Találatok a következő kifejezésre: Pár hónapja szeretnénk, (69 db)

Pár hónapja szeretnénk babát. Befolyásolhatja az a teherbeesét, hogy kb.1 hete adipoxin nevű fogyasztószert szedem?

Legjobb válasz: Ha terhes akarsz lenni, akkor ne szedj semmi olyat, mit az orvos megtilt. Ergo, ha bármit is akarsz szedni, akkor kérdezd az orvosod. A másik pedig, h nem pont babaprojekt közben kell fogyózni. Ha problémád van a súlyoddal, akkor számolj kalóriát és ne nagyon menj 1800 kcal alá. Valamint az étkezésedet nagyobb részben tegye ki hús, zöldség, gyûmölcs. Kevesebb részben gabonaféle és szénhidrát csak nagyon pici részben és inkább alkalmanként, mint mindennap.

Ha terhes akarsz lenni, akkor ne szedj semmi olyat, mit az orvos megtilt. Ergo, ha bármit is akarsz szedni, akkor kérdezd az orvosod. A másik pedig, h nem pont babaprojekt közben kell fogyózni. Ha problémád van a súlyoddal, akkor számolj kalóriát és ne nagyon menj 1800 kcal alá. Valamint az étkezésedet nagyobb részben tegye ki hús, zöldség, gyûmölcs. Kevesebb részben gabonaféle és szénhidrát csak nagyon pici részben és inkább alkalmanként, mint mindennap.
Ha babát szeretnél ne szedj fogyasztószert.
Nem így kell fogyózni. A fogyasztószerek károsak lehetnek (legalábbis nem bizonyított, hogy nem azok!). Egészséges életmóddal, kevés szénhidrát, több zöldség-gyümölcs, és rendszeres (napi szintû) sporttal többet érsz el, és tartósabban. Tudom, mirõl beszélek. Józan paraszti ésszel és nem fogyasztószerekkel fogytam 25kg-t. Meg lehet csinálni, csak ne a gyors siker, hanem a hosszú távú egészség motiváljon! A gyerek(ek)nek is jobb lesz! Ne azt a mentalitást add majd át neki, hogy egyél amit akarsz, amennyi belédfér, majd egy csodaszer lefogyaszt, ha gond lenne(ami gyógyszeresen befolyásolja a szervezeted normális mûködését, pl. pajzsmirigyre, hasnyálmirigyre, stb. hat)Nem néztem ennek utána, amit írtál, de õszintén nem is érdekel.
Az Adiponix termogenikus hatóanyagot tartalmaz, amelynek a hatásmechanizmusa az, hogy egy kicsit megemeli a testhõmérsékletet, azaz a szervezet a bevitt kalória egy részét hõtermelésre fordítja, azaz elégeti...A pajzsmirigy mûködését, ha felturbózzuk, optimizáljuk több kalóriát éget el. -> adipoxin. Remek választás. Aztán nem tudod, mitõl van bajod. Babától függetlenül is azt gondolom, minden ilyen szer hülyeség. Lefogysz, persze. Aztán mi lesz? No comment.

Már jó pár hónapja szeretnénk babát és most egy butácska dolog foglalkoztat?

Közösülés után próbálok fekve néha még a csíp?met is polcolom de a spermiumok egy része "kifolyik" tudom hogy a gravitáció miatt és hogy természetes de ez ugye nem csökkenti a teherbeesés esélyét?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így.Elég sok anyag van ez megengedhetõ,csak célt ér egy abból a sok milióból.Szurkolunk.

Sokan vagyunk ezzel így.Elég sok anyag van ez megengedhetõ, csak célt ér egy abból a sok milióból.Szurkolunk.
Nem csökkenti.
azok a spermák (általában az elsõ "löket"), akik a méhszájon átjutnak, azok nem folynak ki :) ) ehhez persze kell a megfelelõ nyálka is a méhszájnál, de ne aggódj, a természet elintézi :) )
Nem csökkenti, mivel az aktus pillanatában kiszabadulnak a spermák, és egybõl keresik a helyüket, a gyorsak és életképesek úgyis benn maradnak! Csak feküdni kell pár percig, az a biztos!:) :) :)
Nem. :-)) Sok sikert!
hát igen, ezzel mind így vagyunk. Én, aki nem tudott úgy elaludni, hogy szex után ne tusoljon......nos alább adtam ebbõl és a cél érdekében mindent. Úgyhogy a kisfickóknak egy éjszakájuk van arra, hogy gyorsan megkeressék a petémet :D
Szia! Nem csökkenti, viszonylag gyorsan mozognak felfelé és rengetegen vannak, ezzel biztosítja a természet, hogy abból a sokból legalább 1 célba érjen!:)
A kérdező hozzászólása: köszi lányok én is így gondolom csak annyi mindent lehet olvasni valaki a gyertya állást is javasolja de ennyir nem szeretnék megszállott lenni.
Persze hogy kifolyik, de marad bent igy is elég, én a csipömet felpockolom, a làbamat meg fel a falra és igy maradok 20 percig! Bàr mostanàban azt olvasom, hogy ha hàtrahajlo a méh, akkor hason kell feküdni! Majd kiderül! :)
Így van, az az elsõ löket számít, ami azonnal bejut a méhszájba az orgazmus után. Azért kell ilyenkor fekve maradnod, hogy aki bejutott, annak sima útja legyen a petevezetékig. A többi kifolyik, ezen fejen állva se tudsz változtatni. Nyugodtan kitörölheted, õk a selejt. A legjobb viszont el fog jutni a petédig. :-) Kitörlés céljára mindig tartok az ágyban törlõkendõt.

Párommal pár hónapja ismerjük egymást és babát szeretnénk de többet lebeszélnek róla, hogy korai. Szerintetek tényleg várni kellene? Nagyon szeretnénk babát

Legjobb válasz: 3 hónap még arra sem elég, hogy egymást megismerjétek. Felelõtlenség lenne babát vállalni. Ha majd egy-két év múlva is együtt vagytok, akkor gondolkozhattok a baba kérdésen.

Szerintem mindenképpen várni kellene.Barátnõm is 3 hónap után lett terhes, nem véletlen, tervezték.Szándékosan nem védekeztek.Viszont most a lányka 3 éves és van egy alkoholista apja és egy ideg összeroppant anyja.... :( Mindenképp várjatok legalább 1 évet annyi idõ talán elég, hogy megismerjétek egymást.Még ha idõsebek vagytok is 1-2 év ide vagy oda, az már nem sok.
3 hónap még arra sem elég, hogy egymást megismerjétek. Felelõtlenség lenne babát vállalni. Ha majd egy-két év múlva is együtt vagytok, akkor gondolkozhattok a baba kérdésen.
30 évesen még nem késtél le semmirõl, 1 év még bõven belefér! De ha annyira vágysz a gyerekre, akkor gondold át, hogy egyedül is feltudnád e nevelni azt a gyereket, ha bármi is történne. Ne történjen semmi, mindenhez pozitívan kell állni, de közben ésszel is át kell gondolni!
Mi egy hónap utan babàt akartunk es lett is!Ime 10 ève ennek ès mèg minden rendben velünk! :-)
Egy 3 hónapos kapcsolat igazi próbatételt vagy konfliktust még valószínûleg nem élt át. Ez még javában a rózsaszín köd idõszaka kell legyen. Ha úgy is akarod a babát, hogy el tudod képzelni, -vagy nem okoz óriási nehézséget-, hogy a párod nélkül neveld fel ha úgy adódik, akkor viszont miért ne.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igen akkor várunk vele már nem annyira lényeg az 1 év a lényeg , hogy jó legyen minden:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja ismerjük kb egymást
Én is megvárnám legalább az 1 évet.
Nekünk volt egy randevúnk aztán 10 napig csak telefonon beszéltünk(másik városban dolgozott)aztán összeköltöztünk és a megismerkedés utáni 7. hónapban terhes lettem.Elötte volt olyan kapcsolatom ahol a 4. év után se éreztem volna úgy hogy jöhet a baba.Szerintem nem a kapcsolat hosszától függ.Egyébként akkor 29 és 32 évesek voltunk.
Már együttéléssel kezdtük a kapcsolatot fél évre rá babás lettem és most 15 hetes vagyok. :) nem fogom megbánni mert nagyon egymásra találtunk!:)
Biztos, hogy van akinek végül bejött a gyors babavállalás, de sajnos ez a ritkább eset. Mivel a te és a gyerek életérõl van szó, szerinte adj egy picit több esélyt arra, hogy boldog családban nõhessen fel. Én a férjemmel 1, 5 év után házasodtam össze, rá fél évre megbeszéltük, hogy jöhet a baba. Most lesz a második házassági évfordulónk, és rá 2 hónapra kb megérkezik a baba is :) Sokak szerinte nagyon szerencsések vagyunk, hogy így megtaláltuk egymást, ilyen gyorsan megállapodhattunk. Amikor összejöttünk, én 27, férjem 32 éves volt, tehát most annyi idõsek vagyunk, mint ti. Úgy gondolom, hogy ennyi idõsen már van az embernek annyi tapasztalata, hogy tudja mire vágyik, és mire nem. De 1 év együttélés véletlenül sem árthat. 1 év az nem olyan mega sok. Már az 1/4-én túl vagytok :) Megismered jobban õt is, magadat is mellette. Az elsõ év(ek)ben olyan sok újdonság van, valami érdekességet hagyjatok késõbbre is :) :) Addig is szerintem beszélgessetek mindenféle babás szituációkról (meg egyéb együttéléses, családi, utazásos, anyagi, munkahelyi, stb szituációkról), hogy jó eséllyel kiderüljön tényleg nem lesz olyan jellegû különbség, ami miatt mégsem õ a mi emberünk.
Nem véletlenül beszél le róla mindenki, 3 hónap az semmi, legalább 1 év, és lehetõleg együtt lakással, akkor bele lehet már vágni, de szerintem még az is korai, bár a kor miatt gondolom siettek, de az a pár hónap, egy év tényleg nem számít már ebbõl a szempontból.
A kérdező hozzászólása: De jó:) )
A kérdező hozzászólása: Ok köszi
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnénk kifutni az idõbõl sem fõleg ha tesót is szeretnénk nagy korkülönbséggel talán ezért is szeretnénk mielõbb
A kérdező hozzászólása: 30 és 35 évesek
Hány évesek vagytok? Ha még fiatalok és nem sürget az idõ titeket, akkor a helyetekben várnék még legalább egy évet. Gondolom nem ez az elsõ kapcsolatod, tudom, hogy az elején minden tökéletes és biztosra érezheted hogy más, mint a többi, de tudod, hogy az idõ igazol mindent...
A kérdező hozzászólása: Örülök a jó híreknek:) )

A parommal babat szeretnenk, hat eltelt az elso honap sajnos sikertelenul. Ti mennyi ideig probalkoztatok es milyen tanacsaitok vannak? Teat ajanlottak, nektek vannak mas tippeitek?

Legjobb válasz: Nálunk az elsõ baba kb.2 hónap alatt összejött.A második pedig másfél év alatt sikerült.Én már az elsõ hónapban nagyon el voltam keseredve és ahogy telt az idõ,egyre rosszabb lett,hogy csak megjön hónapról hónapra a nem várt. Folsavon kívül nem szedtem semmit,nem ittam teát.Aztán egyik nap úgy keltem fel,hogy engem már ez az egész baba project nem érdekel,majd ha jönnie kell akkor jönni fog.Két hónap múlva pozitívat teszteltem. Ne keseredj el,csak nyugodt és természetes legyél és hidd el,amikor itt lesz az ideje,meg fog õ érkezni.Drukkolok,hogy mihamarabb összejöjjön! :)

Nálunk az elsõ baba kb.2 hónap alatt összejött.A második pedig másfél év alatt sikerült.Én már az elsõ hónapban nagyon el voltam keseredve és ahogy telt az idõ, egyre rosszabb lett, hogy csak megjön hónapról hónapra a nem várt. Folsavon kívül nem szedtem semmit, nem ittam teát.Aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy engem már ez az egész baba project nem érdekel, majd ha jönnie kell akkor jönni fog.Két hónap múlva pozitívat teszteltem. Ne keseredj el, csak nyugodt és természetes legyél és hidd el, amikor itt lesz az ideje, meg fog õ érkezni.Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön! :)
Elsõ vagyok: ha középidõben lesztek együtt és úgy sem jön össze pár hónapig, akkor tényleg érdemes egy kivizsgálás, hátha valami baj van, de azt gondolom, hogy 1 hónap után még ne gondolkozz ezen és ne éld bele magad abba, hogy gond van! Csak lazán, 2 naponta egy kis hancúr és reméljük titeket is hamar megtalál a gólya. Nekünk elsõre összejött, nagyon szerencsés vagyok úgy érzem.
Mi több mint 2és fél éve próbálkozunk, de sajnos olvastam itt már 4, 6 és 7 évi próbálkozást is! Ha komolyan gondoljátok, akkor elõtte, vizsgáltassátok ki magatokat tetõtõl talpig, és ha minden ok (sperma kép ...hormonok stb..) akkor próbálkozzatok nyugodtan stressz mentesen és természetesen A vizsgálatok azért kellenek, ne hogy valami egyszerû kis hiba miatt feleslegesen próbálkozzatok évekig, apróbb gondokat ugyanis könnyen ki lehet javítani, és akkor legalább nem megy fölöslegesen az idõ. :) SOK SIKERT!
Én a jó idõzítésben hiszek. Mikor van peteérésed? Tudod? Rendszeresek a ciklusaid? Ha igen, akkor a középidõt be tudod lõni, és érdemes akörül együtt lenni kb. 2 naponta. 31 napos ciklusaim voltak, és mi így voltunk együtt: a 9., 10., 13., 15. napon. Lányom így fogant. Ha nem tudod mikor van peteérésed, akkor vegyél ovulációs tesztet. Hátha neked beválik. http://www.babatakarok.hu/ De ne stresszelj rá, ne csalódj, ha nem jön össze, ne keseredj el egybõl!
én is nagyon el voltam keseredve az elsõ sikertelen hónap után ahogy szerintem mindenki aki a párjával el tervezi, hogy babát szeretne!bár nekünk 6, 5 év ment el sikertelen hónapokkal+gyógyszerekkel+injekciókkal+vizsgálatok+kezelések...!Nem adtuk fel és nem is fogjuk!1, 5 hét múlva megyünk meddõségi intézetbe!szóval te még nagyon messze vagy attól hogy el kéne keseredned!ki tartás!és sokkal több szerencsét mint amennyi nekünk volt!
Egy hónap sikertelenség után azt javaslom, hogy szeressétek egymást, semmi egyebet. Ha egy hónap után már ezen agyalsz, akkor nagyon nagy csalódások várhatnak még rád. Nem is szabadna még, hogy eszedbe jusson, hogy miért nem sikerült! Majd ha legalább fél év eltelik, de inkább egy év után érdemes töprengeni, hogy miért nem sikerült. Az is lehet, hogy most pont olyan ciklusod volt, amikor nem volt peteérésed, ilyen mindenkinél elõfordul. Szóval, szerintem semmi para, 2 naponta, de ne a gyerekért szeretkezzetek, és biztosan össze fog jönni! 33+4 hkm
Halkan megjegyzem hogy mind a 2 hónapban pont jókor voltunk együtt, de tudod akkor is csak 30% az esély... Elõzõ válaszoló
Szia! Mi 2 hónapja próbálkozunk. Én is azt gondoltam hogy elsõ hónapba sikerül és nagyon csalódott voltam amikor megjött.. Nem kell rögtön görcsölni (bár én is ezt tettem) megfogadtam hogy ebben a ciklusban megpróbálom lazábbra venni a dolgot mert így csak magamnak ártok, és talán ezért nem sikerül. Neked is sokkal nagyobb meglepetés lesz a pozi teszt ha nem erre gondolsz egyfolytában. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: hat en is nagyon remenykedem :) minden vagyam egy kisbaba
A kérdező hozzászólása: igen nagyon rendszeresek a menstruacioim , akkor idozitsem a kozepere korulbelul?nagyon szeretnem ezt a kisbabat? neked mennyi idobe telt mig ossze jott?:
Bizony, nem szabad rágörcsölni ennyire azért ez mégsem olyan egyszerû dolog mint amilyennek hisszük:) legalábbis nem mindenkinek..mi lassan 4 éve próbálkozunk ma nem kellene megjönnie hát..én már nem vagyok annyira türelmetlen..legyél Te is türelmesebb csak szeretkezzetek fél év múlva ha addig sem sikerül akkor elkezdhetsz gondolkodni de ne legyen így:)

Párommal kisbabát szeretnénk már próbálkozunk pár hónapja és semmi milyen módszer a jó és kb mennyi idő? Mi minden nap szeretkezünk!

Legjobb válasz: http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.

http://www.babapraktika.hu/terhesseg-elso-tunetei-kismama-me.. Mi két-három naponta voltunk együtt, lányunk elsõ hónapban megfogant. Állítólag - bár gondolom ezt is tudják cáfolni - ha naponta szeretkeztek, akkor a spermiumok száma nem olyan sok és nem annyira életképes, mint ha "feltöltõdnének" 2-3 nap alatt. Mi nagyjából belõttük a peteérés idejét, és elõtt voltunk együtt 2-3 naponta.
ez igaz elsõ.
Az igaz, csökkenti a spermiumok minõségét a gyakori szeretkezés. A naponta már gyakorinak számít, mert ilyen gyorsan nem tudnak újratermelõdni. Ezért szokták ajánlani a 2 naponkénti együttlétet, mert van idõ arra, hogy kellõ mennyiségû, és minõségü spermiumok termelõdjenek, és így elkerülni sem lehet a peteérést, mivel a kis fickók 2-3 napig életképesek maradnak a nõi szervezetben. Esetleg lehet figyelni, hogy mikor van peteérés. Ezt van aki érzi is, pl. nekem akkor mindig szúr az oldalam. Vagy hõmérõzéssel, ovuteszttel lehet nyomon követni. És ha így sem sikerül, akkor mindenképp javasolnék orvosi kivizsgálást mindkettõtöknek. Na de elõször csak próbáljátok meg azt, hogy csak 2 naponta vagytok együtt.
A férjemmel már mi is 14 hónapja babát szeretnénk. Átlagosan 2-3 naponta vagyunk együtt fõleg középidõben. Nekem orvos is azt mondta nem a mennyisége számít hanem a minõségi együttlét.
Vegyél ovulációs tesztet! Nekem az aktus utáni "gyertyázás" kellett hozzá (meg persze az ovu teszt, hogy tudjuk mikor), a hátrahajló méhem miatt :) A mindennapos együttlétrõl én sem hallottam sok pozitívumot (teherbeesés szempontjából :) ) Sok sikert és kellemes idõtöltést ;)

A párommal nagyon szeretnénk babát, 4 hónapja próbálkozunk de semmi. Előfordulhat hogy mondjuk 4-5 hónap sikertelen próbálkozás után összejön a baba mindenféle segítség nélkül?

Írjatok valami pozítiv történetet, mert úgy el vagyok keseredve. Már azon agyalok, biztosan velem van a baj, hogy nincs peteérésem vagyilyesmi..

Legjobb válasz: 4 hónap egyáltalán nem sok idõ. Mi 6 hónapja próbálkozunk és semmi, pedig állítólag minden rendben van. Összefog jönni, nyugi! Én is nagyon szeretnék már babát, de még semmi. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni.

4 hónap egyáltalán nem sok idõ. Mi 6 hónapja próbálkozunk és semmi, pedig állítólag minden rendben van. Összefog jönni, nyugi! Én is nagyon szeretnék már babát, de még semmi. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni.
Szia! Én tavaly aug.ban hagytam abba a gyógyszert, 5 év után. Kb 3 hónapig gumival védekeztünk. Dec.ben már nem, vagy csak néha. De akkor még azt sem tudtam, hogy mikor van p.érésem, de mint utóbb megnéztem sexeltünk akkor is. Akkor nem estem teherbe. A januári, februári, márciusi p.éréskor is mindig egyött voltunk, de semmi. Na de jött az április p.érésem! :) ) És láss csodát, sikerült! Az április 21.-ére NEM várt mensim, nem is jött meg!!! Holnap kezdem el a 14. hetet! Tehát soha nem szabad feladni, kitartás! Mi nem is voltunk sokszor együtt, tényleg csak akkor, amikor szinte p.érésem volt, azon a 2 napon, esténként 1x. Biztos, hogy sikerülni fog nektek is! Ne izgulj, és ne gondolj rá nagyon görcsösen! Szorítok, sok sikert! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Gratulálok a pici manóhoz! :-))
Szia! 4 hónap még tényleg nem sok idõ, állítólag ha minden rendben van és jó idõben vagytok együtt, akkor is csak kb. 20% az esélye annak, hogy teherbe ess. Szóval szerencse kérdése is. Nekünk pl. 8 hónap kellett, de úgy, hogy a mensim is tök rendszertelenül jött meg (40-45 napokra), túl voltam a hormon-vizsgálaton, férjem a sperma-vizsgálaton és már épp kezdtem volna a clostyt szedni (receptem is megvolt már), amikor összejött a baba. Van olyan ismerõsöm, akinek 5 év után jött össze, tök véletlenül, már nem is számítottak rá, hogy sikerülhet, aztán tessék... A peteérés ellenõrzésére meg vannak tök jó módszerek, a saját megnyugtatásodra kipróbálhatod valamelyiket... És fel a fejjel, ne csüggedj, eljön majd a ti idõtök is, lehet, hogy hamarabb, mint gondolnád.
Szia! Az én siker sztorim annyira siker, hogy nem is írom le. Elsõ baba véletlen a nászúton. Csoportos utazás volt és az az egy éjszaka tudtunk együtt lenni, s hárman jöttünk haza. A másodikkal úgy volt, hogy jan abba hagytam a tbl-t és májusban államvizsga után költözés napján összejött. Így új lakás, új diplom, a új gyerek. De nem szabad 4 hónap után elkeseredni. gondolj arra valaki 4-5 ÉVET vár rá!
Szia! Nekünk 4 évnyi próbálkozás után jött össze a dolog.... Mint kiderült, párommal semmi baj nem volt és velem sem, csak annyit agyaltam a gyereken, hogy elkerült a gólya.:) ... Aztán, mikor már letettem arról, hogy természetes úton jöhetne a baba és eltökéltem, hogy belevágok a meddõségi kezelések borzalmaiba, adtam magunknak még idõt az új évig (mert hogy ezek a dolgok mint 2007. novembere körül történtek). Nem meditáltam a gyereken, elfogadtam mindent, élveztem az életet, sportoltam, jól éreztem magam. A Télapótól már egy kisbabát kaptam.:) )) Most a 33. héten járunk.:) Kitartás...és ne meditálj.
Nekünk két év után jött össze. Ne aggódj! Semmi gond nincs! Szeressétek egymást:) ))))) A peteérésben ha bizonytalan vagy, próbáld ki az LH tesztet, vagy a minimikroszkópot, hõmérõzést. Esetleg kérj egy ultrahangot középidõben, annál tutibb nincs. :) Ha biztosra mennél az orvonál nyugodtan mondd hogy egy éve próbálkoztok, akkor tuti kivizsgáltat. Orvosa válogatja. Engem kérdés nélkül elküldött vérvételre! :) Sok sikert!!!!!
szia, nálunk is elég sokáig húzódott a dolog, már nagyon elkeseredtünk. Vettünk egy könyvet a neten, amiben nagyon sok hasznos dolgot találtunk. Étrendbeli, életmódbeli tanácsokat. Mi nagyon stresszeltünk, de a könyvben az is benne volt, hogy ez hogy akadályozza a baba fogantatását. Utána teljesen megváltozott a hozzáállásunk, átálltunk a könyv szerinti életmódra és két hónap múlva már pozitív lett a tesztem!!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a könyvet. Két hete adtam kölcsön a barátnõmnek, remélem hamarosan együtt babázunk... :) A könyv címe: Ha nem jön a baba Én a neten vettem, itt: http://www.babaskonyvek.hu/ , de azóta már üzletekben is láttam, sõt a múltkor a Tesco-ban is ki volt téve. Nagyon jó, nézzétek meg!!!

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mitől van, hogy pár hónap alatt 2 tizedet nőtt az alaphőm a follikuláris szakaszban? Novemberben még 36, 4 volt, aztán 36, 5 lett, az elmúlt két hónapban 36, 6. Van ennek valami jelentősége? Babát szeretnénk.

A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A luteális szakaszban változatlan a hõ, továbbra sem megy 37 fölé, vagyis egyre "laposabbak" a görbéim.

A kérdező hozzászólása: A luteális szakaszban változatlan a hõ, továbbra sem megy 37 fölé, vagyis egyre "laposabbak" a görbéim.
Én úgy tudom, hogy a pajzsmirigy befolyásolhatja az alaphõt. Néztek nálad mostanában TSH hormont?
A kérdező hozzászólása: Nem néztek, jövõ héten megyek vérvételre, de az csak amolyan alap lesz. Van benne STH, máj-, vesefunkció stb. Pajzsmirigyet kb. 5 éve néztek utoljára, mert van egy betegségem (jelentéktelen), ami hajlamosíthat autoimmun betegségre.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy akkor nem találtak semmit. Volt vérvétel, ultrahang.
A pajzsmirigy mûködés kihathat a hõmérsékletre. Érdemes megnézetni, fõleg ha babát szeretnél, mert befolyásolja a teherbeesést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :) A hõm továbbra is fura. Most 3 napja 36, 7, holott csak a 13. napon vagyok. Fél éve hõmérõzök, de mindig a 15. napon van az ovum. Az elõzõ és a mostani görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1bae4e61f8f9a8c8b5cbfe.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1bae4e61f8f9a8c8b5cbfe..
A kérdező hozzászólása: Voltam vérvételen, a cukrom enyhén magas lett. Elküldtek terheléses vizsgálatra, ahol az éhgyomri cukor megint magasabb lett, de a glükóz utáni 2 órával 7, 2. Pénteken kaptam meg a leletet, úgyhogy dokihoz még nem tudtam visszavinni, de neten azt olvastam, hogy 7, 8-ig ez jó eredmény.

Párommal babaát szeretnénk, 3 hónapja próbálkozunk. Cytologia eredményem P2 reaktiv elváltozás. Szerintetek ez befolyásolja a teherbeesést? Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Nekem 2x volt p3-as eredményem, aztán kiderült, hogy hpv 16-tal fertõzõdtem meg. A doki erre azt mondta, 20-30 év, mire baj lehet belõle - persze kell az oltás meg a rendszeres szûrés -, de a teherbeeséshez semmi köze. Eddig ugyan még nem sikerült, de ez még csak az 5. hónapunk.

Nekem 2x volt p3-as eredményem, aztán kiderült, hogy hpv 16-tal fertõzõdtem meg. A doki erre azt mondta, 20-30 év, mire baj lehet belõle - persze kell az oltás meg a rendszeres szûrés -, de a teherbeeséshez semmi köze. Eddig ugyan még nem sikerült, de ez még csak az 5. hónapunk.
Abszolút nem befolyásolja a teherbeesést!!!!! P2-vel már kétszer is szültem :)
Szia! A P2 tökéletes eredmény! P1 csak a szûzlányoknak van! :-)
Úristen még egy ember aki nem ismeri a biológiát!
A kérdező hozzászólása: Ismerem a biológiát!De sokszor épp gyulladás végett nem lehet teherbe esni.sztem te nézz utána egy kicsit!
Szerintem félreértitek, nem kéne egybõl leszólni. Olvassátok mégegyszer el a kérdést. "reaktiv elváltozás", ez jelent valamit, gyulladást, fertõzést (de ilyenkor odairják hogy mi). Nekem is volt fertõzés is, azt kikezeltük 3 db antibogyó, és másik hónapban már megfogant a kisfiam. Tavaly karácsonykor meg gyulladásom volt, amit éreztem is, azt is kimutatta a citológia. Kérdezz rá az orvosnál, hogy mi lehet ez. Egy gyulladás lehet hogy gátolja a teherbeesést. Annak viszont kell néhány hónap mire helyrerázódik. Egyébként egy hetes antibiotikumos kezelés és rendben is van.
Szerintem mindenképp nézessetek egy 3 és egy 21 napi hormon labort, ott sok minden ki fog derülni. Sok sikert! K

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!