Találatok a következő kifejezésre: Pár hete férjem (13 db)

Pár hete a férjem eltünt este itthonról, elkezdtem keresni, másfél órát vártam rá az udvaron mikor láttam, hogy jön ki a szomszédból a szomszéd asszonnyal. Hogyan derítsem ki, hogy együtt volt-e a szomszéd asszonnyal?

(Azt tudni kell, hogy a teraszunkról teljesen belátni a konyhájukba, ott égett a villany de nem láttam ott ?ket.)

Legjobb válasz: Tegyük félre a mi lenne ha kérdéseket. Milyennek ismerted meg a férjed? Véleményed szerint képes lenne pont a szomszédasszonyoddal, a "szemed láttára" megcsalni "fényes nappal"? Ehhez legalább egy nagyon iskolázatlan bunkó paraszt férj kell (bocsánat a kifejezésért, de tényleg így van.) Viszont! Ha a férjed NEM csalt meg a szomszédasszonnyal (lehet, hogy átment a csillárt megnézni és beszélgettek), akkor az amit mûvelsz, könnyen a házasságodba kerülhet. Ne fesd az ördögöt a falra. Módszer arra úgysincs, hogy kiderítsd, a férjed együtt volt-e a szomszédasszonnyal vagy sem. Vagy bevallják, vagy nem. Nyugodt pillanatban üljetek le és beszéljétek meg. Ne kérdõre vond, hanem mondd el neki, hogy téged nagyon bánt az, hogy a szomszédasszonytól jött ki és félreérthetõ dolgokat mondott, nem volt õszinte, egyenes. Szeretnéd tudni, hogy mi az igazság, van-e okod arra, hogy féltsd a kapcsolatotokat, a házasságot, a gyermeked jövõjét. Egy normális hangvételû beszélgetésben a reakciók is sok mindent elárulnak.

Tegyük félre a mi lenne ha kérdéseket. Milyennek ismerted meg a férjed? Véleményed szerint képes lenne pont a szomszédasszonyoddal, a "szemed láttára" megcsalni "fényes nappal"? Ehhez legalább egy nagyon iskolázatlan bunkó paraszt férj kell (bocsánat a kifejezésért, de tényleg így van.) Viszont! Ha a férjed NEM csalt meg a szomszédasszonnyal (lehet, hogy átment a csillárt megnézni és beszélgettek), akkor az amit mûvelsz, könnyen a házasságodba kerülhet. Ne fesd az ördögöt a falra. Módszer arra úgysincs, hogy kiderítsd, a férjed együtt volt-e a szomszédasszonnyal vagy sem. Vagy bevallják, vagy nem. Nyugodt pillanatban üljetek le és beszéljétek meg. Ne kérdõre vond, hanem mondd el neki, hogy téged nagyon bánt az, hogy a szomszédasszonytól jött ki és félreérthetõ dolgokat mondott, nem volt õszinte, egyenes. Szeretnéd tudni, hogy mi az igazság, van-e okod arra, hogy féltsd a kapcsolatotokat, a házasságot, a gyermeked jövõjét. Egy normális hangvételû beszélgetésben a reakciók is sok mindent elárulnak.
Nem akarlak bantani, de nekem mar ott nem stimmel a dolog, hogy bant teged amiert megszülted a fiatokat. Mi az, hogy meg fogod banni a döntesedet. Ez a kettötök gyereke nem? Es a kettötök döntese.Ennyire nem akarta? Es most, hogy mar ott van veletek, meg most sem akarja igazan? Raadasul tuti, hogy megcsal. Ez a pasi nem szeret teged vagy mi van? Biztosan tudod, hogy hazudik, es nem teszel semmit? Ne hagyd magad. Ennel többet erdemelsz, es a kisfiad is. Allj a sarkadra, beszelj vele, es ha nem valtoznak a dolgok dobd ki.En mondjuk azonnal kidobnam, ha nekem azt mondana a ferjem, hogy meg fogom meg banni, hogy megszültem a kisfiamat.
szerintem igazad van, ez tényleg nagyon bûzlik. még ha nem is csal meg, az is elég nagy baj hogy szemrebbenés nélkül hazudik neked. így hogy mégcsak megbízni se tudsz benne, szerintem teljes jogon feltételezed hogy megcsal. ülj le és mondd el neki hogy téged ez mennyire bánt hogy minden jel arra mutat hogy megcsal és akkor talán abbahagyja. ha továbbra is azt veszed észre hogy ennyire érdekli a szomszédasszony akkor te és a gyerek jobbat érdemeltek ennél.
A legegyszerûbb azt mondani, hogy amirõl nem tudsz, az nem fáj, aki ezt tanácsolja, az esetleg magából indul ki? Elõbb utóbb kibújik a szög a zsákból...akár leselkedsz, akár nem
Így utólag kideríteni nem lenne egyszerû már.Persze könnyebb lenne, ha valamelyik esetleg elszólná magát véletlenül vagy akadnának olyan jelek, amibõl lehetne következtetni valamire.Vagy beszélsz errõl a férjeddel vagy figyeled õket továbbra is.Ha ez mégegyszer elõfordul, hogy több órára este odaát marad, akkor elgondolkodtató a dolog, fõleg, ha a szomszéd asszony férje megint nem lenne otthon...
Van rá módszer, a japán nõk kedvence: kitaláltak valami vegyszert, amivel kimutatható a nadrágból az elõváladék. Persze ez csak azt mutatja ki, hogy izgtott volt. Te viszont döntsd el, hogy mit szeretnél. Én is azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele: neked ez nem tetszik, és a jövõben fogja vissza magát. Ha nem tudja, akkor pedig búcsúzzatok...
két dolgot tehetsz. kinyomozod és akkor lehet beigazolódik a gyanud, tönkre megy az életed. vagy amit nem tudsz nem fáj alapon hagyod a dolgot és azt mondod hogy tényleg új csillárjuk van. persze ha megint elöfordul akkor már elgondolkodtató lenne.
Õszintén: Téged hülyére vesz a férjed. Biztos, hogy sáros, ha nem a szomszéddal, akkor valaki mással. Innentõl rajtad áll, hogy lenyeled -e a békát, vagy inkább a fejére olvasod.
A kérdező hozzászólása: Hát elbeszélgetni azt nem lehet vele, mert az utóbbi idõben egyre sûrûbben veszem észre, hogy hazudik, és ha rá szólok, hogy az nem úgy van a szeme sem rebben. Lehet, hogy így akar "büntetni" , mert nem vetettem el a babát? Nem tehettem róla, hogy nem akkor lettem terhes amikor õ akarta, hanem pár évvel késõbb. A terhességem alatt sokat hangoztatta, hogy megbánom a "döntésem". De ha válásra kerül is a sor nem hiszem, hogy azt bánnám, hogy megszületett a kisfiam! Figyelgetem õket és, semmi sem olyan mint rég! Ha itthon van egész nap ki sem mozdul, egészen addig amíg meg nem hallja, hogy itthon van a madam, akkor mindjárt oltári fontos elintézni valója van az udvaron. Már az este mondtam neki, hogyha elvonásos tünete van akkor átmehet megnézni a csillárt! Kicsit mintha félne is mert tegnap elött beszélgettem a szomszéd asszonnyal( vagyis õ odajött kérdezni valamit) és szaladt oda a férjem mikor elment, hogy mit akart. Szerintem tisztában van vele, hogy mi a következménye ha kiderül, úgyhogy vallani nem fog. De lehet, hogy igazatok van és strucc politikát folytatni, nem foglalkozni vele, addig amíg újból gyanút nem fogok. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Elválni, egyenlõre nem tudok, azt nem írtam, de van egy 13 éves fiúnk is, aki nagyon nem szeretné, pedig már beszélgettünk vele róla. Így csak az õ érdekét nézem, és tûrök a végtelenségig. Õ nagyon rajta volt a második gyerkõcön, hogy a nagyobb 3 éves koráig legyen, de a sors nem úgy akarta. Azzal érvel, hogy elmúlt 40-n és tök ciki már ílyen idõs korban egy gyerek. Ha mindenkinek ciki lenne akkor fele gyerek születne. De nagyon sokat gondolkodom rajta és valóban lehet, hogy nem a gyerek miatt mûveli ezt velem, hanem a "friss husi miatt".Minden esetre a gyerekek tartják bennem a lelket, imádom õket, és azt biztos nem bántam meg, hogy õk lettek nekem, de azt igen akitõl. A minap megállított a szomszéd néni és elkezdte mondani, hogy nekem milyen jó a házasságom, milyen boldogok vagyunk, és a pici milyen jó helyre született. Én majdnem elsírtam magam, erre a házasságra csak azt tudom mondani, hogy olyan mint az alma a külseje gyönyörû, de ha kettévágod rohadt. Kívülre minden szép és jó. Köszönöm nektek, nagyon, és remélem lesz jobb is, ( bár, hogy vele azt kétlem).
Szia! Ne haragudj, hogy ezt írom, de a férjed sáros, nagyon sáros. Nem tudom, hogy miért vagy még vele. Terhesség ideje alatt se foglalkozott veled, se a babával, meg csak rosszat mond, amivel megbánt. Egyedül a baba miatt lehetsz vele, akit õ nem is szeret. Én azonnal otthagynám, mert ez görénység, amit csinál, találsz te jobbat, még babucival is, de a fiad érdekeit is nézd. Neki se jó ez az állapot, és hiába fiatalka, de lehet, hogy ki fog rá hatni ez késõbb, hogy nem érezte az apai szeretetet. Hagyd ott a férjed, mert nagyon rossz sorsod lessz. És remélem, semmi baj nem lesz és meggyógyulsz. :)
Igaz én pasi vagyok, de még én is kiakadok azon, amit írtál. Pontosabban, amit a férjed mûvel a közös gyerkõccel. Ez még a napnál is világosabb, hogy nem igazán szeret... vagy legalábbis "friss húsra" vágyik.:( Mindenesetre más ember alig várja, hogy végre kisbabája legyen( pl én is... már majdhogynem jobban szeretném, mint barátnõm, de ha minden igaz a jövõ hónapban végre összejön:) ), õ meg mondhatni egyenesen "utálja", hogy van neki egy gyereke. Legalábbis a leírtakból ezt lehet kiolvasni. Amikor õ szerette volna, akkor mennyire volt rajta a témán? Úgy értve, mennyire eröltette volna a dolgot?
Akárhogyis döntessz, remélem egészséges leszel és szépen fel tudod majd nevelni a kisfiadat. Örülök, hogy nem bánod egy percre sem, hogy megtartottad a babucit! A férjed egy gerinctelen görény. Ilyennel nekem is volt sajnos dolgom nekem még gyermek nélkül.
Ez egy tuskó. Hagyd ott! Semmi jóra sem számíthatsz tõle.
A kérdező hozzászólása: Tavaly októberban derült ki, hogy terhes vagyok, õ minden áron azt akarta, hogy vetessem el 5 perc az egész! (Azt tudni kell 10 év alatt számtalan vetélésem volt ami kürettel végzõdött, úgyhogy tudom milyen az az 5 perc!!)Mondtam neki ha arra az 5 percre elöbb felfekszik õ a mûtõasztalra akkor benne vagyok, de, hogy önszántamból nem teszek ílyet az tuti. Az össz érdeklõdése a terhességem alatt a babáról az volt, hogy "nem ment még el a gyerek?", soha nem kérdezte, hogy mit mondott az orvos, vagy, hogy velem mi van, azt sem tudja, hogy a cytológiám októberben kezdõdõ méhnyakrákot mutatott, most ismételgetik azt mondja a doki talán megúszom, most nem mutatta, de szeptemberben újabb kenet vétel lesz. A kicsivel allig foglalkozik, 3 hónap alatt a múlthéten kérdezte meg elõsször éjszaka, hogy fogja-e mert nem aludt a kicsi. Mondjuk a baba is érezheti, hogy nem igazán van érte oda, állandóan sír, ha vele hagyom. Azt nem értem, hogy ennyire megtudja állni, hogy ne puszilgassa, ölelgesse a csöpséget. Hát röviden ílyen!
gyanús nekem a férjed...egyelõre ne támadd le, és ne vádold meg semmivel, míg nincs rá kézzel fogható bizonyítékod! apró jelzésekbõl esetleg következtethetsz a szomszédasszony és a férjed közötti esetleges viszonyról. de ha kiderül, és valóban megcsalt téged a férjed, keress másikat, mert sokkal jobbat érdemelsz.

A férjemnek biztosra ígértek egy külföldi munkalehetőséget pár hét múlvára, megoldás lehet addig, ha egy olyan helyen helyezkedik el ahol naponta jelentik be?

Iszonyú munkanélküli térségben élünk,több hónapja hiába keres itt munkát,minden fillér számít nekünk ,már feléltük a tartalékainkat sajnos.
Szia.Fordul nõgyógyászhoz mert ne legyen igazam de lehet akár HPV is.
Igen fertõzõ ha hpv. De a legjobb ha gumiztok. Nekem HPV-m van..:(
Ez a leírtak alapján hpv szemölcs. Menj dokihoz, nehogy jobban elterjedjen.
A kérdező hozzászólása: te jo eg! hogy kaphattam en el? a paromat is megfertozhetem? hogy mondjam el neki?

Mivel ajándékozzam meg a férjem 3 éves házassági évfordulónkon? Most született kisbabánk, pár hete.

Legjobb válasz: Hát, nyilván sejted a választ. Az ajándék a közös gyermeketek. De esetleg megfõzheted a kedvenc kajáját és kivehettek egy jó filmet. Nem kell semmi extra, hisz' az már megvan. :)

Hát, nyilván sejted a választ. Az ajándék a közös gyermeketek. De esetleg megfõzheted a kedvenc kajáját és kivehettek egy jó filmet. Nem kell semmi extra, hisz' az már megvan. :)

Honnan tudhatom hogy rugdal vagy boxol a babám? 21+2 hetes vagyok, már pár hete néha látványos megmozdulásai vannak a kisasszonynak, de mostanában elég sok, a férjem is látja.

De nem tudom hogy fekhet most, egyik uh-n medencevég? rá 4 napra fejvég?, elég sokat foroghat, ami nem baj, és hol itt, hol ott érzem mozogni. De kb 1 hete sokat fent jobb oldalon érzem a köldök alatt 1-2 centivel, és ott a látványos. Van hogy elég nagyot rúb/boxol van hogy picit látszik csak. Ezt mijével csinálhatja? És a szeméremcsont fölött is érzem néha-néha, de csak ritkán.

Legjobb válasz: Szia. Én sem tudom még, én 27 hetes vagyok.Majd talán késõbb, mikor elfoglalja a végsõ helyét, akkor majd fogom tudni.Most még mocorognak sokat, mindig változhat.

Szia. Én sem tudom még, én 27 hetes vagyok.Majd talán késõbb, mikor elfoglalja a végsõ helyét, akkor majd fogom tudni.Most még mocorognak sokat, mindig változhat.
Ja, és nekem volt olyan uh, ahol pár perc alatt 3 fekvésben is volt, annyit mozgolódott.
a 33. hétben vagyok, és még itt sem mindig egyértelmû, hogy a koreográfia mely részét mely testrészekkel mutatja be, de nagyjából lehet sejteni. már nem forog, inkább csak helyzetet változtat. szerintem a lábacskák erõsebb mozgásra képesek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok köszi a választ. Azt hittem hogy késõbb valamibõl lehet tudni, de akkor csak találgatok és élvezem minden egyes mozdulását! Köszönöm! Szép hosszú hétvégét Nektek!
38+5 hetes vagyok. Kb. 2 hete tudom beazonosítani a testrészeket (már amelyiket), mert most változtatott picit a helyzetén. De csak körülbelül vannak sejtéseim.

Boldog, hűséges és elég hangos házasságunk volt. Pár hónapja veszekedések után két hétre elment a férjem. Közben eddig elöször megcsalt egy hivatásossal ami állítása szerint nem jött össze mert nem ment neki. az érzelem nélküli szex. Mit lehet tenni?

hozzátenném hogy köztünk csodálatos volt (most emiatt nekem nem) a szerelmeskedés mindig.ez a dolog hosszas hetek,fájdalmak,könnyek után derült ki úgy hogy valami bacit ott összeszedett.na akkor hosszú hetek után kiderült.de mindez idő alatt ő folyton rendezni akarta a dolgainkat és nagyon szeretett.én most nem bizok benne,de ő mindent megtesz a tetteivel hogy majd idővel visszaszerezze a bizalmam.menni fog? szabad e hinni még ezek után???? nagyon beleroppantunk mindketten.de ő nagyon,nagyon küzd értem,értünk.csak félek....

Legjobb válasz: ÉN a helyedben nem tenném, de ha te annyira akarod, akkor adhatsz neki még egy esélyt. Látszik hogy magadat szeretnéd meggyõzni az újrakezdésrõl, hát ez rendben van, de én már tuti nem bíznék meg benne. Nem állítom, hogy a megcsalások között van különbség..de ez hogy el is kaptál valami, ez hátborzongató. Alig tudtad kiszedni belõle hogy mi történt. Csak annyit mondott el, amennyit mindig kellett. Ezekután azt is elk kéne hinned hogy nem élvezte? Lehet ezzel is csak menteni akarja a bõrét. Ne haragudj, én egy bizalmatlanabb típus vagyok. Hiszek én is az esküben, bár még nem vagyok házas, de úgy tûnik a te férjed nem hitt, így hogy várja el hogy te tovább higgyél benne?

ÉN a helyedben nem tenném, de ha te annyira akarod, akkor adhatsz neki még egy esélyt. Látszik hogy magadat szeretnéd meggyõzni az újrakezdésrõl, hát ez rendben van, de én már tuti nem bíznék meg benne. Nem állítom, hogy a megcsalások között van különbség..de ez hogy el is kaptál valami, ez hátborzongató. Alig tudtad kiszedni belõle hogy mi történt. Csak annyit mondott el, amennyit mindig kellett. Ezekután azt is elk kéne hinned hogy nem élvezte? Lehet ezzel is csak menteni akarja a bõrét. Ne haragudj, én egy bizalmatlanabb típus vagyok. Hiszek én is az esküben, bár még nem vagyok házas, de úgy tûnik a te férjed nem hitt, így hogy várja el hogy te tovább higgyél benne?
Látod, hogy küzd érted nem? De. Akkor ne szivasd tovább. Adhatsz neki még egy esélyt.
A veszekedésekhez is két ember kellett, most a megbocsátáshoz is kéne a második-szerintem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi lesz így velünk. ha nincs velem nyugodt vagyok.még mindig nem akarom elveszíteni, sõt hogy szétessen a család. de miért érzem most úgy hogy jobb lenne ha véget vetnénk ennek.mert úgy érzem szép lassan tönkremegyek. haldoklom belülrõl.kár lenne tagadni. néhány hétre szétmennénk ( gondolom õ közben ismét megcsalna) már értelme se lenne utána leülni megbeszélni. ha egy lakásban maradunk akkor hétvégénte meg itt kerülgetjük egymást??? teljesen tanácstalan vagyok.
Tisztázd, mi is az a megcsalás... Minden férfi el-eljár ide-oda. Sok nõ, feleség nem hiszi ezt, de ez így van. Nagyon mások biológiailag is, hát akkor hogyne lennének mások szexualitásukban is. A nõk az élet befogadására és továbbadására vannak teremtve - s a család összefogására. Te ezt nem tudod megérteni és elfogadni? A párod szeret, az hogy félrelép, csak ennyi: félrelépett és most a rendes útra tért. Az élet vége felé járok - hidd el, a megbocsátás nagyon nagy erény és további boldogság forrása is - lehet. (60N)
mocskos gusztustalan g...i! és ha AIDS-el fertoz meg? ki tudja hanyszor kúrt félre valami ordas qrvával, csak most lebukott, mert valamit elkapott.kozben meg a markába rohog.
Nállunk volt hasonló szitu és túléltük, együtt vagyunk. Viszont adnék egy tanácsot, ha megbocsájtasz neki soha többé ne emlegesd az esetet. Legyen egy úgymond nagy beszélgetés amikor kielemezitek a dolgot, és zárjátok le. Tudom hogy nehéznek tûnik de másképp nem megy. Ha felhánytorgatod megmérgezed az egész életeteket. Nehéz de másképp nem megy.
A kérdező hozzászólása: hát adok még egy esélyt de totál bizonytalan vagyok.idõre van szükségem.adok esélyt hogy visszaszerezze a bizalmamat és világossá tettem ha csak a gyanú bennem felmerül akkor tudni fogom hogy ennek végleg vége.remélem most hogy már rájött hogy elveszíthet elég lecke volt...csak remélni tudom.
Ha te is szeretnéd még a házasságotokat, akkor nem értem milyen válaszra vársz? Én úgy látom, hogy Te már eldöntötted, hogy adsz neki még egy esélyt. Arra pedig senki nem tud válaszolni, hogy megfogsz e tudni bocsájtani. Adj neki akkor egy "próbaidõt", ha ezután se megy, akkor felesleges eröltetni.
A kérdező hozzászólása: 7/8 : én is el akartam menni.de kisgyerekeink vannak.és õ nem mert elengedni.belém kapaszkodik hogy láthat, h hallja a hangom és akkor nyugszik mert.nagyon rossz állapotban van.igy maradtam.és most beszélgetünk.többet mint az elmúlt egy évben. 8/8 õ mindig rettegett hogy megcsalom.hét közben egyedül vagyok, autóm, pénzem, szabadidõm van és õ is tudja rengeteg ajánlatot kapok mivel vonzó nõ vagyok ( ez nem nagyképûség de vékony, csinos, adok magamra stb )de õ bizott bennem hogy nem teszem meg.és eddig úgy voltam vele ha megteszi elhagyom azonnal és végleg h max a válóperen láthat legközelebb de a gyerekeket anyuéktól bármikor bármeddig elviheti.nem tartok igényt sem a pénzre semmire sem.nem merte elmondani mert akkor már hazajött és próbálta menteni a házasságunkat.de abban a két hétben már annyira be voltam sokalva hogy hiába könyörgött én egyfolytában dühömben és mérgemben azt mondtam nem akarom látni, felejtsük el egymást és odavágtam (de nem gondoltam komolyan) hogy menj keress egy hivatásost...hát megtette...a másik meg az hogy a szájával megpróbálta kielégíteni és nem ment mert nem volt merevedése..és miután hazajött és csodálatos szerelmeskedéseink voltak ez itthon kimaradt és szóba hoztam egyszer hogy szívesen hát közölte ha megteszem neki vége mert azonnal elmúlt minden merevedése...rá egy hetére már tudtam hogy miért...IGEN MAGAMAT AKAROM MEGGYÕZNI MERT Õ BIZTOSAN TUDJA MIT AKAR.engem. a házasságunkat.és ezért bármire képes.szóval nem értem .....én nem lettem volna erre képes.
Nehéz ügy. Ilyen helyzetben én se tudnám, hogy mit csináljak. Lehet elmennék valahová egy hétre gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: de a legnagyobb baj hogy én jöttem rá.lépésrõl lépésre.elkezdtem érezni még a napot is eltalátam.aztán ment a könnyek, hazudott hogy ne veszítsen el.hétrõl hétre csak annyit volt hajlandó beismerni amennyit muszáj volt..indok: nem akart hazudni csak félt hogy elveszít és azt nem birta volna ki.....aztán kiderült hogy elkaptam valami olyan vírust amit csak úgy lehet elkapni...és innen már bukta volt. 50 perc alatt birtam kiszedni belõle a történet végét...sirt, összeroppant, könyörgött én pedig megigértem h segítek neki talpraállni mert nekem nincs segítség...én hittem amit fogadtam...és õ mindig erre hivatkozott hogy templomban esküdtünk és hogy nem mocskolta be magát....hát mégis....
A kérdező hozzászólása: õ nagyon igyekszik. sõt én is nagyon szeretném ...voltunk egy tanácsadónál ahol elmondott mindent õszintén.azt a tanácsot kapta hogy eztán õszintén éljen és legyen kitartó igy fogadjon el hogy egy fél-egy év ezzel fog telni hogy õ nem a szavaival hanem a tetteivel bizonyitson...õ most nagy változáson ment át pár nap alatt...
Sajnos ebben egy idegen nehezen ad tanácsot. Ezt neked kellene tudnod, hogy menni fog e vagy érdemes e megpróbálni.
a bizalmat nagyon gyorsan el lehet veszíteni, visszaszerezni na az már v sikerül v nem ha sikerül is hosszú idõ, viszont ami tett, azt meg Te nem fogod tudni feldolgozni ezt Neked kell tudni, ebbe sokat innen nem lehet tenni, de még tanácsot se rendezd a gondolataidat mérlegelj és mint a sakkban tudjad, ha ezt választod gondold végig képes vagy elfelejteni amit tett? N
Akkor tisztázd elõbb azt, tudnál-e nélküle élni? Szereted-e most is? Akarod-e, hogy együtt maradjon a családod. Ha csak félrelépett, nem kellene ennyire belerokkannod. Hidd el, a legtöbb férfi (s lehet, hogy sokan megbotránkoznak, de én a következõt tapasztaltam: épp az ilyen "férfias" férfiakat szeretjük) félrelép - és azt mondja, ez semmi. Olyan, mint egy szükséges orvosi kezelés. Mi, nõk, ezt egyáltalán nem így érezzük és nem is így élünk - de hát nem is vagyunk férfiak. Vigyázz: ad-e az élet jobbat? Az együtt megélt szépségeket most mind el akarod dobni egy ilyen botlásért?

Megcsaltam a férjem, nem okozz lelkiismeret furdolást! Miért? 5éve vagyok együtt a párommal! Dolgozom, és ott a munkahelyemen van egy srác2hetente összefutunk, de akkor azon a héten mindennap!

Néha felhív, néha csók is történik!Nekem nagyon tetszik, én is neki!Korán házasodtam de a férjemet nagyon szeretem, mit tegyek?Ugye ne mondjam el? 22éves leszek

Legjobb válasz: egy fellángolás végett ne dobd a férjed. dr.b 23 F

egy fellángolás végett ne dobd a férjed. dr.b 23 F
wow ez gyors válasz volt. oké akkor hagyjuk ez nem én leszek :D am teljesen átérzem azt a vívódást amit érezhetsz, de nincs ötletem. Hát te döntesz, ha még csak öt éve vagytok együtt a férjeddel, és még gyerek sincs akkor még ideje "kiszállni", minthogy húsz év múlva vedd észre, hogy nem mûködik a házasságod, de inkább gondold át százszor, mint egyszer sem, és feltétlenül adj idõt a dolognak, ne hagyd, hogy a kezdeti felángolás elvakítson, egyáltalán ismered a rendesen a srácot??
te döntesz, szeretõ férj v egy kis munkahelyi kaland...
Csinálj egy videót és rakd fel a [email protected] és várd a fejleményeket.A hatásnem fog elmaradni majd ha a párod meg lát
nem szereted a férjedet
Majd rájössz ha meg tudja a férje milyen lotyóval él együtt. Hülye vagy kisanyám!!!
Ringyó vagy. A férjed helyébe kapnád a pofont.
minek ennyi évesen férjhezmenni? ez lesz a vége.. még nem élted ki magad.. kész..
hány éves a srác? csak mert... jézusom mintha magamról olvasnék, csak a te korod nem stimmel :S :O
A kérdező hozzászólása: 23
Most sajnálhatod, hogy ilyen hamar férjhez mentél. Várhattál volna még vagy 5-10 évet. Mondd a férjednek, hogy próbáljátok ki a hármas szexet, és vonjátok be a srácot harmadiknak.
Dehogy szereted a férjedet nagyon! Én is csaltam már meg a páromat, igaz én legalább sose hazudtam neki azt, hogy szeretem, ráadásul agresszív is volt velem, és nekem a mai napig fáj, hogy mennyit szenvedett amiatt, hogy elhagytam. Sose felejtem el, amikor megmondtam neki, hogy vége, hogy mennyire szenvedett. Amikor csaltam, akkor is fájt, azért is szakítottam inkább, én nem bírtam ezt csinálni 2 hónapnál tovább. Emberbõl vagy te, hogy még csak lelkifurdalásod sincs? Nem az a baj, ha beleszeretsz másba és belátod, hogy túl fiatal voltál, nem kellett volna lekötni magad ilyen korán. Az se baj, ha korrigálod és elválsz, és nem hülyíted tovább a férjedet. De attól még maradhatna benned egy kis emberség.
Neked milyen lenne, ha a férjed egy tõled fiatalabb, csinosabb csajjal találkozgatna? Szarul esne?
arra hogy valaki egy érzelmileg infantilis ribanc, nincs gyógyszer. én 4éve vagyok a párommal és én is 22vagyok. és képzeld ha viszketni kezd a p.inám tudok nemet mondani.minek vetetted el magad akkor ennyi idõsen ha még mindig itt tartasz...én nem tudnám megtenni..ha ilyenekre lenne szükségem akkor vmi nem stimmel, elõbb kidobnám.1 jó [email protected] sem ér annyit hogy ekkora fájdalmat okozzak a páromnak és így megalázzam...remélem kamu kérdés, mert egyébként eléggé kezd aggasztó lenni hogy 16és 50 közt (majdnem)minden nõ 1 loty.ó!!ahelyett h örülnél neki hogy ma még elvesz valaki ebben a szexorientált világban.ott egy komoly pasi az életedben te meg mással d.ugatod magad, aki kitudja hányat d.ugott meg elõtted.és igen monnd el neki, hagyjon ott és keressen csak egy normásis feleséget mert õ már ott tart, csak erre te nem vagy alkalmas...ha szereted (ami nyilván nem igaz ha bûntudat nélkül pofátlanul csalod) akkor engedd el és adj neki esélyt egy normális feleségre ha egyáltalán talál manapság olyat!
Tudnod kell hogy te sem vagy és tarthatód magad különbnek és magadban tiszteséges nõnek mert egy vagy te is a nagyon sok közül egy RIBANC az voltál és mindig az is maradsz!!! Majd az élett az ilyeneknek mint te majd vissza adja és majd tapasztalod akkor te se maradsz más csak egy kihasznált, elhasznált lugnyi a sok közül majd az hogy fog hatni a te lelkivilágodra!!!!!! Nem hogy a nõk büszkék lenének magukra hogy mitõl is különbek a keleténél inkább alázák saját maguk életét!!! Undoritó-nõk vannak!!! Sok meg nokedlit szagatni meg nem tud de baszatni magát az megy mint teneked bevené a gyomrod !!! SZÁNALMAS!!!!!!

Mit tegyek? 9 hónapos a fiam, néhány hete nagyon "anyás". A férjem tegnapelőtt kórházba került, a nagyszülők messze laknak, nincs segítségem. Rá merjem bízni a szomszédra a babámat 1-1, 5 órára, amíg meglátogatom a páromat?

Megérti, ha nem tudok menni, de elég rossz a kórházi koszt, szeretnék neki házi kaját vinni, meg hát hiányzik is...

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy végig sírni fog. Talán csak pár percig, amikor elmész, utána játszik majd tovább. Nyugodtan menjél!

Nem hiszem, hogy végig sírni fog. Talán csak pár percig, amikor elmész, utána játszik majd tovább. Nyugodtan menjél!
Ha csak egy órára mész szerintem nem lesz baj.De csak akkor ha feltétel nélkül bízol a szomszédban. Esetleg az is megoldás lehet, hogy szolsz egy barátnõdnek vagy kolléganõdnek aki elkisér a babával benneteket a kórházhoz és ott õ vigyázz rá még te be mész a férjedhez. És ha bármi baj van akkor le tudsz menni hozzá.
Enyém is 9 hónapos. Nagyon barátságos (egyelõre) az idegenekkel is. Én 1-2 órára simán itt tudom hagyni anyukámmal, vagy a szomszéd lányokat is imádja, elvan velük nagyon jól. (igaz, a lányok tündériek)
A kérdező hozzászólása: Nem tudok magammal hívni sajnos senkit, akire szóba jöhetne, dolgozik abban az idõben, amikor el tudok menni úgy, hogy a baba napirendjét se borítsam fel (altatni, etetni csak én tudom). Az én kisfiam is barátságos az idegenekkel, de eddig mindig ott voltam én is... Köszi a bíztatást, holnap megpróbálom. Végülis ki kell derülnie, hogy mire számíthatok, lehet, hogy jövõ héten is bent tartják a páromat.

Férjemmel pár hónapja külön élünk és van egy 17 hónapos kisfiúnk, akit van, hogy hetekig nem látogat és most így 2 hét nem látogatás után bejelentette, hogy szombatra elviszi a fiúnkat! Ezt megteheti?

Én ennek nagyon nem örülök, m szerintem nem így m?ködik, h havonta vagy 2-3 hetente eszébe jut a gyereke és akkor elviszi 1 napra! Ráadásul lenne programom a fiammal, ahova nem vihetem el a fiamat, m a férjem ezen teljesen kiakadt! Van joga elvinni? Hamarosan talán elválunk!

Legjobb válasz: Nem tudom biztosan, de ugy emlékszem, hogy három év alatt nem.

Nem tudom biztosan, de ugy emlékszem, hogy három év alatt nem.
Mivel még nem váltatok el, ezért nem rendeztétek a láthatást sem, így elvileg elviheti, úgy mint amikor még együtt éltetek. Egyébként általában 2 hetente 1-2 napot szoktak ítélni. És nyáron, a szünetben 2 hetet. (Ha nincs megegyezésetek) 3 éves kor alatt éjszakát nem, de egész napos programot megítélnek. Szerintem üljetek le és egyezetek meg, nem hiszem, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha a bíróság döntését kéne végrehajtanotok. Biztos találtok egy kompromisszumot, ami mindkettõtöknek megfelel.
Szerintem gond nélkül elviheti. Egyébként valóban, a láthatásra sem szoktak sokkal több idõt meghatározni, persze ez rajtatok múlik, csak úgy mondom. Értem a problémádat, de mégiscsak a gyerek apjáról van szó. És tekintve, hogy állandóan Veled van, egy kicsit nevetséges indok az, hogy most szombatra pont programot terveztél. Elmondásod szerint heteid vannak amikor bármely más napra átrakhatod. Ráadásul teljesen idõben szólt Neked, erre szavad nem lehet. Joga van látni a gyerekét, és ami még fontosabb, a gyerekednek is joga van az apjával lenni. Komolyan értem a problémádat, de ne hangold a gyereket az apja ellen, vigye csak amikor akarja, fog még Neki nagyon hiányozni az apja.
Mivel hivatalosan nem vagytok elválva, elviheti. A bírósági gyakorlat szerint, 3 éves kor alatt az anyja nélkül nem mehet sehová. Azon felül 2 hetente, szombat 10-tõl vasárnap 18-ig. Nyári szünetben 3 hét, meg lehet beszélni, hogy havonta 1-1-1 hetet legyen. A téli, tavaszi, õszi szünet fele is az apát illeti meg. Ezen felül a páros ünnepek második napja is az apáé. Sõt! Mivel jogilag házasok vagytok, nincs még gyermekelhelyezés, az apa is olyan jogokkal rendelkezik, mint te. Tehát akár vele is élhetne. A bíróság ítélete ellen, bármelyik fél 2 év múlva felebezhet csak.

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájd

Tisztelt Főorvos úr! Pár hónapja gyakran megszédültem. Menstruációm rendszeres. 2003-ban sterilizáltak, cysta műtét során. Egy hónapja voltam rákszűrésen, akkor csak a szédülések voltak. De kb. két hete gyakran kellet vizeletet üríteni. Férjemmel nem fájdalmas a szeretkezés, de nem kívánom, mert utána hiába tisztálkodom kellemetlen illatot érzek magamon. Tudom, nem helyénvaló, de van egy másik férfi az életemben, akivel visszont ez nincs. Igen ám a cyt. P3 lett. A doktorr urat kérdeztem volna, de csak annyít mondott bakteriális, írt Betadin kúpot, és 3 hónap múlva vissza kell mennem. cyt-P3 /2-13726/13.ASCUS DiagnózisN8790/3 N7600/1. Kérdésem az lenne, mit is jelent ez az eredmény, illetve mitől van. Illetőleg nemi élettől tartózkodnom kell-e valameddig.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A citológiai leleten szerepelnie kell annak is, hogy a látott kép, illetve a lelet alapján csak kontrollt, vagy szövettani vizsgálatot tartanak-e indokoltnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!