelyem és a végbelem környékét millió tűvel szúrnák és ki akar szakadni Volt már valakinek ilyen vagy hasonló és mitől lehet?

A baba nyomhatja? Vagy valami bajt jelezhet? Els? terhesség így eléggé túlaggódom a dolgokat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi ok az aggodalomra. A szervezet készül a szülésre. Valószínûnek tartom, hogy a baba nyom valamilyen ideget és ez váltja ki a szurkálásokat. A 3. terhességemnél a 22 héttõl olyan érzésem volt, mintha egy mázsás súly akarna kiszakadni belõlem. Az orvosom akkor "megnyugtatott", hogy lesz ez rosszabb is. Szülés után nem bírtam 2 hétig a jobb lábamat felemelni emiatt. Most a 4. gyermekemet várom boldogan és fájdalommentesen! :-) Sok sikert és boldog babavárást még az utolsó pillanatokban is!

Szia! Szerintem semmi ok az aggodalomra. A szervezet készül a szülésre. Valószínûnek tartom, hogy a baba nyom valamilyen ideget és ez váltja ki a szurkálásokat. A 3. terhességemnél a 22 héttõl olyan érzésem volt, mintha egy mázsás súly akarna kiszakadni belõlem. Az orvosom akkor "megnyugtatott", hogy lesz ez rosszabb is. Szülés után nem bírtam 2 hétig a jobb lábamat felemelni emiatt. Most a 4. gyermekemet várom boldogan és fájdalommentesen! :-) Sok sikert és boldog babavárást még az utolsó pillanatokban is!
Én 30hetes vagyok, de 1-2hete én is hasonlókat érzek. Szerintem csak a baba nyomja :)
Keringési vagy idegrendszeri probléma? Nem értek hozzá, menj orvoshoz, súlyosnak tûnik!
Sürgõsen orvos. Lehet, hogy vérnyomásproblémád van...
ORVOS!
Szerintem is magas lehet a vérnyomásod. Aktus közben még jobban megemelkedik a pulzus és vérnyomás is, ez okozhatja a fejfájást.
Túlságosan is magasra emelkedik a vérnyomás .
Orgazmuskor következett be? Láttam egy dokumentumfilmet, ahol egy hölgy minden orgazmuskor migrénes görcsöt kapott. Állítólag nagyon ritka betegség, de semmit sem lehet kizárni.
A kérdező hozzászólása: És meddig?
A vizeletvizsgálat kimutatja.
ezt senki nem tudja pontosan, szervezet válogatja. azt olvastam hogy 1-10 napon belül a thc tartalom megfelezõdik a szervezetben. így azt mondanám hogy 1-2 hónapig símán kimutatható.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszike!
Kérdezõ, zöldséget kérdeztél... 1, a minta nem mutat ki semmit, a mintáBÓL mutatnak ki max. 2, elvileg kimutatható lenne persze, de minek vizsgálná rá bárki is? Szólval ja, a mintáBÓL elvileg kimutatható, gyakorlatilag viszont nem történik ilyen vizsgálat.

Normális hogy mostanában sokszor nehezen kapok levegőt? 35 hetes vagyok. Pár hete is volt, de már napi szinten többször, és este is alig tudok elaludni.

Igaz hogy a babám még nem fordult be. Nagyon sokat nyomogatja magát a bordáimnak, de ez normális hogy nehéz a légzés olykor?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban én sem kaptam nagyon levegõt. Egyáltalán nem szállt le a pocakom, végig fent volt a gyomromban-tüdõmben. Már csak 5 hét, és kapsz levegõt újra :) Könnyû szülést kívánok!

Az utolsó hónapban én sem kaptam nagyon levegõt. Egyáltalán nem szállt le a pocakom, végig fent volt a gyomromban-tüdõmben. Már csak 5 hét, és kapsz levegõt újra :) Könnyû szülést kívánok!
Ez ilyenkor normális, a terhesség velejárója. Pár hét múlva lejjebb húzódik majd egy kicsit a baba, és akkor az ilyen panaszok is enyhülni szoktak.
Igen, teljesen normális. A baba mivel még fenn van, nyomja a tüdõt. Amikor már lejjebb megy akkor ez meg fog szünni.Jó egészséget mindkettõtöknek és szép szülést!
Szia! Ne aggódj, teljesen normális. Sokan küzdünk és küzdöttünk a légzéssel. A baba miatt feljebb van a méhed, kevesebb a hely a gyomornak, tüdõnek. Én hosszú hetekig aludni sem tudtam. Ahogy vízszintesbe kerültem sokszor pánikszerûen kapkodtam levegõért. Borzasztó volt. Még most sem az igazi, de úgy a 36. héttõl jobb lett.Kitartás, már nincs sok vissza, és ne aggódj! :) 39 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Faros a babám, így is lejjebb fog menni? Igaz már nincs sok vissza, addig is édes ez a teher :) csak meg ne fulladjak :) Lehet hülyeség de ilyenkor Õ is elég oxigénhez jut?
Szia! Én babócám is faros sajna, ráadásul fel vannak csapva a lábacskái. Így aztán a feje a keze a lábai, mindenével fent a bordáimnál rugdos, forog nyomkod és egyebek. Én már csak hátul szopipárnával megtámasztva tudok ülni, feküdni, aludni is sokszor. Most is arra keltem éjjel h nem kapok levegõt rendesen... A fiam fejvégû volt azért vele ez a nem kapok levegõt effektus csak úgy 2 hétig volt és jóval késõbbi hetekben. Én nem tudom mit csinálok, ha ez így marad még 5 hétig :(
A kérdező hozzászólása: Na igen, a szopipárna jó hogy van, nem is tudom hogy aludtam volna eddig viszonylag jókat. De már aludni...:D Az én babám pakolja a lábait és sokszor lent rugdossa a hólyagomat és húzogatja a lábát, elég erõteljesen. Sõt van mikor érzem hogy lent a lábával kitámaszt és úgy nyújtózik felfelé :) ilyenkor rettentõen nyomja a tüdõmet és a bordáimat. :) De IMÁDOM és alig várom hogy megpuszilgassam a kis praclijait :) Kitartás nekünk erre az 5 hétre (már ha a pocaklakók is úgy tervezik)

Párom 2éve heti többször csekkolja exeit facebookon, ez mit jelent?

Legjobb válasz: Hogy majd téged is rendszeresen csekkolni fog.

Hogy majd téged is rendszeresen csekkolni fog.
A kérdező hozzászólása: hagyjam el?
Nem mondom, hogy hagyd el, mert egyrészt te ismered két éve, másrészt ki vagyok én, hogy másnak tanácsot adjak. Azt is te látod, hogy a káröröm, a minden lében kanálság, vagy a nosztalgia motiválja ebben. Túlzásba víve, exekkel kapcsolatban egyik sem biztos, hogy jó dolog. Amire fent céloztam: az hogy hogyan viszonyul az exeihez elég jó elõjelzõje, hogy mi lesz ha kettõtök között sem mennek jól a dolgok. Ha például indokolatlan rosszindulat van benne, akkor valóban sokszor is meggondolnám, hogy elmélyítsem vele a kapcsolatot.
ezt még ma is kutatják a tudósok, miért tapizzák a kiscsajokat
Ajjajj, ezért nem szabad a kislányokat emberek közé engedni. Na mindegy...
A ronda dolgokat én is sokszor megfogom, hogy biztosan valódiak-e, vagy csak a szemem káprázik. Nem lehet, hogy téged is azért piszkáltak sokat?
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

Mennyire nevezhető "normálisnak", hogy egy 9hónapos baba az utóbbi hetekben többször félre nyelt (innivalótól is és csak úgy a semmitől is) és ilyenkor pár másodpercig szegénykém levegőt se tud venni?

Olyan rémiszt?... Holnap megyünk dokihoz,csak hátha van köztetek olyan aki találkozott már ilyennel...

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszodat!Csak tudod nálunk az a baj,hogy ez nem az ételtõl van,hanem amikor iszik... pegig nem olyan a cumisüvege amibõl nagyon jönne az innivaló. Vagy pl ma szerintem csak simán ahogy nyelt egyet,az ment félre,és majd meg fulladt szegénykém...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!Csak tudod nálunk az a baj, hogy ez nem az ételtõl van, hanem amikor iszik... pegig nem olyan a cumisüvege amibõl nagyon jönne az innivaló. Vagy pl ma szerintem csak simán ahogy nyelt egyet, az ment félre, és majd meg fulladt szegénykém...
úgy értelmeztem, hogy italtól is, -tehát ételtõl is :) hááát nem egyszerü, az biztos, de talán idõvel megoldódik! drukkolok! kiváncsi leszek mit mond a doki.
A kérdező hozzászólása: Voltunk dokinál, nem talált nála szerencsére semmit! Azt mondta, hogy elõfordul babáknál akik ilyen "bénácskák" és többször félre nyelnek... És hogy kinövi... Hát remélem hamar eljön ez, mert nem szeretném még egyszer ezt átélni...
örülök, hogy nincs komoly gondja! az idõ biztosan megoldja!! nekünk is már napról napra jobb! minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!