Találatok a következő kifejezésre: Pár hete jött (100 db)

Miert bamult a srac, ha most par hete jott ossze egy csajjal?

Ezelott par honappal megprobalt felszedni egy srac, de en kicsit visszautasito voltam. Most par hete meglattam egy csajjal; mikor eszrevett a srac rogton ramnezett es engem bamult. Majd visszajott 2x arra a helyre, ahol voltam, es akkor is vegig engem bamult.

Legjobb válasz: Biztos azért nézett, mert nem tudta a szemét egy pillanatra sem levenni rólad, mert annyira, de annyira álomszép, gyönyörû, felejthetetlen, felûlmúlhatatlan, mindenkit túlragyogó szépség vagy..

Biztos azért nézett, mert nem tudta a szemét egy pillanatra sem levenni rólad, mert annyira, de annyira álomszép, gyönyörû, felejthetetlen, felûlmúlhatatlan, mindenkit túlragyogó szépség vagy..
Mert megteheti...
A kérdező hozzászólása: A srac 30 eves, en pedig 18. Hat masok szerint szep vagyok, "jo csaj", de en nem vagyok teljesen megelegedve magammal.
Jaa h 30 éves. (Téged akk jól saccoltak h 18 v.) Mondom még 1x nem akarok paraszt lenni, de egy 30 éves pasas bizony nem a két szép szemedért akart téged. Jobban ismerve kicsit a dolgokat én azt javaslom keress vmi korban hozzád közelebb állót. (nem tom. pl ha gimis vagy még akk. vmi fõiskolás ürgét.) Mert sajnos tapasztalatból tom h a 18 éves csajnak nem a 18 éves fiú kell.:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a kor szamit. Ha nem tudnam, hogy 30 eves 25-nel tobbnek nem mondanam. Mas vele egykoru ferfiakra teljesen maskepp nezek, meg ha nincs is feleseguk. Egy faluban lakom a sraccal es biztosan tudom, hogy rendes. O se ugy keresi a baratnot maganak, hogyXY eves legyen, hanem aki megtetszik neki.
Jól van te tudod. Remélem össze fog majd jönni. de nem értelek egy dologban, de mind1.
Biztos csak fel akart vágni elõtted, hogy van már csaja...
A kérdező hozzászólása: Melyik az az egy dolog, amiben nem értesz engem?
Akarod most õszintén azt a pasit v. nem? Szerelmes v. belé?
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarnám, akkor nem tölteném azzal az idömet, hogy itt kérdezõsködök!
Na akk még viszont mindig nem értem h miért ijedtél be a nyomulásán. Esetleg õ lenne úgy az elsõ...?
Hogy nézel ki jól? Ill. megmondanád h te meg a csávó milyen idõs? Mert bár lehet h az elsõ kommentembõl 1 parasztnak tûnõk, de szeretnék 1 normális véleményt adni akár hiszed akár nem. A baj csak az h túl keveset "tudok". Picit írhatnál még errõl.
A kérdező hozzászólása: Nem az olelestol ijjedtem meg, hanem attol, ahogy o viselkedett. Alig ismertem es nagyon nyomulosnak tunt(legalabbis nekem). Nem mondtam neki semmit; mikor mar ott tartottunk, hogy odahajolt hozzam, meg a derekam fogdosta, egyszeruen fogtam magam, felalltam es otthagytam.
16:38-as válaszoló véleménye: Édesem. Hány éves vagy? Ilyet még életembe nem hallottam, hogy valaki egy ölelés miatt megijed. Elmondod h mit mondtál a fiúnak amivel "leráztad"?
Akkor tesztelte, hogy féltékeny lettél-e
valszeg bejössz neki, veled lenne szívesebben, de azér mégiscsak kell valakit tömni
XDD
nézte a reakciódat. ha arra vagy kíváncsi, hogy megint be akar-e próbálkozni, akkor arra a válaszom, hogy nem valószínû, csak tesztelni akarta, hogy féltékeny vagy-e. egyébként meg nem ismerlek sem téged, sem a srácot, sem a szituációt, úgyhogy fogalmam sincs. de ne kezdj el ábrándozni arról, hogy majd odamegy a srác, szerelmet vall és megmondja, hogy csak féltékennyé akart tenni, de még mindig téged akar, mert az nem fog összejönni. viszont téged idegesít a dolog, úgyhogy elérte a célját...
Milyen érdekes addig nem kellett amíg nem volt barátnõje, de most hirtelen h elérhetetlen kéne mi? Elmondom neked h csak azt akarta h lásd túl van rajtad és te egy kicsit szenvedj. Én is csináltam ezt, mi fiúk az ilyen lányokat utáljuk a legjobban h csak akk kellek már neki mikor összejöttem valakivel...
A kérdező hozzászólása: Akkor is kellett, mikor nem volt senkije, de megijjedtem, mikor elkezdett olelgetni illetve mikor megfogta a derekamat meg a karjaimat maszirozgatta. Megjegyzem, hogy o nem te vagy kedves; nem viselkedik olyan butan, mint te! Mar bocsi!
Az, hogy amikor fel akart szedni és te nem foglalkoztál vele az sérti egy férfi egóját, ezért valszinû az a csaj nem érdekli annyira mint amennyire te érdekelnéd, de azért megmutatta, hogy " na tessék sz*pdki van csajom"
turbo véleménye: Ez egy "bosszú" volt. Mondjuk télleg érdekes h akk nem kellett a gyerek.
attól, hogy 25nek néz ki és rendes, még harminc éves és -bocsánat az általánosításért, tudom, hogy nem mindenkire igaz- ezért nem kell meglepõdni, hogy ezek a módszerei. megszoksz vagy megszöksz, mást nem tudok erre mondani.

1 hetet késett a mensim és ez alatt az egy hét alatt együtt voltam a párommal, most jött meg rendesen egy hét után nos a kérdésem annyi lenne, hogy lehet ebből még baba vagy az majd a jövőhónapban derül ki?

Mekkora esély van arra, hogy ebböl az együtt létb?l baba legyen???És az lehet hogy ha baba lenne akkor jöv?hónapban marad el elösz?r a mensi és az normális hogy most rendesen megjött?? Légyszi segítsetek, sürgös lenne!!!

Legjobb válasz: Babád elvileg bármikor lehet, de az általad leírtkor kisebb a valószínûsége.

Babád elvileg bármikor lehet, de az általad leírtkor kisebb a valószínûsége.

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)


A papírt a posta utólag lehamisította, és a pénzt sose láttuk.
A kérdező hozzászólása: Ez nem túl jó hír. Hogy bírták meghamisítani? Én biztos beperelem õket, ha az aláírásomat hamisították oda.

Ha nem védekeztünk a párommal .3x egymás után. és rá egy hétre pedig megjött akkor mi lehet? Mert a 2 hétre jött meg. Nem pedig szokásosan.

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni

ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni
én sem nagyon értem amit írtál csak azt vettem ki belõle, h nem védekeztetek! Akkor van esély a babára én a helyedben együttlét után 14 nappal elvégeznék egy tesztet, h tutira megnyugodjak! Egyébként ti most a szerencsére játszotok v mi? mert 3* egymás után már nem lehet azt mondani, h csak egyszer történt, mert az megesik na de háromszor! Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Aktus után 2 héttel terhesteszt. Legközelebb meg több ész. Abortuszt akarsz, amikor mindenki számára elérhetõ és megfizethetõ a fogamzásgátlás?

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Tisztelt Doktor Úr! Pár hete jelentkezett nálam ilyen tórós fehér bűzös folyás.Egyik napról a másikra elmult, de utána vissza jött ismét ez a tünet, vettem Pevaryl G hüvelykúpot, ettől sem mult el a bűzös, kellemetlen szag a hüvelyemben, de folyásom nincs

Tisztelt Doktor Úr! Pár hete jelentkezett nálam ilyen tórós fehér bűzös folyás.Egyik napról a másikra elmult, de utána vissza jött ismét ez a tünet, vettem Pevaryl G hüvelykúpot, ettől sem mult el a bűzös, kellemetlen szag a hüvelyemben, de folyásom nincs, és égő érzés sincs. Most vettem Vitagyn C hüvelykrémet, de mikor felnyúlok magamnak akkor is érzek egy kis bűzös kellemetlen szagot. Mi lehet ennek az oka? Várom válaszát! Üdvözlettel:Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszai alapján mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, mert enélkül lehetetlen korrekt tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszai alapján mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, mert enélkül lehetetlen korrekt tanácsot adni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Lehetsz.... Mikor teszteltél? És milyen érzékenységûvel?
ATOM Alpha Teens ON Machines Jolán csopá csó volt az, amit Axle mondott:) :)
A kérdező hozzászólása: köszi :D
;)

A héten 3 párt-újság jött. Egy fideszes, amelyikben fideszes sikerekről és tervekről írnak, egy jobbikos, amelyikben jobbikos sikerekről és tervekről írnak, illetve egy mszp-s, amiben fidesz hibáiról írnak. Ez elárul valamit?

Az első két újság sem tetszik, és nem érdekel annyira, de az mennyire célravezető, ha sokmillióért újságot nyomtatnak arról, hogy a fidesz rossz? komolyan gondolja az mszp, hogy ezzel tud majd szavazókat gyűjteni? vagy tényleg van akit ez terel az mszp felé?

Legjobb válasz: Igen. Elárulja, hogy a kérdezõ Fidesz és Jobbik szimpatizáns, illetve utálja az MSZP-t. Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa. Csupán, hogy kerek legyen a világ ;)

Igen. Elárulja, hogy a kérdezõ Fidesz és Jobbik szimpatizáns, illetve utálja az MSZP-t. Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa. Csupán, hogy kerek legyen a világ ;)
"komolyan gondolja az mszp, hogy ezzel tud majd szavazókat gyûjteni?" Isten hozott Magyarországon!
22 év
A fidesz/mszp esetén hazugságról van szó, ahogy a 22 éb alátámasztotta. A Jobbikról még nem tudunk semmit, szóval nézzük meg !
A kérdező hozzászólása: tudom, hülye kérdés, sok értelme nincs, csak kíváncsi vagoyk a véleményekre, hogy csak szerintem gáz-e, hogy az mszp eddig nem mutatott mást, mint azt, hogy a fidesz rossz? (nem vagyok fideszes, magam is látok sok rosszat, de feleslegesnek tartom ezt újságban kigyûjtve bedobni a postaládámba)
Ez a szocialista párt, a nép megmentõje.
igen. hogy ilyen felelõtlenek a pártok, hogy erre dobják ki a közpénzt.
A kérdező hozzászólása: itt nem arról van szó, hogy ne szidják a másik oldalt, de ha már pénzt költenek az újságra (gondolom drágább nyomtatott sajtót küldeni, mint interneten kampányolni) akkor oda a fõbb törekvéseiket rakják bele. másrészt, akkor nézem meg a jobbik, a fidesz, vagy az mszp-s weblapokat, amikor akarom (igazából sosem szoktam), de ha a postaládámba dobnak be valamit, akkor gondolom az nagyon fontos nekik, hogy eljusson hozzám. és akkor ez most az mszp csúcsa, hogy összegyûjtik a fidesz hibáit? (nem vagyok fidesz szimpatizáns, távol álljon tõlem)
"Arról nem beszél, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátokon, a médiában, internetes portálokon, hírlevelekben, suttogó propagandás viccekben folyamatosan gyalázza a baloldalt, illetve hogy az MSZP-nek is van a saját elképzeléseirõl szóló kiadványa." Most komolyan csodálkozol, hogy mindenki szidja az MSZP-t? Saját elképzelés? 8 év elég volt abból, szóval köszi, inkább nem. Remélem az MSZP eltûnik a süllyesztõben, mint az SZDSZ. És vele együtt az összes balliberális párt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!