Találatok a következő kifejezésre: Pár hete a barátommal 3 (3 db)

Pár hete szakitottunk a barátommal 3 év együttlét után. Volt erre okunk, hiszen mindenben különböztünk és sokat vitáztunk, mit tegyek, h tényleg elfelejtsem?

A lényeg az, h ? volt életem nagy szerelme, nem indult komolynak, de ugy érzem, h nagyon beleszerettem! Pár hónapja folyamatosan veszekedtünk, nem figyelt rám, elhanygolt, ezt szóvá tettem és vita lett bel?le. Az volt a probléma, hogy nem tudtunk kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban. 1 hete beszélgettünk és ugy volt, h kibékülünk, mondta, h szeret és nem akar veszekedni állandóan és megkért, h legyek picit megért?bb vele. De másnap ismét kiborult a bili... Én elismerem, hogy elég nehéz természetem van, de könyörgöm n?b?l vagyok és néha éreznem kell, h szeretnek!!Nagyon szenvedek, mert hiányzik, azóta láttam és csak az jár a fejemben, h helyesen döntöttem-e.... Írtam neki smst, h remélem megtalálja azt aki neki kell.... De nem is irt vissza, ismerem és azért, h ne fájjon neki ez az egész! Nemtudom kiverni a fejemb?l, mert a rengeteg gond ellenére is szeretem! De el akarom felejteni. mit tegyek, h ne hiányozzon ennyire? Tudom az id? majd megoldja, nagyon kivagyok...Mit Tegyek, h elfelejtsem?

Legjobb válasz: Ne ulj egyedul!Bulizzatok a csajokkal sokat,strandoljatok,sokat ulj tarsasagba.Ha egyedul vagy es ra gondolsz mindig gondold azt hogy ez a 3 ev nagyon szep volt,minden perce de egyszer minden veget er.Es biztos jol dontottel ,lesz mas ki boldogga tegyen.Ne felj elfelejted,en is elfelejtettem mar 2 nagy szerelmem!Es lam itt van egy olyan ember akit meg a kettonel szazszor jobban szeretek!ugyhogy te is majd talalsz valakit akit sokal jobban fogsz szeretni mint ot!Minnel kevesebbet legy egyedul,az a lenyeg!Fel a fejjel!:*:*:* Kitartast!Es az ido tenyleg mindent megold!Puszi

Ne ulj egyedul!Bulizzatok a csajokkal sokat, strandoljatok, sokat ulj tarsasagba.Ha egyedul vagy es ra gondolsz mindig gondold azt hogy ez a 3 ev nagyon szep volt, minden perce de egyszer minden veget er.Es biztos jol dontottel , lesz mas ki boldogga tegyen.Ne felj elfelejted, en is elfelejtettem mar 2 nagy szerelmem!Es lam itt van egy olyan ember akit meg a kettonel szazszor jobban szeretek!ugyhogy te is majd talalsz valakit akit sokal jobban fogsz szeretni mint ot!Minnel kevesebbet legy egyedul, az a lenyeg!Fel a fejjel!:*:*:* Kitartast!Es az ido tenyleg mindent megold!Puszi
Tudom ez most egy buta tanács, de hirtelen ez jutot az eszembe: próbálj a negatív oldalára gondolni, hogy miért is jobb neked most nélküle. Hogy nem volt veled kedveskedõ, nem simogatott, nem udvarolt és nem azt kaptad tõle amit szeretnél. Talán így egy kicsit könnyebb lesz. Én biztosíthatlak róla, hogy idõvel sem lett volna jobb. Az én férjem is ilyen. Hiányzik a romantika, érzelgõsség. Tiszta ugyanaz , mit amit leírtál. Mi 8 éve vagyunk együtt. Kb 1 -2 hónapja én is a hiányaimon lovaglok. De már hiába. Vagy elfogadom vagy véget vetek neki. Hát egyenlõre nehezen, de elfogadom, hogy ilyen. Jobb, hogy még most próbálsz továbblépni. Hidd el, megéri és lehet találsz valakit aki a csillagokat is lehozná neked. Ja és még annyit, hogy én is tudom, hogy szeret, nagyon szeret a férjem, de én ÉREZNI is akarom. Sajnos nem mindegy!!! egy 26 éves lány
A legkönnyebben úgy tudnád elfelejteni, ha már nem lennél szerelmes, de ez még nincs így.Ez jó ötlet, amit elõttem tanácsoltak, Próbáld meg, a negatívumokat elõtérbe hozni vele kapcsolatban.Gondolj arra, ami már nem volt jó, veszekedések, nem törödött veled, elhanyagolt stb.Így idõvel egyre kevésbé fog fájni a hiánya, és nem csak a szép dolgokra fogsz emlékezni vele kapcsolatban.Nekem is tanácsoltak annak idején ilyet, nálam bevált a dolog.Az is fontos, hogy ne essél nagyon magadba, inkább mozdulj ki, ugyis nyár van barátokkal és próbáld meg jól érezni magad.Tudom mondani könnyû, de hidd el, nemsokára jobban fogod magad érezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Tudom, h mit kellene tennem, de a szívem szakad meg.... Agyalok a negatív dolgokon is, de mindig azon elmélkedem, h milyen jó volt vele...... Remélem igazatok van és idõvel könnyebb lesz! Mégegyszer köszönöm!
csak az ido segit... sok sok ido

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.

2-3 hete lefeküdtünk a barátommal gumi nélkül, de épphogy csak berakta, "húzott párat" és ki is vette én pedig forró vízzel megmostam magam "ott". Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!

Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!
lehet azért jõtt fel plusz kilo mert tõbbet eszel.azért még nem kell hogy babás légy.
Menj orvoshoz, a hirtelen hízás felborult hormonszintre is utalhat ( legtöbbször emelkedett prolaktinszint ) de a hormonjaid nem a babától borulhatnak csak fel. Addig hogy megnyugodj végezz méhnyak vizsgálatot ha fel van keményedve és nehezen éred el akkor lehetsz babás, de ha eléred és puha vagy közepes akkor nem vagy az. Nyugodj meg.
szerintem nem lehetsz terhes...2-3 hét alatt nem lehet terhességtõl 7 kilót hízni, hidd el. az aktustól számítva eleve 8-12 nap a beágyazódás, és gyakorlatilag az számít már babás állapotnak. Az egyéb tüneteidet idegi alapon magadnak okozod, igaza van a barátodnak. Hogy értsd. MI pl. már hónapok óta szeretnék babát és én 2 hónapja mensi elõtt minden létezõ kismama tünetet produkálok :-) Szval az emberi psziché nagy hatalom! Nyugi! Azért ne idegeskedj, mert nem visz elõrébb. Esemény utáni tablettáról már úgyis lekéstél, ha elvetetnéd, arról meg még úgysem. Ügyeletes gyógyszertár pedig mindenhol van.Ha akarsz, ott tudsz venni egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat Mindenkinek, de aki még tud tanácsot adni, írjon nyugodtan.A méhnyak vizsgálata itthon is elvégezhetõ és az biztos, hogyha puha akkor=nincs gyerek!???
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszolj a méhnyakas kérdésr!Ezt itthon is elvégezhetem és biztos az eredmény???
Szia. Szerintem se vagy terhes.Csak bebeszéled magadnak.De nincs kizárva se. Barátnõm már egy hét után olyan rosszul volt hogy nagyon.Nézd meg ugy hogy terhes vagy e. hogy állj meg egyenesen, egy kicsit dõlj hátra, és a köldököd alatt, lenni kell egy kis gödörnek.Ha az a kis gödör ott van, és érzed is meg látod, akkor nem vagy terhes. De ha nem látod, és nincs ott, akkor viszont terhes vagy.Hát szorítok neked bármit is szeretnél.Majd ird meg hogy mi lett:) Szia 21éves csajszi
ez az elõzõ gödrös hozzászólás komolytalan!! :-))) nehogy bevedd:-) Én nem értem miért nem mész el az ügyeletes gyógyszertárba....Hiába tapogatod ki a méhszájadat, egyáltalán nem biztos hogy jól érzed amit érzel, fõleg ha még soha nem csináltad
Ha komolytalan akkor nem tudom két gyerek után végülis tapasztalatlanságból mondom?? Te tudod. Én csak leirtam.Nekem bevállt mind a 2x. És nem csak nállam, hanem ismerõsömnél is.És õ is elég tapasztalt gyerek téren...
oké. akkor Nálad lehet bevált, de ez totál egyéntõl, alkattól függ. Nálam ilyesmi nem volt pl.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de aki arra nem képes, hogy elmenjen egy dokihoz, hogy valami nem stimmel vele, az számomra elég éretlennek tûnik a nemi élethez is. Nem tudom, hány éves vagy, de ez a viselkedés elég gyerekes. Ha véletlenül terhes vagy - amit nem hiszek egyébként - azzal nem sokat használsz, hogy jajjgatsz és nem vagy hajlandó utánajárni a dolognak. Ha nem vagy babás, legalább megnyugszol, ha meg igen, az a baba akkor is ott lesz, ha még heteket vársz, de akkor már kevesebb lehetõséged lesz dönteni. Nem mintha abortusz hívõ lennék, sõt! De hidd el, ezzel a hozzáállással semmit sem oldasz meg.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs semmi a közelben, de hétfõig meg tiszta ideg leszek!Nem tudom elhinni, hogy vki ennyitõl terhes legyen, mások évekig így szertekeznek, ráadásul a pasi elmegy a csajban és mégsem lesz baba...!Meg aki nemakar gyereket, annak lesz, aki pedig mindent megtenne egy kisbabáért, annak biztos h nemjön össze(legalábbis egy ideig biztos, hogy nem)!!Miért van ez így, nemértem??!
menj el dokihoz.ne légy gyerekes
Attól még lehetsz terhes, hogy nem élvezett el benned. Lehet, hogy a "pár húzás" folyamán jött egy kis elõnedv, amitartalmazhat spermiumot. Te pedig nem tudod tökéletesen kimosni "ott" sima forró vízzel. Használjatok óvszert!... Vagy ne, de akkor megérdemled az idegeskedést meg ami még jöhet.
A kérdező hozzászólása: Már megvolt(idõben), de vannak arra utaló jelek és ezért félek(hányinger-napközben is és néha reggel is, de nem minden nap-, szédülés, has-és fejfájás)és nem élvezett belém, épphogy csak bennem volt, napok óta éreztem hogy híztam, most pedig rááltam a mérlegre és volt(nemkevés)változás!Ezelõtt 53kg vtam, most meg 60, de manapság alig ettem.Tanácstalan vok, most meg nemtudunk tesztet venni, mert minden be van már zárva.ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!
lehetsz terhes, de kicsi az esélye.
Szia! nagyon kicsi az esély, h terhes vagy ( persze benne van a pakliban) de ezek a tünetek, fõleg a hízásod ( igaz nem írtad, hogy mennyi idõ alatt híztál) nem normálisak, szóval mindenképp menj el a körzetidhez, miután teszteltél. Amúgy a bevásárlóközpontok nyitva vannak, ott vehetsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kb egy hete éreztem magamon, hogy vmi tényleg nincs rendben, mert azt éreztem hogy az eddigi ruháim(amik addig rendben voltak rajtam)feszülnek rajtam és kényelmetlenül érzem magam bennük.Ma álltam mérlegre és akkor lett még gyanúsabb a dolog.Most elõször csináltuk így, eddig mindig védekeztünk, nemakarok terhes lenni.:-(
szia a hízás nem a baba jele mert ilyenko még nem hízol 7 kg-ot, de azért hogy megnyugosj vegyél egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjon, aki tud valami tanácsot adni, mert nagyon félek.Olyan rosszul érzem magam!
Irány egy bevásárlóközpont, és vegyél tesztet!!! A hízás viszont nem valószínû, hogy baba miatt van, ilyen korán ez a tünet nem igazán jelentkezik! Nyugi, és tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl lehet az a 7 kg plusz?Soha nemvoltam még 60kg és azt vettem észre, hogy a hasam is nõtt, pedig tudom, hogy ennyi idõ alatt nem is nõ még semmit!A barátom állandóan azt hajtja, hogy csak bebeszélem magamnak a tüneteket...!Tanácstalan vagyok, nemtudom, hogy mit tegyek.Tudom, hogy erre elõbb kellett volna gondolnunk(védekezésre), de mostmár nincs mit tenni, marad a várakozás!ÍRJATOK!!!
Nem tudom, mitõl lehet az a 7 kg plussz, de a barátod sem mond hülyeséget! Ha bebeszéljük magunknak a tüneteket, akkor a szervezetünk meg is csinálja, amit mondunk neki!!! Ez valóság! Nincs a közelben vmi hipermarket?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a második fiam egy ilyen aprócska kis "felelõtlenségbõl" született, amit persze most már egyáltalán nem bánok. Persze kicsi az esélye, hogy ettõl teherbe esik az ember, és szerintem lehet, hogy csak pszichés alapon jelentkeznek nálad a tünetek, mert szinte bebeszéled magadnak, hogy biztos terhes vagy. Csinálj egy tesztet, és minden kiderül. Legközelebb pedig ne veszítsétek el a fejeteket. Én legalábbis azóta már nem kockáztatok többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!