Találatok a következő kifejezésre: Pár hete a barátommal (55 db)

Probalkozzatok még, majd csak osszejon:)
lehet hogy elkapkodja, vagy csak te lendülsz bele nehezen, vedd át az irányítást!

Szerintetek az ciki ha pár hete a barátom kinyalt úgy, hogy fölé guggoltam de belerotyogtattam a szemébe és csípte neki?

Legjobb válasz: Kizárt hogy te nõ vagy! És az is hogy ez megtörtént! De mocskos nagyot röhögtem!

Kizárt hogy te nõ vagy! És az is hogy ez megtörtént! De mocskos nagyot röhögtem!
Igen. Csak cigányéknál sz*rnak oda ahol alszanak.
Figyelj, ha még élsz a csávókád lehet hogy annyira élvezte hogy holnap két hétre való bab levest fõz neked. 17/F
A kérdező hozzászólása: egyszer kifröcsögött a kulám amikor térdeltem, szerencsére csak a lába lett olyan és a perzsa szõnyeg.
Szerintem már az a ciki, hogy ilyen nagyon "viccesnek" talált elcsépelt kérdést írsz ki! Ha kamu is, de legalább legyen vicces! Nem jött össze, nem baj..., máskor ha nem baj nem kell próbálkozni!
az lett volna a szép ha bele is fosol a szájába...gusztustalan vagy b*azdmeg
A kérdező hozzászólása: véletlen volt, bablevest szürcsölgettem egész nap szépségesen okosan.
Ha nekem csináltad volna ezt, akkor lerúgtam volna a hajadat
fake.. és/vagy hihetetlen undorító vagy
Gusztustalan féreg vagy...Pffff.....
fake, te nem vagy nõ
vegyél játékot és kockulj, nézz tv-t, fõzz, olvass, fejts rejtvényt, menj ki a kertbe, fuss le 2km-t
Nézz animééét ! Ha eddig úgy voltál vele, hogy omg az kisgyerekeknek való, nem...! Csak legalább egyet nézz meg, és majd akkor elhiszed, hogy tökjó.^^ Én rengeteg idõt elbaszok anime nézéssel...:D Nézz pl. Nanat, az olyan szerelmeses, vagy Death Note, ez meg olyanolyan tökjóóóó én imádom, vagy ha harcolüsabbakat szereted akkor Soul Eater, vagy ha pl a véresebbeket Elfen Lied-et ajánlom. :) Vagy ha mondjuk vicceset akkor Golden boy, vagy a yaoi-ik is jók, (melegekrõl szól xD) pl. Gravitation, Strawberr Panic. (Google-ba beírod az anime nevét, + h 1.rész, kidobja, megtalálod..:) ) Jó anime nézést! (ha megfogadod tanácsom.) Nekem legalábbis nagyon tetszenek, pedig elõtte énis úgy álltam hozzá, hogy haggyanak már vele. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket! de sajnos se gépen játszani, se az animéket nem szeretem:) már próbáltam, de nem az én világom, de azért köszi:D
Ismerõs helyzet. Én rajzolgatok, eljárok napozni(igazából az árnyékban ülök és olvasok mert nem bírok a napon lenni)tv-t nézek, gépen játszok. Itt is szoktam munkálkodni : http://www.polyvore.com Blogokat olvasok, E-book-ot olvasok, lassan eltelik a nap... Esténként futok.
ha jól nézel ki, én szivesen elszórakoztatlak ;) de ha randa vagy akkor maszturbáljá
A kérdező hozzászólása: jól nézek ki, és értelmes idõtöltésre gondoltam.. a normális válaszokat köszönöm:)
maszturbálj vagy kérd meg egy barátnéd hogy jöjjön át :-P
Uristen, ez neked kerdes? Ennyi idös korban? Sajnällak, öszinten. Amugy meg olvass.
páromhoz. a haveromnak valószinüleg vannak még haverjai rajtam kivül akik mehetnek vele...a páromnak én vagyok az egyetlen párja...
egyértelmû hogy a páromhoz.
Attól függ milyen messzire költözik a legjobb barátom/bnõm.:P Elõször elmennék a pasimhoz, aztán a a bnõmhöz, de biztos nem lennék minden nap 24 órájában a beteg pasimmal, úgyhogy jutna idõm a bnõmre is.:)
A páromhoz=)
A páromhoz
Én tuti hogy a kedvesemhez, a páromhoz mennék, amúgy igaz azon is van hangsúly hogy a költözõ haver-e vagy barát, legalábbis nálam van fontossága. A beteg barátnõm fontosabb lenne mint egy költözõ barát, nehéz választás de igaza van a válaszadoknak, a barátnõmnek én lennék az egyetlen. :)
A páromhoz. Különben is azt írod, hogy haver, nem pedig azt, hogy barát..
Nem tudod megoldani mindkettõt?
Én a párom mellett maradnék! Egy beteg embernek szüksége van segítségre, a barátommal meg tartanám a lapcsolatot emailben vagy telón!
Csakis a barátomhoz mennék. A haver várhat.
Akkor kapd be.
A kérdező hozzászólása: Választ várok nem visszakérdezést!És mi van ha nem rólam van szó?
barátnõ havert meg letelefonálnám hogy elküldtem a józsit szekrénytcipelni, ha bebútorozott mehet a buli, de a dezodoromat adja már vissza
Ahhoz, akinek több a pénze.

Fiatal srácok nem vágynak közös nyaralásra a párjukkal kettesben? Azért kérdezem, mert a barátomnak nem igazán hiányzik az, hogy nyáron elmenjünk kettesben egy hétre valahova. Én hozom fel mindig, hogy szeretnék egy hetet csak vele tölteni.

Megyünk haverokkal erre arra, leszünk együtt azért nyáron. Olyankor végig együtt vagyunk nem hagy magamra. De én úgy szeretném, ha csak mi ketten lennénk egy hétig. Aludnánk pihennénk szeretkeznénk, beszélgetnénk. Mert évközben mindig a rohanás, zh-k, tanulás minden egyéb. Együtt vagyunk, de mégsem együtt, mert nincs id?nk igazán egymásra. A mi korunkban 22,23 még nem kell csak kettesben járni nyaralni? Nem flancos nyaralásra gondolok, csak arra pl. eljön hozzánk, és szülök amúgy is békén hagynak, és csak egymással vagyunk. Vagy egy hét bárhol, a lényeg, hogy csak ? meg én.

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok a barátommal.Mindig eggyütt vagyunk a haverokkal is,és jó is,nincs is semmi gond.De azért szeretnék vele én is kettesben lenni,mert nagyon szeretem.De amit most terevezünk nyaralást oda is jönnek a haverok,úgyhogy az sem lesz vmi túl romantikus.Úgy vagyok vele,hogy nem nagyon akarom neki felhozni ezt a témát,mert vhol belül félek a visszautasítástól,és nem akarom azt hallani tQle,hogy nem.Éppen ezért nem hozom szóba.Beérem azzal,hogy ott vannak a barátok is.

Én is pont így vagyok a barátommal.Mindig eggyütt vagyunk a haverokkal is, és jó is, nincs is semmi gond.De azért szeretnék vele én is kettesben lenni, mert nagyon szeretem.De amit most terevezünk nyaralást oda is jönnek a haverok, úgyhogy az sem lesz vmi túl romantikus.Úgy vagyok vele, hogy nem nagyon akarom neki felhozni ezt a témát, mert vhol belül félek a visszautasítástól, és nem akarom azt hallani tQle, hogy nem.Éppen ezért nem hozom szóba.Beérem azzal, hogy ott vannak a barátok is.
melo és pénz miatt mi csak 3 nap 2 éjszakát tudunk megoldani, de megoldjuk...évközben õ diplomázott, nekem még félévem van, rohanás az egész...nyáron muszáj kikapcsolni napokra...nálunk nemis volt téma, h menjünk-e...csak az idõpontot egyeztettük, kinéztem szállást, és kész 22/L
Illetve nem mindig kezdenek felborulni a nemi szerepek ha annyira jó az emancipáció, akkor tessék csak kezdeményezni is, ettõl nem dõl össze a világ, ha avalmit akrsz, megmondod, senki nem gondolatolvasó
A kettesben való nyaralás alap egy kapcsolatban. Ha nem is teljesíthetõ, az erre való igénynek láthatónak kellene lennie.
Tényleg elég nagy hülye a barátod, bocsi. Mi nagyon teperünk, a barátom is gyakran kérdezi, de nem tudjuk hogy, mibõl megoldani... :( Nálunk 'lakik' nagyjából, de azért az mégsem ugyanaz, hogy folyton legozni kell az öcsikével... Szóval az enyém nagyon szeretné, 20 éves. Kérdezd meg tõle nyíltan, hogy miért nem szeretne csak Veled lenni, ha megoldható.
A kérdező hozzászólása: A másik, hogy sok programja van nyárra, mert augusztusban dolgoznia kell. Ez is az igazsághoz tartozik. Csak akkor pl. Ti nem szerveztétek volna úgy, hogy inkább egy olyan nyaralás is beleférjen, ahol kettesben vagytok?
A kérdező hozzászólása: Hát amikor felhozom, akkor azt mondja oké. Csak jó lenne ha õ teperne, hogy na akkor Kicsim mikor leszünk végre kettesben. Mert mindenhova hív, lesz nagy családi nyaralás is, családjával , meg még csomó ismerõssel. De nem kettesben fogunk aludni. Szóval értitek, sokat együtt, csak hát az mégis más kettesben.:(
Hát... nálunk pont forditva van mindig én modnom ugyanezt a barátnõmnek és õ meg soha sehova nem akar elmenni. Én meg mindig mennék valamerre akár vele is... Igen én is vágyom arra hogy ha nem is tenger mellett, de legalább a Balaton partján a lemenõ napfényben romantikus séta.... például...
A barátod egy idióta. Ha lenne szerelmem biztos hogy el szeretnék vele menni egy egyhetes nyaralásra, nincs is annál szebb, olyan romantikus lehet kettesben. Aki ilyet visszautasít, az vagy nem szeret eléggé, vagy egy idióta.(Vagy beteg.)
A kérdező hozzászólása: Hát én már mondtam, hogy legyen, de közben bekerült a képbe még két kisebb nyaralás barátokkal. Ahol szintén sátor, közös szoba. Vártam, hogy mondja, de akkor mikor megyünk kettesben. Tegnapig, akkor mondtam, hogy menjünk ketten valahova... Erre õ, hogy ez ki is ment a fejébõl, hogy már beszéltük. Ezután mondta, hogy persze menjünk. Akkor a haveros kettõ közül egyet lemondunk. Csak azt nem értem, hogy lehet az ilyet elfelejteni?
Nem valószínû, mivel dolgozik neki is jár néha egy kis egyedül lét...
heti 1-2 alkalom is bõven elég szerintem, ha minden nap találkoznátok, akk nagyon hamar megunnátok egymást és te is mehetsz hozzá :P
vagy fáradt nagyon kérdezd meg
már nincs mindennap arra pénze, h neked vigyen kaját és ajándékokat!
lehet h faradt ha minden nap dolgozik

A (legjobb) barátnőm pár hete szakított a barátjával, pár hónapot voltak együtt. Nagyon szemét vagyok, ha nemrég elkezdtem kavarni az exével?

Valószín?leg már mindketten tovább léptek..nem akarom elvesziteni a barátnöm.nem tudom mit csináljak. ? nemtud róla...L16

Legjobb válasz: igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.

igen. Mi annó megbeszéltük a barátnõimmel hogy egymás exei tabuk. Mi mind igy tartottuk helyesnek, ha túl van rajta ha nem.
Hát akkor csak idõ kérdése hogy megtudja. Attól még hogy van új barája zavarhatja hogy az exével kavarsz. Azt kellett volna csinálnod hogy kicsit várni és szép lassan finoman rákérdezni a barátnõdnél hogy zavarná e ha te találkozgatnál a sráccal mert tetszik. Ez így korrekt lett volna, ha nem tetszik neki megmondta volna, de könnyen lehet hogy azt mondja áldása rá. A jelen helyzet azért gáz mert a háta mögött csináltad. Talán még most se késõ felhozni, persze nem úgy hogy már kavartok hanem azt hogy mit szólna hozzá ha. A ciki már csak ott van hogy a srác elszólhatja magát hogy már egy ideje mozogtok akkor mega barátnõd rájön hogy elsumákoltad.. you know
A kérdező hozzászólása: de a csajnak már van másik barátja.
A kérdező hozzászólása: egy suliba járnak, és ma is beszéltek.
Igen, az vagy !
Ha van egy kis eszed nem találkozol a sráccal és imádkozz hogy ne derüljön ki a lelkiismerettel számolj el magadban véletlenül se valld be a barátnõdnek mert ott vége a barátságnak. Remélhetõleg az exével õ egyáltalán nem találkozik beszél már, nem egy suli egy osztály vagy hasonló. Mert ha igen akkor sanszos hogy kiderül majd. Holnap a srác meg akar majd dugni, ha menteni akarod a barátságodat semmiképp se menj el, ha elmész vállald fel hogy kockáztatod.
A legjobb barátnõdnek tartod, de azt sem tudod, hogy túllépett-e már a szakításon? Én nem szeretnék olyan barátnõket, mint te...
ne találkozz vele hanem mondd meg neki hogy vége Te ezt igy nem akarod. Ja és reménykedj hogy ne derüljön ki....
Sok sikert
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem esne jól.! ki kell hogy szálljak ebbõl. de holnap találkozok a sráccal, náluk.
S még barátnak érzed/hiszed magad??? A "szemét" nem jelzõ rád, meg a hozzád hasolnókra.
igen.neked jól esne ha az exeddel kezdene el kavarni a legjobb barátnõd?és látni h õk boldogak?és elõtted smárolnak.sztema barátnõd nem uszná meg sírás nélkül...pár hét alatt nem nagyon lehet túl lépni.ahot hónapok is kellenek.
Igen, nálam ez a szemét kategória (nem is tartanálak barátnõmnek ezután). Legjobb barátnõ nem jön össze a másik exével, akkor sem, ha szakítottak.
A kérdező hozzászólása: mindenképp el kéne neki mondanom, mert nem akarom elveszteni, és egy barátnõ azért sokkalfontosabb. nem akarok szemét lenni a szemében..a kavarás alatt értsétek azt, hogy minden nap beszélünk, neten és telefonon is. ma találkozunk elvileg.

Normális dolog ha a párom heti 1x v 2x nem alszik otthon, hivatkozva a motoros clubnapra, baráti társaságra stb?

Normális a gondolatmenet miszerint:a n?nek az otthon melegének a megteremtése a dolga, a férfinak az anyagi körülmények megteremtése, de ha a pasi sokat távol van az otthontól a n? nem szólhat bele, nem kérdezheti meg hol van, mikor jön, a n? nem teheti meg, hogy nem otthon alszik? Milyen párkapcsolati jelz?vel lehet az el?z?ekben leírottakat jellemezni? Megj:a n? és férfi szeretik egymást.

Legjobb válasz: Számomra ez nem lenne normális. Mi nem tartjuk egymást pórázon, én is barátnõzök õ is a barátaival találkozik, de nem alszunk külön. Õszintén szólva ez nekem nem is tetszene.

Számomra ez nem lenne normális. Mi nem tartjuk egymást pórázon, én is barátnõzök õ is a barátaival találkozik, de nem alszunk külön. Õszintén szólva ez nekem nem is tetszene.
Kisse elavult a felfogasa a parkapcsolatrol. Az nem gaz, hogy eljar a haverjaival, de ugyan hol alszik ilyenkor? A motoros klubban? En lehet, hogy azt mondanam, okes: melyik nap mesz a haverokkal? Jol van, es XY baratnomnel alszom... Na erre mit lepne? Mert ha o haverozhat egesz ejszaka, akkor te is alhatsz a baratnodnel, hiszen egy parkapcsolatban a ket fel joesetben egyenrangu...
Nem tudom, de nekem a heti 1-2 alkalom soknak tûnik. Vagy nem csak "bulizásról" szól a clubnap? Csinálnak akkor valami komolyat is? Te nem mehetsz el így otthonról? Sose értettem meg, hogy tud egy pasi így gondolkodni. Neki lehet, neked nem? Én még nem élek együtt a párommal, de nagyon nem esne jól, ha hetente eltûnne éjszakánként.
Az aktus után két héttel érdemes tesztelni. Ha nem védekeztetek van rá esély! Egy hét múlva csinálj még egy tesztet.
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tõle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi. Ebbõl az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább. Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idõs terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi. A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell... Nem is értem a kérdésed. Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív. Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken. Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívbõl gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz! Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már elõtte is kimutatja, az több, mint valószínû, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok. Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek. Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idõ után negatív a teszt, késõbb még lehet pozitív, mert egyelõre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki. De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdezõ beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban. Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron. Nekem ennyi bizonyíték elég. Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kõbe. Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról. Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat!.
A kérdező hozzászólása: Jah és 2 napja elég erõs folyásom van...görcsölök és úgy érzem mindha meg akarna jönni...de semmi...

Ha egy hónappal ezelőtt lefeküdtem a barátommal (megszakításos "védekezéssel") rá pár napra menstruáltam, viszont ebben a hónapban több, mint egy hete késik. Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Vagy csak szimpla stressz?

Legjobb válasz: 1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.

1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.
elképzelhetõ, jaja. vegyél egy tesztet.
igen elképzelhetõ, csinálj tesztet.
Igen, elképzelhetõ. vegyél egy tesztet, mostanra tuti kimutatja, hogy mi a helyzet.
nem értem ha rá pár napra menstruált akkor hogyan lehet terhes?
A kérdező hozzászólása: Hm köszönöm a kielégítõ válaszokat, fõleg az utolsó válaszolónak a részletes leírást. Idõközben megjött, 10 napot késett :\
ha használnál óvszert, nem paráznád szét az agyad.
A kérdező hozzászólása: édes vagy, de van okunk, hogy miért nem használtunk óvszert, gyógyszer meg egyelõre nem kivitelezhetõ.
Védekezni akkor is kell, a megszakítás meg nem védekezés. Rengeteg más módszer is van, nem csak a gumi meg a tabletta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!